οχι ρε φίλε γιατί το κάνουν αυτό στα παιδάκια? αυτό είναι σε κάποιο παιδικό σταθμό?
Μία υπηκοότητα έχω μόνο. Μπορώ να την απαρνηθώ κάπως; Να έχω μόνο το διαβατήριο για να ταξιδεύω στην Ε.Ε. δίχως βίζα θέλω. Γίνεται;
Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη
Παπαγεωργόπουλο και στον πρώην γενικό γραμματέα του Δήμου Μιχάλη Λεμούσια επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ενώ ισόβια και επιπλέον 9 χρόνια κάθειρξη επιβλήθηκαν στον πρώην ταμία Παναγιώτη Σαξώνη.Το Δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους καταδικασθέντες για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης.
λαμογια…
Η καλυτερη ειδηση που εχω διαβασει εδω κ καιρο.'Οσο πιο βαθια τοσο πιο καλα…
Καπου διαβασα οτι εβαλε τα κλαματα ο μπουλης οταν εκλεβε ηταν καλα ομως
αστον να σαπίσει μέσα στη στενή και αυτός και οι συνεργοί του.είναι η πρώτη σωστή απόφαση σχετικά με πολιτικό πρόσωπο.ελπίζω να μην κάνει καμιά έφεση και μειωθεί κατα πολύ η ποινή.
Πάντως ο αρχηγός της κυβέρνησης μάλλον έχει άλλη άποψη από την δικαιοσύνη : http://www.alterthess.gr/content/otan-o-samaras-miloyse-gia-ton-entimo-papageorgopoylo-video
[B][SIZE=“3”]Patriotism is the last refuge of a scoundrel[/SIZE][/B] είχε πει κάποτε ένας Άγγλος…
έφυγε για wallpaper στο fb
Βλέπω να αναδεικνύεται λαϊκός ήρωας , ο φτερωτός οδοντίατρος … Ο “πιο έντιμος άνθρωπος επί της γης” , “έλληνας record-man στα 100μ για 21 χρόνια” , “ο απόλυτος γόης της εποχής του” , “καταδικασμένος με μια μόνο ομολογία συγκατηγορουμένου του”…Τι έγινε ρε παιδιά ? Κάτι άλλο συνέβη?
Μας έχουν ζαλίσει με τον Παπαγεωργόπουλο. Και που μπήκε φυλακή τι έγινε? Θα πάρουμε τα κλεμμένα πίσω? Βρήκαν ένα εξιλαστήριο θύμα για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και να δείξουν ότι και καλά τιμωρούν τους κλέφτες. αρχίδια. Καλά να πάθει, εφόσον έκλεβε δεν πρέπει να τον λυπηθεί κανείς, αλλά όλος αυτός ο χαμός είναι μόνο μια φούσκα.
Koίτα, αν μείνει μέσα για αρκετά χρόνια αν όχι ισόβια -προσωπικά μου κάνει εντύπωση που ο Άκης είναι ακόμα μέσα- αυτό μπορεί και να λειτουργήσει κάπως ανασταλτικά για επίδοξους μιμητές…
Μέχρι πρότινος δεν υπήρχαν ούτε εξιλαστήρια θύματα ανάμεσα στους πολιτικούς…
Ή ίσως όχι, μπορεί απλά να οι επίδοξοι μιμητές να αποφασίσουν να γίνουν πιό καπάτσοι και να στραφούν στο πρότυπο Βενιζέλου! :roll:
Το είχε πεί όντως, αλλά δυσκολεύτηκε να το εφαρμόσει ο ίδιος, χλευάζοντας την Αμερικάνικη επανάσταση… :roll:
Οn topic, σχετικά με τη φωτό: Για να παίρνει σειρά και ο τρίτος της παρέας!
έχει ακουστεί τίποτα για δεσμευση περιουσίας?
[B]Δύο φοιτητές νεκροί στην προσπάθεια να ζεσταθούν ? Τρεις σε κώμα[/B]
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=194926&catid=6
Τραγικό
Aς απαντήσει κανένας Vic Vega καλύτερα αλλά έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει νόμος που να το προβλέπει.
εφόσον καταχράστηκε κρατικό χρήμα, και έχει μια χ περιουσία, δε πρέπει αυτή η περιουσία να κατασχεθεί?
Δήμευση όλων των περιουσιακών στοιχείων, κρυφών και φανερών και όχι φυλακή. Του διαθέτεις μια γκαρσονιέρα με τα απαραίτητα σε μια γειτονιά όπως το Πέραμα ή η Αγία Βαρβάρα και μια δουλειά στην καθαριότητα ή στα ναυπηγεία να δει την γλύκα. Αυτή θα ήταν μία σχετικά δίκαιη τιμωρία.
αν είναι να μου δώσουν δουλειά πάντως, κλέβω κι εγώ :!: