Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Α, δεν ξέρω, στο χωριό η δήλωση μιας κυράτσας ήταν “εγώ τους φοβάμαι τους πακιστανούς, καθόλου δεν τους μπορώ, βέβαια πριν 1-2 μήνες πήραμε ένα πακιστανό να μας κάνει κάτι δουλειές στο σπίτι, αλλά μας είπαν να του δώσουμε ένα εικοσάρικο, όχι παραπάνω και αρχίσουν να ζητάνε και οι υπόλοιποι”.

και αμφισβητείς την κυριούλα? αίσχος. τόσα χρόνια εμπειρίας(ποιος ειπε αναπηρίας!!??) κάτι θα ξέρει.

Δυστυχως εσυ εισαι εκτος πραγματικότητας γιατι αν ειχες πάρει εστω και λιγη μυρωδια του τι παιζει εδω, θα ήξερες οτι κανεις δε διαβάζει προγραμματικές θεσεις κομμάτων παρά ψηφιζει είτε από αντιδραση ειτε οπαδικα.

Αγαπητε μου τα γυαλια που φορας (η το νερο που κουβαλας στον πανω σου όροφο, για το δικό σου καλο ελπίζω το πρωτο) εδώ μιλάμε για αν τους θελουν για ΓΕΙΤΟΝΕΣ οχι για δουλους (οπως συμβαινει εδω και χρονια). Τωρα που άρχισαν να μενουν στις γειτονιες τους πειραζει και δεν τους γουστάρει. Όσο εμεναν στα τσαντιρια στα λαύρια και δούλευαν για ξεροκομματα, η ΧΑ επαιρνε 0,0005 %. Και ο πολυπολιτισμος μαλλον περι ισοτιμίας μιλαει και όχι σχεσης εργοδοτη-εργατη.

Και γενικά, από το συλλογισμο σου και τους εύκολους υβριστικουσ σου χαρακτηρισμους, δεν πρεπει να εισαι πάνω από 16-17, οποτε μαζεψου λιγο πιτσιρικι.

edit: 29 εισαι. Ακομα περισσότερη ντροπή δηλαδη.

Παραμένεις ηλίθιος γιατί:

1. Πιο πάνω αναφέρεις ότι η λαϊκή βούληση εκφράζεται απ’ τις εκλογές και μόνο και μιλάς για δημοκρατίες και παπαριές καμαρωτές και τώρα μας λες ότι δεν έχουν σημασία οι εκλογές και τα προγράμματα των κομμάτων και ότι ο λαός ψηφίζει οπαδικά και από αντίδραση.

2. Οι Έλληνες ας τα λουστούν λοιπόν και ας μάθουν ότι δεν θα μπορούσαν για πάντα να έχουν τους μετανάστες στα τσαντήρια. Κι εφόσον συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να τους αναθέτουν ανάλογες εργασίες, να το βουλώσουν και να μάθουν να θέλουν τον πολυπολιτισμό (ποιον πολυπολιτισμό δηλαδή, όταν οι νεοέλληνες δεν έχουμε καν δικό μας πολιτισμό) και την ισοτιμία.

Και μη μου λες εμένα μαζέψου, γιατί θα στείλω τρεις πακιστανούς να σε σουγιαδιάσουν παππού :!:

Θες να βριζεις αγορακι μου; Βρισε, ετσι καλυπτεις την πληρη σου ασυνεχεια μεταξυ των ακαιρων τοποθετήσεων.
Αντε να στα κανω πιο λιανα:

α)η δημοκρατια ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ
β)αποτελει εκφραση της λαϊκης θελησης (για τον πουτσο ή οχι, δεν μας αφορα εδω)
γ)ας γινει ενα δημοψηφισμα με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ τοποθετηση για το μεταναστευτικό και θα δεις εκεί.
δ)ο τροπος και ο λογος που ψηφίζουν χρηζει βελτιωσης, το τονισα αυτο, δεν πρεπει να υπαρχει ομως ΚΑΝΕΙΣ αλλος τροπος. Η διεξοδος ειναι η ψηφος, τελεια και παυλα.

Τι διαολο, ολοι οι αντιδημοκράτες εδω μαζευτηκαν ; Θα βρει δουλεια η ΥΠΠ…

Mιλαμε πιο εξυπνες ατακες εχω ακουσει από το σεφερλη. Φαντάσου δηλαδη

Ωραία, αφού η ψήφος είναι η μόνη διέξοδος για σένα, προς το παρόν και μέχρι να γίνει το δημοψήφισμα που θες, δέξου ότι η απόλυτη πλειοψηφία στήριξε κόμματα θετικά διακείμενα προς την πολυπολιτισμικότητα και βγάλε το σκασμό.

Σε άλλη περίπτωση είσαι αντιδημοκράτης και θα δώσεις κι άλλη δουλειά στην ΥΠΠ :!:

Το ΠΑΣΟΚ του Χρυσοχοΐδη;;;

Το ΠΑΣΟΚ του Χρυσοχοϊδη και οποιουδήποτε άλλου, ανεξαρτήτως επιμέρους πράξεων, δεν χάραξε ποτέ επίσημα κάποιους είδους ανένδοτη πολιτική υπέρ της εθνικής καθαρότητας και της απόρριψης της πολυπολυτισμικότητας.

Παρολαυτά, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να τα συζητάμε αυτά, προφανώς και τα εκλογικά ποσοστά δεν αποτελούν κριτήριο της λαϊκής βούλησης ως προς το μεταναστευτικό και την όποια πολυπολιτισμικότητα. Ούτε κάποιο δημοψήφισμα θα αποτελούσε ασφαλές κριτήριο. Ακόμα και ένα 75% να απαντούσε ΝΑΙ σε πρόταση απέλασης όλων των μεταναστών, αυτομάτως ακυρώνεται από ένα εξίσου μεγάλο (αν όχι μεγαλύτερο) ποσοστό που έχει αναθέσει και συνεχίζει να αναθέτει εργασίες σε μετανάστες, χωρίς να ασχολείται καν με το αν είναι νόμιμοι ή όχι. Αυτό είναι το βασικό κριτήριο για την όποια λαϊκή βούληση θέλουμε να σχολιάσουμε.

o chrisp έχει δίκιο, δε μπορείς να τους κατονομάζεις σαν πηγή κακών ενώ με τη πρώτη ευκαιρία να εκμεταλλεύεσαι τη παρουσία τους.

Aδερφή της μάνας μου, κάτοικος Πάτρας, πρώην ψηφοφόρος ΛΑΟΣ νυν ΧΑ.
Στην επιχείρηση της “απασχολει” Πακιστανό με 5 ευρω ημερομίσθιο.

19 βουλευτες βγαλατε ολους κι ολους, δεν το λες και λαικη βουληση.

Οι λεξεις και οι εκφρασεις που χρησιμοποιει συνεχως δειχνουν με βεβαιοτητα οτι ειναι το νεο ακαουντ του damnation…

για την ιστορια, 20 βγαλαμε και ηρθαμε 4οι. Βεβαια τον Μαιο ηταν 33, αλλα μας εφαγε η πολωση και οι ακραιοι.

To ματι σου το κλούβιο! Πας ενα στοιχηματάκι, να ξεφτιλιστεις τελειως, εξυπνακια;

γιατί δεν της κάνεις μια καταγγελιούλα αφου εισφοροδιαφευγει; Νομίζω το να απασχολεις παρανομως παρανομο μετανάστη (για να λες Πάτρα, αυτο θα ειναι λογικα το θεμα) μέχρι και στη στενη σε χωνουν (νομιζω)

fixed, φασιστακι chris.

Καταρχην γιατι μου μιλας με αυτον τον τροπο ?
Νομιζω πως μεχρι τωρα συμμετεχω στη συζητηση με σεβασμο προς καθε συνομιλητη μου και φυσικα προς το προσωπο σου.

Αλλα δεν γινεται να μην παρατηρησω οτι εκφρασεις οπως ‘‘αντιδημοκρατης’’ και η τυφλη υπακοη και εξυμνηση - εστω κιαν το εκανε για τα ματια του κοσμου - της διαβρωμενης και σαπιας ελληνικης αστικης κοινοβουλευτικης δημοκρατιας ηταν τα κυρια χαρακτηριστικα του γραπτου λογου του damnation.

Εαν ημουν καπως απότομος, συγγνωμη και λαθος μου, αλλά δε γινεται να καθομαι να βλεπω μια τελείως αβασιμη συκοφαντια επειδή σου [I]φανηκε[/I] οτι μοιαζω με εναν τυπο που ουτε τον ξερω. ΓιΔεν εχω ουτε τυφλη υπακοη ούτε εξυμνω, τυφλα υπακούουνε οι ηλιθιοι και οι πολιτες δικτατοριων (βασικά επειδη δεν εχουν επιλογή). Υπογράμισα ξανα και ξανα ότι δεν ειναι το καλύτερο, ισα ισα εχει παμπολλα αρρωστα σημεια, αλλα ειναι το καλύτερο [I]μεχρι στιγμής[/I] από οοοολα οσα εχουν εφαρμοστει στον πλανητη.

Εδω ο αλλος επειδή δεν εχουμε την ιδια γνωμη με έβγαλε χρυσδαυγιτη, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ!!!
Πως ελεγαν επι χουντας, για να ειναι αντιφρονουντας σίγουρα θα ειναι κομουνιστης!!Ε κατι τέτοιο!

Ναι, αλλα εσυ δηλωνεις πως εισαι ‘‘ανεξαρτητος ελληνας’’ ενω στις εκλογες του β’ γυρου στο θρεντ εχεις πατησει την επιλογη Αλλο Κομμα (Λα.ο.ς δηλαδη ? οπως ο damnito?? νταξει τυχαινει αυτο…)

Θελεις να μας εξηγησεις τι συμβαινει τελικα ?
Ή θα συζηταμε ή θα δουλευομαστε μεταξυ μας δηλαδη…

Βεβαιως! Ειχα μπει με σκοπο απλα να χαζευω-συμμετέχω για συζητησεις [B]αποκλειστικα[/B] για τη μουσικη που γουστάρω το heavy metal και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, οπότε οταν έπεσα στο θρέντ που αναφέρεις επέλεξα το οτιδήποτε δεν εδινε “στιγμα” πολιτικό. Από χθες που μπηκα στην κουβέντα (πρωτο “ατοπημα” σε σχεσει με τον αρχικό σκοπο μου), και με το που εμφανίστηκε πληρως ηλίθια και αναληθής κατηγορία εναντίον μου για την πολιτικη μου τοποθέτηση, ειπα φακ ιτ.

Καταρχην εισαι σε ενα φορουμ στο ιντερνετ, οπου κανενας δεν ξερει ποιος εισαι, και δεν θα μαθει εκτος εαν εσυ θελησεις διαφορετικα, συνεπως δεν βρισκω το λογο να κρυβεις τις προτιμησεις σου.
Δηλαδη ποιο στιγμα να δωσεις ? Οτι ενας που χρησιμοποιει ονομα Aegean Lion στο rocking.gr πιστευει το ενα ή το αλλο ?
Σιγα, δεν νομιζω να ασχοληθουν με την παρτη σου οι μυστικες υπηρεσιες που παρακολουθουν τουτο το φορουμ. :stuck_out_tongue:

οχι βρε παιδι μου δεν είναι καμια μυστικομανία απλά επειδη στην Ελλάδα τσακωνόμαστε με το παραμικρο ποσο μάλλον για τα πολιτικά ειπα να κανω μια χάρη στην ψυχικη μου γαλήνη και να μην αρχισω, και να ασχολουμαι μονο με τη μουσικη. Να! #-o καλά να παθω τωρα.