Αυτοί που συλληφθήκανε αναλάβανε την ευθύνη?δλδ ομολόγησαν ότι ανήκουν στον Επ. Αγώνα? Και παραπέρα ομολόγησαν ότι έβαλαν βόμβα στον κάδο που σκότωσε τον Αφγανό?
Πάντως αυτό με το τζακ ποτ του τζόκερ είναι πολύ αστείο. Θα έχουμε αρκετά τέτοια τον επόμενο καιρό
δεν ξερω αν εχουν ομολογησει…
χθες ειδα εναν δικηγοτο που ελεγε πως ο πελατης του δεν συμετεχει καν στην διαδικασια της ανακρισεις…
δεν μιλαει καν…
οποτε μαλλον οχι…
βεβαια απο την αστυνομια λεν πως ξερουν που πηγαιναν για σκοποβολη, που κινουνταν γενικα,σε ποιες περιοχες, και γενικα τα παντα…
και της τηλεφωνικες συνομιλιες παρακολουθουσαν (λενε)
αν ομως αυτο ειναι αληθεια οταν βαζαν βομβα εκει που σκοτωθηκε το παιδι γιατι δεν καναν κατι…?
μονο εκει τους χασαν…??
τι να πω, δεν ξερω…
ακουσα τωρα 2 μαλακιες απο το mega που ειναι για οσκαρ…
τρομερη συνομιλια των τρομοκρατων την ωρα που το παιδι βρηκε την βομβα…:
-μαλακα τον βλεπεις? χαχα πλακα εχει…!
η αστυνομια ψαχνει να βρει την γιαφκα με τα οπλα αφου με αυτο τον τροπο θα εχει κανει ενα τεραστιο βημα κατα της οργανωσης καθως ετσι δεν θα μπορεσουν να κανουν κανενα αλλο χτυπημα…!!
για ποσο μαλακες μας εχετε…??
τρομερη οργανωση… θα τους παρουν τα οπλα και μετα θα σταματησουν…
Αν κάποιος συνεχίζει να εμπιστεύεται τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια για την ενημέρωση του, θέλει και τα παθαίνει και παίρνει και τους υπόλοιπους στο λαιμό του. Γραπτός τύπος μόνο και με πολύ ψάξιμο για να βρεις ποιος αξίζει να εμπιστεύεσαι και ποιος όχι. Αυτό που έγραψε ο crimson idol πως είπε τώρα το Mega, το έχουν διαψεύσει ήδη οι περισσότερες σημερινές εφημερίδες, με κείμενα που γράφτηκαν χθες το βράδυ.
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ;;;
…Βιβλία όπως
΄΄το ελληνικό ανταρτικό των πόλεων ΄΄ (… το ΄χω)
΄΄Σαντινιστικο μέτωπο εθνικής απελευθέρωσης (… το ΄χω)
΄΄Ισραηλινή αποικιοκρατία και η ιντιφαντα΄΄(… το ΄χω)
Η/Υ με αποθηκευμένες προκηρύξεις ( εχω ? να φαν κι κότες )
Καλαμωτή ?(εχω στο σπιτι στο χωριο)
Να ανήκεις στον αντιεξουσιαστικο χωρο ( καλά πάμε ως εδώ)
Περούκες?(από τις Απόκριες?. το ΄χω)
Σκαρίφημα?(το πρωί έφτιαξα ένα για την πεθερά μου για το πώς θα παει σε ένα νοσοκομείο? γιατί δεν ξέρει που παν τα 4 )
Διαρρηκτικά εργαλεία…( δεν μας είπαν ακριβώς τι εργαλεία όποτε ?το ΄χω )
Σωματοτυπο συνηθισμένο ?( το ΄χω )
Μαλακες γείτονες ?( το ΄χω )
Μηχανάκι ( το ΄χω …και μάλιστα το εχω εξοφλήσει )
Επικίνδυνα εκρηκτικά υλικά ( γκαζάκια για το καμινέτο ? ρολόι για να ξυπναω το πρωι?το ΄χω)
Γάντια μιας χρήσεως ( το΄χω ?έβαψα τις καρέκλες του μπαλκονιού αφου τις πέρασα πρώτα με διαβρωτικό)
Κουκούλα (όχι σαν αυτές που εχουν οι ΔΙ.ΑΣ? αλλα κρατεί το κρυο …ειδικά τωρα το Μάη)
Παραμορφωτη φωνής ( το ΄χω ?από πέρυσι στα γενέθλια των παιδιών?πολύ γελιο)
Η μονη μαλακια είναι ότι πινω τσίπουρα και όχι μπυρες… αρα δεν εχω μπουκάλια
To’xω?
Ναι βρε! Δεν κριτικάρω εσένα (εξάλλου εξ’αρχής είπες πως λένε βλακείες), αλλά τα κανάλια και όσους βαριούνται να διαβάσουν μια εφημερίδα, έστω μια φορά την εβδομάδα.
Κατά τα άλλα, για τον γραπτό τύπο, ο καθένας θα σου προτείνει και τα δικά του. Εγώ είμαι της άποψης όσο το δυνατόν περισσότερες πηγές για αυτά που σε ενδιαφέρουν και όσα μπορείς να τα βρεις μόνος σου, να τα ψάχνεις. Το ίντερνετ είναι τεράστια πηγή πληροφοριών. Φυσικά όλα αυτά προϋποθέτουν χρόνο, οπότε όταν είναι λίγος, τότε καλό θα είναι να έχεις 1-2 εφημερίδες/δημοσιογράφους που να εμπιστεύεσαι.
για δημοσιογράφους μπορει.
για ολοκληρες εφημεριδες μερικες φορες ειναι δυσκολο…(για αξιοπιστια μιλαω)
καποιο καιρο ειχα την δυνατοτητα να μπορω να διαβαζω τις περισσοτερες…
μιλαμε για τρελες καταστασεις…
το καθε γεγονος απο αλλη ματια(πονηρη κιολας) και καμια σχεση με την πραγματικοτητα…
σχεδον ολες ειναι χρωματισμενες και εχουν παρει εναν συγκεκριμενο δρομο…
χωνουμε και 246545 dvd μαζι και αγιος ο θεος…
υπαρχουνε και αυτες που ολο αποκαλυπτουν, και στο τελος τους νοιαζει να κανουν φασαρια με ενα θεμα παρα να ενημερωσουν…
δεν λεω πως δεν υπαρχουν δημοσιογράφοι που δεν ειναι σωστοι, αλλα αν ο σωστος παει σε μια στρατευμενη εφημεριδα παρεκλινει και αυτος…(η ετσι νομιζω)
και συνεχιζοντας αυτο που ελεγα…(και χωρις 1435 ορθογραφικα λαθη:-s)
το ιδιο θεμα με τις συνομιλιες των τρομοκρατων το star!! το “εδειξε” πολυ καλυτερα απο οτι το Mega…!!!
με τις κατα πως φαινεται αληθινες συνομιλιες και οχι την προπαγανδα που μας προσφερε δυο μερες τωρα το “μεγαλο καναλι”…
το star κυρια τρεμη μου…! [SIZE=“4”]το star…[/SIZE]:!: