ναι εχουν σκοπο να προβοκαρουν την μεγαλη συγκεντρωση γιατι φοβουνται οτι αν μεινει ειρηνικη μπορει να πετυχει τον σκοπο της…
εδω και ο ποιο απλος πολιτης εχει φτασει στο αμην και θελει να δει βια και αυτοι τωρα βρηκαν να περιφρουρησουν την πορεια…
ναι εχουν σκοπο να προβοκαρουν την μεγαλη συγκεντρωση γιατι φοβουνται οτι αν μεινει ειρηνικη μπορει να πετυχει τον σκοπο της…
εδω και ο ποιο απλος πολιτης εχει φτασει στο αμην και θελει να δει βια και αυτοι τωρα βρηκαν να περιφρουρησουν την πορεια…
Παντως αυτην την στιγμη πεφτει τρομερο ξυλο αναμεσα στο Παμε και στους κουκουλοφορους
Μεγάλωσαν τα γένια μας η ψυχή μας αλλιώτεψε.αγριεμένο το σκυλί γαβγίζει τη φωνή του.βοήθα καλέ μου μη φαγωθούμε μεταξύ μας…
καλά πόσο μαλάκες είναι οι κουκουλοφόροι?πάνε και κάνουν ντού στο μπλόκ του ΠΑΜΕ.
εκεί θέλει να γίνει ένα ντού από το ΠΑΜΕ εναντίον τους και να τους ισοπεδώσει τους τσογλαναράδες.
έγινε το ντου ρε (και όχι 1) μπορείς να πανηγυρίσεις σύντροφε
Πάντως αναρχικοί δεν ήταν οι κουκουλοφόροι
ψαχτείτε λοιπόν
αν οντως έγινε καλά τους καναν.έχουμε βαρεθει με τα μαλακισμένα καθε φορά.
Το θέμα είναι ότι δεν ήταν του ΠΑΜΕ κλπ. Ψαχτείτε
όλοι ξαφνικά εμφανιστήκαν με inside info και έτσι…
Μην ανησυχείς η άκρη βρίσκεται για τέτοια θέματα
Και για τους κουκουλοφόρους θα βρεθεί, απο τους ‘αρμόδιους’ αναρχικούς
για να δούμε.
ωραια…οποτε θα ληξει ειρηνικα αυτη η συγκεντρωση…παντως μπραβο πολυς κοσμος μαζευτηκε οπως στους πριν μηνες αγανακτισμενους…
βεβαια στη βουλη ηδη ψηφιστηκε το νομοσχεδιο…δεν πειραζει ΠΑΜΕ για αλλα…
εχτες τι ηταν κανονικοι αναρχικοι???
Δεν είπα από inside info τι ήταν. Είπα τι δεν ήταν, απλά πράματα. Τους γαμήσανε πάντως οι κνιτες, ξεκουράσαν και τους μπάτσους από τη δουλειά τους. Μια ωραία μέρα γενικά.
Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο, τα λέγε ο Πλιάτσικας.
Αισθητά λιγότερος κόσμος από χτες, μέχρι να φύγω δεν πρέπει να είχε παιχτεί το τζέρτζελο που διαβάζω τώρα με ΠΑΜΕ-κουκουλοφόρους(;). Αν ήταν κάποιος εκεί ας πει γιατί έχω μηδέν εμπιστοσύνη στα γραφόμενα.
που ξέρεις εσύ οτι δεν ηταν από το ΠΑΜΕ?
Τι σε κάνει να νομίζεις πως οι Κνίτες ήταν αυτοί που συνεργάζονταν με τους μπάτσους;
Γιατί τώρα απόσο ξέρω έκαναν την επεμβαση τους τα ανδροειδή των μάτ, λίγο μετά την επίθεση των κουκουλοφόρων :roll:
edit: Στον Soad πηγαίνει η ερώτηση
με κάθε επιφύλαξη…
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο τραυματίας που μεταφέρθηκε νωρίτερα στον Ευαγγελισμό, ειναι κλινικά νεκρός.
εδιτ :
16:09
Το υπουργειο Υγειας διαψευδει τις πληροφοριες που ανέφεραν οτι ο τραυματιας που μεταφέρθηκε νωριτερα στο Ευαγγελισμό είναι κλινικά νεκρός.
ε? κατάλαβες τι λέω;
Άμα αντικαθιστούν ουσιαστικά τη δουλειά των μπάτσων κάνοντας αλυσίδες με κράνη και καδρόνια γύρω από τη βουλή και τους τριγύρω δρόμους για ποιους εργάστηκαν δηλαδή; Για το αγωνιζόμενο προλεταριάτο;
Έβλεπα live εικόνα. Πρώτα έγιναν 2, 3 γερά ντου από τους wannabe μπάτσους του ΠΑΜΕ και στο τέλος αφού είχε σπάσει ο πολύς κόσμος έκαναν και ένα μικρό ντου οι μπάτσοι από τα πλάγια έτσι για τα τυπικά. Καμία σχέση με τα συνηθισμένα αφού την δουλειά την είχαν κάνει οι σύντροφοι του ΠΑΜΕ μια χαρά και αποτελεσματικά λίγο νωρίτερα.
Αυτά. Άλλο;
Το ΠΑΜΕ έκανε αλυσίδες για να μη διαλύσουν μπαχαλάκιδες τη πορεία. Όχι για να προστατεύσει τα μπατσόνια και τους παλικαράδες της βουλής.
Σε άλλα νέα για να υποστηρίξω τα επιχειρήματα μου έχω να δηλώσω δύο πράγματα για χθές μιας και σήμερα έπρεπε να προσέχω το μικρό μου αδερφό και δεν κατέβηκα.