Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Comealot υπευθυνος που δεν πληρωνουν οι επιχειρηματιες φορους δεν ειναι οι ιδιοι. Ειναι ο εφοριακος δημοσιος υπαλληλος που τα παιρνει ή που δεν κανει σωστα τη δουλεια του.

Έτσι έτσι… μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι φταίνε, και μάλιστα φταίνε για όλα!
Γεια σου ρε Μάνο με τα μαθητούδια σου :lol:

Γεια σου ρε Αλεκα, τα δικα σου.

Καλά σίγουρα φταίνε οι διορισμοί αλλά μην τρελαθούμε ότι φταίνε αποκλειστικά αυτοί.Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο.
Και σίγουρα δεν είναι όλα τα προβλήματα στην οικονομική σφαίρα της χώρας όπως νομίζουν κάποιοι.

Δεν ειπε κανεις το αντιθετο. Απλα τωρα ετυχε να μιλαμε για αυτο το θεμα

το μόνιμος ή το δημόσιος είναι κακό??
αν υπήρχαν άλλες δομές στην εργασία του δημόσιου τομέα, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα που ειναι μόνιμος/δημόσιος.

Πάντως crabsody εσύ ή πίστευες όλα αυτά που γράφεις από καιρό αλλά ντρεπόσουν να εκφραστείς μέχρι πριν 2-3 μήνες, πότε άρχισες να ποστάρεις στο πόντιουμ, ή την ίδια αυτή εποχή σου ήρθε η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος των Αγορών και είπες ν’ αρχίσεις να μας τα πρήζεις όλη μέρα κι όλη νύχτα για τους δημόσιους υπάλληλους, τη “σοβιετική” οικονομία της Ελλάδας κι όλα αυτά τα αστεία. Και το θέμα είναι ότι δεν είσαι ο μόνος με τέτοια μυαλά στο φόρουμ, υπάρχουν π.χ. οι αιώνιοι Mule, Vic Vega κτλ., αλλά το θέμα είναι ότι αυτοί δεν έχουν καταντήσει γραφικοί, ξέρεις γιατί; Γιατί δεν έχουν βρει μια μαλακία να κοπανάνε όλη την ώρα και καθαρίσαμε. Ίσως θα ήταν καλύτερα να περιοριστείς στο να ποστάρεις για τον ΠΑΟΚ, τους AC/DC, τους Skyclad και τους Riot.

Ειναι κακο γιατι ακομα και να τον πιασεις να κανει τις φιλοτιμιες του δεν μπορεις να τον απολυσεις. Ακομα και να τον πιασεις να κωλοβαραει το ιδιο. Ακομα και να τον πιασεις να μην παταει καν στη δουλεια , παλι το ιδιο. Δεν υπαρχει καμμια αξιολογηση και προφανως ο υπαλληλος μπορει να κανει οτι γουσταρει εκ του ασφαλους. Φυσικα υπαρχουν και οι φιλοτιμοι αλλα ειναι λιγοι και δεν πας μπροστα απλα με το φιλοτιμο. Την ιδια ωρα στον ιδιωτικο τομεα η ανεργια θεριζει

Θα μελετησω αυτο το βαθυστοχαστο επιχειρημα σου και θα επανελθω.

Αρχίδια δηλαδή, αλλά δε βαριέσαι.

Αν γραφεις αρχιδιες…

Τέλος πάντων θα γράψω και κάτι ακόμα, γιατί δεν είναι ότι θέλω να σε τρολάρω: αυτό που κάνεις τον τελευταίο καιρό είναι το ανάλογο του να έγραφα π.χ. εγώ κάθε τρεις και λίγο σε όποιο θρεντ μου καύλωνε “ΖΗΤΩΗΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΤΟΥΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥΖΗΤΩΗΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΤΟΥΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥΖΗΤΩΗΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΤΟΥΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥΖΗΤΩΗΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΤΟΥΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥΖΗΤΩΗΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΤΟΥΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥΖΗΤΩΗΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΤΟΥΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥΖΗΤΩΗΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΤΟΥΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ”.
Με άλλα λόγια επειδή γνωριζόμαστε μεταξύ μας (ως ιντερνετικές περσόνες πάντα που έλεγε και μια ψυχή) όλοι ξέρουν ότι ναι ρε παιδί μου, ο Γράκχος αυτό πιστεύει, δεδομένο αυτό, αλλά κανείς δε θα την πάλευε με την πάρτη μου αν καθόμουνα να γράφω το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και ξανά, και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε δεν το έκανα ποτέ. Για να στο κάνω ακόμα πιο λιανά, εμένα δε με ενοχλεί να έχεις τις αντιλήψεις που έχεις περί κράτους, οικονομίας, δημόσιας διοίκησης, εργασιακών κτλ. κτλ., αλλά ξεκόλλα και λίγο ρε πούστη μου, κατάλαβαμε όλοι όσοι διαβάζουμε τις σελίδες του πόντιουμ τί πιστεύεις, άσε που έτσι όπως ποστάρεις δεν πείθεις και πολύ παραπάνω κόσμο, να ξέρεις.

ε συγγνώμη αλλά τότε δεν μας φταίει που είναι πολλοί ή μόνιμοι.
ας υπήρχαν οι μηχανισμοί για να αξιολογούνταν σωστά και με τις σωστές κυρώσεις σε παραβάσεις τους.
επίσης σε αυτούς που αναφέρομαι εγώ, δεν είναι πολλοί σε αριθμό αλλά το κακό που κάνουν είναι τόσο μεγάλο που θα κάλυπτε ακόμη να πληρώνεται και αυτός ο μεγάλος σε μέγεθος δημόσιος τομέας!!!

επίσης δεν καταλαβαίνω πως θα αλλάξει η φορολογία αν μειωθεί τόσο πολύ ο δημόσιος τομέας που είπες κάπου αλλού(αν δεν κάνω λάθος). αν μειωθεί στο μισό ο δημόσιος τομέας(ειδικά αν γίνει στα ξαφνικά) η φορολόγηση που υπήρχε σε αυτούς θα πάει στον τομέα του ιδιώτη.
(αν και δεν καταλαβαίνω πως συνδέονται)

επίσης μια ερώτηση ΕΝΤΕΛΩΣ στην [B][U]ΠΛΑΚΑ[/U][/B]… προσπάθησες ποτέ να μπεις δημόσιο και σου έφαγε την θέση άλλος?? :stuck_out_tongue:

Και εγω αυτο λεω. Να υπαρχουν οι καταλληλοι μηχανισμοι αξιολογησης απο τους οποιους θα προκυπτουν και οι κυρωσεις οι οποιες φτανουν ως στην απολυση. Το οτι ειναι πολλοι στον αριθμο ισχυει και αυτο. Οταν δηλαδη ενα δημοσιο νοσοκομειο εχει δεκα κηπουρους αλλα δεν εχει κηπο σημαινει οτι αυτοι οι κηπουροι μπηκανε με βυσμα για να βολευτουν και να παιρνουν ενα μισθο επιβαρυνοντας τον προυπολογισμο τον οποιο πρεπει να ξεπληρωσουμε ολοι μας. Οταν παω στο ΤΣΜΕΔΕ εγω και εχω πεντε υπαλληλους να δουλευουν και τριαντα στα γραφεια να κωλοβαρανε σημαινει οτι εχω παραπανισιους υπαλληλους και εκει. Τα παραδειγματα απειρα. Και αυτους δεν τους πληρωνουν μονο οι πλουσιοι απο τη φορολογια τους αλλα ακομα και οι φτωχοι με το ΦΠΑ στο 23%

Αν μειωθει ο δημοσιος τομεας θα μειωθουν τα εξοδα του κρατους αρα και η αναγκη για φορολογικη αφαιμαξη των πολιτων. Οσο διοριζουν ολο και περισσοτερο κοσμο τα εξοδα αυξανονται και για να πληρωθει το δημοσιο αυξανεται εκ νεου ο φορος. Φυσικα δεν ειναι το μονο που πρεπει να γινει. Απλα και αυτο πρεπει οπωσδηποτε να γινει.

Crimson δεν μου εφαγε τη θεση στο δημοσιο κανενας γιατι ποτε δεν την επιδιωξα. Με εκνευριζει ομως αυτη η ανισοτητα δημοσιων με ιδιωτικους υπαλληλους παρολο που εχω μεγαλο αριθμο συγγενικων μου και φιλικων μου προσωπων που ειναι στο δημοσιο. Και σε αυτους τα λεω. Και συμφωνουν μαζι μου. Οτι κατι πρεπει να γινει. Γιατι ουτε στον δημοσιο υπαλληλο που εργαζεται σωστα συμφερει αυτη η κατασταση.

Κανεις δεν ειπε να απολυθουν με τη μια ολοι οι δυ που δεν χρειαζονται. Σταδιακα πρεπει να γινει αυτο και να εχουν καποιες παροχες για καποιο διαστημα και καποια βοηθεια.

Είναι ωραίο να ξαναθυμόμαστε τι έλεγαν στο παρελθόν αυτοί που ζητούν την ψήφο μας σήμερα

Από το σημερινό φύλλο του “Ελεύθερου Τύπου”

Καλα ο συγκεκριμμενος εχει περασει τοσους και τοσους νομους για τα φιλαρακια του

:!: http://www.youtube.com/watch?v=4YLZiABkCA8

Κριμα καλε τον ‘‘ανθρωπο’’… :lol:

http://www.olavissini.gr/index.php/stiles/around-the-world/item/1799-securitythnpesansegyaikes.html

[B]edit[/B]…έκλαψα…

ειδα ενα θέμα για δημοσιογράφους που θα πολιτευτούν.

Με τον [B]ΛΑΟΣ[/B]: Η δημοσιογράφος Θάλεια [B]Χούντα[/B] στην Περιφέρεια Αττικής

μουχαχααχαχαχαχαχα

Βολευτές -που λέει και το πανώ- παρέα με δολοφόνους. Στην ελλάδα άμα είσαι γαύρος επιβιώνεις. Μετά το μπατσόκ και η νδ και όχι μόνο αυτή, δέχεται αθρώα εισροή πουτάνας γιων στα εκλογικά της ψηφοδέλτια. το δίπτυχο πασόκ-γαύρος μετρατρέπεται σε τρίπτυχο πασόκ-βουλή-γαύρος.

Άντε μπας και πιέσει ο Ανατολάκης και περάσουμε στους 16 του χρόνου,καλά μας έφαγε το κατεστημένο της Ευρώπης φέτος