Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Ναι, αλλά υπάρχει κάποια καλύτερη λύση; Απ’ τη στιγμή που και οι τρεις μεριές δεν επιθυμούν να γίνει κάτι τέτοιο, θα δημιουργούνται πρόβλήματα, ενώ αν είχε δοθεί μία λύση δε θα κάναμε λόγο τώρα για στρατόπεδα συγκέντρωσης.

για πες μου ποια ειναι η Λαικη βουληση και απο που προκυπτει.

αριθμους θελω αν μπορεις

Εγω ομως που ειμαι ρατσιστης με το ανθρωπινο ειδος, γραφω στα @@ μου την λαικη βουληση των πιθηκοειδων συμπατριωτων μου γιατι απλα η πλειοψηφια εχει αχυρα στο κεφαλι και δεν ξερει τι της γινεται (συμφωνα παντα με την κριση μου). :slight_smile:

Βεβαια η λεπτομερεια που κανει τη διαφορα σε σχεση με τον καθε μαλακα που κανει ο,τι γουσταρει oπως λες ειναι οτι εγω δεν σεβομαι το ανθρωπινο ειδος αλλα σεβομαι τον ανθρωπο. :wink:

Γιατί αποφασίζει η πλειοψηφία; Σε λίγο θα το πιστέψουμε κιόλας.

μωρε ναι, και τα στρατόπεδα και αλλες καταστασεις θυμηζουν και ειναι και πολυεξοδα για το δημοσιο. Αντι να καθεται η αστυνομια να φυλαει τα εβερεστ στο κολωνακι (τελευταια φορά που πήγα ετσι ειχαν τα πράγματα) να τη βάλουμε να φυλα τα συνορα και να τιμωρησουμε τους διεφθαρμενους που τα βρίσκουν με δουλεμπόρους. Ας φυλαμε τα συνορα καλύτερα, ας απελαθούν οι λαθρομεταναστες και ας αφεθουν ησυχοι οι νομιμοι, παντα με ποσόστοση.

Το αν δεν παει ο αλλος να ψηφίσει μαλακια του, το αποτελεσμα βγαίνει από οσους κάνουν τον κοπο (ημαρτον) και πανε. Ας πρόσεχαν οι υπολοιποι, το οτι δεν εκπροσοπούνται ειναι δικό τους θέμα.

Άρα κοινος χουντικος ελιτιστης. παμε παρακατω.

Απο τις εκλογες. ΚΑΙ ΜΟΝΟ.-

Δεν ξερω αν μπορεις να καταλαβεις τι εννοω και το ποσο μεγαλη διαφορα εχει το ενα απο το αλλο.

δηλαδη, κοινως, δε σεβεσαι το σταφυλι αλλα τις ρωγες.

Και οταν λέω χουντικος δεν εννοω αναγκαστικά οπαδος της εφταετίας, αλλά αντιδημοκρατης.

Σε χάνω. Δηλαδή, εσύ θεωρείς ότι είναι λύση τα στρατόπεδα; Τέλος πάντων, δε μίλησα για κάτι τέτοιο. Αυτό που λέω είναι ότι η ανευθυνότητα της πολιτείας οδήγησε τα πράγματα στην έσχατη “λύση”. Αν το “μοντελάκι” είχε εφαρμοσθεί σωστά, με την προϋπόθεση ότι θα ήθελαν και οι δυο πλευρές, θα είχαν αντιμετωπισθεί/περιοριστεί κάποια προβλήματα, όπως η εγκληματικότητα, ή η εκμετάλλευση του εργατικού δυναμικού (εν μέρει και το οικονομικό ζήτημα) π.χ. και άλλα.

οχι

και τα στρατόπεδα και αλλες καταστασεις θυμηζουν και ειναι και πολυεξοδα για το δημοσιο

δε φαινεται οτι τα θεωρω λυση . απο κάθε άποψη ειναι μια μαλακια και μισή.

Το εργατικο δυναμικο θα το εκμεταλλευονται , ειτε ειναι μαύρο είτε γιορτάζει πασχα ή ραμαζανια.
Το θέμα είναι ότι οι Ελληνες ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ. Και εχει φανει από ολες τις απόψεις.

Καμια σχεση.

Εννοω οτι αν και δεν εκτιμω το ανθρωπινο ειδος (πολλες κοινες πτυχες του χαρακτηρα των ανθρωπων διαχρονικα ως γενος απο την πρωτη στιγμη υπαρξης τους στον πλανητη μεχρι σημερα), παρ’ολ’αυτα ειμαι παντα εκει για να βοηθησω οπως μπορω και κρινω σωστο τον καθε εναν συνανθρωπο μου.

Συγγνώμη παρανόησα. Τέλος πάντων, όταν μιλάω για “εκμετάλλευση” καταλαβαίνεις πώς το λέω, από την άποψη ότι εργάζονται (αφού θεωρούνται “παράνομοι”) χωρίς ασφαλίσεις κλπ και με μισθό κατώτερο απ’ αυτό που θα έδιναν οι εργοδότες σε έναν “νόμιμο”. Κάπως έτσι το αντιλαμβάνομαι, κι αυτό φυσικά, δεν οφελεί ούτε τους εργαζόμενους ούτε την οικονομία της χώρας, αλλά μόνο την τσέπη του εργοδότη. Τώρα το αν δε θέλουν είναι άλλο θέμα, δεν τους πίεσε κανείς να το θέλουν, σύμφωνοι.

Και βασικα για ποιες εκλογες και δημοκρατια μιλας ρε Aegean ?

Αυτες στις οποιες υπαρχει αυθαιρετο μπονους εδρων ?
Αυτες στις οποιες αν εισαι στο 2.9 % δεν εχεις εκπροσωπηση ?
Αυτες στις οποιες δεν υπαρχει καν αντιπροσωπευση αφου ολοι οι βουλευτες υποτασσονται στην προσταγη του αρχηγου του κομματος, αλλιως διαγραφονται ?

Και προφανως δεν υπαρχει καμια πλειοψηφια του εκλογικου σωματος.
Μονο η μεγαλυτερη μειοψηφια αποτελουμενη απο φοβισμενα και ημιμαθη ανθρωπακια.

Τεχνικα ολα εκμεταλλευση ειναι, γιατι και εμενα ο υπαλληλός μου, κι ας τον έχω ασφαλισμένο κτλ, μου παράγει κέρδος, γιαυτό και τον κρατάω.

Φιλε μου δε λέω οτι εχουμε και γαμώ τα υποδειγματα της δημοκρατιας. Αυτοι ομως που ψηφισαν το απαραδεκτο μπονους, εχουν ψηφιστει απο τον κοσμο. Ας προσεχε ο κοσμος. Διαφωνω οσο δεν πάει, αλλα τι να κανω, το σέβομαι. Έτσι αποφασισε ο λαός. Η λεγομενη δυτικη δημοκρατία δεν είναι καλο συστημα, αλλα ειναι το καλύτερο μεχρι τωρα.

Σε αλλα νεα, τελικα οταν θιγονται αμεσα τα προσωπικα συμφεροντα των επιδοξων “σωτηρων/εξυγιαντων” της χωρας,τα προσχηματα πανε περιπατο .

[B][I][U]Βουλή:Καυγάς για την «φάμπρικα» των μετακλητών υπαλλήλων[/U][/I][/B]

Κοίτα που θα συμφωνήσω με τον τροτσκιστή (αν θυμάμαι καλά; ) :stuck_out_tongue:

Για να λειτουργεί σωστά (δηλ. προς όφελος όλης της κοινωνίας και αντικειμενικά) η “δημοκρατία”, πρέπει πρώτα να έχεις μια κοινωνία με πραγματική Παιδεία. Όλα τα άλλα είναι να 'χουμε να λέμε…

Δεν έχει η ελληνική κοινωνία αξίες και παιδεία; Ε, τώρα γινόσαστε κακοί, άντε…

Ο Aegean Lion είναι ηλίθιος γιατί:

1. Αν το κριτήριο είναι οι εκλογές, συνυπολογίζοντας τα ποσοστά των κομμάτων που δεν έχουν αντίρρηση στην πολυπολιτισμικότητα (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΔΗΜΑΡ-λοιποί αριστεροί αλλά και κομμάτια των φιλελεύθερων) τότε η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος επίσης δεν έχει αντίρρηση.

2. Αν οι Έλληνες δεν ήθελαν τους ξένους, τότε σε δείγμα 100 ελληνικών οικογενειών δεν θα έβρισκες 98 που ανέθεσαν μία ή (συνήθως) περισσότερες εργασίες σε οικονομικούς μετανάστες. Προσοχή, δεν αναφέρομαι καν σε εταιρείες (εκεί ξεφεύγει το πράγμα), αναφέρομαι στην ελληνική οικογένεια που για τα μπογιατίσματα, τα μερεμέτια, τα ξυλουργικά, τα χωράφια και οτιδήποτε άλλο χειρωνακτικό προστρέχει κατευθείαν σε ξένους εργάτες. Επομένως οι Έλληνες ΘΕΛΟΥΝ τους ξένους, αρκεί αυτοί να μη σηκώνουν και πολύ κεφάλι και να είναι βολεμένοι με μεροκάματο 15-20 ευρώ συν ένα σάντουιτς, δείγμα της ελληνικής φιλοξενίας.

Επομένως και τα δυο σου επιχειρήματα είναι για τον πούτσο, τράβα διάβασε και ξαναέλα όταν έχεις IQ που να επιτρέπει συλλογισμούς ανώτερους του “ο κώστας παίζει μπάσκετ - το μπάσκετ είναι άθλημα -> ο κώστας είναι αθλητής”.

Κοψε κατι.δεν βγαινω…