Εσενα Ελρικ σ ενδιαφερει τοσο πολυ που ανηκει κομματικα η συγκεκριμενη αθλητρια ?
Δηλαδη αξιολογεις ενα ατομο ως ατομο η’ με βαση το τι ψηφιζει? Δεν ειναι ανεξαρτητα τα 2 ομως στη προκειμενη περιπτωση ειναι αλλο πραγμα το να μη γουσταρεις καποιον/α επειδη ειναι δεξιος, αριστερος, αναρχικος η’ κατι αλλο κι αλλο πραγμα να τον ακυρωνεις σαν ατομο επειδη καποια πιστευω του τσιγκλισαν καποια ευαισθητη χορδη μεσα σου.
Αμφιβαλεις δηλαδη οτι ειχε καθε δικαιωμα να διαγωνιστει. Εγω σου λεω ακομα κι αν οντως τη συγνωμη που ζητησε δε την εννοει και το κανε για τα ματια του κοσμου, θεωρεις δικαιο ν αποκλειστει για ενα τετοιο λογο ? Αν το περιβοητο Αθλητικο Ιδεωδες εξαντλειται σε κατι τετοια κι απ την αλλη κλεινουμε τα ματια και σφυριζουμε κλεφτικα στους τονους στεροειδων/αναβολικων που εχουν καταντησει το θεσμο διαγωνισμο ντοπας ε τοτε τι να πω. Στη πυρα η Παπαχρηστου!
Ελπιζω σ ολους τους τομεις στη ζωη σου να δειχνεις την ιδια μηδενικη ανοχη.[B]Αλλα σ ολους τους τομεις [/B]
Το περιβόητο (διαβόητο μάλλον) Αθλητικό Ιδεώδες, εφόσον υπάρχει για χάρη της συζήτησης, εξαντλείται όντως στον [B]ρατσισμό[/B].
Είσαι 23 χρονών, υπεύθυνη πολίτης με δικαίωμα ψήφου. 2 μέρες πριν την μεγαλύτερη διοργάνωση της ζωής σου ΔΕΝ κάνεις ρατσιστικά σχόλια, όσο παιδάκι κι αν είσαι στα μυαλά σου.
εμένα προσωπικά ναι,με ξενερώνει αν η άλλη είναι φασιστάκι και γουστάρει νεοναζί.
συμφωνώ ότι ναι μεν απο υποκρισία και σπόντα την τιμώρησαν την συγκεκριμένη, αλλά ΕΠΡΕΠΕ να τιμωρηθεί. τι να κάνουμε?? Εσύ θεωρείς ότι τέτοιες απόψεις δεν είναι προκλητικές κι ότι δε τρέχει τίποτα όταν εκφράζονται έτσι ανοιχτά? σε λίγο δηλαδή που, αφήνοντας τις φωνές αυτές χωρίς κριτική, θα πληθύνουν και θα γεμίσει η κοινωνία (όχι ότι τώρα έχει έλλειψη) τι θα λέμε?? ζήτω που έχουμε γεμίσει νεοεθνίκια και τρέντυ φασισταριά?? το πρόβλημα για μένα όπως έχω ξαναπεί δεν είναι η παπαχρήστου μεμωνομένα, και η χ παπαχρήστου. Το πρόβλημα είναι το ότι έχει γίνει μόδα να είσαι εθνίκι και φασίστας. Κι αυτή η παπαχρήστου ,με τον αέρα “έλα μωρέ δε τρέχει τίποτα, εδώ οι ναζί έχουν μπει στη βουλή” κάθεται και ποστάρει ξεκάθαρα τις ρατσιστικές τις απόψεις. τα παρπάνω με ενοχλούν, και πίστεψε με είμαι πολύ ελαστικός άνθρωπος σε πολλά θέματα. μέχρι και τον σταυρό έκανα και φίλησα ευαγέλλια όταν πάντρεψα τον κολλητό μου, δεν έκανα τον επαναστάτη επειδή εγώ δεν πιστεύω. Αλλά μερικά πράγματα ,για το δικό μου το μυαλό, είναι επικίνδυνα αν ξεφύγουν.
Η άποψη “η παπαχρήστου μας πειραξε ενώ κυκλοφορούν τόσοι και τόσοι” πάντως για μένα είναι ψιλοάκυρη. Ναι, υπάρχουν μεγαλύτερα θέματα και χειρότεροι μαλάκες ή ότιδήποτε άλλο. Αυτό σημαίνει ότι δε πρέπει να τιμωρηθεί για την μαλακία της η χ παπαχρήστου επειδή υπάρχουν και χειρότεροι από αυτή?
Περικοπές θα γίνουν και στα κοινωνικά επιδόματα αρμοδιότητας το υπουργείου Υγείας, το οποίο θα προχωρήσει και σε μεγαλύτερες περικοπές στις λειτουργικές δαπάνες των νοσοκομείων καθώς και στην φαρμακευτική δαπάνη.
Με τον τροπο που τιμωρηθηκε ναι θεωρω οτι ηταν αδικος ο αποκλεισμος της. Διοτι εκει που θα πηγαινε να διαγωνιστει αλλο θα ηταν το κριτηριο … Η επιδοση της οχι τα πιστευω της. Δεν υπαρχει Αθλητικο Ιδεωδες ας μην δουλευομαστε. Εχεις δικιο γι αυτο που λες οτι εχει γεμισει ι τοπος ναζιστοφαστιστομουτρα ομως κατι αντιστοιχο εχει συμβει και στο παρελθον οταν ηταν της μοδας πριν καποιες δεκαετιες το να το παιζεις αριστερος. Τετοια ζωα παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν. Τες πα σεβαστη η αποψη σου αν και δε συμφωνω.
τα έχουμε πει. μην αρρωστήσει άνθρωπος πλέον μετά τις 16:00. 16:01 πεθαίνεις,.
επίσης μην πάθει κανείς τίποτα εξω απο νοσοκομείο που δεν εφημερεύει.την πάτησε.(λαρισα δεν βλέπω να αναλαμβάνει την ευθύνη για τον άνθρωπο που πέθανε λογο ηλιθιότητας. ούτε καν για αυτόν που σώθηκε στο παρά 5)
αν και είναι αθλητικό, το βάζω εδω για να δει ο κόσμος πως σκέφτονται.
[B]αντιπρόεδρος της βουλής[/B], θ.νακος.
[B][I]υπαρχουν αντιδράσεις στην τοποθέτηση 3 ομάδων στην β εθνικη καθώς δεν το προβλέπει ο νομος πουθενά. και εμείς λέμε να πάνε στα δικαστήρια. [SIZE=“4”][U]Εμείς θα τρενάρουμε την απόφαση[/U][/SIZE], η οποία μπορεί να βγει μετά από δύο χρόνια[/I][/B]. #-o/:lol:
«Μακάριοι οι κρατούντες»
Για το θέμα της Παπαχρήστου:
Στην αρχή όταν άκουσα απλά στις πρωινές ειδήσεις πως αποκλείστηκε για ένα politically incorrect αστείο πίστευα πως ήταν απλά ένα θέμα ελευθερίας λόγου και πως μάλλον υπήρξε μία υπερβολική αντίδρασε από την ΕΟΕ. Παρ’ όλα αυτά, κρατούσα στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως από τη στιγμή που οι Ολυμπιακοί σήμερα είναι μία τεράστια διοργάνωση όπου τζιράρονται δις και δεν έχουν καμία σχέση με το αρχαίο αθλητικό ιδεώδες και πράσινα άλογα, αυτοί που τους διοργανώνουν έχουν το δικαίωμα να βάζουν κανόνες που μπορούν και να περιορίζουν την ελευθερία του λόγου των συμμετεχόντων και αυτοί το αποδέχονται αυτό για να συμμετέχουν στη διοργάνωση. Είναι μία οικειοθελής παραίτηση, ένα waiver που δεσμεύει όσους θέλουν να έχουν σχέση με αυτό το πανηγύρι. Με την ίδια λογική που απαγορεύονται και οι διαφημίσεις χορηγών στις εμφανίσεις των αθλητών στους Ολυμπιακούς.
Στη συνέχεια είδα το ποστ του Ισις το πρωί και κατάλαβα πως στην Ελλάδα το θέμα έχει μία ξεκάθαρη πολιτική ουρά, το κοριτσάκι γουστάρει Χρυσά Αυγά κλπ.
Ένας λόγος παραπάνω να χαιρόμαστε που δεν θα είναι στους Ολυμπιακούς αν είναι τέτοιο μαλακισμένο. Φανταστείτε στην Ολυμπιάδα σκηνικά με κανένα μπινελίκι σε μαύρη αθλήτρια άλλης χώρας ή ακόμα χειρότερα κανέναν “περίεργο” χαιρετισμό στο βάθρο (σε φάση "μαύροι πάνθηρες το '68 ).
Στο βαθμό λοιπόν που θα μπορούσε να προκαλέσει αρνητική δημοσιότητα (λες και δεν υπάρχει ήδη αρκετή…) για την Ελλάδα, άστην εδώ να οξυζενάρει το μαλλί για να μοιάζει Άρεια! #-o:lol:
sorry για το πισωγύρισμα αλλά έχει πολύ γέλιο! γράμμα συμπαράστασης :lol:
πάρτε κι ένα απόσπασμα
Ζήτησες συγγνώμη. Εμένα με έπεισες. Δεν ξέρω κι ούτε με νοιάζει να μου δείξεις την πολιτική σου ταυτότητα. Δέχτηκες πως έκανες μια αστοχία, πως επέδειξες αφέλεια, άγνοια. Δεν είσαι πολιτικό πρόσωπο, παιδί είσαι. Δικό μου παιδί, δικό μας.
Μπορεί να φαίνεται αστείο και γλαφυρό (που είναι), αλλά αν αυτός ο τρόπος προσέγγισης (σε γενικές γραμμές) ήταν ίδιον της αριστεράς συνολικά, δε θα μιλούσαμε 3 μέρες τώρα για το πόσο ρατσίστρια είναι μια τύπισσα που θα εκπροσωπήσει διεθνώς την ελλάδα, ενώ κατά τ’ άλλα δεν ξέρει ούτε να γράψει.
Ποιο το αποτέλεσμα; Nα νιώσουν τελικώς, δικαίωση οι αριστεροί του τουήτερ και του φέησμπουκ από τη μία, και να βρουν πάτημα να μαίνονται και να φαντάζουν δημοκρατικότεροι των δημοκρατικών οι λογής λογής (άκρο-, κέντρο-)δεξιοί και λοιποί συμπαρομαρτούντες από την άλλη;
Ο μόνος αφελής (και αν δεν το κάνει για 5 μπουκάλια παραπάνω στα μαγαζιά που εμφανίζεται) είναι προφανώς ο Τσακνής.
AlteredCourse, αν το αφήναμε έτσι (και δεν έκανε ούτε η ΕΟΕ ούτε η ΔΟΕ τίποτα), και γινόταν εκ των υστέρων επεισόδιο με αφρικανό αθλητή στους Ολυμπιακούς (μιλάμε για χρυσαυγίτισσα), θα γινόταν 1000 φορές χαμός και σε εθνικό επίπεδο ή όχι?
Σύμφωνος είμαι με το σκεπτικό σου, αλλά δε ξέρουμε τι θα γινόταν στην αντίθετη περίπτωση.
Όχι 23, από τα 13 πρέπει να έχεις συνείδηση να μη λες τέτοιες πίπες υπό τέτοιες συνθήκες.
Και ο Πουλικάκος και ο Βαξεβάνης πάνω κάτω την ίδια στάση με τον Τσακνή ακολούθησαν πάντως…
Φοβάμαι,πως,όσο αυξάνεται το αντιπατσιστικό μένος (και η παραφιλολογία του),με επίσημες,ανόητες,κομματικές δηλώσεις
κ.ο.κ.,θα γινόμαστε όλο και περισσότερο ρατσιστές… Φτάνουμε σε ιδιότυπες λογοκρισίες πλέον,τραγικό για τον πολιτισμό. Είμαστε τύποι (εμείς οι " νεο-Έλληνες") οξύμωροι,συγχρόνως ξενομανείς και ξενοφοβηκοί!!..Πάντως,σίγουρα ακολουθούμε λάθος τακτική (πολιτική) επι του θέματος…Το χιούμορ είναι αναπόσπαστο στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας μας (και ως Έλληνες και,κυρίως, ως άνθρωποι γενικώτερα),έστω και το ενίοτε “κακό”,τραβηγμένο χιούμορ (ανέκδοτα περί μαύρων,περι ξανθών γυναικών,περι Ποντίων,περι αναπήρων κλπ.)Προσωπικά πιστεύω πως η υπερ-βολική,χωρίς κανένα μέτρο σοβαροφάνεια, είναι το χειρότερο νεο-Ελληνικό μας ελάττωμα και δυστυχώς αντιμετωπίζουμε τα αναδυόμενα προβλήματά μας μ’αυτή την υποκριτική μάσκα… Ανατρεξτε στις λαϊκές ρήσεις,για του λόγου το αληθές:Είπαν του τρελού να χέσει,έκατσε και ξεκωλόθηκε! Ή το:Σού’δωσ’ο θεός(η Φύση) ένα κομμάτι λάστιχο κι εσύ τό’κανες σφεντόνα…που παραπέμπει και στο εθνικό μας σπορ (όπου κατέχουμε και όλα τα παγκόσμια ρεκορ:πρηνηδόν,επι κινητού στόχου κ.ο.κ.),ναί,καλά το μαντέψατε,…τη μαλακία!..Φοβάμαι όμως και πάλι,πως έχουμε γίνει ακόμα πιο μαλάκες,απ’όσο -έστω και ενδόμυχα- παραδεχόμαστε… Φιλάκια, Μήτs.o.s. Π.
Αυτό το είναι ‘παιδί’ 23χρονών γυναίκα που λένε οι περισσότεροι για να δικαιολογήσουν το γεγονός ότι υποστηρίζει Χρυσά αυγά και ότι και καλά γίνεται άθελα της είναι ότι πιο παραπλανητικό έχω άκουσει… Ο αντιφασισμός και ο αντιναζισμός δεν θα έπρεπε να είναι ένα κομμάτι της ανθρώπινης συνείδησης, μαζί με το οποίο μεγαλώνει ένα παιδί. Δεν μιλάω για δράσεις(για να προλάβω μερικούς), μιλάω για το να ξεχωρίζει γιατί ο ρατσισμός είναι κακό και ύπουλο στοιχείο της ανθρώπινης πραγματικότητας.
Comealot ξύπνα άνθρωπέ μου, η τύπισσα αποκλείστηκε από την ΕΟΕ του Κούβελου (συζύγου της Ντόρας) γιατί χάλασε τη μόστρα του εμπορικού προϊόντος των Ο.Α. Για κανέναν άλλο λόγο.
Κατά τ’ άλλα υποθέτω ότι είσα ακόμα φοιτητής, αλλιώς θα ήξερες ότι η κατάσταση για το εργατικό δυναμικό της χώρας μια χαρά πάτο προσεγγίζει και κανέναν δεν (θα έπρεπε να) τον ενδιαφέρει μη και γίνει επεισόδιο της Βούρλας με αφρικάνους αθλητές στους Ο.Α. Δε μας αφορά ούτε αυτή, ούτε το τουήτερ της, ούτε οι αγώνες τους.
ChrisP άνθρωπέ μου, θεωρώ τον εαυτό μου ξύπνιο, έχω μια αίσθηση για τα επίπεδα της αγνότητας των κινήτρων της ΕΟΕ και των αθανάτων, αλλά πέρα από τα κίνητρα αυτών, υπάρχουν και τα αποτελέσματα ‘αστείων’ που κάνουν παγκοσμίως δημόσια πρόσωπα.
(ξαναλέω) Κάνετε το λάθος να ερευνάτε αποκλειστικά τα κίνητρα του αποκλεισμού της από τους φορείς, τα οποία λίγο πολύ όλοι ξέρουμε πόσο αγνά δεν είναι, ενώ υπάρχει και το ελεφαντάκι στο δωμάτιο που άμα έχεζε με κανά ‘αστείο’ του στους ΟΑ καμιά Αφρικανή αθλήτρια, θα γινόταν της πουτάνας. Ευκαιρίες ψάχνουν και οι κομπλεξάρες του νησιού και οι πνευματικοί απόγονοι των ναζί για επιθέσεις. Το βλέπουμε κάθε μέρα.
Όσο για τα εργασιακά, φοιτητής είμαι, αλλά πάτο δεν έχουμε δει ακόμα. Το βαρέλι είναι πάντα βαθύτερο από ότι νομίζουμε. Έχουμε δρόμο ακόμα, και όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι υπεραισιόδοξος…
ΥΓ: Κατά τα άλλα σπουδαία επιχειρηματολογία. Όποιος υποστηρίζει τον αποκλεισμό της υποστηρίζει τα κίνητρα του ΕΟΕ. Σαν να σου λέω εγώ τάσσεσαι με Τσακνή με τα περί αθωότητας.