Nαι, όταν αναφερόμουν στη σχετική με τον ΟΣΕ σπατάλη δεν το περιόριζα μόνο σε ημιτελή έργα, αλλά στο πόσο μας κοστίζει συνολικά αυτός ο χρόνια ζημιογόνος οργανισμός! [-X
οσε…θεϊκές ιστορίες μπορεί να σας/μας πει κάποιος που δουλεύει εκει και ξέρει πράγματα…μονο και μονο το παράδειγμα γραμμής που χάνει χιλιάρικα την ήμερα γιατί δεν κάνει πρόσληψη 2 υπαλλήλων, τα λέει όλα…ελλαδαρα
Λοιπον ακου τσουτσεκακι, επειδη αναφερεσαι στο 46-74 ΑΝΟΙΞΕ τα ματια σου και δες ποιος πολιτικος χωρος βρισκεται αυτη την στιγμη σε κατασταση που θυμιζει τους κομμουνιστες του τοτε.
Δεν απαντησες ομως. Απο ποιους καπηλευτηκαν ονομασιες και ποιοι ειναι οι πραγματικοι επαναστατες?
Α επισης.
Η 17Ν απειλουσε την δημοκρατια. Καλα εκαναν και τους επιασαν.
Ο ΕΑ απειλουσε την δημοκρατια. Καλα εκανα και τους επιασαν.
Οι αλληλεγγυοι απειλουσαν την δημοκρατια. Καλα εκανα και τους επιασαν.
Το occupy movement που καταλαμβανει πλατειες στο αμερικα απειλει την μεγαλυτερη δημοκρατια του κοσμου. Καλα εκαναν και τους επιασαν.
Αυτοι που δεν πληρωνουν το χαρατσι εμποδιζουν την ομαλη λειτουργια της δημοκρατιας. Να τους κοψουν το ρευμα.
Ολο πικρες αυτη η δημοκρατια.
Εν ολιγοις, ναι μας επεισες mule.
η 17Ν έκανε και 1-2 τρομοκρατικές ενέργειες…βλέπε δολοφονίες.και εφόσον είναι κακουργήματα καλά έκαναν και τους έπιασαν.
δεν νομίζω να είναι στην ίδια μοίρα με το occupy wall street.
Μονο με τους OWS συγκρίνει την 17Ν; #-o
Eδώ τους συγκρίνει και με τον κόσμο που δεν πληρώνει το χαράτσι! #-o[-X
Και με ανακατεύει και εμένα μετά! #-o
Αρχίδια απειλούσαν την δημοκρατία κάτι αναλφάβητοι υπάνθρωποι της 17Ν αλλά τέλος πάντων.
25 χρόνια “ενόπλου αγώνα” έτσι απλά έκαναν;Μέχρι και στην τρομοκρατία δημοσιοϋπαλληλίκι έπεφτε σε αυτήν την χώρα:lol::lol:
Η “φούντα” είναι κοντά. Αν και περισσότερο πιθανό θεωρώ να φύγουν οι Γερμανοί πρώτοι απ’ το ευρώ και να πάνε στο Μάρκο, αφήνοντας όλους τους υπόλοιπους μέσα στο υποτιμημένο πλέον ευρώ.
Έτσι θα γράφεις στην Καθημερινή;
O Koυφοντινας οντως ειχε κανονικα μισθο απο τη 17Ν, μηνιατικο κ ετσι:lol:
Και ίσως αν δεν υπήρχε αυτός να μην υπήρχε ούτε λίγο απο την 17Ν
Όχι και αγράμματοι!Ο Κουφοντίνας δήλωνε Μαθηματικός!!!:lol:
Καλύτερα να γίνω ταρίφας,παρά δημοσιογράφος:roll:
Όπως και το ότι νεαρός ήταν θαυμαστής του Αντρέα:lol:
Θα μου πεις εδώ ολόκληρη RAF το '81 είχε γράψει πως “υπάρχει στην Ελλάδα κυβέρνηση σοσιαλιστική και επαναστατική,του Αντρέα Παπανδρέου”:lol:#-o
Κι όμως αυτό δεν το πίστευε μόνο η RAF. Το πίστευαν και αρκετοί έλληνες “δεξιοί” της εποχής. Όταν έγινε κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ το '81, πολλοί νόμιζαν ότι θα εγκαθιδρύονταν κομμουνισμός στην Ελλάδα και ότι θα έπεφτε πολύ λεπίδι.:lol::lol::lol:
Από χαζομάρα μάλλον έκριναν εξ ιδίων τα αλλότρια…
τεράστιος κίμωνας κουλούρης.ο τύπος νομίζει οτι είναι στο απυρόβλητο.
edit:
α ρε ελλαδάρα.όλοι λαμόγια.
Δεν τους συμφέρει ρε post_digital εκεί έχουν την Τράπεζα της Ευρώπης και κόβουν νομίσματα του ευρώ…δεν θα το αφήσουν αυτό…αφού ειναι η πιο ΙΣΧΥΡΗ οικονομία της Ευρώπης
Μην ακούω άσχετα πράγματα:roll:
Σήμερα είχαμε δυο βαρυσήμαντες πολιτικές παρεμβάσεις:
[SPOILER]http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231146545[/SPOILER]
Θα περίμενα πολύ σύντομα να γονατίσετε μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη να ζητήσετε συγγνώμη για τις θηριωδίες του παρελθόντος, για τις οποίες δεν φταίτε εσείς προσωπικά και στη συνέχεια να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας οφειλές", αναφέρει μεταξύ άλλων η Μ. Ντούβλη.
:lol2::lol2::lol2:
Στο τέλος, η Μαριάννα καταλήγει πως “καταλαμβάνομαι από τρόμο, εγώ, νεαρή μητέρα για το μέλλον του εξάχρονου γιου μου, που όταν θα είναι σαράντα ετών θα πληρώνει για τα αμαρτήματα των άλλων”.
Ψόφο
πόσο ακόμα ρε floydizez?
Ο κεφαλογιάννης μπορεί να πέθανε αλλά τα παιδιά του είναι άξιοι διάδοχοι/βασιλιάδες που θέλουν το καλό των κρητικών υπηκόων τους. hip hip Hurray
Γιατί τόση κακία ρε Floydized;
…τώρα όλα τ’ αλάνια θα μείνουνε χαρμάνια…:-s