Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

ειδες που εσυ φταις?!:stuck_out_tongue:

παντως δεν ειναι και ασχημο να μαλωνουμε για αυτα.δεν χρειαζεται να μαλωνουμε μονο για ολυμπιακο-παναθηναικο

μα το ξερω οτι εγω φταιω! Κοιταξε όμως τι πλεονεκτημα εχει το να μαλώνεις για ομαδες: Ειτε θα σχολιασεις την ποδοσφαιρικη ικανοτητα παικτων/προπονητη/βοηθων κτλ, ειτε διαιτητη, ειτε αποτελεσματα του παρελθόντος. Και συνηθως αυτα τελειώνουν με αλληλο-δουλέματα (αν υπαρχει τέτοια λεξη) και ειρωνιες (μιλώ προφανως για ανθρωπους πολιτισμενους όχι μαχαιροβγάλτες χουλιγκανς). Ενω οι πολιτικες συζητήσεις, ακομα και μεταξύ πολιτισμενων (που λεει ο λόγος), καταληγουν ΑΝΕΤΟΤΑΤΟΤΑΤΑ σε μπινελίκια και κλωτσοπατιναδες.

7.51% το λες λαικη βουληση;; και μου το γραφεις και με κεφαλαια μπας και επιβληθεις με τον τσαμπουκα, αφου τα επιχειρηματα δεν υπαρχουν;;

μηπως εισαι ο ιδιος ο Καμμενος;;

περιμενω νουμερα απο τη μαλακια που εγραψες περι την πλειοψηφια του λαου που δεν θελει μουλτι κουλτι.

υ.γ. απο τη στιγμη που οι Ανελ ειναι υπερ της ΕΕ, ειναι υπερ της πολυπολιτισμικοτητας.

[B][I]καταληγουν ΑΝΕΤΟΤΑΤΟΤΑΤΑ σε μπινελίκια και κλωτσοπατιναδες. [/I][/B]
Και γιατι οχι?

Χα χα υπαρχει λογικός ανθρωπος που θα βαρέσει εναν άλλονα επειδή του ειπε “αει γαμησου κωλόγαυρε” ; Σου μιλαει ΠΑΟΚτσής που με εχουνε τρελλανει στο Βουλγαρε Βουλγαρε (το εχω συνηθισει βέβαια) αλλα το κόλπο ειναι να μην παιρνεις κανένα στα σοβαρα :slight_smile:

μαθε να μιλάς σαν ανθρωπος και οχι σα λυσασμενος κνίτης και ξαναελα.

Απο τη στιγμη που εισαι αριστερος, εισαι υπερ των σταλινικων εκτελεσεων. Να και εγω, αναλογης λογικης και συλληψης επιχειρηματαρα.

μην τσατιζεσαι. νουμερακια θελω για το απο πανω.

(καλα για το υστερογραφο δεν επιασες καν το συλλογισμο, αστο)

το γιατι οχι παει στο πολιτικα φυσικα.
αν δεν φτασεις στην ενταση εκει, που να φτασεις? στην φτερνα του αβραμ παπαδοπουλου?:stuck_out_tongue:

Εσυ ομως τσουτσεκι κριμσονακο ποτε δεν μαλωνεις ή εστω να συμμετεχεις εντονα για τετοια θεματα. :stuck_out_tongue:

καλα. μολις γυρισω απο το σεμιναριο που ειμαι τωρα θα σας ξεσκισω στα μπινελικια.

do you feel lucky, punk?

ελπιζω punk το παλιο. οχι το 00’ς με το μαλλι και την γλυκαναλατη μουσικουλα για τα κοριτσακια

χα χα! προφανως και εννοω ότι αγαπημενες σου μπαντες ειναι αδερφ…εεε παιχτες σαν τους offspring, green day, sum 41 και blink 182. να, σου ριχνω το γαντι.
Επισης εισαι φανατικος πασοκ.

εισαι σε αλλη διασταση λεμε :lol:

is that all you can do? :stuck_out_tongue:

μην το γελάς καθόλου. :!:

Εγω δεν γελαω καθολου. Ασε…

Το οποίο είναι μία αμφισβητούμενη πολιτική τόσο με κριτήρια ηθικής και δικαιοσύνης (γιατί οδηγεί σε αντίστροφο ρατσισμό όταν ένα υψηλότερο test score και GPA σε αφήνει έξω λόγω του χρώματος του δέρματος σου ή της μητρικής σου γλώσσας!) όσο και με κριτήρια ακαδημαϊκά (γιατί γίνονται εκπτώσεις προς ορισμένους αντί να τίθεται ο πήχυς σε ένα υψηλό επίπεδο για όλους).

[B]
Λάρισα: Έβγαζαν στο “κλαρί” ανήλικες![/B]

Δύο Έλληνες συνελήφθησαν χθες για σωματεμπορία στη Λάρισα.

Οι δύο δράστες ηλικίας ηλικίας 53 και 49 ετών, εξωθούσαν στην πορνεία δύο ανήλικες αλλοδαπές, έναντι χρηματικής αμοιβής…

μπραβο ρε λαρισα!

“Χώρα τους είναι, ό,τι θέλουν κάνουν”

Ουγκ

Έλα να βλέπω υποστηρικτές… :roll:#-o

ελπιζω αυτοί που πήγαν με τα ανήλικα κακοποιημένα κοριτσάκια να τους πέσει το πουλί και να το ψάχνουν στους υπονόμους

το “Χώρα τους είναι, ό,τι θέλουν κάνουν” μπορεί να μην το πουν πολλοί, αλλά την μαλακία “ελα μωρέ όλες αυτές πουτάνες” είναι θα το πει. + οτι ετσι και αλλιώς είμαστε ανώτεροι απο αυτούς. εμείς είμαστε να γαμάμε και αυτοι να γαμιούνται.
κατι τέτοιες ώρες σκέφτομαι και εύχομαι να μην μείνει οχι χώρα αλλά ούτε πέτρα όρθια