Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Άρα οι ΗΠΑ δεν είναι κράτος τρομοκράτης επειδή ο Τσόμσκι δεν είναι ούτε φιμωμένος, ούτε εξοριμένος, ούτε δολοφονημένος. Σωστο.

Καλά, ας τον αφήσουμε στην άκρη τον Τσόμσκι. Μια φορά σας είχα γράψει κείμενο του και από περιέργεια δε σας είπα πως είναι δικά του λόγια και μετά γράφατε πως είμαι πάλι του καναπέ και πως δεν έχω ιδέα για το τι είναι ο κομφορμισμός! :lol:

Δηλαδή έκανες πείραμα;

Όχι. Επαλήθευση

Δεν ξέρω αν πρέπει να μπει εδώ, αλλά στο άλλο τοπικ θάφτηκε.

Νομίζω ότι ισχύει. Άλλο αν τελικά ο εργαζόμενος όντως παίρνει το δώρο του.

Και η σχετική νομοθεσία

Θέματα χορήγησης των επιδομάτων (δώρων) εορτών
Υ.Α.19040/1981

Με την Υ.Α.19040/1981, η οποία δημοσιεύεται κατωτέρω, ρυθμίστηκαν τα θέματα
χορήγησης των επιδομάτων Εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα.

Αρθρο 5

1. Με το σκοπό να λάβουν επιδόματα εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα και οι
    σερβιτόροι και βοηθοί που αμείβονται με ποσοστά και εργάζονται στα εστιατόρια,
    ζυθεστιατόρια, οινομαγειρεία, ταβέρνες, κοσμικά κέντρα διαδκέδασης, καφενεία
    καφεζαχαροπλαστεία, αναψυκτήρια, ζαχαροπλαστεία, γαλακτοπωλεία, εξοχικά κέντρα
    και συναφή καταστήματα, αυξάνονται τα ποσοστά που έχουν κανονισθεί για την
    αμοιβή τους από 16% σε 28%, από 13% σε 21% και από 11% σε 18%, για τις χρονικές
    περιόδους από τη Μεγάλη Τρίτη μέχρι και την 9η ημέρα μετά το Πάσχα και από 16
    Δεκεμβρίου μέχρι 15 Ιανουαρίου επομένου χρόνου, ειδικά δε για τις κοσμικές
    ταβέρνες, κέντρα διασκεδάσεως, εξοχικά κέντρα και ψητοπωλεία, από το Μεγάλο
    Σάββατο μέχρι και την 13η ημέρα μετά το Πάσχα και από 23 Δεκεμβρίου μέχρι 22
    Ιανουαρίου επομένου έτους.
    Το προιόν της ανωτέρω αυξήσεως των ποσοστών περιέρχεται στον οικείο εργοδότη, ο
    οποίος υποχρεούται, σύμφωνα με τους ορισμούς του άρθρου 1 της παρούσης, να
    καταβάλει σαν επίδομα εορτών Χριστουγέννων, ποσό ίσο με το 25πλάσιο και σαν
    επίδομα εορτών Πάσχα, ποσό ίσο με το 15πλάσιο, του τεκμαρτού ημερομισθίου της
    ασφαλιστικής κλάσεως (του ΙΚΑ), στην οποία κάθε ένας σερβιτόρος ή βοηθός
    ανήκει, ή ανάλογο κλάσμα.
    Κατ’ εξαίρεση, προκειμένου για τους σερβιτόρους και βοηθούς των κοσμικών
    ταβερνών, κοσμικών κέντρων, κέντρων διασκέδασεως, εξοχικών κέντρων μετά
    ορχήστρας και ψητοπωλείων, της περιοχής Νομού Αττικής, εκτός των Νήσων, το
    προϊόν της ανωτέρω αυξήσεως των ποσοστών μοιράζεται μεταξύ των εργαζομένων κατά
    τις περιόδους που αναφέρονται παραπάνω και κατά την αυτή αναλογία, κατά την
    οποία μοιράζεται και η τακτική από τα ποσοστά αμοιβή τους.

Το ορθό βέβαια θα ήταν στις τιμές να αναφέρουν τις τρέχουσες τιμές και όχι να στο εμφανίζουν στον λογαριασμό. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι διαφορετικό ας με διορθώσει

Ωραίος. Το θέμα είναι ότι δεν θα έπρεπε να το έχει ήδη στη τιμή? Δηλαδή να μην το κάνει χειροκίνητα, αλλά με το που κόβει στην απόδειξη να εμφανίζετε και σαφώς να λέει και το σκοπό.

Ρώτησα ένα γνωστό που δουλεύει σε σουβλατζίκο και μου είπε πως κανονικά, αν ισχύει πρέπει να το γράφει ήδη και όχι εκείνοι.

[SIZE=“4”]ΕΛ.ΑΣ : Εξαρθρώσαμε τον Επαναστατικό Αγώνα[/SIZE]

Σε προσαγωγές υπόπτων προχωρησε η Αστυνομία. Βρέθηκαν σημαντικά στοιχεία που “δείχνουν” τον Επαναστατικό Αγώνα. Σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν και υλικά κατασκευής βομβών.‘Οπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Θανάσης Κοκκαλάκης, τις πρώτες πρωινές ώρες έγιναν προσαγωγές και κατ’ οίκον έρευνες, κατα τις οποίες βρέθηκαν στοιχεία που κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκαν για εξέταση στην εγκληματολογική υπηρεσία. Το βράδυ άλλο ένα άτομο προσήχθη στη ΓΑΔΑ ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξουν κι άλλες προσαγωγές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για 4 άνδρες και μία γυναίκα απο το Βόλο και τη Γλυφάδα, που ανακρίνονται. Επίσης, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, έχουν εντοπιστεί υλικά κατασκευής βομβών αλλα και όπλα “ταυτότητες” της συγκεκριμένης οργάνωσης . Ανώτεροι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας υποστηρίζουν οτι υπάρχουν πολλά στοιχεία που εμπλέκουν τους συλληφθέντες με τη δράση του Επαναστατικού Αγώνα. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν σε σπίτι στη Νέα Ιωνία σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία που πιστοποιούν τη συμμετοχή τους στην τρομοκρατική οργάνωση.

Η επιχείρηση της αστυνομίας κρατησε 4 ημέρες και θεωρείται σημαντική επιτυχία το γεγονός οτι δεν διέρρευσε το παραμικρό. Σύμφωνα με την αστυνομία όλοι οι συλληφθένες είναι ηλικίας 35 - 40 ετών, δεν εργάζονται και είναι πολύ σκληροί στην ανάκριση.Αστυνομικές πηγές αναφέρουν οτι σχεδίαζαν μεγάλο χτύπημα, μια βομβιστική επίθεση, η οποία θα ήταν πολύ εντυπωσιακή με πιθανό μεγάλο αριθμό θυμάτων.:-k Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ. έπαιρναν πολύ ισχυρά μέτρα αυτοπροστασίας και ο ένας απο τους συλληφθέντες, που θεωρείται πρόσωπο- κλειδί, έχει καταδικαστεί στις αρχές της δεκαετίας του 2000 για βομβιστική επίθεση.

'Οπως υποστηρίζει η αστυνομία, τα άτομα αυτά προέρχονται απο τον αντιεξουσιαστικό χώρο και η όλη υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται μετα τη συμπλοκή στον Αγιο Δημήτριο και το θάνατο του Λάμπρου Φούντα.(Και τρίτο πρόσωπο στη συμπλοκή).

Πάντως, μέχρι τώρα όλοι τους είναι κρατούμενοι, χωρίς να έχει απαγγελθεί κατηγορία σε βάρος τους ενω σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt έχουν βρεθεί προκηρύξεις σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και χειρόγραφες.

Οι έρευνες συνεχίζονται και αναμένονται νέες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Ο υπεύθυνος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας αναφερόμενος στις ραγδαίες εξελίξεις είπε πως “κάθε θετική εξέλιξη στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, δεν μπορεί παρά να έχει την καθολική συμπαράσταση του πολιτικού κόσμου και της ελληνικής κοινωνίας”.

www.newsit.gr

Νιώθω ασφαλής. :smiley:

:lol: νομίζω όλοι από σήμερα νιώθουμε πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια!#-o

Αυτό με το “μεγάλο, εντυπωσιακό και πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα” δε σας ξενίζει κάπως?:roll:

ετσι ειναι παντα…

στο τελος μας σωζουν απο το μεγαλο κακο…
ουτε ηρωες απο το συμπαν της marvel να ηταν…

ακουσα οτι για μια βομβιστικη επιθεση που πλεον ταυτοποιειται και χρεωνεται στον Ε.Α. η οργανωση την ειχε αρνηθει τοτε…

Στο Πρώτο θέμα σήμερα Κυριακή, ο Ηλίας Ψινάκης δίνει μία συνέντευξη εφ’όλης της επικαιρότητος και όπως πάντα ταράζει τα νερά.’ Κάτσε μωρή κάτω. Γελοία! Πατσαβούρα της Βέρμαχτ.:!::!::!: Αυτός φοβήθηκε μην του κλέψω τη δημοσιότητα ’ είναι οι ακριβείς εκφράσεις του αγαπημένου μας μάνατζερ για τον [SIZE=“4”]Άδωνη Γεωργιάδη[/SIZE] και το γεγονός ότι ο δεύτερος ‘σαμπόταρε’ τη συμμετοχή του στην εκλογική διαδικασια με το κόμμα του ΛΑΟΣ

:lol::lol::stuck_out_tongue:

ψινακης for president

Kαλά έβλεπα ειδήσεις σήμερα το πρωί και μιλάγανε για τα “στοιχεία” που δείχνουν πόσο ύποπτοι είναι αυτοί που συνέλαβαν. Αναφέρανε λοιπόν κάποια “ύποπτα” βιβλία που βρέθηκαν μέσα στο σπίτι εκ των οποίων τα μισά τα έχω και εγώ. Κάποιες προκυρήξεις από τον αναρχικό χώρο την στιγμή που και εγώ έχω κάποιες προκυρήξεις από τον αναρχικό χώρο στο σπίτι μου. Και τεύχη από μια αναρχική εφημερίδα που έχει πέσει και στα δικά μου χέρια και ένα τεύχος της κάπου βολοδέρνει μέσα στο δωμάτιο μου. Επίσης λέγανε πως είχαν “ύποπτες συνήθειες” όπως για παράδειγμα ότι μερικές φορές φεύγανε από το σπίτι στην μέση της νύχτας κάτι που επίσης κάνω και εγώ πολλές φορές όταν τυχαίνει να με πιάνει καμιά λιγούρα ή έχω κανονήσει να πάω για κάνα ποτό αργά. Λέτε να είμαι και εγώ τρομοκράτης; :-k

Γράφε στο φόρουμ όσο προλαβαίνεις, πριν σε μπαγλαρώσουνε κι εσένα.

manson21 αν δεν μου παρεις 25 μουσικα Dvd θα σε καταδωσω…:stuck_out_tongue:

υπαρχουν και αλλα στοιχεια φυσικα που τους συνδεουν στην υποθεση αλλα αμα ειναι ο τροπος απόκτησης τους, ψιλιπαρανομος αντε ανακοινωσε τα …

Βασικά από το αθώος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου περάσαμε σε νέα σοσιαλιστική φάση. Κόβουμε τις μπύρες( για να μην έχουμε τα μπουκάλια στο σπίτι μας), κόβουμε το διάβασμα( γιατί τα βιβλία είναι ύποπτα) και καίμε τα cd( κρατάμε του Νταλάρα και του Λ. Παπαδόπουλου). Ευτυχώς που υπάρχει ο Χρυσοχοίδης και έχουμε ασφάλεια και ησυχία. Και πέρα από την πλάκα, αυτή την ησυχία και ασφάλεια θα την πληρώσουμε πολύ ακριβά...

ενταξει…
απλα προσκυνω…

τοπικο νεο απο λαρισα
[SIZE=“4”]
Σωφρονιστικός με βαρυποινίτη τράβηξαν πιστόλι σε κέντρο!
[/SIZE]

Σκηνές φαρ-ουέστ εκτυλίχτηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της Λάρισας. Ήταν λίγο μετά τις 4.30 το πρωί (συγκεκριμένα στις 4.45) όταν παρέα αποτελούμενη από ένα σωφρονιστικό υπάλληλο, ένα βαρυποινίτη των φυλακών Λάρισας που είχε λάβει άδεια, έναν ακόμη άνδρα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων και μια 23χρονη αλλοδαπή φοιτήτρια, ενεπλάκησαν σε καβγά με δύο αθίγγανους που διασκέδαζαν στον ίδιο χώρο. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και τότε «μίλησαν» τα όπλα. Ο σωφρονιστικός υπάλληλος και ο κρατούμενος τράβηξαν πιστόλι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο αθίγγανων. Στη συνέχεια οι τέσσερις δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ μετά από έρευνες των ανδρών ασφαλείας Λάρισας συνελήφθησαν ο σωφρονιστικός υπάλληλος και η αλλοδαπή φοιτήτρια.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο κρατούμενος που διασκέδαζε παρέα με τον σωφρονιστικό υπάλληλο -γεγονός που εγείρει πολλά ερωτηματικά- είναι έγκλειστος των Φυλακών Λάρισας από τις 12 Αυγούστου του 2005 εκτίοντας ποινή κάθειρξης 17 ετών και 5 μηνών για αδικήματα όπως συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία, απόπειρα εκβίασης και σύσταση συμμορίας. Ο αστυνομικός διευθυντής, στη διάρκεια της συνέντευξης, τύπου, σημείωσε ότι πρόκειται για ένα πραγματικά πρωτόγνωρο περιστατικό για τα δεδομένα της Λάρισας καθώς συνέβη μέσα σε χώρο διασκέδασης όπου διασκέδαζαν και άλλοι θαμώνες ενώ η εμπλοκή του σωφρονιστικού υπαλλήλου προκαλεί πολλά ερωτηματικά

http://www.eleftheria.gr/viewarticle.asp?aid=17996&pid=7&CategoryID=7

και ενα ακομη απο κρητη…

[SIZE=“4”]Mαθήτρια ντροπιάστηκε από οδηγό[/SIZE]

«Πώς θα μπω στο λεωφορείο τη Δευτέρα για να πάω στο σχολείο?». Αυτή η σκέψη τριγυρίζει τις τελευταίες ημέρες στο μυαλό της 13χρονης μαθήτριας από τη Ροδιά, που πρόσφατα βίωσε μία ταπεινωτική εμπειρία με ένα οδηγό του ΚΤΕΛ -ο οποίος μάλιστα πληρώνεται από το κράτος για να μεταφέρει τα παιδιά με ασφάλεια και ευγένεια στον προορισμό τους?

Στις 11 Μαρτίου, η 13χρονη κοπέλα έφυγε από το Γυμνάσιο Γαζίου για να γυρίσει στο σπίτι της με ένα από τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ηρακλείου, που εκτελούν χρέη σχολικού. Η ίδια, όμως, επειδή ήταν άρρωστη, με υψηλό πυρετό και δεν ένιωθε καλά κατά τη διάρκεια της διαδρομής, έκανε εμετό, πράγμα που εξόργισε τον οδηγό του λεωφορείου.

Μόλις αντελήφθη, λοιπόν, την κατάσταση ο οδηγός -σύμφωνα με τη μαρτυρία της μητέρας του κοριτσιού, Αντιγόνης Στρατάκη- σταμάτησε το λεωφορείο στην άκρη της Εθνικής οδού. Ανοιξε την πόρτα του λεωφορείου και έβγαλε ένα κουβά και μία σφουγγαρίστρα από ένα ντουλάπι, τα οποία έδωσε στην άρρωστη κοπέλα για να καθαρίσει τις ακαθαρσίες της? Η 13χρονη μαθήτρια, μην μπορώντας να αντιδράσει διαφορετικά, πήρε τα αντικείμενα και άρχισε να καθαρίζει? εν κινήσει, αφού ο οδηγός δεν περίμενε να καθαρίσει η κοπέλα και συνέχισε την πορεία του! Σταμάτησε μόνο όταν κατέβασε τη μαθήτρια, σε ένα άλλο σημείο της Εθνικής οδού, για να πετάξει τις ακαθαρσίες…

Η κοπέλα, εκτός από την ταπείνωση που βίωσε από την απαράδεκτη συμπεριφορά του οδηγού, δεχόταν και τα περιπαικτικά πειράγματα των συμμαθητών της.

http://www.tolmi.gr/index.php/ΚΡΗΤΗ/mathitria-ntropiastike-apo-odigo.html

πραγματικα θα θελα να ξερω πως τα περιγραφουν τοσο παραστατικα τα μμε,λες και ηταν εκει τη στιγμη του γεγονοτος…ε βεβαια θα ντροπιαστηκε η μαθητρια,οταν το κανεις θεμα σε ολη την ελλαδα…

κατα τα αλλα απαραδεκτη η συμπεριφορα του οδηγου,ο τυπος πραγματικα ειναι για ξυλο

και την επομενη φορα να χει σακουλες στο λεωφορειο!!!

δεν ντροπιαστηκε επειδη το εκανε καποιος θεμα στο ιντερνετ,αλλα επειδη καποιοι συμμαθητες της ηταν ζωα εκεινη την στιγμη…