Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Ο Καρατζαφέρης διαγράφει Βορίδη ? Άδωνι απο τον ΛΑΟΣ!

Την αποπομπή των κ.κ. Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη απο τον ΛΑΟΣ σκέπτεται σοβαρά ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Η «γραμμή» Καρατζαφέρη δε έγινε δεκτή από τους Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη, που φέρονται αποφασισμένοι να ψηφίσουν τη δανειακή σύμβαση ενώ αυτή την στιγμή βρίσκονται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και σκέπτονται από κοινού για τις επόμενες κινήσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εμφανίζεται οργισμένος απο το ενδεχόμενο να παραμείνουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου ο υπουργός Μεταφορών και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και είναι έτοιμος να προχωρήσει στην διαγραφή τους απο την ΚΟ του κόμματος σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr.

Σημαντικό επίσης είναι να αναφέρουμε ότι στο άκουσμα των παραπάνω εξελίξεων στελέχη της Συγγρού δήλωναν ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να δεχθεί στις τάξεις της τα δύο κυβερνητικά μέλη του ΛΑΟΣ?

ααααα τους γαμημένους τους λεχρίτες.Πήραν αύξηση εν μέσω οικονομικής κρίσης.Να εκτελεστούν αμέσως.

damnation αν διαγραφούν θα το συζητήσετε στην ΚΟΒα σου η εσείς έχετε πυρήνες?

Ρε damnation τουλαχιστον οταν βαζεις τετοια ενδιαφερονται πες μας και τη γνωμη σου…Θα μεινεις με τον αδεκαστο προεδρο η με τους τεχνοκρατες ανταρτες;

Δεν ξέρω.Για να έχω γνώμη πρέπει να έχω ολοκληρωμένη πληροφόρηση πρώτα.

Σημαντικό επίσης είναι να αναφέρουμε ότι στο άκουσμα των παραπάνω εξελίξεων στελέχη της Συγγρού δήλωναν ότι[B] η ΝΔ είναι έτοιμη να δεχθεί στις τάξεις της τα δύο κυβερνητικά μέλη του ΛΑΟΣ?[/B]

σε λιγο ο Σαμαρας θα ρητορευει υπερ του μνημονιου και ο Γιωργακης θα κατεβαινει στο Συνταγμα. Ηθελα να ξερα τι τους ποτισαν και τους 2 εκει που ηταν συμφοιτητες και εγιναν τοσο μπαγλαμαδες

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά αυτή η “αύξηση” προέρχεται από τα λεφτά που έχουμε βρεθεί εγώ και εσύ να “χρωστάμε”!!! [-X

[B]Ένοχη έκρινε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας την δημοτική υπάλληλο του Δήμου Καλαμάτας που κατά τη διάρκεια της λιτανείας της Υπαπαντής στις 2 Φεβρουαρίου είχε πετάξει αλεύρι προς τους πολιτικούς που ακολουθούσαν την πομπη.[/B]

Το δικαστήριο της επέβαλε φυλάκιση 5 μηνών με αναστολή για απρόκλητη έργω εξύβρισημε αιτιολογία τον ενδεχόμενο δόλο .
Η κατηγορουμένη όπως γράφει το messiniaportal.gr ισχυρίστηκε ότι η πράξη της δεν είχε να κάνει με τα πρόσωπα της τοπικής Αυτοδιοίκησης που άθελα της “λερώθηκαν” από το αλεύρι και μάλιστα ζήτησε δημόσια συγνώμη από αυτούς, άλλα όπως τόνισε σαν στόχο είχε τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας κ. Γεωργίου.

Ο λόγος ήταν να διαμαρτυρηθεί για τα απάνθρωπα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση της οποίας είναι μέλος και την έχουν πλήξει και προσωπικά και δεν είχε σκοπό να προξενήσει σε κανέναν σωματική βλάβη.

Με το άκουσμα της απόφασης εκατοντάδες πολίτες που βρίσκονταν στο ακροατήριο προς συμπαράσταση της κατηγορουμένης ξέσπασαν σε κραυγές κατά της έδρας αλλά και κατά της Κυβέρνησης λέγοντας χαρακτηριστικά "Αν σήμερα δικάσατε έναν , αύριο θα δικάζετε εκατό ".

Επίσης εξέφρασαν παράπονα προς τους Αστυνομικούς που την συνέλαβαν και την οδήγησαν στο δικαστήριο λέγοντας ότι της συμπεριφέρθηκαν σαν μια κοινή εγκληματία.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=121592&catid=3

5 μήνες για αλεύρι…για πέτρες πόσο πάει?

Damnation μην ανησυχείς, θα τα καταφέρει ο Πρόεδρος και χωρίς τους οπορτουνιστές. Άλλωστε από παλιά δεν τον ενδιέφεραν “οι κράχτες”…

[SPOILER][/SPOILER]

Πόσο το χαιρώμουν που τόσα χρόνια ο πατέρας μου (όπως και όλοι οι υπόλοιποι στο υπουργίο) όταν ήταν να πληρωθεί άνοιγε το χρηματοκοιβότιο και άρπαζε όσες δεσμίδεσ με 50? τράβαγε η ψυχή του !!!

Καθήστε έχεις να χρωστάτε, τα λευτάκια μας είναι στην ελβετία και το Cayene γεμάτο βενζίνα … muhahahahahahahaa losers 8)8)8)

ισχύει το αποπάνω το έχω ακούσει και εγώ. δημόσιοι υπάλληλοι το νου σας έρχονται κρεμάλες :stuck_out_tongue:

ναι με αυτές κατεβήκαμε χτες στην πορεία και γελάγαμε με τα χαρτάκια της μισθοδοσίας κάποιων συναδέλφων που είχαν λόγω ενιαίου μισθολογίου σε μερικές περιπτώσεις αρνητικό πρόσημο στη νέα μισθοδοσία!! :lol:

Που το παραλογο. Σας πληρωνει ολος ο κοσμος να δουλευετε δηλαδη? Θα δουλευετε και θα πληρωνετε και απο πανω…

Περα απο την πλακα, πραγματικα μερικοι εχουν πληρη αγνοια του τι εχει γινει στην μεγαλη πλειοψηφια των δημοσιων απο τοτε που μπηκαμε στο μνημονιο. ΠΛΗΡΗ ομως…

Σε κάνα μήνα που ελπίζω να ξεκινήσω πρακτική με βλεπώ να πληρωνω κι από πάνω 8)8)

όχι πως και πριν υπήρχε καμιά επαφή … :stuck_out_tongue:

ναι αλλά πως να το μάθουν? υπάρχει και ένα παραμύθι που πρέπει να πουλήσει το μεγκατσανελε ή ο κάθε Mule για τους κακούς/διαβολικούς δημ.υπ/λους ή για τους κακούς ταρίφες την άλλη βδομάδα, ή τους φορτηγατζήδες που κλείνουν τους δρόμους, ή τους εργάτες στα λιμάνια, ή τους αραχτούς αγρότες, ή τους “είναι τόσους μήνες απλήρωτοι αλλα αυτό δεν δικαιολογεί το να κλείσουν τα αρχαία μας και μας ντροπιάζουν στους τουρίστες” κτλ κτλ). Φυσικά πιάνουμε μία περίπτωση την φορά ε… :wink:

Καλά το είπες.“χρωστάμε” γιατί δεν χρωστάμε.Το ότι κάποιοι υπάλληλοι πήραν αύξηση και το λένε με τρόπο που να τους στοχοποιεί είναι χυδαίο.Το ότι αυτή την “αύξηση” που λες πρέπει να την αφήσουν και να πάει στην αποπληρωμή του χρέους είναι λογική αυτών που κερδίζουν από την αποπληρωμή του.

είναι λίγο προκλητικό όσο ναναι για τον κοσμάκη(του ιδιωτικού τομέα) που φυτοζωεί να παίρνουν κάποιοι στο δημόσιο αυξήσεις.

χμ, ναι, για να ξέρουμε τι λέμε αυτές οι “αυξήσεις” (στο παράδειγμα του άρθρου) είναι κάπου 20ευρώ καθαρά (πάντα το ξεχνάνε αυτό όταν θέλουν να δείξουν πόσο πολλά παίρνει κάποιος), το ίδιο άτομο μόνο από τις πρόσφτατες μειώσεις έχασε βέβαια γύρω στα 350ευρώ)… πρόκληση? σώπα καλέ…

πρόκληση είναι επίσης να παίρνεις μισθοδοσία που γράφει πάνω 0.
πρόκληση είναι και να σε γυρνάει στο βαθμό που είχες πριν 10 χρόνια επειδή…έτσι!

Καλα μην το γελας καθολου…Οταν στην δικια μας πρακτικη ανακοινωθηκε οτι ισως απο του χρονου δεν πληρωνομαστε καθολου και ο καθηγητης μας ζητησε τη γνωμη μας μερικοι μονο που δεν εκσπερματωναν στην ιδεα του—αποκομιζω εμπειριες και αυτη ειναι η απολαβη μου—…Οι ραγιαδικες συνειδησεις μια χαρα καλλιεργουντια καθε ωρα και στιγμη.

:lol::lol:

Πρώτα απ’ όλα όταν αναφέρεσαι σε εμένα θα αναφέρεσαι σε εμένα και δεν θα με ομαδοποιείς με τα “ο κάθε” ή με διαπλεκόμενα κανάλια.

Ξέρω πολύ καλά τι γράφω, ξέρω πως υπάρχουν τεράστιες διαφορές ανάμεσα στους δημοσιοϋπάλληλους και πως συνήθως οι πιό ριγμένοι σχετικά είναι αυτοί που δουλεύουν στους τομείς όπου πράγματι το κράτος θα έπρεπε να παρέχει υπηρεσίες στους πολίτες (υγεία, χαμηλές βαθμίδες εκπαίδευσης, ασφάλεια, άμυνα) και τα μεγαλύτερα κοπρόσκυλα και οι πραγματικά προνομιούχοι είναι κρυμμένα κοντά στον κυβερνητικό μηχανισμό (υπουργεία, βουλή) και εκεί που το κράτος μπαίνει στα χωράφια του ιδιωτικού τομέα (ΔΕΚΟ, “ευρύτερος” δημόσιος τομέας).
Δεν έγραψα πως κάθε δημόσιος υπάλληλος είναι λαμόγιο. Αλλά αν αμφισβητείς πως υπάρχουν υπερ-αρκετοί δημόσιοι υπάλληλοι που να είναι λαμόγια (και έχουν και τις καταθέσεις στην Ελεβετία που αναφέρθηκαν), αν δεν έχεις ακούσει για τα “οδοιπορικά” των συνδικαλιστών της ΔΕΗ, αν δεν έχει πάρει το αυτί σου τίποτα για βρώμικους εφοριακούς ή σε άλλη χώρα ζεις ή ούτε εσύ θέλεις να είσαι έντιμος στην κουβέντα.

Έτσι λέω και εγώ ρε Οτινάναι, πως δεν θα έπρεπε να χρωστάμε! Αλλά ο πούστης ο Βενιζέλος έχει άλλη γνώμη και συνεχίζει να μου στέλνει εκκαθαριστικά για να πληρώνονται αυτές οι αυξήσεις, κατάλαβες; :wink:
Kαι εγώ θα ήθελα η “αύξηση” αυτή να μην πάει στην αποπληρωμή του χρέους αλλά στην μείωση του ΦΠΑ π.χ. να φάει φτηνότερα και κανένας φουκαράς που δεν ανήκει ανάμεσα στους “εκλεκτούς” που πήραν την αύξηση, ενδεχομένως κανένας άνεργος! Καταλαβαίνεις τι λέω; :I

Πρόκληση είναι να τα γράφεις αυτά όταν στον ιδιωτικό τομέα η απώλεια 350? είναι η καλή περίπτωση. Οι άνεργοι έχασαν το 100% των εισοδημάτων τους και βρέθηκαν σε θέση χειρότερη από αυτή που είχαν 10 χρόνια πριν!
Το αν οι μειώσεις για το ενιαίο μισθολόγιο έγιναν έτσι άγαρμπα με τις μηδενικές μισθοδοσίες, ειναι ενδεικτικό του τι ωραία κάνει τις δουλειές του το δημόσιο: Eίναι ανίκανο να μοιράσει δύο γαϊδάρων άχυρα.

το 20ευρω που λές ένας απολυμένος το έχει μεγαλύτερη ανάγκη από τους συγκεκριμένους στο δημόσιο που πήραν αύξηση.έτσι δεν είναι?αντί να δώσουν αύξηση σε αυτούς ας δίναν το 20ευρω για το επίδομα ανεργίας που έπεσε σε άθλια επίπεδα.