Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Αυτό που εγώ κατάλαβα, είναι ότι επειδή ακριβώς είχε δημιουργηθεί τόσος ντόρος σχετικά με αυτή τη διαβόητη λίστα, η οποία δεν ξεκαθαρίζει και τίποτα τώρα που δημοσιοποιήθηκε ίσια ίσα μπέρδεψε κιόλας, ο Βαξεβάνης άρπαξε την ευκαιρία και την δημοσιοποίησε.

Αγοράζω τακτικά το HOTDOC, τα έχω σχεδόν όλα εκτός από μερικά στην αρχή, τα συμπεράσματα επιπλέον που έβγαλα. 1) Δεν έγινε κάποια δημοσιογραφική έρευνα γι αυτό και αποφάσισε να τα εκδόσει και ως έκτακτη έκδοση, ότι αρπάξει ο κώλος μας κοινώς μου μοιάζει, να μας μάθουνε και όσοι δεν μας ξέρουν έως τώρα, σήμερα που το αγόρασα ας πούμε έβλεπα κάτι καραάσχετους να το κρατάνε ή να το ψάχνουν να το πάρουν. 2) Αποτελεί γεγονός ότι έχει ήδη βγάλει αρκετά στη φόρα, θέλω να τον θεωρώ έντιμο δημοσιογράφο, συνυπολογίζοντας την έως τώρα καριέρα του και για το ποιους δούλευε κατά το παρελθόν, οπότε η λίστα κάπως όπως βγήκε αποτελεί φάουλ και δεν μπορώ να γνωρίζω κατά πόσο υπήρχε και δόλος από τον οποιοδήποτε για να βγει στη φόρα.

Εν κατακλείδι, τη δημοσιοποίηση αυτή καθαυτή την εντάσσω στο γενικότερο δόγμα του σοκ που υπόκεινται οι πολίτες αυτής της χώρας τα τελευταία τρία χρόνια πιο ειδικά ως πειραματόζωα (εναρκτήριο λάκτισμα του σοκ θεωρώ το “Μαζί τα φάγαμε” ή παραπίσω πιο ενδελεχώς “Λεφτά υπάρχουν”) της νέας αστικής τάξης πραγμάτων που δημιουργείται στο Δυτικό κόσμο.

συγγνωμη αυτο το ειδε κανεις??

Σβήσε τα ονόματα όμως γιατί είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

δεν εχουν λογαριασμούς αυτοι ρε.

[SIZE=“5”]…[/SIZE]

οποιος αντεχει ας διαβασει τα σχολια

και ας τσεκαρει και το προφιλ του πρωτου

μιλαμε τραγικα πραγματα
εχει ξεφυγει η κατασταση

Το τιμημα που πληρωνεις για τις τσαμπα τσοντες και μουσικες που σου δινει το ιντερνετ ειναι να ακους την καθε μαλακια του καθε ηλιθιου ζωου που πηρε βημα απο αυτο.

Με εχει τσαντισει πολυ το ανθρωπινο ειδος τελευταια

ε απ’ ότι φαίνεται, όχι βέβαια. για το πρώτο συμβάν δεν έγινε καμία δίωξη άλλωστε, σιγά τα αυγά.

ρε μαλακες ενταξει βλεπω τα σχολια…ειμαστε τραγικος λαος…απλα ηλιθιος…

νομιζω οτι μας αξιζει η θεση που ειμαστε…

σε ποια θεση είμαστε? λιγο κάτω απο την αεκ? πίστεψε με εχει και πιο κάτω. και ώρα να το δούμε.
σκάψτε ολοι. εχει και κάτω απο τον πατο

Καλά ο πρώτος είναι διανοητικά καθυστερημένος. Μιλάει για white power και θάνατος στους μετανάστες και κάτι τέτοια τέλος πάντων γραφικά, αλλά από την μια έχει μια τεράστια εικόνα ΑΕΚ που γράφει “ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ” και από την άλλη έχει κάνει like σε σελίδες αθλητών όπως ο Balloteli. Μιλάμε πως δεν υπάρχει εγκεφαλικό κύτταρο σε λειτουργία στον εγκέφαλο του.

double post αλλά αυτό έχει ενδιαφέρον.

Στην Κάτω Αχαία λοιπόν πήγαν τα χρυσαύγουλα να καταθέσουν στεφάνι. Οι κάτοικοι δεν τους άφησαν όμως και το όλο θέμα το τράβηξαν σε βίντεο. Το πιο ενδιαφέρον είναι όταν ένα από τα χρυσαύγουλα όπως φαίνεται και από το βίντεο άρχισε να τραβάει φώτο και να απειλεί αυτούς που εμπόδισαν την κατάθεση στεφανιού. Όπως απείλησε και το άτομο που τραβάει τον βιντεο.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FkgyNNyOhJ4

Οκ, αλλά όχι επιλεκτικά για τους καταθέτες της συγκεκριμένης τράπεζας στην Ελεβτία, σωστά;
Και για τις Ελληνικές τράπεζες, να μπορεί να βλέπει το κλεφτρόνι της γειτονιάς σου κάθε πότε πληρώνεσαι και πόσο για να σε επισκεφθεί…

Υπάρχουν ουσιαστικοί λόγοι που υπάρχει τραπεζικό απόρρητο. Η “πάταξη της φοροδιαφυγής” δεν δικαιολογεί την καταστρατήγηση ή την κατάργηση του, άσε που υπάρχουν πολύ ουσιαστικότεροι τρόποι να παταχθεί η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα. Θέληση δεν υπάρχει.
Και επίσης, το ξαναγράφω, και να παταχθεί η φοροδιαφυγή αυτό δεν σημαίνει πως το πρόβλημα της Ελλάδας θα έχει λυθεί.

Σωστά μου υπενθυμίζεις τη διαδικασία του αυτόφορου. Παραμένει βέβαι το θέμα του γιατί να κινηθεί διαδικασία αυτόφορου. Το μόνο που κέρδισαν ήταν να δώσουν στον Καραγκούνη της δημοσιογραφίας (δεν φέρνει και φυσιογνωμικά λίγο; :lol:) την ευκαιρία να το παίζει για άλλη μία φορά παληκάρι και κατατρεγμένος… #-o

Σε κάνει να αναρωτιέσαι αν ζεις σε τρουμαν σοου σκηνικό. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. Πόσο βάθος έχει αυτός ο πάτος??

Ας το άρουν το απόρρητο αλλά οι υπηρεσίες του υπουργείου οικονομικών και μόνο. Συμφωνώ ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα λυθεί το πρόβλημα με την πάταξη της φοροδιαφυγής (κάποιοι θα φάνε σίγουρα περισσότερο) αλλά τουλάχιστον θα αποδοθεί ένα αίσθημα δικαίου στον κόσμο.

Οσον αφορα τον δασκαλο στο Αγρινιο που δεν εκανε τιποτα
οταν φωναζανε συνθηματα τα μικρα τι να πεις…
Παιδαγωγος σου λεει μετα.

Στην Κατω Αχαια που υπαρχει μεγαλος πληθυσμος τσιγγανων ε.
Τους τρωει ο κωλος τους μου φαινεται.

Ξυλο απο φτυαρια για κονταρια στις σημαιες τους…

Κόπηκαν Κ. Αρβανίτης και Μ. Κατσίμη από το πρωινό της ΝΕΤ για ένα σχόλιο για τον Δένδια…

http://kostasarvanitis.blogspot.gr/2012/10/blog-post_29.html

Θα κόψουμε και τους Ιατροδικαστές.

Εγώ περιμένω την απάντηση του για τα αποτελέσματα του ιατροδικαστικού ελέγχου…είμαι περίεργος να δώ αυτή τη πολυπόθητη απάντηση…Που κανονικά θα έπρεπε να αποζημιώσει και όσους κακοποιήθηκαν…:roll:

Το αυτόφωρο δεν ασκείται κατ’επιλογή. Και όλη η Ελλάδα γνώριζε τη δημοσίευση της λίστας. Από τη στιγμή που ο εισαγγελέας έκρινε ότι πρέπει να ασκηθεί δίωξη, έτσι ακριβώς έπρεπε να γίνει όπως έγινε. Δεν ξέρω τι δεν καταλαβαίνεις ή τι συνωμοσία ηρωοποίησης του Βαξεβάνη ανακαλύπτεις, αλλά τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λέω… χωρίς δράκο.

Όσο για την εμπάθεια στον Βαξεβάνη είναι γνωστή και υιοθετείται από πολύ κόσμο. Τι να κάνουμε δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι στο επίπεδο ενός Χασαπόπουλου, ενός Τράγκα και ενός Ευαγγελάτου. Υπάρχουν και δημοσιογράφοι που ασχολούνται με μαλακίες όπως ο Βαξεβάνης.