Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

εκτος αμα εισαι ο μερυλην μανσον οποτε βγαζεις αλλο ενα και πας την μαλακια σε αλλα επιπεδα

[B][I][U]Πενιχρές φορολογικές δηλώσεις για τον Μιχαλολιάκο. [/U][/I][/B]

Ένα φράγκο η βιολέτα, τσιγκολελέτα, τσιγκολελέτα . :roll:

κατσε να ανεβω πανω σε ενα συννεφο για να πεσω!
:slight_smile:

εριστικός, λαικιστής, επαναλαμβανόμενος, κομμουνιστης…

το ξέρω ότι χαβαλεδιάζεις, αλλά για καλό και για κακό επιβεβαίωσε το μου γιατί θα μου πέσουν τα μαλλιά!

όχι εντάξει δεν κινδυνεύουν τα μαλλιά σου… :stuck_out_tongue:

:lol: οκ!

[B]

Παραβίασε το σύστημα «Τάξις»
Yπέκλεψε τα φορολογικά στοιχεία 9 εκατ. Ελλήνων![/B]

Ένας 35χρονος άριστος γνώστης των ηλεκτρονικών υπολογιστών κατάφερε να «φακελώσει» 9.000.000 πολίτες.

Μια απίστευτη υπόθεση με κατοχή ψηφιακών αρχείων προσωπικών δεδομένων εκατομμυρίων πολιτών, ήρθε στη δημοσιότητα μετά τη σύλληψη του 35χρονου από την Ασφάλεια Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος που ασχολείται με το μάρκετινγκ είχε αποκτήσει τα προσωπικά δεδομένα, όπως αριθμούς φορολογικών μητρώων, περιουσιακές καταστάσεις, ονόματα, διευθύνσεις και άλλα, πιθανότατα μέσα από κρατικές υπηρεσίες και τα διέθετε αντί αμοιβής σε εταιρείες που πλήρωναν γι’ αυτό.

Η ιστορία, αξιολογείται ως άκρως σημαντική ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία καθώς αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

[B]ΑΠΘ: Καθηγητές και φοιτητές δέχθηκαν επίθεση επειδή έσπευσαν να απομακρύνουν σκουπίδια.
[/B]

ΑΠΘ: Καθηγητές και φοιτητές δέχθηκαν επίθεση επειδή έσπευσαν να απομακρύνουν σκουπίδια
Την άμεση σύγκλιση γενικής συνέλευσης του τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ, ζητά ο πρόεδρός του Χρυσόστομος Σταμούλης, με αφορμή περιστατικό βίας που σημειώθηκε χθες στην Θεολογική Σχολή όταν[U] καθηγητές και φοιτητές επιχείρησαν να καθαρίσουν από τα σκουπίδια τον γύρο χώρο και δέχθηκαν επίθεση και ξυλοδαρμό από φοιτητές και εργολαβικούς υπαλλήλους, που χαρακτήρισαν την πρωτοβουλία τους ως απεργοσπαστική.[/U]

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι δύο καθηγήτριες των τμημάτων Θεολογίας και Ποιμαντικής, αλλά και μία φοιτήτρια δέχθηκαν επίθεση από ομάδα φοιτητών και εργολαβικών υπαλλήλων, που έσπευσαν να τις εμποδίσουν να καθαρίσουν τη σορό σκουπιδιών που κατέκλυσε τους χώρους της Σχολής. Ακολούθησε λογομαχία και κυνηγητό εντός της Σχολής που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της φοιτήτριας που οδηγήθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Μάλιστα, όταν έσπευσε στο σημείο καθηγητής, προκειμένου να προστατεύσει τις καθηγήτριες και την φοιτήτρια δέχθηκε ξυλοδαρμό από τους εναντιωμένους φοιτητές.

Αμέσως μετά, περίπου δέκα άτομα που συμμετείχαν στο επεισόδιο πέταξαν στους διαδρόμους και στα γραφεία της Σχολής σακούλες με σκουπίδια, ενώ γέμισαν με συνθήματα και μπογιές το σημείο φύλαξης. Ο κ. Σταμούλης εξέφρασε την αλληλεγγύη στα αιτήματα των εργολαβικών υπαλλήλων, ωστόσο, υποστήριξε ότι η κατάσταση έχει ξεπεράσει το πρόβλημα της καθαριότητας και τίθεται πλέον ζήτημα ασφάλειας και σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων και φοιτητών της Σχολής.

Eλλάδα 2012.

πάνε δες τι έγραψα στο θρεντ για ΑΕΙ.
Το Ελλάδα 2012 ελπίζω να πηγαίνει στους πρώτους

Πέθανε ο Χρόνης Μίσσιος…

Ανεξάρτητα από το αν διαφωνώ με τις τελευταίες πολιτικές του απόψεις, οι αγώνες και η αγνή, λαϊκή και “εκ των έσω” κριτική στην αριστερά και το ΚΚΕ του Μίσσιου είναι ορόσημο για την προσωπική μου πολιτική σκέψη.

Όσοι διάβασαν (πιθανόν σε νεαρή ηλικία) και συγκινήθηκαν από το “Καλά, εσύ σκοτώθηκες νωρίς”, μπορούν να καταλάβουν.

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με τις πολιτικές απόψεις που εξέφρασε προς το τέλος της ζωής του, για βοήθα λίγο;

E, ξέρεις τώρα, ρομαντισμός στο φουλ. Οικολογία, η νεολαία είναι το μέλλον, να αγαπάμε τη φύση, γενικά η αγάπη και ο έρωτας είναι ο μόνος δρόμος κτλ. Που δε διαφωνώ σε πολλά από αυτά, αλλά είχε αποκυρήξει την πολιτική.

Βέβαια παρέμενε αντικαπιταλιστής και αριστερός, όχι απαραίτητα και κομμουνιστής όμως.

Αυτά τουλάχιστον έχω καταλάβει εγώ από τις πρόσφατες συνεντεύξεις του. Από την άλλη τι να πεις σε έναν άνθρωπο που πέρασε τη ζωή του από τα 17 του μέχρι τα 43 του στις φυλακές και τα βασανιστήρια χωρίς να “σπάσει” ποτέ, μόνο και μόνο για να δει την ΕΣΣΔ του Μπρέζνιεφ και το ΚΚΕ του '89…

παμε ρε λαρισα.

[B] Αλυσίδα σούπερ-μάρκετ απείλησε τους εργαζόμενους με τη Χ.Α. [/B]

Άμα δεν είναι αυτό ανάπτυξη τότε τι είναι ???

Φαντάζομαι τώρα που κλείνει/έκλεισε η ΝΕΟΣΕΤ, τα κέρδη - ήδη πενιχρά να φανταστώ - του ΙΚΕΑ θα πάρουν την κατηφόρα. Οπότε τι μένει; Μείωση μισθών.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΑΜΩ…

:yahoo::yahoo::yahoo:

Τα καλύτερα έρχονται…Ελεύθερη αγορά…Άπειρες θέσεις εργασίας…Αλλά χωρίς μισθούς έτσι…Μην τα θελουμε και όλα δικά μας…Τα δικά τους δικά τους και τα δικά μας δικά τους…Τίμια πράγματα… :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Ας προτιμησουμε να βαλει λουκετο λοιπον και το ΙΚΕΑ παρα να κανει μειωσεις. Την ιδια ωρα ενα μιση εκατομμυριο Ελληνες παιρνουν για μισθο 0 ευρω.

Γι’αυτό 200 ευρώ μισθό σε ΟΛΟΥΣ.