Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Πόσο θεοί αυτοί στο κουλούρι;

αφού ο κεδικογλου ειπε οτι θέλει τηλεθέαση. αμα κόψει και αυτά, θα βάλει βυζιά μετά?
και σιγα τις υπερβολές. κάτσε να σταματήσουν πρωτα τα αχρείαστα πακέτα στην ιδιωτική απο κρατικούς φορείς και μετά ας πούμε και τι είναι υπερβολή…
μαρεσει που ακόμη συζητάμε αν εχει σχέση το κόστος, η τηλεθέαση και οτι άλλο…

Ε ας βάλει βυζιά!
Διαφωνείς όμως ότι έγιναν τρελές σπατάλες, τα εκατομμύρια που χάλαγε η ερτ για τα παραπάνω από που τα έβρισκε; Πως είναι δυνατόν να μπορεί να δώσει η ερτ περισσότερα λεφτά από ένα ιδιωτικό κανάλι για να πάρει τα δικαιώματα του τσου λου για παράδειγμα;
Αυτό που πραγματικά θα μου λείψει από την ερτ είμαι οι ματάρες της Στάη :oops:

επανερχεται η εικονα στην ανανεωμενη ερτ

«Σε όλες τις διαδικτυακές ψηφοφορίες το +60% είναι υπέρ της αποφάσεως? φωνάξτε όσο θέλετε μερικοί. Η Κοινωνία ξέρει…»

[B]
*μπουμπουκος
[/B]

το ιδιο ποσό έδινες με τις σπατάλες , το ίδιο χωρίς αυτό…

Βγαίνει όπου να ναι στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο. Το νέο κανάλι θα ονομάζεται λέει ΝΕΡΙΤ Α.Ε. (Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση).

Μπαχαχαχαχ,εγώ είμαι Γαυρούλης. Για μένα το είπα. Παστίτσιο θα μάθω να φτιάχνω αρκετά σύντομα. Θα στείλω!

Ωραία τα λέτε. Έχω μόνο να προσθέσω μερικά πράγματα χωρίς να τα αναλύσω πολύ.

Κάνει μπαμ ότι το κλείσιμο της ΕΡΤ έχει πολιτικό background και ότι φυσικά όλο αυτό γίνεται με εντολή και στήριξη των “φίλων” μας στο εξωτερικό.

Δεύτερον, κάνουμε τρομερό πανικό και σκέψεις χωρίς να δούμε το αποτέλεσμα. Μιλάμε για το ότι αύριο δεν θα έχουμε ενημέρωση, όλοι θα πεινάσουν κτλ. Ας περιμένουμε να δούμε αν θα κάνουν κάτι από αυτά που λένε. Μην βλέπουμε από τώρα δαίμονες. Ήδη γίνεται χαμός και τα σενάρια πάνε και έρχονται. Εγώ δεν εμπιστεύομαι ότι θα κάνουν την ιδανική κρατική τηλεόραση όπως λένε αλλά φυσικά δεν βιάζομαι να κρίνω.

Τέλος, είναι θλιβερό να θέλεις να συζητήσεις για πολιτικά με μια “παρέα” για ένα μείζον θέμα και να υπάρχει αυτή η κατάσταση. Να βρίζεστε και να κολλάτε ταμπέλες. Δηλαδή, με ταμπέλες είμαστε εδώ??Δεν με νοιάζει τι είναι, τι ήταν ο καθένας εδώ και τι στηρίζει, αλλά όταν υπάρχει λόγος, υπάρχει και αντίλογος.

Δεν βρίσκεις διαφορετικό να πληρώνεις και να έχεις κάποια ποιοτική παροχή και διαφορετικό να πηγαίνουν τα λεφτά σε κάποιες τσέπες ; Δε λέω ότι τώρα θα τα κάνουν τέλεια. Θα δούμε τι θα κάνουν και θα το κρίνουμε. Η αλήθεια είναι ότι με αυτό τον τρόπο η ΕΡΤ δεν μπορούσε να συνεχίσει να δουλεύει. Αν μπορέσουν και την αναδιοργανώσουν και πάνω από όλα την ανεξαρτητοποιήσουν (με κάποιο τρόπο, ακούω ιδέες περί αυτού) τότε ok. Σίγουρα δεν έχουν δείξει δείγματα ότι θα το κάνουν. Πιστεύω πρέπει να υπάρχει ανεξάρτητη δημόσια τηλεόραση. Όχι όμως να γίνεται έρμαιο της κάθε κυβέρνησης. Και φαντάζομαι ότι ένα τηλεοπτικό και μερικά ραδιοφωνικά κανάλια αρκούν.

Υ.Γ: Λυπάμαι για τον κόσμο που χάνει τη δουλειά του. Την στιγμή μάλιστα που συνεχίζουν να “εργάζονται” χιλιάδες επίορκοι υπάλληλοι. Ας κλείσει η ΕΡΤ, ας κάνουν τον νέο φορέα., ας κρίνουν πόσο κόσμο χρειάζονται να δουλεύει εκεί και ας κάνουν τις ανάλογες προσλήψεις με αξιοκρατικά κριτήρια.

Άντε τουλάχιστον κράτισαν τον ίδιο αριθμό γραμμάτων με το ΥΕΝΕΔ :smiley:

Ειλικρινά το εύχομαι, αλλά λιγάκι χλωμό. :slight_smile:

Ε μα πια, ξέρεις που βγαίνω…άντε ντε επιτέλους να γίνει το κονέ!

Αλλά έλα και με άλλους. Μην κάνεις μαλακία και έρθεις μόνος έτσι; 'Οπως ακριβώς σου έχουν πει.

εγω ημουν ικανοποιημένος με την ποιότητα της κρατικής.το αν έδωσε 2 φορές τα λεφτά για το τσου λου απο οτι έπρεπε, δεν αλλάζει τίποτα στην εισφορά μου.
και επίσης σιγα τον τρόπο που δούλευε. έχουν γίνει μεγάλες περικοπές σε όλους στην κρατική. το αν 5-10 μαλάκες πληρώνονται με μεγάλα ποσά και αν κάνουν και λάθος σε προγραμματισμό δεν λεει κάτι. αμα το κράτος δεν μπορεί να διαχειριστεί μια κατάσταση, παραδέχεται οτι ειναι ανίκανη και στο τέλος κόβει…χέρι για να γιάνει, ε εγω δεν θα συμφωνήσω μαζι της…
η κίνηση εχει γινει ξεκάθαρα για θέμα κοντρολαρισματος της ενημέρωσης. ποιος διευθυντής ειδήσεων απο σεπτεμβρη στην νεα κρατική θα τολμήσει να βάλει ενα θέμα που καίει τον κόσμο?

επίσης ολοι καίγονται για τα χρήματα που ετσι και αλλιώς έδιναν στην κρατική, αλλά οχι για τα χρήματα που δίνουμε στην ελληνικός χρυσός να κάνει διαφήμιση παντού πληρώνοντας ολες τις ενημερωτικές εκπομπές(γιατί άραγε)… εκει δεν βλέπω καμία συγκίνηση… την ωρα που παίρνει πλήρης επιδότηση για εκπαίδευση ανθρώπων που δεν κάνουν τίποτα(σε ροτεσιον για να επηρεάσει οσα περισσότερα άτομα μπορεί). θα μείνουμε με το μεγκα για λιγο καιρό, που θα λεει μόνο οτι θέλει κάποιος που πληρώνεται απο μένα για να είναι εναντίων μου!!. εγω θελω να σταματήσω αυτό να πληρώνω… μπορώ!!! οχι!!!

*ειναι τοσο τρόμπες που το ψηφιακό μπουκέτο ειναι πλέον αστείο με 9 απώλειες(τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, και ξένα τηλεοπτικά). μας έπρηξαν να πάρουμε την παπαρια για να βλέπουμε και τώρα δεν υπάρχουν τα μισά κανάλια. και εγω που εχω πάρει συσκευή μόνο για τα κρατικά, τι θα κάνω?
έκλεισαν και το bbc world που το έβαζα το βράδυ για να κοιμάμαι χαλαρά ακούγοντας ειδήσεις#-o

Λοιπόν , πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η αηδία. Δεν γινεται ο φασιστάκος ο Σαμαράς που ΔΕΝ έχει καμία δημοκρατική νομιμοποίηση να κάνει ό,τι γουστάρει. Στην τελική επειδή έχουν φτιάξει τους νόμους όπως τους βολεύουν και έχουν και αστυνομία και χρυσαυγίτες θα κάτσουμε να μας πηδήξουν ;

Αφού κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου. Θα μας πηδήξουν και δε θα καταλάβουμε τίποτα.

Τι λες μωρέ κι εσύ; Δηλαδή η κρατική έβγαζε θέματα που έκαιγαν την κυβέρνηση :lol:;

Μόνο αυτούς που δούλευαν λυπάμαι. Οι τεμπέληδες να ψοφήσουν της πείνας, βαρέθηκα να τους ταΐζω.

Δεν είναι το θέμα μας αν ήσουν εσύ ικανοποιημένος. Και εγώ δεν ήμουν. Δεν βλέπω τηλεόραση, δεν καταλαβαίνω γιατί να πληρώνω. Ακόμη και όταν έβλεπα ΝΕΤ δεν πατούσα εκτός από ματς. Όπως και αρκετός κόσμος. Τι λες σε όλους αυτούς που πλήρωναν 40αρια κάθε δίμηνο??Που είχαν αποθήκη και πλήρωναν ΕΡΤ. Μου μίλησες για ΤσΛΟυ. Για τη γιουροβίζιον και τον Παπαδόπουλο δεν λες που τρώγανε τόσα λεφτά. Εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε που κάθε χρόνο λέμε γιατί να δίνουμε τόσα χρήματα για τη Γιουροβίζιον?

Επίσης, δεν ξέρεις αν έγιναν περικοπές εκεί. Αν έγιναν δείξε μου αποδείξεις όπως λένε και άλλοι. Ακόμη, δεν γίνεται 300.000.000 το χρόνο να πηγαίνουν σε 5-10 μαλάκες από τα 2700 άτομα. Εκτός και αν ξέρεις τους μισθούς όλων.

Φυσικά ο τρόπος που τη διαχειρίστηκε ήταν λανθασμένος αλλά κάτι τόσο μεγάλο πες μου πως θα μπορούσε να ελεγχθεί? Πες μια πρόταση γιατί μόνο αερολογίες πετάς.
Πιστεύεις ότι θα έμπαιναν μέσα αξιοκρατικά για να δουν ποιος τα παίρνει και ποιος δουλεύει? Ήταν φανερό ότι η ΕΡΤ δεν δούλευε σωστά και κόστιζε πολύ. Αυτό προσπαθούν να αλλάξουν αλλά το έκαναν με λάθος τρόπο. Και δυστυχώς ο τρόπος ήταν “με το έτσι θέλω, φασιστικός”. Έπρεπε να το σκεφτούν αλλιώς.

… “ποιος διευθυντής ειδήσεων απο σεπτεμβρη στην νεα κρατική θα τολμήσει να βάλει ενα θέμα που καίει τον κόσμο?” Μα τόσο καιρό κατηγορούμε την ΕΡΤ ότι δεν είναι αντικειμενική αλλά υποστηρίζει την εκάστοτε κυβέρνηση. Ξαφνικά όλοι καίγονται για την ενημέρωση της ΕΡΤ μιας και μόνο εκεί ενημερωνόμασταν. Ξαφνικά οι δημοσιογράφοι που τα έπαιρναν χοντρά εκεί βγάινουν και μιλούν για δημοκρατία, σκίζουν τα ρούχα τους, φωνάζουν.

Επιχειρήματα του στυλ “αφού πληρώνεις εκείνο και εκείνο τι σε πειράζει και η ΕΡΤ”. Πραγματικά βλέπεις τι λες??Εδώ παλεύουμε κάθε μέρα γιατί είμαστε άνεργοι και δεν έχουμε χρήματα και μου κοπανάς “ε κλαιν δώσε και 40 ευρώ το δίμηνο?”. Όχι, γιατί να δώσω?

Θυμάσαι τι είχε γίνει με τον Αρβανίτη όταν στην εκπομπή του στάθηκε ενάντια στην τρικομματική. Άσχετα αν τα μεγάλα κεφάλια της ΕΡΤ είναι κομματόσκυλα και διορισμένα από την κυβέρνηση, το δυναμικό της ενημέρωσης από τα κάτω, από τον απλό εργαζόμενο υπάρχει. Και είναι ένα από τα πράγματα που θέλουν να ξεκαθαρίσουν. Θα καθαρίσουν με το έτσι θέλω την ΕΡΤ από κάθε φωνή αντίστασης, από κάθε φωνή που - υποθετικά σε στιγμές πλήρους πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής αναταραχής - θα μπορούσε έστω και για μια ώρα - πριν τους κλείσουν, καλή ώρα - να έδιωχνε με τις κλωτσιές τα κομματόσκυλα και να αναλάμβανε την ενημέρωση του κόσμου. Κάτι που δεν μπορείς να περιμενεις απο τα ιδιωτικά κανάλια προφανώς.

Η ΕΡΤ θα εξυγιανθεί (sic). Από αυτούς που πραγματικά την πονούν και αξίζουν την υποστήριξή μας. Θα μείνουν μέσα τα κομματόσκυλα, οι φασίστες, οι Λιάτσοι και τα σκυλιά των αφεντικών. Και ελάχιστοι απλοί εργαζόμενοι με με πετσοκομμένα δικαιώματα και μισθούς.

Κατα τα άλλα, το χρήμα θια ρέει άφθονο για κάθε τσου λου, για καθε eurovision για κάθε τσιράκι του συστήματος. Και μην κοιτάς εσύ και εγώ που έχουμε το ιντερνετ -εκεί να δεις ελεγχόμενη πληροφορηση - η πλειοψηφία του κόσμου ειδικά στην επαρχία, οι ηλικιωμένοι, στα χωριά και αλλού έχουν ως μοναδικό μέσο ενημέρωσης την τηλεόραση…

http://live.grnet.gr/parliament/index.html

Kάτι τυπάκια επαναστάτες του καναπέ σαν και του λόγου σου τα έχω και μόνος μου και μάλιστα με το κακό αριστερό χέρι…8)

έλα χαβαλέ κάνουμε

Εντάξει ο crimson προφανώς είναι πολύ large. Τον χαλάει δηλαδή η ΕΡΤ να σταματήσει να πληρώνει υπέρογκα ποσά (στο CL, στον Παπαδόπουλο, στη Eurovision κτλ κτλ) και τη διαφορά είτε να τη χρησιμοποιήσει στο να βελτιώσει το πρόγραμμά της (έστω και αν αυτό θεωρείτε ικανοποιητικό) είτε να την επιστρέψει στον κόσμο.