Ban δεν το χα δει αυτό ρε . Γράφτηκε πουθενά στον τύπο ή μόνο indymedia? Σπάρτη ρε λεωνίδας και τσι
Εγώ indy το είδα, δύσκολο ν’ασχολείται ο ΤΥΠΟΣ με τους βρωμομετανάστες μωρέ, ξέρεις τώρα αυτοί από το Μπαγκλαντές πως μυρίζουν.
Ban τα ξέρω ρε φίλε. Άσε που πρόσφατα η Intacom ανακοίνωσε πως απολύει τους έλληνες μάνατζερ για να πάρει πακιστανούς μάνατζερ :lol:
Στο μεταξύ ο george στην ουσία έκοψε τον 14ο μισθό ( το 90% αυτού για την ακρίβεια) και 22% από τα επιδόματα ( τα οποία όπως έγραψα και πριν είναι μέρος του πραγματικού μισθού των δημοσίων υπαλλήλων). Για ακόμα μια φορά αντί να κόψει από αυτούς που ξέρει ότι κλέβουν , κόβει από τους μισθωτούς. Έτσι είναι όμως. Το χέρι που σε ταίζει δεν το δαγκώνεις. Right george?
Θα πρέπει η εργατική τάξη να κάνει διάλογο στο εσωτερικό της και γενικά να γίνει μια σύνθεση των διαφορετικών απόψεων γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα. Πρέπει να σφίξουμε το ζωνάρι δυστυχώς.
Επίσης θέλω να δω σε λίγο καιρό από τώρα τι θα λένε αυτοί που ισχυρίζονται ότι καλά τους κάνουν των δημοσίων υπαλλήλων και τους περιορίζουν τους μισθούς. Γιατί σε λίγο καιρό τα μέτρα θα επεκταθούν και στον δημόσιο τομέα. Και τότε ίσως μερικοί να μην είναι τόσο large …
Είμαι απαισιόδοξος που πιστεύω ότι τώρα είναι αργα για να γίνει κάτι τέτοιο?
Έλα ρε μαν, πλάκα κάνω!
Ναι παρέβλεψα το μέρος του ζωναριού και την πάτησα Η εργατική τάξη πρέπει να αρχίσει να ρίχνει γαμοσταυρίδια και ροχάλες και 50λεπτα σε βουλευτές και Πασοκονεοδημοκράτες μπας και φοβηθούν καθόλου. Γιατί απότι φαίνεται χεσμένους μας έχουν όλους.
Πείτε μου για ποιά εργατική τάξη μιλάτε, γιατί το 'χω χάσει μάλλον.
Για εμάς που δουλευουμε λέμε ρε
Παιδιά ας ρίξουμε τους τόνους. Εθνική ενότητα χρειάζεται.
Manson21 καλά τα λες. Έρχεται και η 25η Μαρτίου να φτιάχνουμε κλίμα σιγά σιγά
Όλους εμάς μας ενώνει η Ελλάς που λέει και στην (παράνομη :p) πινακίδα έξω από τα γραφεία του ΛΑΟΣ ( φτου μη κολλήσουμε και τπτ).
Εμάς ποιούς;
Δυσκολεύομαι ν’αντιληφθώ πασόκους συνδικαλιστές, νεοδημοκράτες συνδικαλιστές (λολ), κουκουέδες, απροσάρμοστους, ρουφιάνους, κότες και λοιπούς τραγελαφικούς με “εμάς που δουλεύουμε” στο ίδιο σακί, για τους ίδιους αγώνες, με την ίδια αντίληψη (ή έστω παρεμφερή), την έλλειψη ανάγκης για πελατειακές σχέσεις και πολλά άλλα.
Γιατί ποιος τους έβαλε στο ίδιο σακί? Μάλλον σεχω χάσει λίγο :-s
Γι’αυτό σε ρώτησα ρε για ποιά εργατική τάξη λες, πόσοι νομίζεις είμαστε “εμείς”;
εχω 15 λεπτα που γραφω και σβηνω…
την μια ειπα να γραψω το ποσο θελω να βασανισω εναν ανθρωπο και βρηκα υποψηφιους σε αυτα τα βιντεο…
αλλα λεω θα μου το σβησουν…
μετα ειπα να γραψω οτι δεν αξιζουμε τιποτα , και να ξεχεσω ολους μα ολους τους ελληνες…
αλλα μετα θα βρεθει ενας που δεν θα καταλαβει τι λεω και θα γινει το Thread ροντεο…
μετα λεω να γινω ενα ζωο και μισο, και να μην με νοιαζει τιποτα…
αλλα θα παρει χρονο…
τι σκ@τα να κανω…??
βοηθεια κανεις…??
Stay human, πολύ σημαντικό, ειδικότερα για τους καιρούς που μπορεί ν’ ακολουθήσουν.
Νομίζω είμαστε αρκετοί 8)
Crimson_idol κουράγιο ρε.
κουραγιο…??
αν κανω κουραγιο θα γινει τιποτα δηλαδη…??
απλα θα ειμαι εγω καλα…
δυστηχως δεν ειναι “μπορει”…
ειναι εδω και αρχιζουν τωρα…
αλλα το ποσο εχουμε αποτυχει σαν ειδος ειναι απιστευτο…[-X
και οσο για το dvd της “εθνικης” τζουλιας…
ειναι ενα σκληρο επαγγελματικο πορνο…
η κοπελα εκτος απο ψωνιο εχει παρει πολυ κακο δρομο…
“επαγγελματικο γυρισμα που εγινε για προσωπικη χρηση” #-o#-o
μπραβο τηλεοραση…
ακομη ενας στον “τακο”…