δημοκρατία ειναι να μπορεί ο βουλευτής να μην παίρνει το λεωφορείο.
http://news247.gr/eidiseis/politiki/h_skiwdhs_kyvernhsh_ths_xryshs_ayghs.1844573.html
Γελάω με τα ονόματα-λαϊκισμός φουλ,των σκιωδών υπουργείων:D
Θεουλης καθηγητής μου για Καιάδα
[I]Black metal, ξυρισμένο κεφάλι αλλά με κουστούμι στο βήμα του κοινοβουλίου. Αναθεματισμένοι μεταμοντέρνοι νεοφιλελεύθεροι. Ιδού η συμβολή σας[/I]
Οι προγραμματικές γενικά όλων των κομμάτων,βγαζω εκτος ΧΑ που ειναι σε αλλο επίπεδο,είναι λόγος για μετανάστευση γενικά.Χθες ειδικά χτυπήσαμε τοπ
Στο νοσοκομείο κατέληξε η βόλτα του πρώην πρωθυπουργού με το ποδήλατο.
Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου είχε ένα ατύχημα με το ποδήλατο, το οποίο του προκάλεσε τραυματισμό στο χέρι.
Σε μια προσπάθεια να στρίψει, έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει.
Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες.
Εκεί έβγαλε ακτινογραφία η οποία βγήκε «καθαρή» και επέστρεψε σπίτι του.
ρε τον νουμπα!!!ουτε με το ποδηλατο τα καταφερνει,μου αρεσει που ηθελε να κυβερνησει και την χωρα :lol:
^^Moυφα ειναι
Με απειλές να αφήσει εν μέσω καύσωνα χωρίς ρεύμα τα ελληνικά νοικοκυριά επανέρχεται στην κόντρα της με την κυβέρνηση η ΓΕΝΟΠ -ΔΕΗ όσον αφορά την πρόθεση της πρώτης να ιδιωτικοποιήσει μονάδες της εταιρίας . Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός ότι αυτές τις ημέρες η ζήτηση για ηλεκτρική ενέργεια έχει ανεβεί κατακόρυφα με αποτέλεσμα να λειτουργούν στο φουλ όλες οι μονάδες της ΔΕΗ αλλά και των ιδιωτών. Παράγοντες της αγοράς εκτιμούν αν βγουν εκτός μερικές μονάδες παραγωγής λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων τότε δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν εκτεταμένες διακοπές ρεύματος .
Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ με ανακοίνωση της τονίζει ότι « όπως έκανε πάντα θα κινηθεί μέσα στα πλαίσια των όσων οι νόμοι ορίζουν και το Σύνταγμα, ακόμα, προστατεύει το δικαίωμα στην απεργία».
Όμως αυτό ,όπως τονίζεται στην ανακοίνωση δεν πρόκειται να γίνει τις επόμενες ημέρες και τουλάχιστον μέχρι την στιγμή που η κυβέρνηση θα εκδηλώσει την πολιτική της για τον τομέα της Ενέργειας και τη ΔΕΗ .“Τότε θα παρθεί η όποια απόφαση για απεργιακές κινητοποιήσεις”.Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «Εάν η κυβέρνηση μας αποδείξει ότι ιδιωτικοποιούμενη η ΔΕΗ ή ξεπουλώντας διάφορα κομμάτια της (π.χ. μονάδες) αύριο το πρωί ο καταναλωτής θα έχει φθηνότερη κιλοβατώρα εμείς θα συμφωνήσουμε η ιδιωτικοποίηση να γίνει από σήμερα κιόλας".
Επιπλέον κάνει ακόμη λόγο για «όργιο μαύρης προπαγάνδας,και διαστρέβλωσης των θέσεων της συνομοσπονδίας στη σχεδιαζόμενη εκποίηση της τελευταίας μεγάλης δημόσιας επιχείρησης.
σα δεν νρέπονται που θέλουν να κάνουν κουμάντο στο τσιφλίκι του
και η απάντηση φυσικά που μιλά για το ιερό δικαίωμα στην απεργία…:-k
όχι που θα περιμένουν να περάσουν σε ιδιώτη εργοδότη για να δουν τις αμοιβές τους να “κατρακυλάνε” σε επίπεδα ανάλογα την προσφορά τους, ενώ όσοι περισσεύουν θα πάνε σπίτια τους.
το ότι έχουν καταντήσει (με την ανοχή των κυβερνήσεων) μια εταιρεία μονοπωλείου ζημιογόνα, με αποτέλεσμα να πληρώνει ο λαός τη χασούρα δεν τους πολυαπασχολεί. Κατά τα άλλα τους ενδιαφέρει η τιμή της κιλοβατωρας η οποία θα επιβαρύνει τους καταναλωτές σε περίπτωση που αυξηθεί#-o
Mαρεσει που μιλανε και τα συνδικατα της ΔΕΗ … λολ…
Κλείνει άλλη μια εταιρία η οποία κατά την αριστερά έπινε το αίμα του εργαζόμενου και κρατούσε για τον εαυτό της τεράστια κέρδη. Θα έβαζα χαμόγελα αλλά τα πράγματα δεν είναι αστεία. Κόσμος θα χάσει τη δουλειά του
Άμα όλα αυτά τα (παραδόξως πρασινομπλέ) τεμπελόσκυλα δεν είχανε τους συριζαίους να τους υποστηρίζουν, δε θα μπορούσαν να κάνουν τέτοιες μαγκιές.
διαβάζω σχόλιο από κάτω
Έχει ειπωθεί αμέτρητες φορές ότι ο καλύτερος τρόπος για να αφανίσει κανείς την αριστερά είναι να την αφήσει να κυβερνήσει.
θα συμφωνούσα αν μαζί με την αριστερά δεν αφανιζόταν και η χώρα
Θα συμφωνήσω με τον Τσαινάσκι και θα αναφέρω ως παράδειγμα για την επιβεβαίωση του ισχυρισμού του, τους πανάθλιους αριστερούς μαρξιστές Γεώργιο Παπαδόπουλο κ΄ Σία που παρέδωσαν τη μισή Κύπρο στους Τουρκους το σωτήριον έτος 1974. Όπως επίσης και τους εβραιομπολσεβίκους Δημήτριο Γούναρη, Πέτρο Πρωτοπαπαδάκη, Αναστάσιο Παπούλα κ΄ Σία που παρέδωσαν τη Σμύρνη επίσης στους φίλους μας Τούρκους. Μεγάλη ζημιά για τη χώρα η Αριστερά…
Τά χουμε πει, χωρίς να ξανανοίξει η Μακρόνησος, χαΐρι ο τόπος δεν βλέπει.
Επίσης, για το γεγονός ότι ο Τσαινάσκι πρωινιάτικα ξύνει τα αρχίδια του στο ίντερνετ αντί να βγάζει κανα φράγκο για το αφεντικό του, φταίει 100% η Αριστερά. Κανονικά θα έπρεπε να δουλεύει κανά δεκαεξάωρο από το πρώι μέχρι το βράδι για ένα κατουρημένο ξεροκόματο για να στρώσει δερματάκι. Ας όψονται οι συριζαίοι της παλιάς εποχής που χύσανε αίμα για να δουλεύει ο Τσαινάσκι ένα οχταοράκι και να μαλακίζεται στο ίντερνετ.
οι συριζαιοι της παλιάς εποχής ψηφίζανε υπερ των πολεμικών πιστώσεων του 1ου ππ.
οι αναρχικοί και οι κομμουνιστές της παλιάς εποχής θες να πεις…
Πίστεψε με, για τον Τσαινάσκι όλοι το ίδιο είναι. Γι αυτό έγραψα συριζαίοι…
αν είχαμε αριστερή κυβερνηση θα μπορούσες να έκανες αίτηση για να έρθεις να με βοηθάς να τα ξύνω,τώρα με τον καπιταλισμό δύσκολακι το κόβω, αλλά μπορείς πάντα να ελπίζεις σε άνοδο της αριστεράς που θε προσφέρει δουλειά για όλους.
στα σοβαρά τώρα
το τι δουλειά έχω και πως εγω διαχειρίζομαι το χρόνο μου είναι δικό μου θέμα και του εργοδότη μου. Αν δεν γουστάρεις τις απόψεις μου απλά πεστο και άσε τα υποτιμιτικά σχόλια. Στη ζωή μου έχω δουλέψει σε χειρονακτική εργασία 12&13 ώρες την ημέρα ενώ και η τωρινή μου δουλειά δεν θεωρεί το 8ωρο “που με αίμα κέρδισαν οι συριζαίοι της παλιάς εποχής” (δικά σου λόγια) κάτι δεδομένο. Έχετε αποκτήσει έναν ιντερνετικό τραμπουκισμό ο οποίος πέραν του ότι είναι εντελώς ακίνδυνος φανερώνει επιπλέον και πτυχές της κοσμοθεωρίας σας.
οκ είστε εσείς οι γαμάτοι και εμείς οι υπόλοιποι (οι αμόρφωτοι και συνταξιούχοι) οι μαλάκες.
Και τώρα μη νομίζεις ότι είναι δύσκολο, ίσα ίσα…Έχεις υπόψη κανέναν πρασινογάλαζο βουλευτή να πάω να φιλήσω καμιά κατουρημένη ποδιά;
Προσωπικά δεν σε γνωρίζω και ούτε με ενδιαφέρει να σε μάθω. Σου έδωσα δύο πετυχημένα παραδείγματα για το τι έγινε στην πράξη όσον αφορά την ιστορική πορεία της χώρας (πρώτο) και όσον αφορά τα εργατικά δικαιώματα (δεύτερο), σε αντίθεση με αυτά που φαντασιώνεσαι ότι έγιναν ή ότι ισχύουν. Σχόλιο επί της ουσίας δεν βλέπω. Δυσκολεύομαι να αποδεχτώ ότι δεν θέλεις να απαντήσεις, πιθανολογώ ότι δεν μπορείς να απαντήσεις. Πέταξες μια φαντασίωση περί καταστροφής της αριστεράς και της χώρας, αγνοώντας την ιστορική πραγματικότητα. Εσύ μιλάς για υποθετικά σενάρια, εγώ σου παρέθεσα γεγονότα!
Όσον αφορά το ωράριο και το κατά πόσο θεωρείται δεδομένο, θα σου πω ένα μυστικό και πρόσεξε μην το πεις πουθενά παραέξω: Sthn pragmatikothta thn protomagia den giortazoume ton erxomo tis anoixis me tis poluhromes petalouditses kai ta anthismena louloudakia, kanoume apergia gia na timisoume tous agones pou ekanan prin 120 hronia sto Σικάγο gia na kathierothei to ohtaoro. A kai kati akoma, den uparhei Ai Vassilis!
Παρά την διαμορφωμένη αντίληψη που έχουν αρκετοί, το κλαμπ των ΓΑΜΑΤΩΝ είναι ανοιχτό στην εισροή νέων μελών. Κανένας δεν σου απαγορεύει να γίνεις κι εσύ ένας ΓΑΜΑΤΟΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ…
κρίμα…ατύχησες είναι ιδιωτικός τομέας
άλλος ένας λόγος για να προσέχεις το πως εκφράζεσαι
δεσμεύομαι όταν θα έχω χρόνο να σου απαντήσω. Τώρα δε μπορώ γιατί ξύνω τα αρχίδια μου.
αλήθεια; κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς
βέβαια το ενδεχόμενο ότι θα χάσω τη δουλειά μου σε μια τέτοια περίπτωση φαντάζομαι δεν σε απασχολεί καθόλου…
θα το έχω κατά νου. thanx for the heads up
Οσο υπάρχουν πρασινογάλαζες κατουρημένες ποδιές για φίλημα, nothing is impossible!!!
Ρε Τσαινάσκι σου είπα: Κράτα το μυστικό για τον εαυτό σου, μην το πεις παραέξω…
oh to xehasa…na me sympathas
οι ποδιές σε εμάς δεν πιάνουν γιατί η εταιρεία είναι ξένων συμφερόντων και όπως καταλαβαίνεις ακολουθείται μια κάποια αξιοκρατία. αλλά τα χρώματα δεν είναι μόνο αυτά που αναφέρεις…και το κόκκινο μια χαρά μπορεί να σε βολέψει