Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

http://www.on-news.gr/2011/09/blog-post_7104.html

Το πρόσωπο της χώρας ΣΗΜΕΡΑ! Να τη χαιρόμαστε, θα έρθουν και πολύ χειρότερες μέρες…

Ούτε να σε αφήσουν να πεθάνεις δεν θέλουν μπας και χάσουν τούς φόρους πού θα τους δώσεις.

http://www.emprosnet.gr/Current/?EntityID=6948d4d1-bca5-4d74-bc80-e9d90e97fb82

8O8O8O8O8O

#-o#-o#-o Οχι ρε φιλε αυτο ειναι τραγικο θα σκοτωθει κοσμος εκει!!!

[B]“Αγανάκτησε” και ο γιος της Αγγελοπούλου"[/B]

[I]Ευθείες βολές στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και στην οικονομική τακτική εξαπέλυσε ο γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου. Σε άρθρο του σε εφημερίδα μιλά για “κινεζοποίηση” της ελληνικής κοινωνίας. “Δεν χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε”, αναφέρει[/I]

Βάζει και Γκράμσι στο τέλος : ’ )

ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ λοιπόν ο γιος της ζάμπλουτης αστής αγγελοπούλου.

όπως και πολλά πλουσιόπαιδα-γόνοι πλουσίων οικογενειών.

ερώτηση:
επειδή κάποιος είναι λεφτάς (οι δικοί του είναι λεφτάδες) δεν έχει δικαίωμα ο ίδιος να έχει άλλη νοοτροπία???
κι εγώ κράζω τέτοιες περιπτώσεις βπ φραγκάτων που το παίζουν επαναστάτες, αλλά έχω δεχθεί αυτόν τον αντίλογο οπότε το παραθέτω σαν ερώτηση κι εδώ.

ε ναι γιατι ιστορικα ολοι οι επαναστατες ηταν φτωχομπινεδες.

καταλαβαίνεις πως το θέτω.

βασικα οχι. ανελυσε τι θες να πεις.

το προηγούμενο ποστ είχε μια διάχυτη ατμόσφαιρα του στυλ “άσε μας ρε χ,ψ,ω που μιλάς κι εσύ”. όπου χ,ψ,ω είναι κάποιος/κάποια γιος/κόρη πάμπλουτου.
αυτοί πχ δεν έχουν το δικαίωμα στην “επανάσταση” ?

ε ξερω γω τι να πουμε τωρα τα αυτονοητα? οτι ο ανθρωπος καθοριζεται απ τις πραξεις του? δεν βλεπω κατι γι το οποιο χρειαζεται να κανουμε καμια ιδιαιτερη αναλυση. αν πιστευεις το αντιθετο “[I]κι εγώ κράζω τέτοιες περιπτώσεις βπ φραγκάτων που το παίζουν επαναστάτες[/I]”, εξηγησε πως το εννοεις για να καταλαβω.

το να κατέβει πχ κάποιος στο σύνταγμα σαν αγανακτησμένος και να μουτζώνει κτλ κτλ κτλ, και σε 2 χρόνια που θα γίνει αφεντικό στη δουλειά του πατέρα του να κοιτάζει να δαγκώνει τους εργαζόμενους του το κράζω. δεν είναι κάτι παράξενο αυτό ή κάτι που δεν συμβαίνει αυτό.

και το οποιο τη διαφορα εχει με τον αγανακτισμενο που θυμηθηκε να βγει στο δρομο επειδη τωρα αδειασε η τσεπη του και αν αυριο πληρωνεται με τα ιδια που επαιρνε πριν την κριση, χωρις αυτα να τον κανουν πλουσιο, γραψει ολα τα υπολοιπα που συμβαινουν γυρω του παλι στα αρχιδια του?

αν κάνει πάλι τα ίδια στο μέλλον, όχι δεν έχει καμμία διαφορά. το ίδιο και το αυτό.
δεν νομίζω να υπάρχει διαφωνία σε αυτό. γενικότερα όποιος από δω και μπρος συνεχίσει να είναι “στα αρχίδια του όλα,εγώ βλέπω μόνο τη παρτάρα μου” είναι απαράδεκτος.

Καλά, για να μη το παιδεύουμε, ο γιος της Αγγελοπούλου δικαιούται να πιστεύει ό,τι θέλει. Το πραγματικό ερώτημα είναι το τι πράττει. Η μάνα του, τις παραμονές των Ολυμπιακών αγώνων, ουσιαστικά κυβερνούσε την Ελλάδα και συμμετείχε στην απότομη διόγκωση του χρέους και είδε από κοντά πώς έγιναν διάφορες συμβάσεις όπως και αυτές της Siemens.

Αν τα πιστεύει πραγματικά αυτά, καλώς να συνταχθεί με όσους επίσης τα υποστηρίζουν (όποια παράταξη κι αν είναι) και ας φέρει τις αποδείξεις του γιατί το χρέος που έφτιαξε το “Αθήνα 2004” δεν πρέπει να πληρωθεί από τον ελληνικό λαό.

αυτος εχει αλλο ορισμο. ειναι το περιφημο [B]λαμογιο[/B].

κοιτα και λεφτα να εχει καποιος, γιατι να μην αγωνιστει ? και αν οχι για τον εαυτο του, ισως για τον αδερφο του που δεν βρισκει δουλεια. ισως για τον φιλο του που ειναι ενα χρονο ανεργος. ισως για ενα καλυτερο εργασιακο περιβαλλον. γιατι οχι ? το οτι ειναι “βολεμενος” δεν του αφαιρει το δικαιωμα να ειναι ευαισθητοποιημενος στα αισχη του μνημονιου και της καθε μασκας που πανε να μας φορεσουν…

Θα τρελαθούμε εδώ.
Ο γιος της Γιάννας το παίζει ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ και εντάξει,σιγά το πράγμα,δικαίωμα του#-o

Δυσερμήνευτα πράγματα:roll:

οντως, πολυ δυσκολο να καταλαβεις οτι δεν μιλαμε για τον γιο της γιαννας.