Τοτε σκασε.
Για φανατικό χρυσαυγίτη δεν γνωρίζω, αλλά για πολυαναμενόμενη επιστροφή θα συμφωνήσω πλήρως.
Άργησα λίγο αλλά το έπιασα
βασικα παιδες βαριεμαι να απανταω σε 4-5 διαφορετικους και ειδικα σε ορισμενους που δεν μου αρεσει και ο τροπος που εκφραζονται…οποτε το σταματαω εδω…δεν αξιζει…
Κρισπ εκτιμω το γεγονος οτι προσπαθησες σημερα να κανεις νορμαλ διαλογο…ισως καμια αλλη φορα να τον συνεχισουμε…
Εσύ να σκάσεις και να πλαντάξεις κομμουνάκι
Επίσης όσον αφορά τον Χίτλερ, εγώ δεν είμαι Χιτλερικός ούτε Παπαδοπουλικός, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε την ικανότητα στους λόγους και το ότι έφτιαξε ένα κράτος-θηρίο.
Εν τέλει πιστεύω η ιστορία θα τον κρίνει. Δεν έχει περάσει ακόμα αρκετός καιρός για να βγάλουμε συμπεράσματα, αυτό πιστεύω εγώ.
Τι ορίζουμε ακραίο πολιτικά; πολιτικές πράξεις; κοινωνικές δομές; και ποιος/πως τοποθετεί καθετι σ’αυτόν τον αναθεματισμένο “χάρτη”;
Εντάξει Ηλία.
Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα…το βλέπω να πλησιάζει…
ποιό? το 4ο ράιχ?
Συγγνώμη, είπα κάτι ρατσιστικό?
Ακραιο πολιτικα οριζουμε κατι το οποιο πιστευει σε ακροτητες(αααντε :Ρ) χωρις διαπραγματευσεις και δυνατοτητα αλλαγης.Θεωρω.
Psychotic_Punk:Εισαι και γαμω τα παιδια μαν,να βγουμε για κανα κρασι με αιμα πακιστανου.Γουσταρεις;
χρυσαυγουλο στο φορουμ,χρυσαυγουλο στο φορουμ
:bounce::bounce::bounce:
Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είναι ακραίοι πολιτικά, επειδή οδηγούν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες σε τρομακτικά επίπεδα φτώχειας (με όσα άλλα συνεπάγονται της κατάστασης) και δεν δέχονται μύγα στο σπαθί τους περί διαφορετικού δρόμου ή αλλαγής του μνημονίου άρα, σωστά;
Φίλε εγώ τους Πακιστανούς δεν τους θεωρώ σατανικούς εν γένει.
Άμα θες να πάμε να βρούμε κάναν πρεζέμπορα ή κακοποιό να τον λιώσουμε στα κατακέφαλα και μετά να τον παραδώσουμε στις αστυνομικές αρχές, είμαι μέσα. Αλλά αίματα μαζί με κρασιά δεν τα συνδυάζω :lol:
το ξερει αυτο ο προεδρος?
Τον τροπο διακυβερνησης τους μπορεις να τον πεις ως ενα βαθμο ακραια ναι.Βεβαια βασικη θεση του προεκλογικου προγραμματος της ΝΔ ηταν η αλλαγη των ορων του μνημονιου.Δεν σου λεω φυσικα πως θα τηρηθει,σου λεω τις προγραμματικες δηλωσεις.
Η μονομερης ακυρωση των μνημονιακων ορων απ το ΣΥΡΙΖΑ μπορει επισης να θεωρηθει ακραια.Παντως η γενικοτερη ιδεολογια των κομματων δεν μπορει να χαρακτηριστει ακραια!
Γιατί δεν κοιτάτε λίγο τους δικούς σας πρεζέμπορες;
Ή μάλλον καλύτερα, γιατί δεν πάτε να δείρετε τους αλβανούς και τους ρωσοπόντιους μαφιόζους που έχετε στην δούλεψη σας; Νόμιζα οτι βαράτε και μη σκουρόχρωμους.
Πολύ όμορφα, ευχαριστώ για την πάσα. Πες μου σε παρακαλώ πολύ αν θες, τι ακραίο βρίσκεις στην ιδεολογική πλατφόρμα του αναρχικού χώρου;
Ρε φίλος τι λες?
Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται εγώ δεν θεωρώ πρώτο πρόβλημα της χώρας τους αλλοδαπούς, αλλά το μνημόνιο.
Στις 6 Μαιμου δεν ψήφισα γιατί δεν βρισκόμουν εδώ, αλλά αυτή τη φορά η ψήφος μου πήγε ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως άμα βγούμε από την κρίση και βελτιωθούν τα οικονομικά να ψηφίσω και Χ.Α. αν δεν έχουν διώξει τους Λαθραίους.
ΒΑΝ έχεις να κάνεις καμιά καταγγελία? Στείλε σύνδεσμο με στοιχεία τουλάχιστον για τον ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ ψήφισα έμπιστο συγγενικό μου πρόσωπο. Τώρα αν αναφέρεσαι στην Χ.Α. , περαστικά.
Δεν νομιζω να ανεφερα πουθενα για τον αναρχικο χωρο και την ιδεολογια του την οποια αλλωστε δεν γνωριζω.Ειπα και ξαναλεω πως καθε ακρο ειναι αρνητικο!
Το οτι οι 2 θέσεις της τραμπάλας που ακροβατείς γράφουν ΣΥΡΙΖΑ η μία και Χ.Α. η άλλη, πίστεψε με, δίνει ένα καταπληκτικό συμπέρασμα σε όλον τον κόσμο που μπορεί να παρακολουθεί το τόπικ. Παρεμπιπτόντως, το οτι εισαι Χ.Α. φαίνεται από το τόπικ των εκλογών και δεν νομίζω να τρολλάρεις άλλωστε με όσα γράφεις εδώ.
Οκ billrocki, σ’ευχαριστώ.
μα το θεμα ειναι οτι η βια δεν υπαρχει σε αυτες τις 2 πλευρες, υπαρχει σε ολες. η βια καμμια φορα ειναι και αναποφευκτη. δεν υπαρχει “καταδικαζω την βια”. δεν ζουμε σε καμμια ιδανικη κοινωνια. αρα παιζουν ρολο η οχι τα κινητρα? παιζει ρολο το αν καποιος αρεσκεται στο να ασκει βια η αν αναγκαζεται? αν ειναι να εξισωσεις 2 χωρους τελειως διαφορετκους μεταξυ τους λογω βιαιων πραξεων να τους εξισωσεις τοτε ολους. μην κανουμε μισες δουλειες. καλα για το οτι ολα τα “ακρα” ειναι κακα οταν μπερδευουμε πολιτικους προσδιορισμους με συγκεκριμενες πρακτικες τι να σχολιασω.