Και αστείος να σουν, με τις σκληρές και ελεεινές προσπάθειες να εντυπωσιάσεις και να αποδείξεις ότι είσαι ετοιμόλογος, γίνεσαι κλόουν.
Κενά ποστ, νόημα 0
Και αστείος να σουν, με τις σκληρές και ελεεινές προσπάθειες να εντυπωσιάσεις και να αποδείξεις ότι είσαι ετοιμόλογος, γίνεσαι κλόουν.
Κενά ποστ, νόημα 0
Άχρηστοι δημόσιοι υπάλληλοι, ούτε καλή προπαγάνδα δεν ξέρουν να κάνουν.
Θα προτιμήσω να ενημερωθώ από το ιδιωτικό Mega για καλύτερη ποιότητα, μιας και οι δημοσιογράφοι του ζουν με το φόβο της απόλυσης.
Στα @@ μου να δειξω οτι ειμαι ετοιμολογος ειδικα σε σενα. Σχολιασα ενα ποστ σου χωρις κανενα χαρακτηρισμο και αρχισες τις ειρωνειες. Το σχολιο μου δεν ειχε να κανει με σενα αλλα με την αποψη μου οτι οσο μεγαλυτερο ειναι το δημοσιο τοσο πιο πολλα φαινομενα Αβρανιτη θα βλεπουμε
Γι’αυτό μόνο ιδιωτική τηλεόραση. Πραγματική ενημέρωση από Τρέμη, Πρετεντέρη, Παπαχελά, Κοσιιώνη. Μόνο αλήθειες, ενάντια ακόμη και στα συμφέροντα των αφεντικών τους.
Αν προσέξεις, πουθενά δεν ειρωνεύομαι, αυτό που πιστεύω σου λέω.
Το δημόσιο είναι στην ίδια κατάσταση με τον ιδιωτικό όπως (θα μπορούσε να) υπονοεί και ο Vinlanden.
Η σάπια κοινωνία δεν κάνει διαχωρισμούς.
Οχι. Πρεπει να κλεισουν ολα τα ιδιωτικα για να εχουμε μονο δημοσια τηλεοραση να ενημερωνομαστε σωστα. Απλα να ειναι η Παπαρηγα αρχηγος να κανονιζει αυτη ποιος δημοσιογραφος θα δουλευει στο καναλι. Η Παπαρηγα ξερει.
Υ.Γ: την ιδια ωρα στην Αυγη απο οτι μαθαινω κατεβασαν το επιμαχο κειμενο του Θεοδωριδη που θεωρουσε μυθο το επος του 40. Τι εγινε; Δεν εχουμε ελευθερη δημοσιογραφια στην Αυγη;
Η διαφορα ειναι
Απο εκει και περα το αρχικο σχολιο μου δεν αφορουσε μονο τη δημοσιογραφια. Γενικα θελω να πω οτι τετοια κρουσματα θα εχεις περισσοτερα οσο διερυμενο ειναι το δημοσιο. Γνωμη μου. Το θεωρεις χαζο. Δεκτο. Συζητηση κανουμε. Τωρα οταν αρχιζεις και γραφεις οτι γελας με οτι γραφω λογικο ειναι να χαλασει η συζητηση. Αν με θεωρεις αναξιο συζητησης απλα μην μου απαντας. Και τωρα παω λιγο να κοπανησω κανα δερμα. Καλα να εισαι. Τα λεμε
http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=500456
Από ιδιωτικά ΜΜΕ ενημερώνεσαι, ε;
Μάλλον δε σε ενημέρωσαν ότι το άρθρο είναι του 2009 και ότι τώρα βγήκε στη φόρα.
Τράγκας.
Το να ισχυριζεται κανεις οτι θα περνουσε από το μυαλο της κυβερνησης και του κρατους η πιθανοτητα να ερευνησει τη νομιμοτητα των μεγαλοκαταθετων στην Ελβετια, με οδηγει σε 2 πιθανα συμπερασματα. Πρωτον οτι μεχρι χθες ηταν στο βουνο και δεν εχει ιδεα σε ποια πολιτεια ζει και δευτερον οτι υποτιμα τη νοημοσυνη των υπολοιπων.
Μιλαμε για το κρατος οι ανθρωποι του οποιου που κληθηκαν να ενεργησουν σχετικα, απαντουσαν τα εξης: τη χασαμε/δεν λεει και κατι φοβερο/ειναι παρανομη.
Και τωρα διαβαζουμε οτι το προβλημα της ολης ιστοριας ειναι ο Βαξεβανης που απεδειξε οτι η λιστα όχι μονο δεν χαθηκε αλλα περιεχει και γνωστα ονοματα.
Ο καθενας βεβαια εχει δικαιωμα να πιστευει ο,τι θελει. Αλλος εχει δικαιωμα να θεωρει οτι για τη σημερινη ΤΡΑΓΩΔΙΑ φταινε οι ΔΥ και τα κατωτερα κοινωνικα στρωματα, αλλος οτι η ΧΑ ειναι η ελπιδα του τοπου κοκ
Σε αυτό αναφέρθηκα πριν, ότι είναι αξιογέλαστο, την γνώμη μου εξέφρασα. Δεν είχα κανά άλλο σκοπό. Επί της ουσίας αυτό που λέει ο made in hell υπονόησα, και όλοι μας δηλαδή.
Ούτε χαζό το θεωρώ το συγκεκριμένο που λες, δε καταλαβαίνω πού τα βλέπεις. Απλά θεωρώ πως είναι λάθος η βάση.
Ποσο πληρωσαν για τις συχνοτητες που κατελαβαν οι ιδιοκτητες των ιδιωτικων που δεν πληρωνω εσυ κι εγω?
προφανως αν τις συχνοτητες τις ειχαν ιδιωτες, θα τους πληρωναν κανονικα το αντιτιμο οι αλλοι ιδιωτες :!:
Το άρθρο στο οποίο αναφέρεσαι δεν το διάβασα για να ξέρω τι έλεγε, σίγουρα αρκετά πράγματα απ’ όσα μας μάθανε σε κάθε πτυχή της ιστορίας αυτού του τόπου (όπως αντίστοιχα κάθε τόπος για το δικό του τόπο) είναι είτε διαστρεβλωμένα είτε δεν ευσταθούν, όμως επειδή τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει πρεμούλα από χρυσαύγουλα για το 40, καλά κάνανε και το κατεβάσανε.
Πάρτε εδώ απόψεις
η μέσω των βουλγαρικών εδαφών πορεία των γερμανικών στρατευμάτων [B]έμοιαζε με αργή προειδοποιητική παρέλαση, παρά με εκστρατεία,[/B] προκειμένου να πεισθούν οι Έλληνες να διώξουν το βρεττανικό εκστρατευτικό σώμα που επιχειρούσε για δεύτερη φορά μετά τον Α΄ παγκόσμιο πόλεμο να δημιουργήσει δεύτερο βαλκανικό μέτωπο στα νώτα της Γερμανίας,
8O8O
μια “ενορχηστρωμένη” εκστρατεία διαρκούς προβολής …εγκλημάτων πολέμου των …κακών Ναζί λαμβάνει μονομερώς χώρα, καλλιεργώντας μια ιδεοληπτική σχέση του αναγνώστη ή ακροατή των “αντικειμενικών” εκθέσεων των γεγονότων μ’ αυτά, χωρίς βεβαίως να μπορεί να απαντήσει ποτέ κανείς απ’ τους συστηματικούς (και βεβαίως συστημικούς) σπεκουλαδόρους “ιστορικούς αναλυτές” στο ερώτημα : [B]γιατί τα εγκλήματα πολέμου των Γερμανών κατά το Β΄παγκόσμιο πόλεμο, είναι εγκλήματα των …Ναζί[/B] και τα εγκλήματα των “συμμάχων” είναι των …Εγγλέζων, Αμερικάνων ή Ρώσων κι΄όχι των Δημοκρατών ή των Κομμουνιστών. Για να το επαναλάβουμε, κατά τους “αντικειμενικούς ιστορικούς αναλυτές” του μεταπολεμικού κυρίαρχου συστήματος, [B]υπάρχουν μόνο …Ναζιστικά[/B] και (αν μας κάνουν τη χάρη να αναφερθούν και σ’ αυτά) το πολύ …Συμμαχικά εγκλήματα.Για όποιον, ακόμη δεν κατάλαβε, απουσιάζουν από τα εγκλήματα, τα εγκλήματα των …Γερμανών, των Κομμουνιστών και των Δημοκρατών !!!
:drunk: :wacko:
Επίσης αυτό δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί
[SPOILER]Την αντίθεσή της στην στέγαση γραφείων της Χρυσής Αυγής σε κτίριο δίπλα από το club του Περιστερίου εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ από το club της Original στο Περιστέρι…
Σύμφωνα με το aek-live οι Ενωσίτες βγήκαν στον δρόμο και διαδήλωσαν στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν πρόκειται να αφήσουν να ανοίξουν γραφεία του ακροδεξιού κόμματος στην περιοχή.
“Ούτε να το σκέφτεστε” ανέγραφε το πανό που κρατούσαν οι διαδηλωτές… [/SPOILER]
edit: Δεν είχα δει το ποστ του Vildanden στην πίσω σελίδα όπου υπάρχει λινκ που παραπέμπει στο άρθρο που βαυκαλίζεται ο crabsody.
να πως προωθειται η βια και η ανομια. με ποιο δικαιωμα θα αποφασισουν αυτοι για το που θα στεγαστουν οι αλλοι, τι τραμπουκισμος ειναι αυτος; να προσφυγουν στη δικαιοσυνη αν δεν τους θελουν εκει.
εχει αναφερθει στο τοπικ μας
[SPOILER][/SPOILER]
midnight g ποια είναι η πρώτη ομάδα στη φώτο. Η τρίτη είναι η Μαρσέιγ.
λιβορνο:)
Το θέμα είναι ότι όσο στη λένε, τόσο φουντώνει η μαλακία.
Να δω ποτε ο rudolf θα μπει και δεν θα την “πει” σε καποιον αλλα θα πει κατι. Βεβαια ισως τον ικανοποιει μονο αυτο.