Για πες μας ρε μπαν!
Ποιοι ειστε εσεις?!
Απάντησε. Είναι μέλος της εργατικής τάξης που αποτελείται από “αυτούς που δουλεύουν” :!:
Για το βιντεακι με τα μαλακισμενα εγραψε και το troktiko πριν απο λιγο.
Εικόνες που σοκάρουν και προβληματίζουν. Μια ομάδα 10 περίπου παιδιών ηλικίας απο 14 μέχρι 18 με στουπιά και κηροζίνη έκαψαν το σπίτι μεταναστών απο το Μπαγκλαντές. στης παρυφές της Σπάρτης. Η επίθεση έγινε …
την Παρασκευή 5 Φερβουαρίου κάπου στις 9 το βράδυ αλλά τα video αυτά έρχονται τώρα στη δημοσιότητα και σοκάρουν όλους τους Ελληνες. Μιλάμε για μια ρατσιστική επίθεση που δεν έχει προηγούμενο.
http://troktiko.blogspot.com/2010/03/14-18-video.html
14-18 ετων… να μας χαιρονται οι γονεις μας!
Στην τηλεόραση άκουσα πως συμμετέιχε και 10χρονο παιδί στην επίθεση…
Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν που κατάγεται από εκεί, αυτή είναι η Λακωνία παιδιά και είναι γνωστό εδώ και χρόνια:
Δεν υπάρχει άλλος νομός της Ελλάδας που να “περιοδεύει” ο τέως και χωριά ολόκληρα να τον υποδέχονται σχεδόν με τιμές εν ενεργεία βασιλιά… #-o
Δυστυχώς δεν εκπλήσσομαι… [-X
ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!
τι καινουριο ειναι παλι αυτο…να πουλησουμε νησια και ακροπολη για το χρεος???..θα τρελαθουμε τελειως να ουμε!!!
πάτε καλά μωρέ τραγελαφικοί; ποιός τα λέει αυτά; άντε συνέλθετε.
έπεσε πρόταση στο τραπέζι, ισχύει. το ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ έγινε ΓΑΛΕΡΑ.
διαβαζα σημερα για το περιστατικο στην Σπάρτη πως η επισημη θεση της τοπικης αστυνομιας ειναι πως “ηταν ενα γεγονος για επιλυση προσωπικων διαφορων…:!:”
αιντεεεεεε…
καλα ρε…
και απο ποτε μπορω να λυσω εγω τις διαφορες μου με καποιον με αυτον τον τροπο…?
δηλαδη αμα το κανω δεν θα εχει συνεπειες…?
και επισης…
η εφημεριδα λεει πως ειναι πλουσιοπαιδα (τραγικη λεξη παντως) 16 15 και 10 ετων…:!:
τι σκ@τα διαφορες ειχαν…??
με τις υγειες σας…
βαλτε ολοι κρανοι…
destroy what destroys you…
ειδες οι kreator…
Τραγικό αυτό στην Σπάρτη. Πραγματικά τραγικό. Δεν μπορώ καν να τσαντιστώ βλέποντάς το. Μιλάμε για παιδιά! Μικρά παιδιά!
Επιτέλους γινόμαστε αμέρικα…[-X
Ούτε καν. Ούτε αλλοδαπούς μαθητές δέχετε η Ελλάδα να διδάξει, ούτε να τους μάθει τη γλώσσα των ντόπιων μπορεί, ούτε να δεχθεί πολλές διαφορετικές ομάδες ως ίσες, κτλ. Το να φτάσει το Ελλάδιστάν τις ΗΠΑ (ή οποιαδήποτε αναπτυγμένη χώρα) απέχει κάτι αιώνες δυστυχώς.
Πω ρε πυραμιντ, στον κόσμο σου μια ζωή όποτε το θέμα πάει στις ΗΠΑ.
Red Pyramid εσύ τώρα ζεις στην Αμερική ή έχεις ζήσει για κάποια μεγάλη περίοδο? ρωτάω για να καταλάβω πως το βλέπεις το θέμα.
Ε, ο καθένας έχει τις λατρείες του Τεσπά, έχω δίκιο εν μέρη γιατί το σχόλιο ήταν off topic, αν θέλει κάποιος μοντ να το σβήσει κανένα πρόβλημα.
Δεν είναι θέμα οφ-τόπικ.
Είναι θέμα να τραβάει κανείς τα μαλλιά του όταν διαβάζει ότι στις ΗΠΑ δέχονται τη διαφορετικότητα και αντιμετωπίζουν όλες τις κοινωνικές ομάδες ως ίσες. Ευτυχώς στην Ελλάδα υπάρχει ακόμα πολύς κόσμος που σοκάρεται από τέτοια περιστατικά όπως αυτό της Σπάρτης, στις ΗΠΑ δεν θα προκαλούσε εντύπωση σε κανέναν…
[SIZE=“4”]Έκοψαν από χθες απόδειξη με ΦΠΑ 21%![/SIZE]
Κάποιοι βιάστηκαν απ’ οτι φαίνεται να εφαρμόσουν τα νέα φορολογικά μέτρα πριν ακόμα
ψηφιστεί το νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο αυξάνεται ο ΦΠΑ. Αγνόησαν επιδεικτικά την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών οτι ο νέος αυξημένος ΦΠΑ θα αρχίσει να ισχύει από τις 15 Μαρτίου.
Το Newsit έχει στα χέρια του απόδειξη που κόπηκε από το super market MAKRO, στην οποία αναγράφεται ολοκάθαρα οτι προϊόντα τιμολογήθηκαν με ΦΠΑ 21%!
Το Newsit επικοινώνησε με την εταιρεία και η απάντηση είναι η υπεύθυνη επικοινωνίας Αγγελική Πετροπούλου μας είπε τα εξής:
" Εμείς ανοίγουμε 5 το πρωί. Τα μέτρα όπως είχαν ανακοινωθεί αρχικά προέβλεπαν την εφαρμογή του ΦΠΑ από τις 04/03 και εν συνεχεία βγήκε διορθωτική ανακοίνωση από το υπουργείο Οικονομικών σύμφωνα με την οποία τα μέτρα ισχύουν από τις 15/03. Ζητήσαμε από τους πελάτες να μας επιστρέψουν τα τιμολόγια για αν διορθώσουμε το λάθος".
Το θέμα αποκάλυψε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, ο Γιώργος Παπαδάκης.
Δεν είναι αυτό όμως το μοναδικό περιστατικό αισχροκέρδειας. Στο Ηράκλειο της Κρήτης η αμόλυβδη βενζίνη έφτασε στο 1,55 ευρώ, ενώ στην Αθήνα η τιμή της έχει ήδη ξεπεράσει το 1,40! Τα “καπέλα” ξεκίνησαν…
να γελας…??
να κλαις…??
και τα δυο μαζι…??
[SPOILER]1) Όχι δεν έχω ζήσει κάποιο μεγάλο διάστημα στις ΗΠΑ, κάτι μου λέει όμως ότι ούτε ο zouglaou έχει, το σχόλιο όμως για τη χώρα το πέταξε. Η γνώμη κυρίως έρχεται μέσω άλλων (οικογένεια, φίλοι που μένουν εκεί, κτλ).
- Προφανώς όταν λέμε ότι αποδέχονται την διαφορετικότητα δεν μιλάμε για το 100% του πλυθησμού, επέτρεψε μου όμως έχοντας γνωρίσει αρκετούς αμερικανούς να έχω τη γνώμη ότι η πλειοψηφία είναι πολύ πιο δεκτική σε αυτή απο ότι εδώ στην Ελλάδα στην οποία, πέρα απο ελάχιστους ανθρώπους, οι περισσότεροι αντιδράνε σε ένα στυλ “σιγά το πράγμα, έχουμε δεί πολύ χειρότερα” όσο αφορά περιστατικά σαν αυτό της Σπάρτης.
Στη τελική και για να το κλείσουμε εδώ, απλά με ενοχλεί να δίνεται ένας αρνητικός χαρακτηρισμός για μία χώρα με την οποία έχω σχέση, το θεωρώ προσβλητικό. Αν είναι ας αρχίσω και εγώ τα σχόλια για το ελλάντα και τους κατοίκους του αφού είναι οκ να γράφουμε τόσο ελεύθερα.[/SPOILER]
Out & over
Πυραμίδα, η Αμερική δεν είναι μόνο η Νέα Υόρκη, η Βοστώνη, το Σικάγο και το L.A… Ναι, σε αυτές τις πόλεις-πολιτείες, αυτά που λες ισχύουν σε μεγάλο βαθμό, αλλά σε νότιες πολιτείες, ακόμη άνθρωποι χάνουν τα εκλογικά τους δικαιώματα, μόνο και μόνο επειδή είναι μαύροι (εκλογές 2000) ή έχουν προβλήματα επειδή κατάγονται από Ισλαμικές χώρες.
Επίσης, για να φτάσει το Ελλαδιστάν τις ΗΠΑ, προϋποθέτει να φτάσουν τα περιπόλικα να είναι 2-2 σε κάθε τετράγωνο και ζητιάνοι που ψάχνουν εναγωνίως κάρτα Μετρό για να περάσουν τη νύχτα να είναι σε κάθε γωνιά της Αθήνας. Αν απέχουμε όντως αιώνες, ελπίζω αυτοί να είναι πίσω μας και να αφήσουν κάποτε τον Αμερικάνικο κοινωνικό “σταρχιδισμό τους”, παρά να γίνουμε εμείς τόσο κυνικοί που να μη μας πειράζει που τα φώτα της Time Square φωτίζουν ρακένδυτους ρακοσυλλέκτες δίπλα στο κέντρο κατάταξης του Αμερικάνικου στρατού και να περνάμε από δίπλα τους, χαρούμενοι που αγοράσαμε φτηνά ένα καινούργιο τζινάκι.
Red pyramid ναι αν αρχίσεις να γράφεις σχόλια για την ελλάδα και τους κατοίκους της θα προσβληθούν πολλοί νομίζεις ? Η όποια κριτική μου για την Αμερική γίνεται στη βάση του ότι οι ΗΠΑ έχουν “εξάγει τον πολιτισμό” τους σε ολόκληρη την δυτική κοινωνία. 15χρονα να επιτίθενται σε ξένους, τηλεσταρ να γυρίζουν πορνό, χρηματιστήριο,ΜΜΕ, κόκα κόλα κλπ είναι εικόνες που πρωτοεμφανίστηκαν στην Αμερική .