Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Ναι θεωρούνται, και θεωρούνται διότι ουσιαστικά κατοίκησαν στην Ελλάδα και έμειναν για χρόνια μέχρι να νοηθεί η Ελλάδα ώς σύνολο. Αλλά αν πάμε πιο πίσω το χρόνο μόνο οι δύο απο αυτές τις φυλές ήταν πραγματικά εγκατεστημένες στον Ελληνικό χώρο. Οι υπόλοιπες ήταν μεταναστευτικά ρεύματα.

οι δωριείς κατοικούσαν πίνδο και απλά κατεβήκαν προς τα νότια.

Χμμμ δεν είμαι τόσο σίγουρος για αυτό. Νομίζω στα άνω βαλκάνια κατοικούσαν. Αλλά θα σε γελάσω, δεν πέρνω και όρκο. Ίσως και να έχεις δίκιο

Άμεσος Απλός Δωρικός Λιτός Χομπίστας

Πρέπει να βάλουμε like και στο forum!!!

8O8O8O8O

Μούφα παίζει να είναι βασικά, αλλά θα είχε γέλιο.

αυτο ελεγα νωρίτερα σε floydized αλλά δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς, οποτε μουφα.
αλλά τον αρχηγό ρε?!

Πως έγινε έτσι αυτό το θρεντ ρε; 8O
Διαβάζω τις τρεις τελευταίες σελίδες και έχω την εντύπωση πως θα σκάσει όπου να’ναι και ο Άδωνις να πουλήσει βιβλία! :lol:

Η Aegean εξαγόρασε την Ολυμπιακή για 72 εκ. ! Λιγότερο από την αξία ενός μεσαίου Airbus. Ή κάποιος χρειάζεται απεγνωσμένα cash (και ένα εισιτήριο για Βραζιλία) ή μας κοροϊδεύουν…

σοβαρά τώρα…?

Στην ανακοίνωσή της, η ΜIG αναφέρει: «Η Marfin Investment Group (MIG) ανακοινώνει σήμερα την υπογραφή συμφωνίας για την πώληση του συνόλου των μετοχών της Olympic Air (?Olympic?) στην Aegean Airlines (?Aegean?). [B]Το τίμημα της συναλλαγής ανέρχεται σε ?72 εκατ. σε μετρητά και θα καταβληθεί τμηματικά[/B]. Μετά την ολοκλήρωση της μεταβίβασης, η Olympic θα αποτελεί θυγατρική της εισηγμένης στο ΧΑ εταιρείας, «Αεροπορία Αιγαίου»

όλο το άρθρο:
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_22/10/2012_466911

Για να ξέρουμε τα μεγέθη: Η Ολυμπιακή έχει στόλο 20+ αεροπλάνα. Πρόσφατα πούλησε 4 από αυτά (για υπερατλαντικά ταξίδια) για 40 εκ. ευρώ, έχει στο στόλο της και καινούργια αεροπλάνα (Bombardier, κ.α.) και είχε κάνει και παραγγελία νέων αεροπλάνων, αξίας μερικών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

θενξ. έχουμε χαζέψει τελείως μου φαίνεται… θυμάται κανείς πόσα έδωσε ο βγενόπουλος για να πάρει την ολυμπιακή?

Μάλλον θέλανε να ξεφορτωθούνε τα χρέη και τις υποχρεώσεις όσο όσο.

ρε πάμε καλά? η τρέμη ήταν αντιπρόεδρος σε εταιρεία που είχε αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις εμπόρων όπλων και λέει οτι το έκανε και αφιλοκερδώς κιόλας…?

τρία λίνκ σχετικά με το θέμα.

δεν ξέρω τι ισχύει σχετικά με το θέμα, αλλά το 2ο λινκ είναι αστείρευτη πηγή γέλωτος.

προκαλείς μωρή σκρόφα.

Εγώ πιστεύω ότι όντως το έκανε αφιλοκερδώς, άλλωστε δεν είχε λεφτά να αγοράσει το dvd με το Ζαχόπουλο.

Κι ομως υπαρχει ελπιδα. Υπαρχουν εταιρειες στην Ελλαδα που παραγουν και αντεχουν στον διεθνη ανταγωνισμο. Εταιρειες που φορολογουνται και προσφερουν εργασια. Που βοηθανε την οικονομια της Ελλαδας. Ας ελπισουμε να μην τις θερισει και αυτες η επιδρομη φορολογιας προκειμενου να συντηρηθει το πελατειακο κρατος

Φαντάζομαι θα κάνεις χιούμορ όταν μιλάς για “επιδρομή φορολογίας”, εκτός αν εννοείς τους απλούς φορολογούμενους. Γιατί για τις επιχειρήσεις η φορολογία μειώθηκε στο 15% αν δεν κάνω λάθος :-k

Οχι ρε προτρεχω. Φανταζομαι τον Τσιπρα πρωθυπουργο :slight_smile:

Κάτι άσχετο… τα χρυσά αυγά, και συγκεκριμένα ο κατσαριδιάρης, τι πίνουν;;; #-o

σήμερα:

Με απόλυτη πλειοψηφία (220 ψήφοι σε σύνολο 220 ψηφισάντων βουλευτών) η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε κατόπιν ονομαστικής ψηφοφορίας την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Γιώργου Γερμενή.

Προηγήθηκε θετική εισήγηση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής για την άρση της ασυλίας των βουλευτών Ηλιόπουλου και Γερμενή για την εμπλοκή τους στα γεγονότα της Ραφήνας και Κασιδιάρη για συνέργεια σε ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη το 2007.

[B]Παίρνοντας τον λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε ότι η άρση της ασυλίας μέσα σε τέσσερις μήνες τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν είναι τυχαία πράξη, υποκινείται από ξένα κέντρα εξουσίας και είναι πολιτική δίωξη[/B].

( http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231218999 )

και πριν κανά δίμηνο:

[B]Ο κ. Κασιδιάρης ζήτησε [/B]πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 29 Αυγούστου, με αίτημα του προς τον αρμόδιο εισαγγελέα Εφετών [B]να αρθεί η βουλευτική του ασυλία[/B] προκειμένου να δικαστεί.

( http://www.koutipandoras.gr/?p=24786 )