συχαίνομαι αυτήν την φράση :):!:
εφόσον δεν είμαστε μάρτυρες και δεν ξέρουμε τι συνέβη πραγματικά,θεωρώ οτι φταίνε και οι 2 μεριές για να γίνει το επεισόδιο.
Εγώ βασικά δεν ξέρω γιατί αυτό είναι είδηση… Είναι η πρώτη φορά που έγινε καυγάς ανάμεσα σε μαθητές και εξωσχολικούς;
άμα πηγαίνανε τίποτα ελληνόπουλα και τους ξυλοφορτώνανε δε θα έτρεχε τίποτα. όπως ήταν αλλοδαποί. α πα πα πα πα [-X
το τελευταιο(!) προβλημα της περιοχης εκεινης,βαρδαρης,ειναι οι λιβυοι …πριν 10αρια μερες μαλιστα περνουσα με τη παρεα μου ενα βραδυ,και πεσαμε σε μια παρεα απο 10-15 ατομα.και καναμε καλο χαβαλε,γνωριζοταν ενας φιλος απτο νοσοκομειο…στις εκδρομες δεν ειναι δυσκολο να γινουν φασαριες…δε ξερω βεβαια τι εγινε σε αυτη τη περιπτωση.ξερω οτι εμεις οταν πηγαμε 3ημερη 1η λυκειου πλακωθηκαμε με γαυρους στα γιαννενα (!).για μηδενικο λογο.
και μεις πλακωθήκαμε μεταξύ μας!τι ψάχνετε να βρείτε;
εμείς είχαμε πλακωθεί σε μια εκδρομή στη β λυκείου στον βόλο επειδή ένας τύπος έξαψε καταλάθος το καλσόν της γκόμενας ενός φίλου :lol: (βασικά οι άλλοι είχαν πλακωθεί, εγώ γοήτευα 19χρονη φοιτήτρια τότε8) και μου κάνανε χαλάστρα οι μλκς γιατί σηκωθήκαμε και φύγαμε άρων άρων γμτ:-k)
θα ήταν σε έξαψη φαίνεται…
*το γαμήσαμε το ειδήσεις απο ελλαδα
Εθαψαν μηνυση κατα του ΓΑΠ:http://www.newsbomb.gr/apokalypseis/story/100055/ethapsan-ti-minysi-kata-toy-g-papandreoy
δε το σώνω αν υποστηρίξω ότι αυτά είναι νεοελληνικά α λα άδωνη ε?
http://news247.gr/ellada/eidiseis/mpoytarhs_oi_ypallhloi_toy_dhmoy_k_lovarane.1537766.html
Και ο Μπουτάρης στην υπηρεσία συκοφάντησης εργαζομένων.Γιατί πολύ μας πρήξανε προεκλογικά με τον υποψήφιο προοδευτικό Δήμαρχο,με τα σκουλαρίκια και τα ναρκωτικά…
Δεν μπορώ να καταλάβω από που αντλούν την αρμοδιότητα και τη νομιμοποίηση, ο ΟΗΕ και το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης να αποφαίνονται για θέματα εσχάτης προδοσίας. Το θέμα δεν αντέχει σοβαρή κριτική.
Δικαιοσύνη:
Διότι,όταν αλλάζεις δικηγόρο,αλλάζουν και τα γεγονότα
Είδες τώρα εσύ πουθενά ότι τον έβγαλαν αθώο;Το τι γραμμή θα ακολουθήσει ο δικηγόρος του είναι δικό τους θέμα.
Και λάδι να βγει,λέμε τώρα,στην Κρήτη δεν κυκλοφορεί αυτός:roll:
Μόνο και μόνο που έχεις την δυνατότητα να κάνεις αυτό που κάνει ο τύπος,και γενικά με αυτά που γίνονται,δεν χρειάζεται να βγει και απόφαση…
Και 5 χρόνια να του αφαιρέσουν με την καινούρια γραμμή σκάνδαλο είναι
Αλλά έτσι είναι η Δικαιοσύνη…αν έχεις λεφτά είσαι πιο αθώος!
Comealot τι λες;;:-s:-s:-s
Παραιτούμαι
Αφού δεν καταλαβαίνεις να στο κάνω πιο λιανό…
1η πρόταση:Δεν χρειάζεται να βγει απόφαση για να αγανακτίσει κανείς με την φύση του Δικαίου,η οποία δίνει το δικαίωμα να γίνονται αυτά που γίνονται.
2η πρόταση:Αν αυτή η αλλαγή γραμμής του παιδεραστή,τον ωφελήσει έστω και στο ελάχιστο,είναι σκάνδαλο από την στιγμή που έχει ομολογήσει.
3η πρόταση:Αν έχεις λεφτά,παίρνεις καλύτερη υπεράσπιση,ανεξάρτητα από το τι έχεις κάνει και το πώς σου αξίζει να σωφρονιστείς.
Παραιτούσαι ξεπαραιτούσαι,κάπως έτσι είναι.
Θυμάμαι σπουδάζεις κάτι στο θεωρητικό φάσμα,αν έθιξα με κάποιο τρόπο την σπουδή σου δεν ήταν σκοπός μου.
Eντάξει αλλά δεν είναι δυνατόν να απαιτούμε και να τους κλείνουμε μπαμ ισόβια για μια ζωή.Υπάρχει μία διαδικασία.Πρέπει να μαζευτούν καταθέσεις,δίκη κτλ.
Το αν θα κριθεί ένοχος ή όχι(που κατά τα φαινόμενα θα κριθεί)θα αποδειχθεί από τα στοιχεία.Ο ίδιος μπορεί να υπερασπίζεται όπως θέλει τον εαυτό του,μαζί με τον δικηγόρο του.Και ευτυχώς,ειδάλλως θα μιλούσαμε για άλλες καταστάσεις.
Τέλος πάντων,νομικός δεν είμαι.Και σιγά που με έθιξες,τι είμαι 'γω,αντιπρόσωπος των θεωρητικών Ελλάδος;:lol:
Απλώς τρόμαξα λίγο με την γενίκευση σου
Όχι,μη με παρεξηγάς,δεν εννοώ να τον κρεμάσουμε
Ούτε λέω να τις κάνουμε συνοπτικές.
Το ζήτημα είναι πως ακόμη και στην δικαιοσύνη,ό,τι πληρώνεις παίρνεις.Σκανδαλώδες.
Επίσης αν αλλάξεις δικηγόρο,αλλάζεις και την αλήθεια.Που σημαίνει ότι μιλάμε για εξ’αρχής αλλοιωμένες και εκφυλισμένες διαδικασίες.
Απο τη στιγμη που εχει καποιος κατηγορουμενος το δικαιωμα να υπερασπιστει τον εαυτο του, ε αν ΜΠΟΡΕΙ να το κανει μονος του, δεν χρειαζεται να πληρωσει δικηγορο.