Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

τρίχα -> τρίιχα -> τριίχα -> τριχία -> τριχιά

οι γνωσεις μου σε θεματα ποσταρισματος φορουμ ειναι σε βασικο σταδιο :slight_smile:

Κάρβου σόρι που αντέδρασα απέναντι στον χλευασμό μιας τίμιας ερώτησης ενός δυστυχισμένου ανθρώπου.

Ο καθένας μπορεί να έχει ό,τι άποψη θέλει για τη μετανάστευση, μπορεί να θέλει στρατόπεδα, κλειστά σύνορα, νάρκες και τα ρέστα αλλα το να χλευάζει κάποιος την δυστυχία ενός αδύναμου τον κατεβάζει στο επίπεδο της αμοιβάδας.

στορμ, φαίνεται, να τις κρατήσεις εκεί όμως, τα φόρουμ είναι ο διάβολος. κατά τ’ άλλα, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν είναι φασιστοκόκκινο ή φασιστικό ή κόκκινο το σάητ, αρκεί που είναι φασιστικό το κειμενάκι που πόσταρες. δεν θέλει μεγάλη αντίληψη για να γίνει κατανοητό αυτό, το “λαθρέποικος” αρκεί. νομίζω πως με σειρά προτεραιότητας το γέλιο θα έπρεπε να το ρίξεις για το φασιστικό του πράγματος, μετά για το κράτος, μετά για τους πασόκους μπαμπάδες και μετά δεν έχει άλλο γέλιο, αρκετά γελάσαμε για σήμερα. βέβαια, το κλάμα είναι πιο ταιριαστό για τη φάση, αλλά το γέλιο κάνει καλό στην καρδιά σε αντίθεση με το κλάμα, οπότε καλώς έπραξες εν τέλει. απλώς διόρθωσε τη σειρά, έχει σημασία!

ελπιζω να τα γραφεις γενικως αυτα γιατι βαριεμαι πραγματικα να εξηγω 3-4η φορα ενα emoticon :slight_smile:

Συγνωμη, αλλα απο τη στιγμη που ο μεσος ελληνας πολιτης τους εχει επιτρεψει με τη ψηφο του να μενουν εδω, για ποιο λογο να μην εχουν απαιτησεις;

δεν ξερω φιλε μου ρωτα τον μεσο Ελληνα πολιτη που ψηφισε :slight_smile:

Ειπώθηκε η θέση σας και δεν διαφωνώ μαζί σου. Το κείμενο είναι τίγκα στα σχόλια και ακόμη κι αν ο Storm δεν το βλέπει, μια χαρά στρατευμένο είναι. Τα 30 ποστς τρολαρίσματος μεταξύ σας θέλω να προλάβω. Ειδικά όταν πρόκειται για ένα ποστ του Storm που είχε ένα copy/paste +frappe ενώ σέρφαρε στο ίντερνετ. Μην γίνει εδώ σαν το τόπικ του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟ. Κάντε του ερώτηση και ανοίξτε διάλογο. Αλλιώς δεν καταφέρνετε τίποτα άλλο από το να κουράζετε

Επίσης, η σκηνή όπως την έχω στο μυαλό μου είναι πραγματικά κωμική. Black humour, αλλά καλό black humour. Ο βασικός μισθός στην Ελλάδα είναι ίσος με τα λεφτά που φαντάζεται ο μετανάστης πως δίνουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης τους εξωτερικού. Ένα μεγάλο στρατόπεδο συγκέντρωσης του εξωτερικού είμαστε… Αν το έβλεπα σε ταινία, πραγματικά θα γέλαγα

επιτελους :smiley:

Δεν ειναι ετσι και θα εξηγησω το γιατι. Οταν ο ελληνας ηθελε καποιον να του βαψει το σπιτι, να του καθαρισει τα χωραφια, να κανει καθε λογης χαμαλοδουλεια, το πρωτο πραγμα που ελεγε ηταν “τι θα παρω ελληνες να τους πληρωνω; αλβανοι, η φτηνη λυση”. Ο μεσος ελληνας το ελεγε αυτο, και επετρεψε τη παραμονη στις μειονοτητες.

δεν διαφωνω με αυτα που λες αλλα αυτο ειναι διαφορετικο θεμα απο την προθεση ψηφου…

καταλήγουμε δηλαδή πως μας πειράζει που υπάρχουν στην ελλάδα μεινότητες; είναι απόρροια του σερφαρίσματος μαζί με φραππε αυτό ή κάτι πιο τρομαχτικό;

Το ιδιο ειναι. Κοιτα μη το παιρνεις οτι στη λεω ή κατι τετοιο, προσπαθω να υπογραμμισω ενα πολυ σημαντικο σημειο. Ο ελληνας των 90’ς, του δικομματισμου, της ευκολης λυσης, του δημοσιου βασιλευει ακομα και τωρα. Αν δεν γινει αλλαγη σε εσωτερικο επιπεδο, δεν αλλαζουν τα πραγματα, παρτε το χαμπαρι. Εχουμε το καθεστως που μας αξιζει. Καθε μηνα πραγματικα, συμβαινει κατι και βλεπω οτι με ριχνουν εξω σε κατι, το βλεπω αλλα κανω το κοροιδο, πες γιατι δε θελω να χαλασω τι καρδια μου, πες γιατι απλα κουραστηκα να ασχολουμαι με μια γαμημενη κοινωνια που κοιτα ΤΗ ΠΑΡΤΑΡΑ ΤΗΣ. ΔΙΚΙΟ εχει ο ξενος, γιατι ο ξενος ηρθε να δουλεψει για να ζησει. Ο ελληνας, πως θα κανει τον αλλον να δουλεψει γι αυτον. Και το συστημα ολο να πεσει, οποιος ανεβει τα ιδια και χειροτερα θα κανει. Δεν υπαρχει περιθωριο αλλαγης.

Ερώτηση του έκανα, να δω με τι γελάει, τελικά με τα πολλά απάντησε ότι γελάει με τα χάλια της ελλάδας, γενικά και αόριστα, οπότε είπα πως αν είναι έτσι καλύτερα να βγάλει “την είδηση για τις απαιτήσεις των αλλοδαπούν που εγκληματούν” και να βάλει τον γεωγραφικό μας χάρτη.

Απλό νομίζω, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, ουδέν τρολάρισμα όπως βλέπεις.

O μέσος Έλληνας,κάτι αγρότες και κάτι τέτοιοι,έπαιρναν επιχορηγήσεις και ξεχνούσαν την δουλειά τους επίσης.
Και μετά κλαίγονται,αλλά ας μην την ανοίξω αυτήν την πικρή ιστορία

storm δεν καταλαβαινω τι εννοεις, δεν τρολλαρω και δεν ξερω ποια ηταν η φορα που “την πατησες”. ποσταρεις ενα κειμενο το οποιο αναφερει πως “οι μεταναστες εγκληματουν σε βαρος των ελληνων”. ακομα και αν γελασες τελειως ασυναισθητα σε φαση “καλα εδω δεν υπαρχουν λεφτα για μας, σιγα μην περιμενετε να σας πληρωσουν κιολας” και δεν το βλεπεις απο την ιδια σκοπια που το βλεπει αυτος που το γραψε, οταν το διαβασες δεν σε επιασε αναγουλα?

Δεν εννοησα κατι τετοιο θοδωρη, απλα τονισα μια νοοτροπια που επικρατει. Τον μεταναστη δεν τον χρησιμοποιησε κανεις επειδη τον λυπηθηκε αλλα επειδη ηταν η ευκολη λυση. Κι οτι κι αν λεει γενικα ο καθενας οτι ο κοσμος ανοιξε τωρα τα ματια του κλπ, εγω τα ακουω βερεσε, τα ιδια σκατα εχουμε μεινει, η διαφορα ειναι οτι τωρα ανησυχουμε για το μελλον. Αυτα, δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω

μπα φιλε δεν καθησα να το αναλυσω…ηταν αυθορμητο αν θελεις,ακριβως για τον λογο που αναφερεις και σε τελικη αναλυση οπως εγραψα πιο πριν με τα χαλια μας γελαω…

@Angmar συμφωνω μαζι σου σε ολα οσα λες

[B]Πρωτιά στη ρατσιστική βία για Ελλάδα - Ισπανία[/B]

[I]Πρωτιά στα κρούσματα ρατσιστικής βίας για Ελλάδα - Ισπανία. Ξεχωριστή περίπτωση η χώρα μας από άποψη επιδείνωσης και βαθμού δριμύτητας της ρατσιστικής βίας[/I]

Έκθεση του δικτύου RED για την Ευρώπη το 2011 δίνει μία ακόμα αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα που μοιράζεται με την Ισπανία την πρώτη θέση σε ό,τι αφορά τα κρούσματα ρατσιστικής βίας.
“Στις δυο αυτές χώρες ανοίγουν κεφάλια” εξήγησε ο επικεφαλής του δικτύου, Μίλτος Παύλου, παρουσιάζοντας τα συμπεράσματα της έκθεσης.
Η μεγαλύτερη αύξηση στα εγκλήματα κατά μεταναστών στην Ελλάδα και την Ισπανία σε σχέση με την υπόλοιπη ΕΕ οφείλεται εν μέρει στο ότι “αυτές οι χώρες έχουν το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας ανάμεσα στους νέους”.
Η έκθεση τονίζει την αντίφαση ανάμεσα στον πολιτικά ορθό λόγο της ΕΕ για την ανεκτικότητα και την προηγμένη ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των δικαιωμάτων των μειονοτήτων, από τη μια πλευρά, και την άνοδο της ξενοφοβικής ρητορικής και της ρατσιστικής βίας στα κράτη-μέλη, από την άλλη.
“Η ΕΕ μοιάζει ξεκομμένη από τις εθνικές κυβερνήσεις”, σημειώνει ο Μίλτος Παύλου. Αν και από νομοθετική άποψη πολλές ευρωπαϊκές χώρες τα πάνε άριστα στον τομέα των διακρίσεων και της ισότητας, όλες χωλαίνουν στην εφαρμογή.
“Παντού υπάρχουν προβλήματα εφαρμογής της νομοθεσίας. Η κατάσταση επιδεινώνεται ακόμη και στις χώρες που δεν είχαν πρόβλημα στο παρελθόν”, προσέθεσε. Τα προβλήματα επικεντρώνονται στους Ρομά (κυρίως στον αποκλεισμό τους από την εκπαίδευση) και στους μετανάστες.
Ερωτηθείς αν η Ελλάδα αποτελεί της κρίσης ειδική περίπτωση απαντά όχι, σημειώνοντας πως παρόμοια προβλήματα συναντώνται παντού στην ΕΕ αλλά και ναι γιατί από άποψη επιδείνωσης και βαθμού δριμύτητας της ρατσιστικής βίας είναι ξεχωριστή περίπτωση.
[I]Ένα ενδιαφέρον στοιχείο για την Ελλάδα είναι ότι από το 2009 η ανεργία ανάμεσα στους μετανάστες ξεπερνά το ποσοστό ανεργίας του γενικού πληθυσμού. Το 2010, για παράδειγμα, ήταν 14% και 10% αντίστοιχα.
[/I]Το δίκτυο RED συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ και δραστηριοποιείται σε 17 κράτη-μέλη. Καταγράφει πληροφορίες για τον ρατσισμό και τις διακρίσεις προκειμένου να αναδείξει τι ακριβώς συμβαίνει στην κάθε χώρα. Ανάμεσα στους στόχους του δικτύου είναι να εντοπίζει και να προειδοποιεί εγκαίρως για τις ανησυχητικές τάσεις στην Ευρώπη.
[B]Μια από αυτές είναι η άνοδος των οργανωμένων ακροδεξιών ομάδων που επιδίδονται σε υποδαύλιση του ρατσιστικού μίσους και βία. “Η κατάσταση μοιάζει παγιωμένη πανευρωπαϊκά, δηλαδή δεν ανατρέπεται εύκολα”[/B], ανέφερε ο επικεφαλής του RED στην Ελλάδα.

Πηγή: http://news247.gr/eidiseis/koinonia/prwtia_sth_ratsistikh_via_gia_ellada_-_ispania.1721665.html

Αυτά συμβαίνουν όταν οι κυβερνήσεις δε μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση με το μεταναστευτικό. Όταν ένα αρκετά μεγάλο μέρος των μεταναστών στην χώρα μπουκάρει με εξ ορισμού χωρίς σοβαρές προοπτικές αξιοπρεπούς επιβίωσης και χωρίς προοπτικές νομιμοποίησης θα αρχίσει αναπόφευκτα να κινείται στην παρανομία και ειδικά όταν τους γκετοποιείς είναι θέμα χρόνου 5 αγράμματες γιαγιάδες του γκετο να αρχίσουν να υποστηρίζουν τα παλικάρια που τους “ξεβρωμίζουν” τη γειτονιά. Η πιο αποτελεσματική λύση για το θέμα του ρατσισμού εφόσον ο λαός δεν αποτελείται μόνο από πνευματικές διάννοιες είναι να προνοείς σε αυτά τα θέματα. Όταν η κυβέρνηση δεν το κάνει, και στα καπάκια δεν κρίνει και τις φασιστικές ομάδες παρανόμες και ξεκινάει αυτό το νταβαντούρι η μόνη λύση που απομένει είναι να ανοίξουν κεφάλια (φασιστών)