Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

στο οτι το γραφείο του “μαγκιόρου” μεσσία υπουργού τις μπλοκάρισε …

εκτός και αν είσαι τόσο αθώος που δεν ξέρεις τι είναι η καθημερινή .

ΒΒΒ θα πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Ειλικρινά, δεν σε καταλαβαίνω. Ποιος υπουργός τις μπλόκαρε; Ο Παπαδήμος τις μπλόκαρε. Με γρήγορο ψάξιμο την είδηση την βρήκα και σε Έθνος, ποντίκι και σε κυβερνητικό site. Τι από αυτή την είδηση αμφισβητείς και γιατί; Ειλικρινά το λέω, δεν έχω καταλάβει…

Όσο για την θέση της Καθημερινής και του Αλαφούζου γενικότερα, δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις τις ενστάσεις σου. Αυτές τις μέρες [U]όλα[/U] τα ΜΜΕ έχουν μια θέση και την προπαγανδίζουν. Τι σχέση έχει όμως με το copy paste του ρεπορτάζ και της είδησης (σχεδόν αυτούσιας) από ένα από αυτά τα site?

sorry πρωθυπουργού ηθελα να γράψω … προφανώς και έχουν την θέση τους , και για αυτό το νέο που θέλει να περάσει η καθημερινή είναι η τιμιότητα του πρωθυπουργού και όχι οι τροπολογίες .

το οτι οι Αλαφούζοι και οι εφημερίδες τους (και οι εταιρίες τους και τα κανάλια τους) πηγαινοφέρνουν μερικά εκατομμύρια κόσμο, με κάνει κάπως καχύποπτο για τις σκοπιμότητες σε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες στην διατύπωση. καθώς και στον κόσμο που τα αναπαράγει …

Καμμένος: Μια Δεξιά όπως παλιά (Στρατός-ξερονήσια)

http://mao.gr/2012/04/05/kammenos-dexia/

Ε εντάξει, κλασσικό πρόγραμμα Ευρωπαικού κόμματος της συντηρητικής δεξιάς. Δεν πιστεύω πώς περίμενε κανείς κάτι λιγότερο.

Στην κάμερα του ΣΚΑΙ, λαθρέποικος ερωτάται αν…θέλει να πάει σε στρατόπεδο συγκέντρωσης: Δεν απαντάει μ’ ένα Ναι ή Όχι κατευθείαν, αλλά ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ λέει τα εξής:

“Αν μας πάνε εκεί θα μας πληρώνουν, όπως κάνουν στη Γερμανία και τη Γαλλία; Γιατί εκεί δίνουν 300-400-500 ευρώ”!!!

Είναι πραγματικά απίστευτο! Οι άνθρωποι που ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα και ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ σε βάρος των Ελλήνων, ζητάνε να τους κόψουμε και μισθό!!!

:lol::lol::lol: x απειρο

Και γιατί γελάς ρε καραγκιόζη?
Ξέρεις τι είναι στρατόπεδο συγκέντρωσης?

εμετος. αυτο τα “εγκληματουν σε βαρος των ελληνων” ειναι οτι πιο αηδιαστικο μπορει να ειπωθει.

καταρχας φιλαρακο μιλα καλυτερα :wink:

για αυτο καταλαβες εγω να γελαω;

εγω γελαω που δεν εχουμε εμεις να φαμε και εχουν και αυτοι απαιτησεις…

edit: @chrisp πηγαινε αυτο

Α, σόρι ρε συ τότε, λάθος.

Νόμιζα ότι γελάς επειδή από το ΣΚΑΙ τους ρώτησαν αν θέλουν να πάνε σε ένα μέρος έγκλειστοι, όπου θα δουλεύουν όλη μέρα, και αυτοί ρώτησαν αν θα τους δίνουν και κάποιο συμβολικό ποσό.

Παρεξήγηση.

αν δεν εχετε να φατε να κλεισετε τους πατεραδες σας και τους παππουδες σας σε στρατοπεδα συγκεντρωσης που κουνουσαν σημαιακια στον καθε αντρεα.

δεν πειραζει…απλα αλλη φορα που γραψω κατι και δεν καταλαβεις το νοημα στειλε ενα πμ για διευκρινισεις…δεν ειναι ωραιο με την μια “χαρακτηρισμοι”…

φιλικα :slight_smile:

edit: ξανα προς chrisp (πρεπει να αρχισω να κανω quote γιατι με προλαβαινουν αλλοι στο ενδιαμεσο :stuck_out_tongue: )

ουτε πρωθυπουργος να ηταν ενα πραμα,λολ

μην λες αυθαιρετα πραγματα χωρις να ξερεις :wink:

Δεν μου αρέσουν τα πμ.

Αλλα επειδή ακόμα δεν κατάλαβα 100%, πόσταρες ένα κείμενο c/p από κάποιο φασιστομπλογκ όπου αναφέρεται ότι ρώτησαν έναν μετανάστη αν θέλει να πάει σε ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ και εκείνος ζήτησε να μάθει αν θα παίρνει και κάποιο συμβολικό ποσό.

Εσύ γελάς επειδή όταν τον ρώτησαν αν θέλει να πάει σε στρατόπεδο συγκέντρωσης εκείνος ρώτησε αν θα παίρνει και κάποιο ποσο?

Ή γελάς επειδή όταν τον ρώτησαν αν θέλει να πάει σε στρατόπεδο συγκέντρωσης εκείνος ρώτησε αν θα παίρνει και κάποιο ποσο?

ποια ειναι αυθαιρετα?

οκ ετσι πως το θετεις δεν εχεις αδικο αλλα εσυ θεωρησες δεδομενο το πρωτο και “χαρακτηρισες” ,μια απλη ερωτηση διευκρινισης αρκουσε…

δεν ξερω αν επιτρεπεται να γραψω την πηγη η οχι αλλα το ειδα στο greekz.com

που εχει ποικιλια απο θεματα και δεν ειναι ουτε φασιστοσαητ ουτε συντροφοσαητ

:slight_smile:

@ vaggeli sorry φιλε μου την εχω ξαναπατησει μαζι σου στο παρελθον…τρολλιες δεν συζηταω,χαμενος χρονος :slight_smile:

Ναι αλλά τελικά με τι γελάς, ακόμα δεν έχω καταλάβει. :frowning:

γελαω με τα χαλια μας ως χωρα…με αυτα γελαω…

Ε τότε κάνε έντιτ την άσχετη είδηση που πόσταρες, στη θέση της βάλε το γεωγραφικό περίγραμμα της Ελλάδας και όλα κομπλέ.