Για μένα χθες το ΚΚΕ μέσω του ΠΑΜΕ έκανε μεγάλο λάθος, μην πω ιστορικό. Δυστηχώς όποιος δεν είναι ΠΑΜΕ δεν έχει δικαίωμα να διαδηλώνει έξω από το Σταύλο. Για την εν γένει ή μη σημειολογία την προσπερνάω ταχέως καθώς πιστεύω ότι τη συγκεκριμένη περίοδο αυτό που προέχει έιναι να φύγουνε οι πούστηδες που μας κυβερνάνε και όχι να μπούμε σε μια εμφύλια σύρραξη η οποία θα κάνει την αστική κυβερνητική τάξη να τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση. Διαβλέπω όμως πως η διάσπαση καλά κρατεί, αντί τα πολλά μικρά κομμάτια να ενώνονται σιγά σιγά σε ένα μεγάλο κάτι το οποίο με κάνει να χάνω τις όποιες ελπίδες τρέφω. Κάποια στιγμή το ΚΚΕ θα πρέπει να βγει απ’ το καβούκι του και να μην κοιτάει απλά να συντηρεί αυτό το 8% ± που έχει και να αφουγκραστεί και τον απλό κόσμο δίχως να μεμψιμοιρεί καθώς κάπου δείχνει βολεμένο θα έλεγα. Μεγαλύτερη ντροπή δε, αποτελεί το γεγονός της καπήλευσης του θανάτους ενός διαδηλωτή από όποιον προσπαθεί να το κάνει αυτό και ας ανήκε ο συγκεκριμένος στο χώρο του. Αν ο νεκρός δεν είχε ρητίδες και ζαρωμένα αρχίδια σήμερα θα μιλούσαμε για [I]“αυτές οι νύχτες είναι για σένα οικοδόμε” [/I] όμως το πρόσωπό του δεν κάνει ούτε ωραίο στένσιλ ούτε γράφει σε μπλουζάκια. Το τελευταίο πάει για όλους και εμένα περιλαμβανομένου που δεν ανήκω σε καμιά συγκεκριμένη παράταξη του αριστερού χώρου.
Να μαζέψω τη γλώσσα μου όταν 15 οικοδόμοι με ξυλοφόρτωσαν με μπουνιές και καδρόνια χωρίς λόγο και μετά δε με αφήσαν να προχωρήσω προς τις πρώτες βοήθειες μήπως χρειάζομαι ράμματα; Σήμερα πονάω σε 5 διαφορετικά σημεία και τα 3 είναι στο κεφάλι, ευτυχώς που δεν έπαθα τίποτα σοβαρό, κι αυτό δε θα ήταν ΑΝΑΚΟΠΗ αλλά ο κόσμος θα καταλάβαινε τι εστι ΚΚΕ και ΠΑΜΕ. Όχι ότι δεν κατάλαβε αλλά προς το παρον δεν κατηγορείτε για δολοφονικές επιθέσεις. Την τελευταία πρόταση ΕΛΠΙΖΩ να την κατάλαβα λάθος. Και να μη μιλάτε για παρακράτος και αηδίες γιατί τα ΜΜΕ σας κάλυψαν 100%. Η μάνα μου μου λέει εγώ δεν είδα παμίτες να πετάνε πέτρες και να βαράνε (ΡΟΦΛ)
Χμ, οκ αλλα χτες στην συγκεντρωση μετα τα επεισοδια, ενα σκαζμος κοζμου ολουθε εβριζε το ΠΑΜΕ και μελη του φεης του φεης. Αλλα θα ηταν τιποτα εγκαθετοι κι αυτοι.
Εδιτ: Σας παραδεχτηκε μεχρι κι ο Πασχος.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_21/10/2011_1296582
γρακχε (+αλλοι) 2 3 πραγματα,απ την στιγμη που γραφεις πραγματα που ξεφευγουν λογικο ειναι να γινεσαι μετα αποδεκτης σχολιων
1)αν το εχεις καταλαβει ο ανθρωπος που χαθηκε εφυγε λογω χημικων και οχι λογω πετρας.αντ αυτου ΣΥΝΔΕΕΙΣ τα σιγουρα υπερβολικα και αστοχα μπαχαλα μεταξυ παμε κ α/α (ΟΛΟΙ εχουν μεριδιο ευθυνης)με τον θανατο.αυτα οι πρετεντερηδες τα λεγαν χτες,σημερα δεν τους παιρνει,οι γνωματευσεις βγηκαν.και μου πετας μετα και ενα δεν ξεχνω.αν δεν ξεχνας, κυνηγα τα ματ που πετανε τα χημικα, οχι τους αλλους…
2)σορρυ αλλα αν πραγματικα θες καποια στιγμη να γινει κοινωνικη επανασταση φυγε απο το κκε.δεν εχω αντι-κκε μενος και δεν εχω κατι με τους περισσοτερους αμολυντους ανθρωπους της βασης του κκε.απλα αν νομιζετε οτι (συμφωνα με αυτα που ελεγες πριν) θα βγει η αλεκα και θα πει: “οι συνθηκες ωριμασαν,μπειτε στη βουλη με τους αλλους η χτυπηστε οτι σας καταπιεζει”, εχετε προβλημα…
παρτε το χαμπαρι (και κατεβειτε και σε καμια πορεια - οχι μονο σιντακια και λαιβακια)
ευτυχως η δυστυχως καμια επανασταση δεν ηταν αναιμακτη, διαλεξτε τι θελετε…
Εγώ ό,τι είχα να πω το είπα. Συνεχίστε.
Σχολιαζοντας το θανατο του ανθρωπου γελας με το οτι δεν αναφερομαι στις μολοτοφ …περιεργα πραγματα. :-s
Επειδη, λοιπον, οπως λες, πεθανε λογω του χαμου που ακολουθησε και των δακρυγονων που επεσαν, σου λεω οτι θα μπορουσε να γινει σε οποιαδηποτε αλλη πορεια.
Αλλα ακομα κι αν θεωρησουμε οτι τα επεισοδια στο συνολο τους για το θανατο του ανθρωπου αυτου, σου ξαναλεω οτι δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχει το ΠΑΜΕ την ευθυνη.
Διοτι δε με νοιαζει τι ξερεις εσυ, με νοιαζει τι ΕΙΔΑ εγω.
Κι εγω ειδα το ΠΑΜΕ να τρεχει τον κοσμο στην κατηφορα μετα απο ανταλλαγη ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ και ΠΥΡΣΩΝ.
Η συνεχεια των επεισοδιων με μολοτοφ και πετρες ειναι εξισου απαραδεκτη και κατακριτεα με την ολη σταση του ΠΑΜΕ καθ’ ολη τη διαρκεια της ημερας, γιατι, οντως, θα μπορουσε να υπαρχει κι αλλος νεκρος.
Αυτό μου θυμίζει λίγο την τακτική της πκς της σχολής μου, που στην τελευταία συνέλευση λένε πριν την πρωτολογία δε θα δεχτούμε ερωτήσεις

Μια ιστορική στιγμή και μια μεγάλη επιτυχία του Mega: Για πρώτη φορά μαζί στην ελληνική τηλεόραση, ένας από τους προϊσταμένους των ΜΑΤ και η αρχηγός των ΚΝΑΤ.
(Τόσα πολλά λάθη μέσα σε δυο μέρες, το ΚΚΕ έχει να κάνει από τη Βάρκιζα.)
Το πού ήταν στραμμένη η περιφρούρηση είναι λεπτομέρεια και οι “συμβολισμοί” αποπροσανατολίζουν από την ουσία.
η περικύκλωση της Βουλής ήταν συμβολική
Συμβολισμοί και οι 2 περιπτώσεις αλλά δεν αντιμετωπίζονται με την ίδια βαρύτητα. Γιατί?
Επίσης, ρε γράκχε, τι να συγκρουστεί ο λαός όταν έφυγε το ΠΑΜΕ? Το 'χεις πει όντως 3 φορές.
Για την ιστορία,
ο κόσμος σπάστηκε 2-3 φορές και αποκλείστηκε αρχικά στην κάτω πλευρά του συντάγματος, ενώ στην πάνω πλευρά έβλεπα μόνο ΠΑΜΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ. (που τι σύμπτωση, διάβαζα ανακοίνωση τους σήμερα να υπερασπίζεται μέχρι τελείας τη χθεσινή στάση του ΠΑΜΕ)
Στη συνέχεια “οι από κάτω” εκδιώχθηκαν και εγκλωβίστηκαν σε Φιλελλήνων, Ερμού και πάνω στενά. Από τύχη δεν πάθαμε ασφυξία όταν μετά βίας μπορούσες να κάνεις μισό βήμα.
Κατά τις 4+, κατέβηκα προς μοναστηράκι από μητροπόλεως που ήταν σχετικά προσβάσιμη και όταν αποπειράθηκα ν’ ανέβω πάλι από Ερμού προς Σύνταγμα (5 παρά) αυτό που περίμενε εμένα αλλά και πλήθος κόσμου ήταν δακρυγόνα, ασφυξιογόνα και κυνηγητό με δελτάδες μέχρι την καπνικαρέας.
Λαός που ήθελε ν’ ανέβει στο Σύνταγμα έτρεχε σαν κυνηγημένος και αυτό κράτησε κανα 2ωρο. Οι υπόλοιποι που είχαν μείνει φιλελλήνων νωρίτερα, σκορπίστηκαν προς τα πάνω και γύρω στενά κατόπιν νέας επίθεσης που δέχθηκαν από ματ.
Εύλογη νομίζω η απορία, πού να συγκρουστεί ο κόσμος όταν είναι ήδη διαλυμμένος κατ’ αυτόν τον τρόπο από την ώρα που κόπασε ο πετροπόλεμος και από που προκύπτει ότι ο κόσμος έφυγε όταν έφυγε και το ΠΑΜΕ?
Ένα ροκ φόρουμ μπορεί να μην αποτελεί καθρέπτη καμίας κοινωνίας, αλλά όταν ξεστομίζονται οι ίδιες κουβέντες [B]στο δρόμο[/B] από ανθρώπους σχεδόν κάθε ηλικίας, με διαφορετικό μπακράουντ και ιδεολογία στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, νομίζω είναι ένα δείγμα.
Όχι ότι έχει και καμία σημασία, αλλά, στη φιλελλήνων που βρέθηκα εγκλωβισμένη άκουγα δίπλα μου τύπο που έζησε τη χούντα και τα περίφημα γεγονότα του πολυτεχνείου να κράζει τη χθεσινή στάση του ΠΑΜΕ.
Δίπλα ακριβώς, νεαρός απόφοιτος του Φυσικού, άνεργος, τα ίδια.
Στην ερμού, 45χρονη από μπλοκ του δήμου ή του δεν πληρώνω, έλεγε τα ίδια με βλέμμα αηδιασμένο.
Λίγο πιο κάτω, έκατσα για τσιγάρο στην καπνικαρέα, δίπλα μου 50ρηδες από το μπλοκ των ταξιτζήδων, δε_θες_να_μάθεις.
Και δεν αναφέρομαι καν σε οργισμένα νιάτα, ε.
Τέλος, επειδή σιχάθηκα μ’ όσα είδα, ένα ξέρω. Όποτε και αν κατέβηκα ή θα 'βλεπα διαδηλωτές να συμπορεύονται μαζί μου, ή τις πλάτες τους να προπορεύονται, ή το πρόσωπο του αντιπάλου, αυτό των δυνάμεων καταστολής. Αυτό που είδα χθες ήταν το πρόσωπο το δικό σας και τα βλέμματα σας δεν ήταν στο ελάχιστο αλληλέγγυα.
Σε τελική ανάλυση, δεν έχω τ’ αρχίδια, δεν έχω τις πλάτες, ούτε τα όπλα για να συγκρουστώ, είμαι γυμνή, έχω μόνο τη φυσική μου παρουσία και τη φωνή μου. Από που και ως που μ’ εμποδίζεις να διαμαρτυρηθώ μπροστά σ’ αυτούς που καταστρέφουν τη ζωή τη δική μου, της οικογένειάς μου και των γύρω μου?
Και τα λέει αυτά μια “[I]απολιτικ που θα 'πρεπε να ντρέπεται”[/I], που δε φορούσε κουκούλα, κράνος, ούτε κρατούσε στυλιάρια, ούτε έχει προσωπικό, υλικό ή άϋλο όφελος και παρ’ όλα αυτά είχε κατανοήσει απόψεις σας στο παρελθόν.
απο ατομα που ξερουν καποια περισσοτερα πραγματα εμαθα οτι σκοπος του ΚΚΕ ειναι η συμμετοχη του κομματος σε τυχον κυβερνηση εθνικη ενοτητας και η καταρρευση του συστηματος απο μεσα…
για αυτο και εγιναν ολα τα χθεσινα…
υπαρχει σχεδιο…

Ο ξάδερφος της θείας του μπατζανάκη μου είπε…
Ε ρε λιακόπουλος που σας χρειάζεται
[SPOILER]
[/SPOILER]
ναι
και η Βάρκιζα κοντά είναι 

Το ανέκδοτο με το “Ένας Κνήτης λιγότερος” το έχεις ακούσει, δεν έχει βγει τυχαία 

http://www.youtube.com/watch?v=qxba6jjAdW0&feature=player_embedded#!
1.57
λαθος μου για πριν… Εκτος απο τραμπουκοι πηγανε να γινουν και δολοφονοι!
Και μιλαω για εναν χωρο-κομμα με απολυτη Γραμμη που κανεις δεν ξεφευγει απο τις εντολες… με 'γεια τα καινουρια γραφεια προβατα…
Εμείς εμείς οι μόνοι συνεπείς.
ΥΓ: Το 46-49 το κκε ήταν η φωνή του ελληνικού λαού απέναντι σε δοσίλογους, γερμανοτσολιάδες και προδότες του έθνους. Το 2011, το κκε είναι ο προστάτης μιας βουλής προδοτών. Οι περισσότεροι αυτό κατάλαβαν χθες, το έχω κουβεντιάσει με άπειρο κόσμο και ουδείς αμφιβάλλει ότι είστε ένα με αυτούς μετά τα χθεσινά. Οι όποιες διαφορές σας με τον αναρχικό χώρο δεν ενδιαφέρουν κανέναν φυσιολογικό άνθρωπο.
Κρατούσατε ρόπαλα, φορούσατε κράνη, κάνατε ντου και όποιον πάρει ο χάρος. Έτυχε να πεθάνει δικός σας. εντιτ εδώ μόνο και μόνο γιατί άκουσα την κραυγή της μάνας του όταν έμαθε ότι ο γιος της πέθανε.
παρτε το χαμπαρι οτι το ΠΑΜΕ δεν εγινε χθες και οτι δεν πεφτει σε τετοιες παγιδες…
τωρα εσεις λετε ο,τι θελετε…
αντε γεια!!!
Αν δε μπορείς να μιλήσεις σαν άνθρωπος και να δώσεις μία απάντηση για το παραπάνω βίντεο, περιορίσου στο ρόλο του θεατή και κράτα τις τσουκαλίστικες γηπεδικές ιαχές σου για άλλα θρεντ, μπας και απαντήσει κανας άλλος.
φρίκη το βίντεο.αντί να γίνονται οι συγκρούσεις με τα ΜΑΤ γίνονται μεταξύ των διαδηλωτών και με προσπάθειες να τους ρίξουν επίτηδες κάτω.[-X
Aυτό είναι το κίνημα που μερικοί υποστηρίζετε. Του ασφαλίτη με το κλομπ, του φασισταριού με το σφυρί και του χούλιγκαν με κουτιά και κρότου-λάμψης.

Αυτό το κίνημα όπου ξαναπροβοκάρει, θα τσακίζεται.
Απολαυστικό το παρακάτω
Γενικά ήταν ολόκληρο μία τελειότητα, αλλά βάζω μόνο αυτό γιατί είναι το peak.
Και μια απάντηση στo bold που ψάχνω απο σας:
Σ’έναν τελείως υποθετικό κόσμο, όπου κανένας προχτές δεν θα έκανε την φασαρία του και θα έμενε η συγκέντρωση μέχρι το βράδυ, η γραμμή του ΚΚ τι λέει, πως κάποιος από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα άλλαζε γνώμη και δεν θα ψήφιζε το πολυνομοσχέδιο επειδή θα είχε φωνές απ’ έξω;
Αν ναι τότε > Είστε αποδεδειγμένα καθυστερημένοι για μια φορά ακόμα
Αν όχι τότε > Κάνετε τον χαβαλέ σας, από τη μία μιλώντας για σχέδια ανατροπής, την ώρα που θα είναι αυτά και παράλληλα μιλάτε για κάποιο λαό (προφανώς τον δικό σας) που θ’αποφασίζει το ΠΟΥ και το ΠΟΤΕ. Αλλά κατα τ’ άλλα μπλοκάρετε οποιονδήποτε άλλον είναι εκεί πέρα. Καθώς είναι γνωστό τοις πάσοι πως πας μη ΚΚΕς = όχι εργάτης/αγωνιστής/λαός. Δεν είστε ούτε για μπινελίκια για μένα, μια απέραντη θλίψη που απλώνεται παντού, γιατί με διαφορετικά μυαλά, το πιστεύω με σθένος οτι αυτός ο αριθμός κόσμου αθροιστικά με τον υπόλοιπο, θα μπορούσε να φέρει ανατροπή, ουσιαστική.