Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Κούπααα
στο κέρμαααα
της χούντας τα παιδιαααά
Γουέμπλεϊ σας πήγανε με τανκς και με πουστιαααά

:!:

Έτσι μου έχουν υποστηρίξει πολλά διαφορετικά άτομα, ένα εκ των οποίων όταν δούλευε σε υπουργείο ήταν μια από τις αρμοδιότητες του να ασχολείται με τις επερωτήσεις. Δεν το έχω επιβεβαιώσει όμως ποτέ και δεν θέλω ακόμη να το πω στα σίγουρα. Φίλος υποστήριζε πάντως πως είναι κοντά στα 500?/επερώτηση… :-k

Μπέεεεεεεεε (είπε το πρόβατο και αποσύρθηκε στα ενδότερα της στάνης…)

Ε, βέβαια, στις εκλογές θα ψηφίσω Μητρόπουλο, Ανατολάκη, Μπατίστα, Τσαλουχίδη. Για τόσο πρόβατο μιλάμε. Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα Καζάκη που κατεβαίνει με Παπαθεμελή ή ακόμα καλύτερα τη γυναίκα του Κούγια που πάει με Καρατζαφέρη.

κατεβαινει και του κουγια?γιατι εχθες ειδα οτι εκλεισε και του πασχαλη.τι διαολο :lol:

ρε συ post_digital, στα αλήθεια ταυτίζεις οπαδούς με πολίτικες προτιμήσεις?
ή απλά κάνεις καζούρα στους απο κει??

Και εγώ το κάνω, για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Ιστορικά τουλάχιστον.

α είστε παρέα δηλαδη.:stuck_out_tongue: οκ.παω πάσο

*έχει ο μπαμπης ο σουγιάς προτιμήσεις??

• μπαμπη πάρε το μετρό και έλα.
  • τι να κάνω?
  • πάρε το μετρό.
  • δεν καταλαβαίνω.
  • μετρό ξέρεις τι είναι?
  • οχι
  • παίρνω?
  • ε ναι ρε συ.εχω πάρει τα πάντα

Ποστ ντίτζιταλ να συμφωνήσουμε όταν πίνεις “χόρτο μαγικό” να μην ποστάρεις και κάνεις το πόντιουμ να μοιάζει σαν βαζελοχουλιγκάνικο φανζίν;
Γράφε ό,τι έχεις να γράψεις όταν είσαι νηφάλιος…

Α ρε Ελλαδάρα! :lol:

Υπηρεσιακη κυβέρνηση δεν θα φτιαχτεί; Δηλαδή οι υποψήφιοι των 2 μεγάλων κομμάτων θα είναι η κυβέρνηση που θα διενεργήσει τις πιο κρίσιμες εκλογές στην ιστορία του δικομματισμού στην Ελλάδα;

Άσε ρε συ καλά είμαστε!Θες να μας βάλει και η υπηρεσιακή κάνα χαράτσι? :lol:

Το είχαν πει ότι δεν θα υπάρξει υπηρεσιακή κυβέρνηση, δεν θυμάμαι πως ακριβώς το αιτιολόγησαν…
Αφού δεν κατήργησαν τις εκλογές ακόμα, πάλι καλά να λέμε :roll:

Eν τω μεταξύ μόλις προχθές είδα ότι ο Μητρόπουλος θα κατέβει σαν υποψήφιος:roll:
Και αν βγει τι θα κάνει;Θα πουλήσει τσαμπουκά στην Μέρκελ;:-s

Τι εννοείς?
Κυβέρνηση από τώρα έως τις εκλογές?

Έχω την εντύπωση ότι απλώς συνεχίζει να είναι η υφιστάμενη κυβέρνηση.

Συνήθως (πάντα δηλαδή) άλλαζαν τους βασικούς υπουργούς (4-5, υπ.εσ. κλπ) για την προεκλογική περίοδο με μη πολιτικά πρόσωπα (καθηγητές κλπ), έτσι για τα μάτια του κόσμου…

Θα ψηφίσει “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ” για το Μνημόνιο ΙΙΙ και μετά θα τρέξει προς τη Θύρα 7 κάνοντας τον γνωστό πανηγυρισμό με το περιστρεφόμενο χέρι.

“Όταν ερχόμουν στο Καραϊσκάκης για να δω τον Ολυμπιακό και έμπαινες μέσα στον αγώνα με αλλαγή ήξερα ότι θα γυρίσεις υπέρ του Θρύλου το παιχνίδι. Έτσι και τώρα σε υποδέχομαι στη Νέα Δημοκρατία, ξέροντας ότι μπορείς να γυρίσεις τον αγώνα υπέρ μας και να κερδίσουμε την αυτοδυναμία”, είπε συγκεκριμένα στον Μητρόπουλο ο Σαμαράς, γνωστός για τα ερυθρόλευκα αισθήματά του.

Έτσι θα βγούμε από την κρίση μάγκες!

Τι να κλασει ο Μητροπουλος;;;

Εδω η Ντορα εχει βαλει σεντερ φορ το Μπατιστα. 8)

γω λεω να τις αφησουμε τις εκλογες και να οργανωσουμε πρωταθληματακια ή γερμανικό που ταιριαζει και με τη περισταση και να βγαλουμε τίμια τη κυβερνηση