Ίδια ώρα όλοι λοιπόν, ωραία Ευχαριστώ.
Βασικά επειδή ρωτήθηκε, το ΠΑΜΕ θα είναι κάτω από τις 9
Θα μαζευτεί σύνταγμα όμως ρε σύ ή ομόνοια πρώτα; Εγώ θα πάω πιο μετά οπότε θα πάω κατευθείαν σύνταγμα
Δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνουμε Ομόνοια. Έχουν καθοριστεί διάφορες προσυγκεντρώσεις σε σημεία κοντά στο Σύνταγμα, π.χ. Ακαδημίας, Παλιά Βουλή, Πολεμικό Μουσείο κτλ.
έντιτ
Ναι ΟΚ κλάην, έλα Βουλή κατευθείαν.
Ωραία
Wretch ότι λέει ο Γράκχος
Edit: Σε άλλα νέα: Όποιος πέρασε απο Ερμού το πρωί θα πρόσεξε ότι ήταν φούλ απο χρυσαυγίτες και ασφαλίτες πάνω σε μηχανάκια
Μπράβο στον Βαξεβάνη, από τους λίγους αξιόλογους δημοσιογράφους που έχουν μείνει σε αυτόν τον τόπο.
[SPOILER][B]ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ[/B][/SPOILER]
προσηλυτισμός alert
Ε ρε συ σορρυ αλλα οταν βγαινουν τετοιες κωλοανακοινωσεις απο τη σχολη σου(Ποσδεπ τον παιζει?)
Ε Κ Τ Α Κ Τ Η Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Ανακοινώνεται σε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας ότι λόγω νεότερου δελτίου της Τρίτης 18/10/2011 σχετικά με τις αλλεπάλληλες στάσεις εργασίας των μέσων μαζικής μεταφοράς για την Τετάρτη 19/10/2011 και την Πέμπτη 20/10/2011, η εκπαιδευτική λειτουργία του Παντείου Πανεπιστημίου αναστέλλεται μόνο για τα μαθήματα η διδασκαλία των οποίων είναι προγραμματισμένη για τις ώρες 8.00-11.00 και 19.00-22.00.
βλεπεις κοσμο να πηγαινει για καφε στο μετρομολ κλπ ε λογικο ειναι…Δεν μιλαω για εργαζομενους που τους ειχαν κλειδωσει μεσα στα μαγαζια(Ζαρες και τετοια) κλπ…
Επισης ελπιζω αυριο να μην τις παιξουμε μεταξυ μας…Εξαιρουνται φασιστοζωα(ειχε απειρα) οπως το σημερινο που πηγε και κλωτσησε τα μπουκαλια νερου ενος μεταναστη επειδη αυτοι μας καταντησαν ετσι…
Παιδιά,όποιος μάθει τα ποσοστά της απεργίας να τα πει.Ξέρετε γενικά που μπορώ να τα βρω?
metalmilitia, gracchus, ευχαριστώ για την ενημέρωση.
kiratzo, το κατάλαβα πιο απόλυτα, λάθος μου. έχεις δίκιο έτσι.
:lol::lol:
Top 20 Pasok Voters Countdown
:bow2::papas::band::band::band::band:
στο νο5 γαμώ το μουνί της μάνας του
πουτανόπαιδα
[B][I]“είναι 100 χρόνια μπροστά”[/I][/B] :lol:
πρέπει να μπει φίλτρο στο ποιοι ψηφίζουν…οι “κατεστραμμένοι” τουλάχιστον πρέπει να μείνουν απέξω
Εγώ έλιωσα με το Νο5 πάντως.
ο 19 γαμιεται γιατι ειναι ο πιο νεος απο ολους αρα και ο πιο θλιβερος.Οι υπολοιποι ε ενταξει,απλα κοβεις μουρες και καταλαβαινεις,ολντσκουλ λοβοτομημενοι ρουσφετοληπτες
’ θα μας δώσει λεφτά’
Τελικά πόσο κόσμο είχε σήμερα;
Μόνο [U][COLOR=“Blue”]αυτό[/COLOR][/U] έχω βρει για όγκο πορείας κλπ.
Ο λαιμός μου είναιι χάλια, το κεφάλι μου τούμπανο και πρέπει να έχω πάθει και mild ηλίαση από τις ώρες που μείναμε μέσα στον σκατοήλιο σε Πατησίων+Πανεπιστημίου. Ελπίζω αύριο να ξυπνήσω ζωντανή και να κατέβω. 9 η ώρα μου είπαν ότι είναι το κάλεσμα αλλά ο ΦΣ μας είπε 11. Οψόμεθα.
το νο. 11 το τιμωρούσα πάντως 8)
του παει
βγαίνει και σε μπεζ?