Για πες και σε μας αυτό το συμπέρασμα γιατί είμαστε λίγο χαζοί…
Και Ναρκισσος…
Λοιπόν κουράστηκα. Όποιος θέλει να συζητήσουμε από κοντά χωρίς μαλακίες και ειρωνείες, γιατί βλέπω υπάρχουν πολλοί ανώριμοι αναρχικοί/αριστεριστές εδώ πέρα. Σφηκοφωλιά έχετε δημιουργήσει και δε θα σας βγει σε καλό
Έλα καημένε, έχω ακούσει και χειρότερα από αυτό… :p:lol:
Rocking,Θρησκεια,Αναρχια!
[SPOILER]νταξει μοντς σβηστε το:p[/SPOILER]
Θα 'χεις και παρεα;;; :lol:
Πανε χεσε,θα τα πω εγω
*ο damnation Μας πείραξε μετά
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα σου πετώ έναν κεφτέ, ευχαριστώ δεν καπνίζω
:trombone::trombone:
Τσίπρας στο Reuters
Asked about strategy after Sunday’s election, Tsipras signaled that Syriza would not call its supporters onto the streets to protest against the austerity measures. The bloc of 12 leftist groupings would instead focus its energy on creating “a shield of protection for those on the margins”.
“Solidarity and resistance are both important, but right now solidarity is the most important,” he said. “Our role is to be inside and outside parliament, applauding anything positive and condemning all that is negative and proposing alternatives.”
Πάμε δυνατά,φτάνει πια με τους συνταξιούχους :!:
Aμα ξαναμπουν στο χωμα τα σκουληκια πειτε μου να ξαναμπαινω στο θρεντ γιατι τωρα με πιασανε κατι εμετοι με αυτα που διαβασα
Σε τι διαφωνείς από το κομμάτι που παρέθεσες?
Δεν το έβαλα για να δείξω αν συμφωνώ ή διαφωνώ αλλά πρώτον αναμφίβολα προκαλεί εντύπωση το να λεει ο Τσίπρας αυτά(οκ από την μία είναι λογικό όλο και να μαζεύεται αλλά εδώ παρακανει μπαμ)και δεύτερον και κυριότερο για μένα είναι η χαζοδιπλωματική στάση που δείχνουν οι Έλληνες πολιτικοί στο εξωτερικό και στο εσωτερικό.
Και ο Σαμαράς είχε κάνει χειρότερα αν θυμάσαι όταν έκανε εδώ αντάρτικο και σε κάτι Ευρωπαικά Λαικα Κόμματα έλεγε αλλα
Εγώ δεν το βλέπω έτσι, πραγματικά αυτά περίμενα να πει.
Δηλαδή εσύ περίμενες ότι μετά από μια εκλογική αναμέτρηση που έβγαλε κυβέρνηση ΝΔ, θα έλεγε ότι θέλουμε να βγάλουμε τον κόσμο στο δρόμο, και ειδικά σε μια φάση που μπορεί (και λόγω της δυναμικής του σύριζα) να τσιμπήσουμε και κανένα ψιχουλάκι από την “επαναδιαπραγμάτευση”?
“Greece needs courageous and decisive leaders who can use the rage of our people…as a weapon to negotiate for the benefit of the country”, he said.
Δεν μου φαίνεται για “κωλοτούμπα”.
Εξαρτάται πως τοποθέτησε,αν είσαι ριζοσπάστης αριστερός και δεν θες να βγάλεις τον κόσμο στον δρόμο την ώρα που έχεις ρεύμα και κόπτεσαι μήπως οι εξοντωτικές πολιτικές που σχεδιάζονται με γνώμονα την Γερμανία βυθίσουν την ενότητα της Ευρώπης,ε το λες και οσα παίρνει ο ανεμος.
Μα προχτές είχαμε εκλογές! Εσύ δεν θα τον καταδίκαζες αν 2 μέρες μετά τις εκλογές, τις οποίες δεν κέρδισε, έβγαινε και καλούσε τον κόσμο στους δρόμους?
Δεν θα έλεγες ότι δεν σέβεται την κάλπη και την απόφαση του λαού? Και εξάλλου δεν είπε ότι θα κάτσουμε άπραγοι, αντίθετα ότι θα κάνουν συνεχώς κριτική και προτάσεις. και θα ετοιμαστούν να αναλάβουν την εξουσία αν τους δοθεί η ευκαιρία.
Kοίτα άλλο διαφωνώ με μια πολιτική και άλλο “αλλα λεω-αλλα κανω”.Το πρώτο το σέβομαι απολύτως και προσπαθώ να βάλω τον εαυτό μου να δω μήπως όντως έχει δίκιο κάποιος που προβάλει κάτι με το οποίο διαφωνώ,το δεύτερο όχι και τόσο!
Εν προκειμένω όμως,το να διαμαρτύρεται ο κόσμος είναι καταρχάς δικαίωμα και δεν είμαι από αυτούς που είναι ενάντια στις πορείες γενικα,και όταν θίγονται βασικά αγαθά των πολιτών.
Τέλος πάντων,εγώ θεωρώ πως όλες του οι δηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο που είπα παραπάνω,ότι δηλαδή άλλα έξω αλλα μεσα,πιθανώς να μην το πίστευε και τόσο αυτό που έλεγε.Ο χρόνος θα δείξει
“Εν τέλει πιστεύω η ιστορία θα τον κρίνει. Δεν έχει περάσει ακόμα αρκετός καιρός για να βγάλουμε συμπεράσματα, αυτό πιστεύω εγώ.”
μια φραση που ισοδυναμει με εναν κουβα με σκατα. ισως και χωρις τον κουβα… ο ποιος ρε ? ο αδολφος ? δηλαδη ποσα χρονια πιστευεις πρεπει να περασουν για να κριθει απο την ιστορια το μεγαλο του εργο ? τι μαλακιες διαβαζω πρωι πρωι…
γιατί να βγούμε πάλι στους δρόμους, ειδικά τόσο σύντομα? αφού μας γαμήσανε και τους είπαμε και ευχαριστώ. ας ρίξουμε δυο μούτζες πάλι και είμαστε κομπλέ.