Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Από ποιον δίσκο είναι οι στίχοι; Από τον τελευταίο;

Έχει ενδιαφέρον και το Secret Heritage από το Praetorians του 2008 (προοικονομεί την επίσκεψη στο πανηγύρι;):

I visit a Christian church
Which is built on ancient ruins
The dark and narrow cryptic exert a strong influence over me
Inside the crypt I kneel in front of the derelict altar
And I swear to built a temple for Zeus

Υ.Γ.: Το βρήκα, Extreme Unction από το Discipline Manifesto.

Ένα ενδιαφέρον άρθρο της Lifo για την …“απορία” που έχουμε σχεδόν όλοι τον τελευταίο καιρό διαβάζοντας ειδήσεις στο διαδίκτυο: “μα καλά τι γίνεται,γεμίσαμε φασίστες ?”

[B][I][U]Η Χρυσή Αυγή στο Internet[/U][/I][/B]

μάλλον είναι θέμα λίμπιντο.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/65580_280716525379786_1602663730_n.jpg

εχω ακουσει απο πολλες κοπελες οτι ο κασιδιαρης ειναι ωραιος:?
και προφανως καμια απο αυτες δεν ειχε σχεση με τα αυγα.τι να πεις:-s

Κουκλί από τα λίγα, τεφαρίκι πράμα. Θαυμάστε ομορφιά! Κούρεμα-τάπερ, κούτελο-αεροδρόμιο, λάγνο “καμ του μι για να τη βρεις” αγελαδίσιο βλέμμα… μούσκεψα!

^^^ Ρε,είχα μπει στο προφίλ του στο φμπ -δεν ξέρω πώς, τυχαία! Και μπήκα, που λες, στον πειρασμό να σχολιάσω κάτι τύπισσες που τον εκθείαζαν κάτω από μία φωτογραφία του (παρέα με τον Μιχαλολιάκο κι άλλο ένα “τζιμάνι”!!!)… Μετά λέω όμως “δεν γαμιέται μωρέ, τί θες και ασχολείσαι;”, και τελικά, δε σχολίασα… :(:stuck_out_tongue:

Απειλες για τη ζωη του δεχεται ο σκηνοθετης του Corpus Christi…

Αλλα να μου πεις εδω μιλαμε για το μπουρδελο που θεωρει βλασφημο τον Καζαντζακη,στους μικρομεσαιους θα κολλουσαν?

Ποιός θεωρεί βλάσφημο τον Καζαντζάκη??? 8O Ιεροσυλία ρε μαλάκες!

Συγγνώμη για το “μαλάκες”…παθιάστηκα! :stuck_out_tongue:

E μαλλον αφενος αυτοι που ηθελαν να τον αφορησουν για τα “ανιερα” αριστουργηματα του και αφετερου αυτος ο συρφετος που τοσα χρονια τους ακολουθει και τον ειδαμε να γαμαει και να δερνει στο χυτηριο

Α, ωραία, κατάλαβα… δηλαδή, οι χρυσαυγίτες και από πίσω το κοπάδι! :-k

[B]Πώς σχολιάζει ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, Παύλος, τη Χρυσή Αυγή και τους πιστούς που πρωτοστάτησαν στα επεισόδια, στο θέατρο “Χυτήριο”, όπου παίζεται η παράσταση Corpus Christi[/B]

Ο Μητροπολίτης ασκεί αυστηρή κριτική και στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και στους πιστούς, που συμμετείχαν στα επεισόδια, οι οποίοι, όπως σημείωσε “είναι ικανοί να καταστρέψουν, να κτυπήσουν και πιθανώς να λυντσάρουν τους υβριστές στο όνομα της πίστης. Τι θλιβερό. Αλλά και πόσο επίκαιρο. Ο Χριστός αποδοκιμάζει τη μέθοδο τους”!
Το επίμαχο απόσπασμα της ομιλίας του Μητροπολίτη Σιατίστης, Παύλου για τη Χρυσή Αυγή:
“Άφησα τελευταία τη “Χρυσή Αυγή” που στην πραγματικότητα είναι “μαύρη νύκτα”.
Είναι θλιβερό ότι κάποιοι “χριστιανοί αγωνιστές” ταυτίστηκαν με τη χρυσή αυγή για να υπερασπιστούν τον Χριστό.
Τον Χριστό που η “Χρυσή Αυγή” τον διώκει, τον προσβάλλει και τον εξευτελίζει καθημερινά και το πράττει στα πρόσωπα, των προσφύγων, των μεταναστών ακόμα και των παιδιών.
Ξεχάσατε αγαπητοί μου χριστιανοί το λόγο του Χριστού “εφόσον εποιήσατε, ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, εμοί εποιήσατε;”.
Δεν είναι ο άνθρωπος εικόνα του Χριστού όποιος και εάν είναι; Δεν είναι ένας μετανάστης, ένας πρόσφυγας, ελάχιστος αδελφός του Χριστού;
Δεν είναι ο “πλησίον” της Παραβολής του Καλού Σαμαρείτη; Σύμφωνα λοιπόν με την χρυσαυγίτικη αντίληψη θα έπρεπε ο Σαμαρείτης βλέποντας τον πληγωμένο Ιουδαίο να τον πετάξει στα σκουπίδια, τότε θα ήταν “καλός”.
Κάθε εναγκαλισμός και χάϊδεμα χριστιανού η πολύ περισσότερο ιερωμένου προς την Χρυσή Αυγή δείχνει μπέρδεμα φρικτό και ακύρωση της πίστης.
Κανείς δεν μπορεί να παίζει “εν ου παικτοίς”. Ο λόγος του Θεού έχει απόλυτο και αιώνιο κύρος.
Είναι άλλο το θέμα των προσφύγων και των προβλημάτων που μια ανίκανη πολιτική ηγεσία άφησε να δημιουργηθούν και άλλο η απόλυτη αξία του ανθρώπινου προσώπου.
Δεν θα ακυρώσουμε την αλήθεια του Θεού για να λύσουμε τα προβλήματα μας. Αντιθέτως τα προβλήματα δημιουργήθηκαν γιατί την αλήθεια του Θεού την αντικαταστήσαμε με την αλαζονεία μας και την επιπολαιότητα μας.
Στώμεν λοιπόν καλώς! Στώμεν μετά φόβου! Η άκρη του κουβαριού είναι του Χριστού το θέλημα και όχι οι αυθαιρεσίες και οι εξυπνάδες των ανθρώπων”!

Πηγή και φωτογραφία: Pheme.gr

http://alfavita.gr/arthra/μητροπολίτης-σιατίστης-η-χα-διώκει-και-εξευτελίζει-τον-χριστό-καθημερινά

να και μια σωστή σωστή άποψη από μέρους της εκκλησίας.

το μαύρη νύκτα γάμησε :lol:

Τα 'χει πει και ο Καρατζαφύρερ:

“Καμμένο θέλετε; Καμμένοι θα 'στε! Χρυσή Αυγή θέλετε; Μαύρο δείλι θα 'χετε!”

νταξ, νομίζω πως είναι κοινό μυστικό πως αν έσκαγε για second coming o χριστός θα τον κάνανε αλοιφή οι καλοί χριστιανοί ή/και τα κλούβια αυγά.

σε άλλα νέα…

Κατάργηση τριετιών και «ψαλίδι» 50% στις αποζημιώσεις ζητεί η τρόικα

παραθέτω

Δηλαδή, ζητεί να τεθούν ως ανώτατο πλαφόν οι 12 βασικοί μισθοί όταν δεν υπάρχει προειδοποίηση απόλυσης και οι 6 μισθοί, όταν υπάρχει.

Ζητά, επίσης, τη μείωση του χρόνου προειδοποίησης για απόλυση, από 1 έως 3 μήνες, αντί έως 6 μήνες όπως ισχύει σήμερα.

δλδ ο εργοδότης θα είναι ανάμεσα στο να διαλέξει απόλυση χωρίς προειδοποίηση και να πληρώσει 12 μισθούς ή απόλυση με ειδοποίηση 1-3 (έναν δηλαδή) μήνες πριν και να πληρώσει 1+6 ή 3+6 μισθούς. ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΜΑ.

βασικά για να μην κοροϊδευόμαστε, ας το κάνουν υποχρεωτικά όλοι απροειδοποίητα και ας πληρώνουν 6 μισθούς μετά.

έχουμε πολιτικούς που είναι ή ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΕΣ, ή πολύ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ, ή και τα 2 μαζί και έρχονται να μας σώσουν απ’ αυτούς οι τροϊκανοί που είναι ακόμα πιο βλάκες… κάθε φορά που ανοίγω το χαζοκούτι, νομίζω ότι παίζει τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο…

θα θελα ένας να μου εξηγήσει πως όλα αυτά τα μέτρα βοηθούν στο να μειωθεί το χρέος και να υπάρξει ανάπτυξη (όχι “ανάπτυξη”). μπρος ολοταχώς για τζάμπα εργατικά χέρια με ανύπαρκτα εργασιακά δικαιώματα. μόνο αυτό.

αν είσαι επιχειρηματίας είναι πολύ καλά τα μέτρα. μειώνεις το κόστος σου και αγοράζεις φτηνά χωρίς ενοχλητικούς τύπους και νομοθεσίες. τώρα τα παραμύθια περί μείωσης τους χρέους, ανάπτυξης είναι για να τρωγόμαστε εμείς…

τιρητε ο νωμος φιλοσ

μη λες πολλά έχεις μελαμψό κιθαρίστα στην εικόνα . ουγκ :stuck_out_tongue:

Dude το πρωτογεννες μας ελλειμα ηταν 24 δις πριν 3 χρονια. Τωρα ειναι 2

υπερατού? κανονάκι? προχώρα τη σκέψη σου να καταλάβουμε και μεις τι θες να μας πεις μωρέ!

Ο dude αναρωτιεται πως θα μειωθει το χρεος με τα μετρα