Ρε μαλακα BAN, τι καθεσαι και ανοιγεις συζητηση τωρα.
συμφωνώ σε αυτό που λές.
ρώτησα γιατί με αυτά που διάβασα και από άλλους εδώ εγώ αυτό καταλαβαίνω.οτι οι μέν του ΠΑΜΕ θέλαν να διατηρήσουν την πορεία σε ειρηνικά πλαίσια και οι δέ αναρχικοι, hooligans, κουκουλοφοροι, νεαροι ταραξιες η οτιδηποτε αλλο ήταν από την άλλη πλευρά και ήθελαν να τα σπάσουν όλα στην βουλή και επειδή δεν τους άφηνε το ΠΑΜΕ γίναν οι συμπλοκές.
δηλαδη μου λες ο,τι δεν μπορεις να διαβασεις ποστ που ειναι στην ιδια σελιδα?
Τωρα αμα αμολυσω ποστ 3 σεντονια κατεβατα, θα ειμαι παλι ο εμπαθης με το ΚΚΕ και τον ‘‘κομμουνισμο’’ τους ε ???
Συγκρατουμαι…Ξανα…
εσυ μαλακα καραγκιοζη που μου λες για τους 40 που ειναι μεσα, θελω να μου εξηγησεις τι δουλεια εχουν οι ξηγες στις πορειες σας
καραγκιοζη που θα μιλησεις κι απο πανω, τι αλλο πρεπει να γινει ρε ζωα για να καταλαβετε οτι γινεστε οργανο στα χερια αυτων που πατε υποτιθεται να πολεμησετε
ηλιθιοι ζωα σκοτωστε και αλλους
Δεν ειμαι στην Αθηνα, αλλα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι σε καθε απεργιακη συγκεντρωση ο κοσμος θελει να περικυκλωσει τη Βουλη. Ε, σημερα το ΠΑ.ΜΕ. το απαγορεψε αυτο. Οποτε αυτο που λες για ‘‘αναρχικους κλπ. που ηθελαν να τα σπασουν ολα’’, δεν ξερω αν ειναι ιδιο με το ‘‘κοσμος που θελει να περικυκλωσει τη βουλη’’. Αλλα ας πουνε ατομα που ηταν εκει σημερα και λενε οτι ολος ο κοσμος εκραζε τους Κ.Κ.Ε-δες.
edit: στον original24 πηγαινε αυτο το post
εμενα σχωρατε με αλλα δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτοι οι κουκουλοφοροι.ειναι αναρχικοι?ειναι προβοκατορες?ειναι απλα μπαχαλοι?
θυμαμαι σ αυτο εδω το τοπικ να βαζετε βιντεο κουκουλοφορων να μαζευουν καδρονια μαζι με τους μπατσους,που σημαινει οτι ειναι ασφαλιτες.αλλοι λενε οτι ηταν χρυσαυγιτες.μηπως ειναι νεφελιμ?
Ποια οργη ρε?την οργη του μπαινω με μολοτοφ στη βουλη, σκοτωνω βουλευτες και δεν περναει το νομοσχεδιο?
καλα και δε σχολιαζω ηλιθιες προσπαθειες δικαιολογησης του περιστατικου με τον νεκρο ανθρωπο…εφαγε δεν εφαγε πετρα, απο δακρυγονα σιγουρα πεθανε…αυτα θα χανε πεσει αν δεν ειχαν αρχισει τα μπαχαλα? αν δεν ηταν αυτος θα μπορουσε να τανε αλλοι δεκα απο πετρα στο κεφαλι νεκροι…αλλα ναι ,οπως και τοτε στη μαρφιν εφταιγε το boss που τους ειχε κλεισμενους μεσα και οχι αυτοι που ριχναν τις μολοτοφ #-o γαμημενη αποποιηση ευθυνων!
Αυτό το οτιδήποτε άλλο που επιτέθηκε στο ΠΑΜΕ, μπορεί να είναι κάλλιστα και παρακρατικό ή χύμα πολίτες, όχι εξωκοινοβουλευτικό απαραίτητα(ή του σύριζα ;ρ)
Απαντάω σε σένα και στο άλλο το γίδι ταυτόχρονα. Αν θέλετε να δείτε τα άτομα του αναρχικού χώρου μπορείτε να πάτε σε καταλήψεις και συλλογικότητες και συνελεύσεις.
Επίσης έχουν δικά τους μπλοκ. Τώρα δεν μπορείς να ξεχωρίσεις γενικά άτομα με κουκούλες (πλέον φοράνε όλοι κουκούλες και μάσκες, την πήραν γραμμή την δουλειά με τα χημικά ότι δεν παλεύεται, μέχρι και μπαρμπάδες βλέπεις), γιατί εμείς ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΤΣΟΙ να κάνουμε έλεγχο σε κανέναν. Αυτή είναι μια βασική αρχή ελευθερίας, που όμως έχει και τα κακά της. Να μπαίνει ο οποιοσδήποτε και να κάνει τ’οτιδήποτε.
Έλα παραδέξου το. Δεν έχεις κατέβει ποτέ σε πορεία. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο δακρυγόνο πέφτει για πλάκα.
ελπιζω να μην παει και σ εμενα το γιδι γιατι εγω μια απορια εξεφρασα.
Όχι, συγγνώμη αν καταλάβες κάτι τέτοιο, δεν εννόησα κι εσένα ως τέτοιο.
μπορεί.
το θέμα είναι οτι ακόμα και εγώ που γενικά δεν το πολυπάω το ΚΚΕ σήμερα δεν ξέρω μου φάνηκε πολύ μαλακία το ντού που έγινε εναντίον του ΠΑΜΕ.μπορείς να διαδηλώσεις με πάθος και να δείξεις την οργή σου χωρίς να χρειαστεί να μπείς στην βουλή και να τα σπάσεις όλα και να κάνεις και μώβ τους βουλευτές(αν και χρειάζεται ενα χεράκι ξύλο σε κάποιους).το ΠΑΜΕ για μένα σήμερα καλά έπραξε και προσπάθησε να μην ξεφύγει το πράγμα με αποτέλεσμα οι γνωστοί/άγνωστοι να στραφούν εναντίον του.αποτέλεσμα ο θάνατος 53χρονου οικοδόμου οποίος είχε κατέβει να δηλώσει την αντίθεση του στα μέτρα της κυβέρνησης.
εδιτ: BAN το γίδι ελπίζω να μην αναφερόταν σε μένα.
Απο που κι ως που ειναι δουλεια του Κ.Κ.Ε. να αποφασιζει ποιος θα μπει μεσα στη βουλη;
Καλα BAN απαντα μου σ αυτο:αν το κακο κκε σ αφηνε και περνουσες και τον κλοιο των μπατσων απο πισω θα ησουν υπερ να πας μεσα στη βουλη να διακοψεις τη διαδικασια και να τους γαμησεις ναι η οχι?
original αυτό που λες θα είχε αποτρέψει την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου;
Κατα την ταπεινή μου άποψη, στην παρούσα φάση με το παρόν πολίτευμα, αυτοί οι άνθρωποι θα ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ από τον λαό μόνο υπο την παρουσία του τρόμου.
[I]Γιατι[/I] να μην ξεφυγει το πραμα,πλεον;Και γιατι βαφτιζεις τη πλειοψηφια του κοσμου γνωστους/αγνωστους;
Δεν είμαι αθηναίος και δεν ήμουν στην πορεία, μην μπερδεύεσαι. Αν όσο ζούσα όμως στην Αθήνα συνέβαινε αυτό το πράγμα όπως σήμερα, και με την παρουσία/υποστήριξη όλου του υπόλοιπου κόσμου που βρισκόταν εκεί, πολύ εύκολα.
τι σχεση εχει αυτο? ποιος νοιαζεται? αυτο που ρωταει ο leper ειναι το βασικο.