Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

αυτο που βλεπω ειναι οτι σαν χωρα χανουμε ευκαιρια για ενα μεταλλιο στους ολυμπιακους για βλακειες

εκτός του ότι δεν είναι βλακείς (στα μάτια μου πάντα και για το λόγο που είπα) ,ειλικρινά νααααα αν δεν πάρουμε μετάλλιο! θα νιώσεις δηλαδή καμιά πνευματική ανάταση αν κάποιος δρομέας πάρει μετάλλιο?? :lol: οι επιτυχίες σε αγώνες που κερδίζει ο καλύτερα ντοπαρισμένος δεν έχουν καμιά αξία για μένα (πέρα του να χαζέψω tv να περάσει η ώρα) :slight_smile:

επίσης μολις πιάστηκε ντοπε ελληνας αθλητής . άλλη μια ευκαιρία να πάρουμε μετάλλιο χαμένη

σοβαρα δεν καταλαβες; anyway ποσοι θα ασχοληθουν με τον χουντικο γγ οπως εγραψες και ποσοι με την αθλητρια;

@elric:δεν ειναι υποχρεωτικο να συμφωνουμε.καταλαβαινω τι λες απλα εγω δεν το θεωρω σοβαρο.

σοβαρά δεν καταλαβαίνεις πως η απόφαση σε μια τέτοια περίπτωση βασίζεται στο αν είναι ή δεν είναι ρατσιστικό το σχόλιο κι όχι ποιος θα τρέξει να εκμεταλλευτεί το γεγονός; ούτως ή άλλως, είναι χάσιμο χρόνου να στήσει κάποιος όλο αυτό για να καλύψει κάτι για το οποίο προφανώς και δεν θα υπάρξει αντίδραση. αλλά κι άλλα συμβαίνουν απροκάλυπτα και θα κωλώσουν σε χουντικό υπουργό;

ακομα και αν ισχυει αυτο που λες…οτι δεν θελουν να συγκαλυψουν τον γγ…το θεμα ποιο ειναι;οτι γινεται της ποπης στην χωρα και εμεις ασχολουμαστε με το αν ειπε μια αθλητρια κατι ρατσιστικο ή οχι…

ε, βασικά στην πούτσα μου για την τύπισσα και για τους ολυμπιακούς αγώνες και για τον χουντικό αυτόν καθαυτόν. εδώ εσένα φαίνεται να σε ενδιαφέρει ένα μετάλλιο που θα πάρει ΑΛΛΟΣ κι όχι εσύ ή εμείς, σε κάτι που διαφημίζεται ως η πεμπτουσία του ανθρωπιστικού πνεύματος και δεν είναι τίποτα περισσότερο από την πεμπτουσία της υποκρισίας. τελικά με τι πρέπει να ασχοληθούμε;

Με τον χουντικό γ.γ. (όχι καθαυτόν όμως, όπως σωστά λες), γιατί τα ΜΑΤ στην Χαλυβουργία ήταν μόνο η αρχή.

Η τοποθέτησή του είναι πράξη συμβολική και ενδεικτική και είναι πράξη της κυβέρνησης και όχι κάποιο σχόλιο ηλίθιου στο ίντερνετ.

μην το παρουσιαζεις ετσι τραγικα…το βλεπω μεμονωμενα ως αθλητισμο χωρις να εμπλεκω το τι κουβαλαει ο καθενας τους απο πισω…και οχι δεν θα πεθανω αν δεν παρουμε κανενα μεταλλιο,παιζει να μην προλαβω καν να δω ολυμπιακους…δεν θα σου πω εγω ομως με τι να ασχοληθεις,ασχολησου με οτι θεωρεις οτι αξιζει να ασχοληθεις…

κρισπ, γι’ αυτό έκανα τη διάκριση. σε επίπεδο συμβολισμού με ενδιαφέρει και αυτό (γιατί επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά (οπότε δε με εκπλήσσει) την πολιτική κατάσταση εδώ) και η ύπαρξη των ολυμπιακών αγώνων στην τωρινή τους μορφή και η δήλωση της τύπισσας και τα ποστ του στορμ.

στορμ, δεν βλέπω κάτι τραγικά, απλώς βλέπω. θα έπρεπε να πας σε κανένα ανοιχτό γήπεδο να δεις πιτσιρίκια να παίζουν, ή, ακόμα καλύτερα, να παίξεις εσύ, αν όντως σε ενδιαφέρει ο αθλητισμός. οι ολυμπιακοί είναι απλώς εκμετάλλευση του αθλητισμού και η υποστήριξη σου απλώς διαιωνίζει αυτήν την εκμετάλλευση. όπως και το ότι αρνείσαι να δεις ολόκληρη την υπόσταση της τύπισσας, λες και οι απόψεις γιεννιούνται τυχαία.

που βλεπεις πως υποστηριζω τους ολυμπιακους;απλα μου αρεσει να βλεπω οταν διεξαγονται…εκτος και αν εννοεις οτι και μονο που παρακολουθουμε στην τηλεοραση τους υποστηριζουμε…οσο για την υποσταση που λες…νομιζω οτι αποκλειστηκε για το συγκεκριμενο σχολιο και οχι οτι επειδη ειναι χρυσαυγιτισσα…καταλαβαινω τι θελεις να πεις,απλα μεμονωμενα δεν το θεωρω σοβαρο λογο αποκλεισμου…με αυτη την λογικη θα πρεπει να κανουν ελεγχους και σε αλλους αθλητες της ελληνικης αποστολης που δεν εκαναν σχολια στο twitter μηπως πχ ειναι χρυσαυγιτες η κατι αλλο και δεν εκδηλωθηκαν…και βασικα αφου απαξιωνεις τοσο τους ολυμπιακους γιατι σε ενδιαφερει το ποιος θα παει να αγωνιστει σε αυτους;

Διαβασα δηλωσεις του παχυδερμου και της αλλης της ποντικομαμης με το μουστακι
που καταδικαζουν [B]απεριφραστα[/B] (:lol::lol::lol:) το περιστατικο ανακαλοντας την αθλητρια στη ταξη οπως επισης οτι θεωρουν δεδομενη την μη συμμετοχη της στο θεσμο.

Φανταζομαι το ιδιο προοδευτικα θα μας τον φορεσουν κανονικα σε κανα 40 ημερο απο τωρα οταν θα σκασουν οι νεες περικοπες/μετρα κλπ κλπ.

Δεν υπαρχει πιο υποκριτικη συμπεριφορα απ αυτη και το πιο τραγικο της υποθεσης ειναι οτι αυτα τα πολιτικα ζωα που καταδικασαν το περιστατικο ειναι απ τα χειροτερα δειγματα φασιστομουτρων που μπορει κανεις να συναντησει εκει εξω.

Η αθλητρια ειχε καθε δικαιωμα να συμμετασχει ανεξαρτητα απ τα πολιτικα της πιστευω και προσωπικα δε δινω δεκαρα αν ανηκει στην ακρα δεξια η’ οπου αλλου. Ο χειρισμος του ολου θεματος και η αποφαση που τελικα παρθηκε αποδεικνυει οτι την χειροτερη και πιο καταφορη μεροληπτικη αντιμετωπιση την υφισταμεθα εμεις οι ιδιοι ως Ελληνες μεσα στην ιδια μας τη χωρα.

στορμ, ναι, εννοώ και αυτό.

μίλησα γι’ αυτό στο πρώτο μου ποστ πάνω στο θέμα. είναι υποκριτικό (ο αποκλεισμός ωστόσο δεν είναι λάθος βάσει των κανόνων που έχουν θέσει αυτoί που στήνουν το πανηγύρι) που αποκλείστηκε με αφορμή το σχόλιο αυτό κι όχι με αιτία τη ρατσιστική ιδεολογία της, η οποία αντίκειται υποτίθεται στα ολυμπιακά ιδεώδη. και, ξαναλέω, δεν είναι μεμονωμένο γεγονός, γιατί κανένα γεγονός δεν είναι μεμονωμένο, συνδέονται όλα μεταξύ τους, το ένα ακολουθεί το άλλο. και, ναι, αν ήθελαν όντως οι ολυμπιακοί να πρεσβεύουν κάτι από αυτά που μας λένε πως πρεσβεύουν, θα έπρεπε να αποκλείεται όποιος, λόγου χάρη, είναι ρατσιστής. με ενδιαφέρει γιατί οι ολυμπιακοί με επηρεάζουν, τρώω λιγότερο απ’ όσο μου αναλογεί εξαιτίας τους.

somnambulist θες να μου απαντήσεις σ’ένα πράγμα;

γιατί δεν είσαι μσν;

ναι αν το θετεις ετσι ολους μας επηρεαζουν οχι μονο εσενα…επισης συμφωνω 100 % με αυτα που εγραψε ο inhuman guitar.

Να δείτε που θα γίνει και ηρωίδα η βλαμμένη στο τέλος. Γεωργιάδης και Κασιδιάρης ήδη ετοιμάζονται λέει να κάνουν ερώτηση στην βουλή. Στο δε facebook οι σελίδες υποστήριξης έχουν γεμίσει τον τόπο, άσε που οι μισοί φίλοι μου μέσα έχουν τρελαθεί στα σχόλια τύπου “απέκλεισαν μια αθλήτρια αλλά με τους Τούρκους και τους Σκοπιανούς δεν κάνουν τίποτα”.

ω ναι #-o

εντωμεταξύ συνεχίζει να δείχνει τι άχυρα εχει στο κεφάλι. στην προσπάθεια της να δείξει οτι δεν κατάλαβε τι έκανε κοντεύει να βγάλει το εαυτό της ηλίθιο.(δεν το υποστιριζω αλλά ήθελα να το δείξω στους φίλους μου. αλλά δεν μου άρεσε)
win win κατάσταση δηλαδη

[B]@ Inhuman Guitar[/B] : Δε θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα!

Όπως και να έχει το πράγμα, οι ιδεολογικές πεποιθήσεις του καθενός θα έπρεπε να ήταν αδιάφορες στην προκειμένη περίπτωση, τί τους αφορά; Εν τω μεταξύ, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά άκουσα ότι όλα άρχισαν μετά από παρέμβαση της Ρεπούση. Συγγνώμη κιόλας, αλλά εδώ μιλάει η μεγαλύτερη πουτάνα για δικαιώματα και ηθικούς φραγμούς και εμείς ασχολούμαστε με το αν η άλλη έκανε ρατσιστικό σχόλιο ή μια κακόγουστη φάρσα; Όπως και να έχει το “τράβηξαν απ’ τα μαλλιά” το θέμα… Απλά, δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ προσωπικά δεν ανέχομαι να βγαίνει η κάθε μία μπαζούκα να μιλάει για δικαιώματα και αξίες, ειδικά στην παρούσα φάση. Όσο ηλίθια κι αν φέρθηκε η άλλη, μια επίπληξη ίσως να αρκούσε…τέσπα και πολύ ασχοληθήκαμε… :\

Η αθλητρια ειχε καθε δικαιωμα να συμμετασχει ανεξαρτητα απ τα πολιτικα της πιστευω και προσωπικα [B]δε δινω δεκαρα αν ανηκει στην ακρα δεξια η’ οπου αλλου[/B]. Ο χειρισμος του ολου θεματος και η αποφαση που τελικα παρθηκε αποδεικνυει οτι την [B]χειροτερη και πιο καταφορη μεροληπτικη αντιμετωπιση την υφισταμεθα εμεις οι ιδιοι ως Ελληνες μεσα στην ιδια μας τη χωρα[/B].

αφού σε εκφράζει η παραπάνω παράγραφος τόσο πολύ οκ, πάσο :slight_smile:

εγινε και μαρτυρας το βουρλο…