Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Mάνσον δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις αλλά ουσιαστικά η απάντηση σου περί “ταξικού εχθρού” επιβεβαιώνει αυτό που έγραψα στο ποστ μου.

btd ένα από τα κακά με το να πηδάς σε συμπεράσματα, είναι πως όσο πολύ και να το κάνεις δεν ξελαμπικάρέις…
Γράψε και στο “βαριέμαι” αν θες, μάλλον εκεί έίναι η θέση των περισσότερων ποστς σου.

Μule δεν ξερω αν το έχεις καταλάβει αλλά η απάντησή σου στην απάντησή μου δικαιώνει κάτι παλιότερα post μου… :roll:

manson, εσύ που δεν είσαι κομμουνιστής είσαι και ταξικός εχθρός των κομμουνιστών;

Απόψεις για το τι είναι το καλύτερο για την τάξη του καθενός υπάρχουν πολλές. Η βέλτιστη όμως είναι μία. Όσοι πρεσβεύουν διαφορετική άποψη για τη τάξη στην οποία ανήκουν, δίχως να συνασπίζονται με τις αντίπαλες τάξεις κόντρα στη τάξη τους, δεν είναι ταξικοί εχθροί. Μπορεί να είναι “πρόβλημα”, αλλά όχι ταξικοί εχθροί. Καλώς ή κακώς οι περισσότεροι εδώ μέσα είμαστε στην ίδια τάξη. Οι διαφορετικές απόψεις για το καλό της τάξης μας είναι υγεία. Όχι αιτία διχασμού. Υποχρέωση του καθενός είναι να προσπαθήσει να μεταπείσει τα υπόλοιπα μέλη της τάξης του για το καλό της τάξης τους.

Αν δε μπορείς να καταλάβεις πως μια “τάξη” οφείλει να λειτουργεί ως “συμμαχία” και “συνεργία” διαφορετικών απόψεων και όχι με φανατισμό και μίσος και “έχθρες” για όσους δε συμφωνούν μαζί μας, τότε ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσεις και την άποψη σου περί αναρχίας…

Κάνε έντιτ, γράψε κάτι άλλο, γράψε για την ενδεκάδα του Μπάντοβιτς σήμερα, ASAP!

Έκανα έντιτ. Όχι γιατί το ζήτησες, αλλά γιατί η κλειστομυαλιά και η έπαρση ώρες ώρες είναι τόσο μεγάλη που κάποιος δε θέλει να δει το προφανές νόημα και ψάχνει να βρει το νόημα που θα του επιτρέψει να “κράξει” και να το παίξει “γνώστης” έναντι του άλλου.

Όσο για το ματς σήμερα, δεν έχω κάτι να πω. Ο Ολυμπιακός θα κερδίσει γιατί αν κερδίσει θα πάω στο Μπορντώ. Εκεί θα εφαρμοστεί η γκαντεμιά μου. Σίγουρα πράγματα, παίξε άσσο.

Whatever, εγώ στο είπα επειδή το παράδειγμά σου ήταν εντελώς άστοχο.

Αφενός έχω κόψει το στοίχημα, αφετέρου όταν κάνω ταξική ανάλυση προτιμώ να ανατρέχω στους επιστήμονες που θεμελίωσαν την έννοια της ταξικής πάλης και όχι σε αστήρικτες θεωρίες περί “συμμαχιών” και “σύνθεσης διαφορετικών απόψεων”.

Και για να μην είμαι και οφ-τόπικ, όσο αφελές και αν μοιάζει, ο Έλληνας εργαζόμενος δεν είναι αυτός που δημιούργησε την κρίση και το δημοσιονομικό και το ΟΦΕΙΛΕΙ (στο εαυτό του και στην τάξη στην οποία ανήκει) να μην επιτρέψει να του επιβάλλουν να την πληρώσει αυτός. Τουτέστιν, ούτε μια υποχώρηση σε κατακτημένα δικαιώματα. Δεν βλέπω πώς αυτή η άποψη μπορεί να συνυπάρξει με κάποια που λέει να το βουλώσουμε και να κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι.

Όχι γιατί το ζήτησες, αλλά γιατί η κλειστομυαλιά και η έπαρση ώρες ώρες είναι τόσο μεγάλη που κάποιος δε θέλει να δει το προφανές νόημα και ψάχνει να βρει το νόημα που θα του επιτρέψει να “κράξει” και να το παίξει “γνώστης” έναντι του άλλου.

Μπορεί να ανήκουμε πάνω κάτω σε κοντινές εισοδηματικές ομάδες ( δικός μου όρος :p) αλλά έχουμε διαφορετιική αντίληψη για πολλά πράγματα. Τώρα αν αυτό είναι και η έννοια του ταξικού εχθρού, εγώ νομίζω πως όχι. Αυτή η διάκριση πλέον νομίζω πως δεν επαρκεί για να αναλύσουμε την κοινωνία μας.

Στο επί τούτου τώρα όμως , όταν η ΝΔ ξεπούλησε την Ολυμπιακή στον Βγενόπουλο τα αντεπιχειρήματα ήταν πως γαμώ, θα έχουμε ανταγωνισμό, θα πέσουν οι τιμές, τέλος στους βολεμένους της Ολυμπιακής, τέλος στο δημόσιο, τέλος στα πρόστιμα από την Ε.Ε, επιτέλους η αγορά θα λειτουργήσει…

Όποιος είδε χτες την συνέντευξη του Βγενόπουλου στον χατζηνικολάου μπορεί και να παρατήρησε κάποια πραγματάκια…

1. Πάμε για συγχώνευση Ολυμπιακής-Aegean άρα πάει ο ανταγωνισμός. Θυμίζω επίσης πως υπάρχουν πολιτικές διασυνδέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη με την Aegean…

2. Ο Βγενόπουλος ρωτήθηκε για την πολιτική κατάσταση της χώρας και δήλωσε μεταξύ άλλων πως μπορεί να αναδειχθούν νέες πολιτικές δυνάμεις

Μόνο εγώ βλέπω πως ο Βγενόπουλος πάει να φτιάξει κόμμα ή έστω να γίνει ένας νέος Κόκκαλης? Χώθηκε στον Πάο( άρα έχει ένα στρατό από πίσω όπως επιτυχημένα είχε και ο Κόκκαλης), πήρε την Ολυμπιακή ( άρα έβγαλε φράγκα και μπήκε ΚΑΙ στον τομέα των αερομεταφορών) και γενικά χτίζει μεθοδικά το προφίλ του. Και όλα αυτά με την ευλογία του Δημοσίου και για να μην ξεχνιόμαστε της τσέπης μας.

Νομίζω ανακοινώθηκε η συγχώνευση σήμερα. Τουλάχιστον κάτι τέτοιο είδα στην ελευθεροτυπία σήμερα. Για τον ακατανόμαστο γκαντέμη και την Ολυμπιακή, 100% το έχω γράψει εδώ μέσα πριν από 1,5 χρόνο. Εδώ και πολύ καιρό κόσμος μέσα από την Ολυμπιακή φρόντιζε να μεγαλώνει το έλλειμα της εταιρείας (ακυρώνοντας π.χ. υπερπλήρεις πτήσεις τελευταία στιγμή για πολλοστή φορά σε κερδοφόρουμς προορισμούς) και όλοι ψιθύριζαν το ίδιο όνομα. Αυτό του ακατανόμαστου

Ναι αλλά

στο πλαίσιο της συμφωνίας πώλησης περιουσιακών στοιχείων της κρατικής Ολυμπιακής στη MIG, η τελευταία δεν μπορεί να μεταβάλει τη μετοχική σύνθεση της Olympic Air πριν από τις 9.9.2010. Για τον λόγο αυτό, η τυπική οριστικοποίηση της συμφωνίας δεν αναμένεται πριν από τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Κάρβου δε μ’ άρεσε ιδιαίτερα η ταινία ρε, δεν είχε κάτι να πει.

To ΚΚΕ σήμερα πήγε στο χρηματιστήριο με σκοπό να μην λειτουργήσει κανονικά . Συμβολική η κίνηση. Μπας και ξυπνήσει κανάς νεοέλληνας και θυμηθεί τα σκάνδαλα και αρχίσει τα γαμωσταυρίδια και μετά ποιος τον μαζεύει. Γιατί αν όλοι μας θυμηθούμε τι έχουμε περάσει όλα αυτά τα χρόνια ε δεν νομίζω να συζητάμε για 14ο μισθό 8)

ρε φέρτε τους RATM να το γκρεμίσουμε το κωλοχανίο

Ελευθεροτυπία σήμερα:

Η θεσμοθέτηση μέτρων επιείκειας -ατιμωρησία μέχρι μειωμένη ποινή- για όσους καταγγέλλουν με αποδεικτικά στοιχεία πράξεις διαφθοράς, η έκπτωση από το αξίωμα των επίορκων κρατικών λειτουργών, οι οποίοι θα τιμωρούνται πιο αυστηρά, και η δήμευση των περιουσιακών στοιχείων που έχουν αποκτηθεί παράνομα ή αποκρυβεί από το «πόθεν έσχες» είναι το τρίπτυχο των αλλαγών που προωθεί η κυβέρνηση κατά της διαφθοράς στον δημόσιο τομέα.

Μετά την τρομοκρατία, το οργανωμένο έγκλημα και τα ναρκωτικά το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εισάγει ευνοϊκές διατάξεις και για όσους καταδίδουν οικονομικά εγκλήματα κατά του Δημοσίου. Ετσι, παραμένει ατιμώρητος όποιος ιδιώτης ή υπάλληλος συμβάλει ουσιωδώς στην αποκάλυψη κυκλωμάτων διαφθοράς ή στην αποκάλυψη πράξεων διαφθοράς των προϊσταμένων του κατά το στάδιο της προανάκρισης, της ανάκρισης ή ακόμη και στο ακροατήριο.

Οι ποινές

Μειωμένη ποινή επιφυλάσσεται σε όποιον εμπλεκόμενο καταγγείλει υπουργό για αδικήματα που έχουν παραγραφεί και δεν μπορούν να διωχθούν σύμφωνα με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, εφόσον βέβαια η Βουλή κρίνει ότι τα αποδεικτικά στοιχεία είναι επαρκή για την τεκμηρίωση της κατηγορίας. Θυμίζουμε ότι την περίοδο της φυγοδικίας του Μ. Χριστοφοράκου το ΠΑΣΟΚ είχε κάνει σχετική πρόταση.

Σε ερώτηση εάν η ρύθμιση αφορά την υπόθεση της Ζίμενς, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδης ανέφερε ότι «δεν νομοθετούμε με βάση την τρέχουσα ή απώτερη εμπειρία αλλά με βάση την ανάγκη να υπάρξουν σαφείς κανόνες».

Το νομοσχέδιο που παρουσίασε χθες ο κ. Καστανίδης για την τροποποίηση του νόμου 3213/2003 για το «πόθεν έσχες» και του Ποινικού Κώδικα που αφορούν τα εγκλήματα σχετικά με την υπηρεσία στοχεύει, όπως είπε, στην καταπολέμηση φαινομένων διαφθοράς με σημείο αιχμής τον αθέμιτο πλουτισμό κρατικών λειτουργών. Μόνο που και ο ίδιος παραδέχθηκε, αναφερόμενος στην εξέταση των δηλώσεων «πόθεν έσχες», ότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι ανεπαρκείς, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κυρωτικοί κανόνες αλλά να μην επιβάλλονται. «Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου συγκεντρώνεται απίστευτος αριθμός δηλώσεων κρατικών αξιωματούχων που βρίσκονται στη σκιά της αλήθειας», είπε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας την ουσιαστική λειτουργική ανυπαρξία του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου.

Καστανίδης και Κατσιφάρας, στη χθεσινή παρουσίαση του νομοσχεδίου για την καταπολέμηση της διαφθοράς Καστανίδης και Κατσιφάρας, στη χθεσινή παρουσίαση του νομοσχεδίου για την καταπολέμηση της διαφθοράς Ο έλεγχος

Νομικοί κύκλοι τονίζουν ότι σε κάθε περίπτωση η αποτελεσματικότητα του ελέγχου δεν στηρίζεται τόσο στην πρόβλεψη πιο αυστηρών ποινών όσο στις διαδικασίες διαλεύκανσης της παράνομης δραστηριότητας καθώς και ότι η ανάγκη καταστολής του φαινομένου της διαφθοράς πρέπει να υπακούει στην αρχή της αναλογικότητας.

Σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις, ο υπουργός Δικαιοσύνης θα έχει τη δυνατότητα να παρεμβαίνει, ζητώντας εξατομικευμένο έλεγχο συγκεκριμένων προσώπων από εκείνα που υποχρεούνται σε δήλωση «πόθεν έσχες», όταν υπάρχει καταγγελία σε βάρος τους από πολίτη, η οποία έχει υποβληθεί στον Συνήγορο του Πολίτη ή στον ίδιο τον υπουργό ή όταν έχουν δημοσιοποιηθεί στοιχεία σε βάρος τους. Για να διευκολυνθεί η υποβολή καταγγελιών εναντίον επίορκων υπαλλήλων, τα στοιχεία της ταυτότητας του καταγγέλλοντος παραμένουν απόρρητα.

Οι δημεύσεις

Σε ό,τι αφορά την ποινή της δήμευσης που επιβάλλεται με την καταδικαστική απόφαση, μέχρι σήμερα προβλεπόταν, κατ’ εξαίρεση, ως υποχρεωτική για ορισμένα αδικήματα, όπως για τη δωροδοκία υπαλλήλων και δικαστών. Με τα νέα μέτρα καθίσταται κανόνας, καθώς επεκτείνεται στο έγκλημα της δωροληψίας βουλευτών ή μελών των ΟΤΑ αλλά και σε όλα τα εγκλήματα σχετικά με την υπηρεσία (απιστία, παράβαση καθήκοντος κ.λπ.) μέσω των οποίων ο υπάλληλος εξασφαλίζει παράνομα περιουσιακά οφέλη κατά κατάχρηση της υπαλληλικής του ιδιότητας. Επίσης, θα δημεύεται το μερίδιο συμμετοχής που άμεσα ή έμμεσα ανήκει στον δημόσιο λειτουργό που συμμετέχει σε off shore εταιρεία, ενώ την ίδια τύχη θα έχουν και τα περιουσιακά στοιχεία που απέκρυψε (δεν έχουν δηλωθεί καθόλου) από το «πόθεν έσχες». Δίνεται πάντως η δυνατότητα να αποφύγει τη δήμευση, αν αποδείξει τη νόμιμη προέλευση των αποκρυβέντων στοιχείων. Πρόβλεψη υπάρχει και για την περίπτωση που τα προϊόντα του εγκλήματος έχουν μεταβιβαστεί σε τρίτους ή για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορούν να βρεθούν.

Η ποινή της στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων και της αυτοδίκαιης έκπτωσης των κρατικών λειτουργών από το αιρετό δημόσιο αξίωμα ή τη δημόσια θέση που κατέχουν, επιβάλλεται μόλις καταστεί αμετάκλητη η καταδικαστική απόφαση

υποθέτω βέβαια πως όλα αυτά ισχύουν για ό,τι συμβεί από εδώ και πέρα μιας.

Όταν δω κανάν πασοκονεοδημοκράτη ή δημοσιογράφο να πληρώνει για αυτά που έχει κάνει και να μπαίνει φυλακή τότε θα έχουμε ή κομμουνισμό ή το βγενόπουλο :stuck_out_tongue:

Έλειπα όλο το πρωί σήμερα, πάλι καλά που μπήκα τώρα και όπως είδα ο Καρβου με ενημέρωσε πως η αντίθεση των αποψεων των δικών μου με των απόψεων του Damnation “για το καλό της τάξης μας είναι υγεία”. Άρα ας υπάρχει και ένας Damnation στην κοινωνία μας, υγεία για την εργατική τάξη είναι! Μου αρέσει το rocking. Μαθαίνω νέα πράγματα. Είναι “υποχρέωση του καθενός να προσπαθήσει να μεταπείσει τα υπόλοιπα μέλη της τάξης του για το καλό της τάξης τους”, συμφωνώ. Υπάρχει ωστόσο και ένα πράγμα που λέγεται “απάρνηση ταξικής θέσης” και ειδικά στην σύγχρονη “πολύπλοκη” κοινωνία είναι συνήθες φαινόμενο είτε από τα κάτω προς τα πάνω είτε το αντίστροφο (σε μικρότερο βαθμό πάντως). Γι’ αυτό το πρόβλημα πολλές φορές είναι διαταξικό. Επίσης Κάρβου θα ήθελα να ποστάρεις πάλι το παράδειγμα που ανέφερες πρόλαβες να κάνεις έντιτ πριν το δω και με διασκεδάζουν αυτά τα “εύστοχα” παραδείγματα.

Καλώς η Ολυμπιακή έπαψε να είναι δημόσια, ειδικά με τις σημερινές συνθήκες το μόνο που έλλειπε από το δημόσιο είναι να είχε ακόμα και την Ολυμπιακή να πληρώνει… Το αν ξεπουλήθηκε ή όχι δεν μπορείς να το πεις παρά μόνο αν μπορείς να τεκμηριώσεις ποιό θα ήταν ένα σωστότερο τίμημα…
Θυμάμαι πάντως να μην συνωστίζονται οι υποψήφιοι αγοραστές και τον Βγενόπουλο να την παίρνει εξασφαλίζοντας διάφορα άλλα πολιτικά ανταλλάγματα.
Από εκεί και πέρα:
Η συγχώνευση αυτή είναι σχολικό παράδειγμα δημιουργίας μονοπωλίου και θα πρέπει να εμποδιστεί από τις αρμόδιες αρχές τόσο της Ελλάδας (λέμε τώρα… :roll:) όσο και της ΕΕ (εκεί πρέπει να ποντάρουμε μάλλον) που δεν πολυσυγκινούνται από φιλολογίες περί “Εθνικών Πρωταθλητών” κλπ.
Είδε και αποείδε με τη βαζέλα ο Βγενόπουλος και πήγε να γίνει και αυτός πρωταθλητής σε κάτι… :p:lol:¨
…στη δημιουργία μονοπωλίου

Μπορείτε να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας για τον Βγενόπουλο και τον Βασιλάκη επικοινωνόντας με την παρακάτω διεύθυνση

European Commission
Directorate-General for Competition
B-1049 Brussels
Tel. (32-2) 29-91111
Fax: (32-2)29-50128
e-mail: infocomp@ec.europa.eu

Για να δούμε…

μαλλον ειναι both ways
και απο ελλαδα και απο εξωτερικο…
nevermind…

[SIZE=“4”]Αντιδράσεις για προσβλητικό δημοσίευμα του Focus[/SIZE]

Η δημοσίευση κεντρικού άρθρου στο γερμανικό περιοδικό Focus, υπό τον τίτλο “Απατεώνες στην Ευρω-οικογένεια”, το οποίο συνοδεύεται από παραποιημένη φωτογραφία της Αφροδίτης της Μήλου να προβαίνει σε άσεμνη χειρονομία, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, με τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, να κάνει λόγο για τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

ολο το κειμενο εδω…:

http://www.cosmo.gr/News/264444.html

ενωμενη ευρωπη…:lol::lol:

σκ*τα…[-X

[SIZE=“4”]
Υπάλληλοι του ΟΠΑΠ εξολοθρεύουν σκυλιά
[/SIZE]

Σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα (φιλόζωων και μη φιλόζωων) έχουν χωριστεί τους τελευταίους μήνες οι υπάλληλοι του ΟΠΑΠ στο Περιστέρι, εξαιτίας τεσσάρων σκυλιών που φιλοξενούνταν από το 2004 στον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεων πίσω από τη Λεωφόρο Κηφισού.

Οι αυτό- αποκαλούμενοι «Φιλόζωοι Εργαζόμενοι του ΟΠΑΠ» έφτασαν μάλιστα στο σημείο να στείλουν ανώνυμη επιστολή στη zougla.gr, καταγγέλλοντας τη συστηματική εξόντωση των ημί-αδέσποτων τετράποδων από διευθυντικά στελέχη της εταιρείας.

Το πρώτο κρούσμα, σύμφωνα με τους εργαζομένους, σημειώθηκε τον προηγούμενο Δεκέμβρη, όταν υπάλληλος του ΟΠΑΠ, οδηγώντας ιδιωτικό αυτοκίνητο (Μάρκας Audi), κατά την έξοδό του από το υπόγειο παρκινγκ του κτιρίου, πάτησε με τους τροχούς του και τραυμάτισε πολύ σοβαρά ένα από τα τέσσερα προστατευόμενα σκυλιά που κοιμόταν στην άκρη του δρόμου.

«Μετά από αυτή την αποτρόπαια πράξη του, ο οδηγός θα μπορούσε καλοπροαίρετα να σταματήσει και να ελέγξει την κατάσταση του σκυλιού, αντί αυτού, πάτησε τέρμα γκάζι και έφυγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα από την οδό Οικονομίδου, για να μην τον αντιληφθούν και κρατήσουν τον αριθμό κυκλοφορίας του» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι φιλόζωοι.

Μέσα από τη γραπτή καταγγελία τους, επισημαίνουν ότι από τις αρχές Ιανουαρίου του 2010 άρχισαν να δίνονται εντολές σε υπαλλήλους και καθαριστές του ΟΠΑΠ να μη ταΐζονται τα σκυλιά και να σημειώνεται το όνομα όσων τα φροντίζουν (!). Μάλιστα, αναφέρουν ότι διευθύντρια των Υπηρεσιών του ΟΠΑΠ ένα μεσημέρι πήρε το πιάτο με το φαγητό των ζώων και το πέταξε επιδεικτικά στον κάδο απορριμμάτων.

Αποκορύφωμα της οργανωμένης εξόντωσης των άκακων σκύλων που κατοικούσαν επί χρόνια στην περιοχή είναι κατά τους εργαζομένους η δηλητηρίαση και ο θάνατος του άτυχου Κεφάλα (ροτβαϊλερ) την προηγούμενη Τρίτη. «Το σκυλί, λίγο μετά τις 6:00 μ.μ., άρχισε να κάνει εμετούς και να παραπατάει, μέχρι που έπεσε κάτω και έτρεμε ολόκληρο.

Τότε δύο εργαζόμενοι «ευαισθητοποιήθηκαν», το μετέφεραν σε κοντινό κτηνιατρικό ιατρείο του Περιστερίου. Εκεί διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του» αναφέρουν και ζητούν να ενημερωθεί ο κόσμος για τα γεγονότα στην εταιρεία.

«Αυτό που γίνεται στον ΟΠΑΠ τις τελευταίες ημέρες είναι καθαρός φασισμός, έχει καταργηθεί ο ν.3170/03 και το σύνταγμα. Απαγορεύουν να εκφράσουμε την αγάπη μας και το συναίσθημά μας στα αδέσποτα σκυλιά» λένε, τέλος, τονίζοντας ότι είναι απαράδεκτο μία επιχείρηση με κύρος να συμμετάσχει σε πράξεις κακοποίησης ζώων.

πηγη…

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=107865&cid=17

[-X

το παιρνω πισω…
καλα μας κανουν οι “αλλοι” “ευρωπαιοι”…

Δλδ εννοείς ότι αυτή η ευρωπαική αρχή θα καταστήσει την συμφωνία άκυρη?

Και πρόσεξε οι Γερμανοί είναι αυτοί που πριν 60 χρόνια κατέσφαξαν κόσμο και κοσμάκη και μας καταχρέωσαν. άσε που Siemens και deutche bank έχουν μπει στην πολιτική /οικονομική ζωή της χώρας μας και μας έχουν φεσώσει με πολλούς τρόπους, αλλά κατά τα άλλα η ελλάδα είναι το πρόβλημα της ευρωζώνης. Να χαρώ εγώ πολιτισμένους ανθρώπους με κριτική σκέψη #-o

αλλά δεν φταίνε αυτοί , οι ρεζίλες οι πολιτικοί μας φταίνε που (ενδεικτικά ε) :

1. δεν τους γυρνάμε πίσω το υποβρύχιο που γέρνει
  2. αποδεχτήκαμε το C4I που δεν δούλευε

Μη σου χαλάσω τη χαρά:
“manson, εσύ που δεν είσαι κομμουνιστής είσαι και ταξικός εχθρός των κομμουνιστών;”

Όλο το υπόλοιπο το πρόσθεσα με edit μετά.

Κατά τα άλλα, από το θέμα συζήτησης "ο Μule είναι “ταξικός εχθρός;” που για αυτό μιλάμε όλοι, εσύ μεταπηδάς στο “ο damnation είναι ταξικός εχθρός;” κι όλα αυτά ενώ προηγουμένως έχεις γράψει πως ο Mule δεν είναι το ίδιο με τον damnation σε κανένα σημείο των απόψεων τους. Βαριέμαι να τα πάρουμε από την αρχή και να μου εξηγήσεις τι δεν καταλαβαίνω, οπότε θεώρησε πως με έπεισες.

Mule είσαι ταξικός εχθρός.