Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Ρε συ, σοβαρά τώρα; Πιστεύω πως έχεις τουλάχιστον την στοιχειώδη αντίληψη να διαβάσεις το ποστ που έκανα κάποιες σελίδες πριν σχετικά με αυτό. Αν δεν ξέρεις για ποιο ποστ μιλάω, ορίστε ξανά εδώ πέρα

Καταλαβαίνεις οτι το να εξισώνεις τον αναρχικό χώρο με τους μπάτσους και να τους λες όλους ασφαλίτες, είναι τελείως χαζό;
Επίσης επειδή θυμάμαι να μου λες στο παρελθόν ότι δεν είσαι με το κκε 100% ή κάτι τέτοιο, θεωρείς οτι η στάση του ΠΑΜΕ δεν λειτούργησε προβοκατόρικα; Σκέψου για μια φορά ακόμα ΓΙΑΤΙ ξεκίνησαν τα επεισόδια, και πόσος κόσμος καταγγέλει την στάση του ΠΑΜΕ.

Αγαπητέ μου, όσες φορές έχουμε συναντηθεί, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ πολιτικά. Άσε που σε έχω δει σε συναυλίες με γνωστές μου κνίτισες (όταν τύχει να ξαναβρεθούμε από κοντά, θα σου πω και ποιες).

Εγώ δεν έκανα ταύτιση κανενός με κανένα. Πίστεψε με και κατάλαβε πως όταν ο προβοκάτορας κι ο χαφιές επιτίθεται πρώτος με μάρμαρα, κλομπ, δακρυγόνα, μολότωφ σε μπλοκ, κρότου λάμψης και προκαλεί, το να ξεχωρίσεις την ήρα απ΄το στάρι είναι πρακτικώς αδύνατο.

μονο μισος για το βιντεο που ανεβασε ο destroyer…οποιοσδηποτε σπρωχνει κοσμο απτα 3 μετρα ουρανο ειναι δολοφονος…ψοφο στο βρωμοσκυλο.

Δεν παίρνω θέση υπέρ όποιου ντου έγινε προς το ΠΑΜΕ (δεν μπορώ όμως να βλέπω και κλάψες και κατηγορητήρια για τ’αθώα παιδιά της αριστεράς… που έφαγαν κοτρώνες), αλλά δεν μου απάντησες σ’αυτό που σε ρώτησα: Θεωρείς πως η στάση του ΠΑΜΕ, δεν λειτούργησε προβοκατόρικα; Δεν εξαγρίωσε τον κόσμο το να μην αφήνετε κανέναν να περνάει μπροστά; Κι άντε, γάμησε τους όσους χαρακτηρίζετε μπαχαλάκηδες και τους ρίχνετε ευθύνες, αλλά ρε παιδιά, υπάρχουν καταγγελίες από τόσες διαφορετικές τάσεις και πλευρές, μην κοροϊδευόμαστε.

Κατα τ’ άλλα, δεν ξέρω για ποιες κνίτισες μιλάς, δεν μου λέει όμως κάτι αυτό, και στο παρελθόν (πάνε 5-6 χρόνια) είχα φίλους κνίτες και ξέκοψα γιατί δεν άντεχα ν’ακούω μπούρδες. Πραγματικά, αυτό το αντιελευθεριακό πράγμα, πως το παλεύουν τόσα άτομα και το ακολουθούν, δεν το καταλαβαίνω (θα μου πεις εδώ οι άλλοι ειναι γηπεδο και ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αλλά τουλάχιστον από ανθρώπους που δήθεν έχουν ευαισθησίες περιμένω διαφορετικά πράγματα).

DISREGARD THIS
υπάρχει χάσμα αντίληψης μεταξύ ανθρώπων, ότι και να λέμε, δεν νομίζω να καταφέρουμε ποτέ να συνεννοηθούμε, ειδικά με φανατικούς τύπου Γράχκου.

ειναι καθυστερημενο το ΠΑΜΕ ενω εσυ εισαι πανεξυπνος που νομιζεις οτι θα μπεις στη Βουλη με πετροπολεμο και 10 μολοτοφ.
Αμα θελετε τοσο πολυ να μπειτε στη Βουλη παρτε ενα τζιπ και πηγαιντε και πεστε πανω στα ΜΑΤ ή παρτε ενα καλασνικοφ και σκοτωστε τους. με τις πετρες λυπαμαι που στο λεω αλλα ΤΟΥΣ ΚΛΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ
το θεμα ομως ειναι οτι δε θελετε να μπειτε οντως στη Βουλη. μονο να στησετε παλι το πανηγυρακι σας και να παρετε μοστρα για την tv.
Γι αυτο και σκουζετε σα τις πουτανες επειδη το ΠΑΜΕ σας χαλασε το πανηγυρακι

Κλαστε καμια μαντρα λοιπον και σταματηστε να πρηζετε πουτσους

Μη μου απευθύνεις τον λόγο ρε κρετίνε, σάλτα γαμήσου.
(όπως μπορώ να κάνω κουβέντα με μη-ηλίθιους, άλλο τόσο διαολοστέλνω κάτι ζώα σαν εσένα)

Δεν έχει σημασία τι θεωρώ εγώ, σημασία έχει πως οι 150-200 που ήθελαν να περάσουν για να κάνουν ζημιά, μαζί με τα “οργανωμένα” μπλοκ στα οποία πάντα τρυπώνουν γιατί μπορούν, απλά δεν πέρασαν. Αυτά τα ολίγα.

καλα κλασε μια μαντρα τωρα
αγριε νεολαιε του κωλου

Τι λες ρε παλιομαλακα, τι λες?

Δεν με προσβάλλουν τέτοιες αρχιδιές εδώ και καιρό, όπως και κάτι αντίστοιχα “δήθεν επαναστάτες” που λένε οι συνάδελφοι σας οι πασοκοι. Εϊπα ό,τι είχα να πω προς το παρόν, κάτσε τώρα να οργίζεσαι δήθεν πάνω από τάφους και να κυνηγάς ψήφους, το 11% δεν θα το περάσετε ποτέ, γιατί οι περισσότεροι είναι κάτι καραγκιοζάκια σαν εσένα, βρώμα, μούχλα, γλίτσα, κατσαρίδες. Θα χαρώ πολύ όταν θα σας γαμάει το ΛΑΟΣ στο κοινοβούλιο, νούμερο.

με κατι μαλακες σαν κι εσενα φυσικο ειναι να γαμαει το ΛΑΟΣ
εσεις και τα καραγκιοζιλικια σας στρεφουν τον κοσμο στο συντηρητισμο

παρακαλώ να λείπουν οι χαρακτηρισμοί. Δεν χρειάζεται πραγματικά, κρίμα είναι.

α οκ το μαλακας ειναι χαρακτηρισμος ενω το καραγκιοζάκια, βρώμα, μούχλα, γλίτσα, κατσαρίδες οχι :thumbup:

Ρε ανίδεε σου μίλησαν και με το καλό. Από προχθές το μόνο που κάνεις είναι να παρασιτοζωείς και να ποστάρεις σα μονοκύτταρος. Αλλά δε φταις εσύ, βρήκες και τα κάνεις.

Ρε ανίδεε σου μίλησαν και με το καλό και δεν παίρνεις χαμπάρι. Από προχθές το μόνο που κάνεις είναι να παρασιτοζωείς και να ποστάρεις σα μονοκύτταρος. Αλλά δε φταις εσύ, βρήκες και τα κάνεις.

σβήστε το αποπάνω, μπλοκαρε το συστημα

Αιντε να πουμε λιγα πραγματα ακομα.

1. Το ΠΑ.ΜΕ. μια χαρα καταφερε να συσπειρωσει τον κοσμο του προχτες. Οταν τρως ξυλο και βγαινεις ‘‘θυμα’’, ποσο μαλλον οταν κανεις και ακροβασιες για να παρεις πολιτικη υπεραξια απο εναν νεκρο, αυτο μονο υπερ σου μπορει να ειναι. 90 χρονια κομμα ειστε, κατι τετοια τα παιζετε σε δαχτυλα.

2. Συνεπεια του παραπανω: οποιος νομιζει οτι συνεχιζοντας αυτη τη διαμαχη με πεσιματα σε ΚΝ-ιτες στα πανεπιστημια η με γκαζακια στα γραφεια τους, παιζει το παιχνιδι τους. Το Κ.Κ.Ε. δεν το μαθαμε χτες, ουτε το '98. Κατι τετοια ξερει να τα ξεπερναει ευκολα. Πως; Με συκοφαντικες ανακοινωνσεις, με πλυση εγκεφαλου στους μικροτερους που ισως προχτες να αναρωτηθηκαν καποια πραγματα, με πιο σκληρες γραμμες. Η πολιτικη συζητηση πρεπει να μετατεθει απο αυτο γιατι δεν εχεις να κερδισεις κατι αυτην τη στιγμη.

3. Κι οταν λεω οτι πρεπι να μετατεθει η συζητηση δεν το λεω επειδη δεν εχεις κατι να πεις. Το λεω γιατι ολα εχουν ειπωθει και ολα εχουν φανει ξεκαθαρα. Τι να λεμε τωρα; Για την ‘‘περικυκλωση της βουλης’’ που σημαινει περιφρουρηση της βουλης; Με πλατη στους μπατσους και φατσα στους διαδηλωτες; Εχει γελασει κοσμος και κοσμακης με κατι post του Γρακχου που μιλαει για ‘‘υπ’ αριθμον 1 εχθρο της βουλης’’, σιγα κοψε κατι. Πηγαινε πες το στους βουλευτες σου αυτο.

Δεν εχεις να πεις κατι παραπανω για τα γεγονοτα, γιατι ηταν οφθαλμοφανεστατα, κι οποιος τα αρνειται, απλα λεει ψεμματα στον εαυτο, ακομα και ΚΝ-ιτες που τα στηριζουν ειμαι σιγουρος οτι μεσα τους ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ που αναγκαζονται να λενε τετοιες μαλακιες. Οταν εχεις καμια δεκαρια ανακοινωσεις απο πολιτικους χωρους που σε κραζουν γιατι τους εφραξες το δρομο για την πλατεια, οταν εχεις φωτογραφικα ντοκουμεντα που δειχνουν το ρολο που επαιξες την Πεμπτη και ακομα και ο πιο απολιτικ το εχει συνειδητοποισεις, τοτε οσα ‘‘ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ’’ και να γραψεις αυτα δειχνουν ενα μονο πραγμα: ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται.

1. Κι απο που φαινεται αυτο: πρωτον, απο τις απελπιστικες απειλες τυπου ‘‘θα σας τσακισουμε’’ και ‘‘ανοιξατε λογαριασμους’’. Νομιζω δεν ειδα post μεχρι τωρα του RedRum η του Γρακχου που να μην εχουν και καμια απειλη. Προσοχη ομως: καποιες εποχες εχουν περασει, οπως εγραψαν και αλλα ατομα. Και οταν απειλεις μετα δεν μπορεις να κλαιγεσαι ‘‘ουυυ, μας πετανε μολοτωφ οι δολοφονοι’’. Απελπιστικες κινησεις ειναι αυτες, ελπιζω να το καταλαβαινετε. Αλλα θα μου πεις, πως αλλιως θα μεταπεισετε οσους ετρεμαν πριν 2 μερες η πριν 2 μηνες στη Θεσσαλονικη και ελεγαν ‘‘μην μπλεξουμε με αναρχια, μην μπλεξουμε με αναρχια’’;

Δευτερον, δεν ντραπηκατε ουτε στιγμη να σκυλευσετε το πτωμα ενος συντροφου σας και να κατασυκοφαντησετε ολες τις μεριες. Οταν το ερωτημα που ακουω απο ολους ειναι: ‘‘γιατι δε βγαινουν οι Κ.Κ.Ε.- δες να πουνε πως ακριβως δολοφονηθηκε; Δεν ειχε συντροφους γυρω του;’’, το μονο που αρμοζει σαν απαντηση ειναι: γιατι δεν τους παιρνει. Δε σας παιρνει να πειτε οτι πεθανε απο δακρυγονα μακρια απο το ξυλο. Γιατι επιλεξατε για αλλη μια φορα να μην μπλεχτειτε με την αστικη δημοκρατια που τοσο αγαπατε. Αντιθετως, επιλεξατε να παιξετε ενα βρωμικο παιχνιδι, χωρις ντροπη. Σας εχουν καταλαβει ολοι, αλλα δεν πειραζει. Συνεχιστε το θεατρο. Κερδισμενοι θα βγειτε σε καθε περιπτωση.

1. Σχετικα με τη βια: για μενα αυτο που ακουγεται ‘‘οι αναρχικοι πεταγαν μολοτωφ, αρα ειναι δολοφονοι, ενω εμεις δερναμε με παλουκια, αρα ειμασταν πιο ηθικοι’’ ειναι μουφα. Δηλαδη το λυντσαρισμα δεν μπορει να ειναι δολοφονικο; Οταν δεκα δερνουν ενα αυτο δεν μπορει να αποβει μοιραιο; Οταν πετας ατομα στο κενο, εισαι ετοιμος να σκοτωσεις η οχι; Οποτε αφηστε τις μαλακιες περι ‘‘δολοφονων’’. Οταν μπλεκεσαι σε χουλιγκανιστικο ξυλο, γιατι περι αυτου προκειται, ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΤΙΚΟ με την κυριολεκτικη εννοια της λεξης, αναλαμβανεις τις ευθυνες σου. Θα φας και μαρμαρα, θα φας και μπουκαλια. Τι περιμενεις, οτι ο αλλος θα σε λυπηθει; Οταν βλεπεις 200 ατομα με full εξαρτηση κρανη/παλουκια, θα πολεμησεις οπως εσυ πιστευεις. Δεν υπαρχουν fair- play σε αυτα πραγματα. Και παιξατε και χασατε. Γιατι απο την αλλη μερια υπηρξαν ατομα τρελαμενα που δε δισταζουν να καψουν και ανθρωπους. Οπως κι εσεις δε δισταζετε να ξυλοφορτωνετε στο χαμο και να δινετε ατομα στους μπατσους. Δεχομαι οτι καποια πραγματα ειναι ενα level up στο επιπεδο της βιας, αλλα αυτο δε σημαινει οτι κατι τετοια δεν πρεπει να τα περιμενεις. Την επομενη φορα θα ειστε κι εσεις μαλλον πιο εξοπλισμενοι, γιατι δε νοειται να ξεφτιλιστει παλι η ‘‘σκληρη’’ περιφρουρηση του ΠΑ.ΜΕ. με δεκαδες ατομα στα νοσοκομεια. Στην τελικη αναλαβατε το ρολο της αστυνομιας, και ειχατε την αντιμετωπιση που θα ειχε και η αστυνομια. Και μη μου αρχισει καποιος τα ‘‘δηλαδη εσυ θα πεταγες μολοτοφ σε γερους;’’ κλπ. Εγω π.χ. μπορει να υποστηριζω μια συγκρουση σωμα με σωμα, αλλα αυτο δε σημαινει οτι και ο διπλανος μου θελει το ιδιο. Επιλεξατε να μπλεξετε με ουγκανους, και οριστε τα χαλια σας τωρα. Κλαφτειτε και αρχιστε τις απειλες απο εδω κι απο κει.

Για κάτι σαν τα από πάνω ποστ απαιτώ να μπει thanks system στο forum !!!

Από τις πρωινές ώρες της σήμερα [20/10/2011] μέχρι την 17:00΄ ώρα, δεν επιχείρησαν αστυνομικές δυνάμεις επί της οδού Αμαλίας, από τη διασταύρωσή της με την οδό Όθωνος και μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Όλγας καθώς και στην περιοχή του Ζαππείου όπου και δεν έγινε χρήση οποιουδήποτε χημικού ή άλλων μέσων.

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang='..'&perform=view&id=8003&Itemid=784&lang=

Η συνάδελφος που επιχείρησε την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι να περπατήσει από τη μια πλευρά του δρόμου ώς την άλλη στο κέντρο της Αθήνας συνάντησε τους βλοσυρούς τύπους του ΠΑΜΕ που ζήτησαν ταυτότητα!

Η συνάδελφος δεν ήταν διαδηλώτρια, τη δουλειά της πήγε να κάνει, να καλύψει δημοσιογραφικά τις συγκεντρώσεις έξω από τη Βουλή, αλλά αυτό δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία. Τα μέλη του ΠΑΜΕ δεν επέτρεπαν σε κανένα «ξένο σώμα» να διασχίσει έναν δρόμο αν πρώτα δεν είχε την έγκρισή τους! Στόχος τους, ν’ αποφύγουν τους «παρακρατικούς μηχανισμούς», όπως μας είπε και η κ. Παπαρήγα. Μάλιστα.

Αν, υποθετικά, αποδεχτούμε τη λογική του ΚΚΕ (το οποίο πήρε τα εύσημα ακόμα και του κ. Παπανδρέου για τη στάση του), τότε είναι σαφές πως παίζει έναν επιπλέον ρόλο πέρα από εκείνο του πολιτικού κόμματος. Μιας άτυπης αστυνομίας, η οποία, υπό το πρόσχημα ή την πραγματικότητα της διαφύλαξης των συγκεντρώσεών του, αναγορεύεται σε κρατικού τύπου θεσμό καταστολής! Υπέροχα.

Φυσικά, δεν πρόκειται για ένα καινούργιο φαινόμενο. Εδώ και δεκαετίες υπάρχουν τα περίφημα ΚΝΑΤ, όπως είχαν χαρακτηριστεί από τη σύνθεση των λέξεων ΜΑΤ και ΚΝΕ. Ωστόσο, προχθές η παρουσία τους ήταν ιδιαίτερα αισθητή, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ ήταν ιδιαίτερα οργανωμένες. Η πείρα ίσως να έπαιξε ρόλο. Φυσικά δεν θέλουμε να πιστέψουμε τις φήμες περί συνεργασίας που είχαν μέλη του ΚΚΕ με μέλη της ηγεσίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης από την προηγούμενη ημέρα. Αυτά δεν μπορεί παρά ν’ αποτελούν προβοκάτσιες. Η αλήθεια είναι πως το ΠΑΜΕ διαφύλαξε τη συγκέντρωσή του! Τέλεια.

μαλακίες…και για τους δύο το είπε…

στο κάτω κάτω, μη ζητάς και τα ρέστα…εσύ ξεκίνησες πρώτος την επίθεση…άντε, με αυτήν την ιστορία πια…