Πόσο αχάριστοι που είστε μερικοί ?
Δε φτάνει που μας ενημερώνουν για τις αποφάσεις τους, διαμαρτύρεστε κι από πάνω… τς τς τς. ;p
Είναι αυτή η γαμημένη πολλή Δημοκρατία που απολαμβάνουμε όπως λέει και ο βούλγαρος παραπάνω.
Έλα μωρέ με τον κρατικοδίαιτο, μάλλον δεν διαβάζεις εσπρέσσο και δεν ακολουθείς το τουιτερ του Άδωνι.
Διάβασε [I]εδώ [/I]ανάλυση από Πάσχο να καταλάβεις.
«Η σημερινή ΕΡΤ έχει εξελιχθεί σε ένα σκάνδαλο που το βλέπουν καθημερινά όλοι, αλλά δεν τόλμησε να το αγγίξει κανείς», κατέληξε ο κ. Κεδίκογλου.
Ολα αυτά είναι αληθή και μπράβο στον κ. Σαμαρά για την τόλμη του να αναδιαρθρώσει μια άρρωστη κρατική εταιρεία την οποία πληρώνουν σε δύσκολους καιρούς όλα τα νοικοκυριά με 50 ευρώ ετησίως. Είναι αστείο βέβαια ότι αυτή την ΕΡΤ την υπερασπίζονται τώρα όλοι όσοι την ελεεινολογούσαν και ορθώς ασκούσαν κριτική στα πεπραγμένα των διοικήσεων και των πολιτικών ηγεσιών. Αλλά δεν είναι παράδοξο. Στην Ελλάδα διαχρονικώς η αντιπολίτευση είναι γιούργια και εκ συστήματος γλείφει εκεί όπου προηγουμένως έφτυνε.
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ ηδονίστηκα από την αποφασιστικότητα του πρωθυπουργού μας, περισσότερο κι από τότε που στην ερώτηση εκείνου του θρασύτατου πολίτη για το επαγγελματικό βιογραφικό του δήλωσε ότι είχε πιτσαρία στην Αμερική που έσκιζε. Πάντοτε ονειρευόμουν έναν τόσο στιβαρό ηγέτη για να μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος.
Και φυσικά έχει δίκιο για τα μικροκομματικά παιχνίδια της αντιπολίτευσης. Αλλά ξέχασε να μας πει για τον Σίμο της συμπολίτευσης πώς έγλειφε την ερτ πριν ένα χρόνο και πώς την φτύνει τώρα.
Στη ΔΕΗ που ήμουν για μικρό χρονικό διάστημα άκουγα τα παράπονα των ανθρώπων που ερχόταν εκεί και έβλεπα τους λογαριασμούς τους. Και φυσικά ξέρω τι περιέχει το “Για Δήμο και Ερτ πληρώνουμε”. Δεν έχω φίλους σε βίλες.
Δεύτερον, δεν είπα σε καμία περίπτωση ότι ήρθε μια καλή κυβέρνηση ή ότι τη στηρίζω. Είπα ότι προσπαθεί να διορθώσει μια κατάσταση αλλά το κάνει με λάθος τρόπο. Δεν είπα πουθενά ότι ενστερνίζομαι τον τρόπο.
Στα υπόλοιπα νομίζω με κάλυψες και εν μέρει συμφωνώ μαζί σου. Είπα τη γνώμη μου για την υποχρεωτική πληρωμή και τα λεφτά που φάγανε. Εκεί έγκειται η ένσταση μου.
βουλγαροι θα ναι και τα αδερφια που θα αποκτησεις συντομα οταν σου **** τη μανα…αν θες να σε βρισω μπορεις να μου στειλεις πμ
Να και ο Μανδραβέλης, το τέρας της ψύχραιμης σκέψης, από τους λόγιους Ελληνες του σήμερα.
Να τος σε παλιότερο άρθρο του.
http://news.kathimerini.gr/4Dcgi/4Dcgi/_w_articles_columns_2_12/01/2012_468841
8O
21 χρονων ε.
Country_joe όντως ρε άνθρωπε γιατί μιλάς έτσι ;
edit : οκ κάνω στην άκρη
Δεν είναι η ίδια λογική. Η ίδια λογική θα ήταν το “δε χρησιμοποιώ νοσοκομεία, άρα δεν με ενδιαφέρει αν κλείσουν.” Λεπτομέρειες, τέλος πάντων.
Με δύο λέξεις, [U]λες βλακείες[/U] με το ότι τα δημόσια νοσοκομεία δεν προσφέρουν τίποτα. Ειδικά σε σχέση με κάτι ιδιωτικά νοσοκομο-ξενοδοχεία, προσφέρουν πολύ περισσότερα από ότι φαντάζεσαι με πενιχρά μέσα και μισθούς που είναι [U]για γέλια[/U].
Θα έλεγα ότι συμφωνώ.
Αν διώξουν αυτούς που λες, δε θα μείνει κανείς για να δουλέψει. Τι εννοείς “θα ακολουθήσουν” τα νοσοκομεία και τα σχολεία, έχεις ιδέα τι γίνεται εκεί εδώ και καιρό;
Ο Σαμαράς αποφασίζει ποια έργα που έχουμε ήδη πληρώσει θα λειτουργούν ; Ιράν γίναμε ;
Το έργο ολοκληρώθηκε με την υποστήριξη του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνίας της Πληροφορίας» της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών μέσω χρηματοδότησης συνολικού ύψους 1.950.000 Ευρώ από το Μέτρο 1.3.
Πρόκειται για δύο συγχρηματοδοτούμενα έργα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (80%) και εθνικούς πόρους (20%). Το ένα αφορά το βίντεο και τη φωτογραφία και το άλλο αφορά το φιλμ.
http://www.infosoc.gr/infosoc/el-GR/specialreports/ert-archive/
Δηλαδή αυτό μόνο εγώ το πρόσεξα; Μήπως να το βάλουμε στις ατάκες να το δει ο κόσμος;
Καλά λέει ο paoktsis…
8O πονάει το κεφάλι μου…Στις επόμενες θα το ρίξω στη 17Ν
ναι αλλα δεν ειναι το ποσο που ειπες…αυτο σου λεω.
και επίσης λεω οτι εκει είναι η διαφορά μας. οτι εσυ πιστεύεις οτι έστω και αν δεν ειναι η καλη κυβέρνηση, πως το κάνει για να διορθώσει καταστάσεις. εγω βλεπω οτι προσπαθει να φτιάξει καταστάσεις για αυτήν…
η υποχρεωτική ειναι ενα άλλο ζήτημα που εν μερη συμφωνώ αν και υπάρχουν παράμετροι που δεν υπολογίζονται οπως η πιθανή αλλαγή στις ανάγκες και στις καλύψεις των ανθρώπων που η ερτ είναι αποκούμπι ακομη και για να ψαρέψουν ή να έχουν εστω μια επαφή με τον κόσμο. λίγοι, αλλά ίδιας άξιας με τους υπολοίπους…
δεν ξέρω γιατί, αλλά γάμησε σαν ατάκα αυτό
Καλά λέει ο paoktsis… :!:
Εδω τον αποκαλεσαν “Βουλγαρο” κι εσυ ασχολεισαι με μικροπραγματα. [-X
:lol::lol::lol:
καλα χαλαρωσε εσυ,δε με ειπαν και αρειανο
Καλά όλο το τόπικ πάει σφαίρα σήμερα
iron_aris τι είπε ο παοκτσής για τη μάνα σου!!!
Έπισης
Στουρνάρας: “Στηρίζουμε την απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Θα αναφερθώ, βέβαια, στη χθεσινή απόφαση της κυβέρνησης να δημιουργήσει μια νέα ραδιοτηλεόραση. Είναι μια απόφαση που τη στηρίζουμε όλοι. Εμείς ως Υπουργείο Οικονομικών - που είμαστε η διάδοχη κατάσταση όπως λένε οι νομικοί - θα φροντίσουμε, ώστε η διαδικασία να τελεσφορήσει πάρα πολύ σύντομα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να έχουμε έναν οργανισμό πολύ πιο αποτελεσματικό από ότι είχαμε μέχρι σήμερα. Διαβεβαιώ τους εργαζόμενους ότι το συντομότερο δυνατό θα λάβουν τις αποζημιώσεις τους εις το ακέραιο”
Σαν τον πελάτη στη πουτάνα, μην αγχώνεσαι που σε έδωσα καμία σφαλιάρα, θα το πάρεις το μεροκάματο σου.