Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Έχω δακρύσει [B]nerit.gr[/B]

Δεν κατοχύρωσαν το όνομα και το πρόλαβαν άλλοι. Αργεί λίγο αλλά μπαίνει κανονικά

σλοουποκ σορρυ #-o

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=215214&catid=7

Το να την κρατήσουμε όπως είναι και να κάνουμε και επιπλέον προσλήψεις είναι και αυτό μια επιλογή στις πολλές δημοσκοπήσεις που γίνονται.[U]Σεβαστή και καταγράφεται[/U]…Σε λίγες μέρες λογικά θα έχουμε και δημοσκοπήσεις από μεγάλα δείγματα πληθυσμού.Πάνω κάτω συμφωνώ με όσα έγραψε ο μοντε και ανήκω στην κατηγορία [I]συμφωνώ αλλά διαφωνώ με τον τρόπο[/I] με έναν αστερίσκο όμως ότι δεν γινόταν αλλιώς βλ.αλτερ.Ήταν και άλλα τα προβλήματα, τα ανέφερε ο μοντε…όπως επίσης ήταν και κάποιοι που δουλευαν 3 δουλειές και εργαζόντουσαν και στην ΕΡΤ αναθέσεις σε ιδιωτικές παραγωγές χωρίς να είναι απαραίτητο κ.α.Υπομονή 2-3 μήνες και εδώ θα είμαστε να κρίνουμε και να επικρίνουμε το τι θα δούμε.
ΥΓ Η εκπομπή ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ με τον Δανέζη ήταν απο τις καλύτερες στην Ελληνική τηλεόραση…

θες να κανουμε μια δημοσκόπηση για το πόσοι θέλουμε να φύγεις από το φόρουμ ;

Με 52 καταμετρημένους (βλ.εκλογες 2012)ΣΥΡΙΖΑ και καμμιά 20αρια αναρχικούς?Όχι.Ξέρω…Το 90 τις εκατο όσων γράφουν…Θες να υποθέσουμε πόσοι από αυτούς θα μέναν βάση της συμπεριφοράς τους αν τηρούνταν οι κανόνες αυστηρά εδώ?Το ποιος μένει και ποιος φεύγει ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν έχει να κάνει με την πλειοψηφία αλλά με το αν τηρεί τους κανόνες.Όσοι ονειρεύονται όμως λαικά δικαστήρια κρεμάλες και ολοκληρωτισμό δεν καταλαβαίνουν τι λέω.Συμφωνήσαμε πάντως ότι το 90% από όσους γράφουν είναι από αριστερά ως όσο άκρα πάει…Δεν είναι κακό.Γιαυτό συνεχίζω να γράφω…Αν συμφωνούσαμε όλοι τι να συζητάγαμε?Το ζήτημα είναι ΟΛΟΙ ο καθένας από το δικό του μετερίζι και από την δική του οπτική να συμβάλλει στον γόνιμο διάλογο.Τότε υπάρχει ελπίδα…Χωρίς σεβασμό στον συνάνθρωπο ο φασισμός αρχίζει να καλπάζει και να βρίσκει γόνιμο έδαφος.

Λέει ο οπαδός του Πλέυρη.

Εγώ λέω να κάνουμε όπως ο Σαμαράς και να του ρίξουμε “μαύρο” στο φόρουμ. Σίγουρα μετά θα αυτοικανοποιηθει με φώτο μπουμπούκου.
(βασικά εγώ τον θέλω εδώ για να έχω άλλοθι να βρίζω, αλλά λέμε)

damnation φόρουμ είναι. άρα ναι, αφού μας σπας τα @@ συνέχεια και κυρίως επειδή πληρώνεσαι για αυτό γιουσουφάκι βαψομαλλιάδων, σήκω φύγε ρε αγορίνα.νέο παιδί δεν ντρέπεσαι να συμπεριφέρεσαι σαν 60χρονος πασόκος ; μαζόχας είσαι δλδ ; τι παριστάνεις;
;άντε βρες καμιά κανονική δουλειά και σταμάτα την προπαγάνδα για το σαμαρά. πήγαινε σε κανά καφενείο με τα παπουδέλια να στανιάρεις ξερω γω…

οχι να μείνει. να μας πει αν καταλαβαίνει οτι αυτό που κάνει είναι στα όρια της βλακείας ή αν πληρώνεται. αν πληρώνεται, οκ.

και ξέχωρα απο την πλάκα(?), να μένουν κατι τέτοιοι χρήστες. για να μην ξεχνάμε τι υπάρχει κοντα και δίπλα μας. για να μην πέφτουμε απο τα σύννεφα συνέχεια. μα τόσο το τάδε κόμμα, μα ναζιστές στη βουλή(δεν πάει στον συγκεκριμένο αυτό).

Το ότι πληρώνομαι από που προκύπτει?Απλά δέξου μια διαφορετικότητα για πρώτη φορά στην ζωή σου.Μην ψάχνεις να βρεις 18.000 συκοφαντίες και ψέμματα…Χέστηκα για τον Σαμαρά.Αν αύριο δεν με καλύπτει τελείωσε όπως έκανα και με άλλον και το ξέρεις καλά.Και χωσίματα σε άλλους δεν ΞΕΚΙΝΗΣΑ…Ούτε καν σχόλια δεν κάνω τόσο καιρό.Μόνο 2 ειδησούλες 2-3 φορές την εβδομάδα.Και αποφεύγω να ανταπαντώ και να κάνω και ρηπορτ.Και αυτό το ξέρεις καλά.Και τα 2 χρόνια συνολο άδικα μπαν ξέρεις καλά.Τόσο άδικα που μερικοί τότε λέγαν…δεν μπορεί κάτι άλλο έχει συμβεί…Όσο μπορώ θα μιλάω και θα μάχομαι και για το δικαίωμα να μιλάς και συ έστω και όπως μιλάς.Ίσως αυτή να είναι μια από τις σημαντικές μας διαφορές…Θα έρθει και η σειρά σας στην εξουσία…Υπομονή…

κατι τέτοιες μαλακίες λες και σε βρίζει ο άλλος.

Άμα είναι να μαλώνουμε και να χαλάμε τις καρδιές μας , τότε όχι .

Ρε άσε την μάρθα βούρτση. εδώ έχεις σημειώσει πόσοι ψήφισαν συρριζα και ποιοι είναι αναρχικοί :!: :!: ξέρω σε πνίγει το δίκιο. πάρε τηλέφωνο τον δούρο. σήκω φύγε.

edit : ΚΛΑΙΩ με το

Και τα 2 χρόνια συνολο άδικα μπαν ξέρεις καλά.Τόσο άδικα που μερικοί τότε λέγαν…δεν μπορεί κάτι άλλο έχει συμβεί…

εχω λυση για οσους δεν εχουν δουλεια
1.λογαριασμο στο twitter και κανετε follow σε φιλελε τυπους ‘‘ρεαλιστες’’ ξερετε αυτους που υποστηριζουν οτι ο ελληνας ειναι τεμπελης και προτεινουν να παμε στα χωραφια
2.αναμεταδιδετε τα twitts σε φαση μαζι σου δικε μου τι ειπες επιβαλετε ερευνα στο νετ με μπακαλογνωσεις σε οικονομικα θεματα
3.λογαριασμους σε Lifo και διαφορα σαητς με σεντονια κομμεντς που ολος τυχαιος κατηγορουν αριστερους αναρχικους εξωγηινους κτλ
4.σελοφαν κεντρωες αποψεις με κρυφοστηριξη στα γνωστα αποβρασματα μην μας πουν και σιστες…
5.αν γινουν τα 4 προβλεπετε χαρτζιλικακι και ισως και διορισμος πχ ειδικος φρουρος,ασφαλιτης γειτονιας η δημοτικομπατσος ,ξερετε σαν τα περιεργα παπακια που κυκλοφορουν πλεον με το κιλο στο κεντρο χωρις πινακιδες και ολος τυχαιος τους βρισκεις να μιλανε με περιπολικα και διαφορους ενστολους:lol:

μπα θεωριες συνομοσιας ολοι ειναι ιδεολογοι…

Ο μονος λογος υπαρξης σου σε αυτο το (μουσικο θεωρητικα) φορουμ ειναι να ποσταρεις αχρηστα λινκς που υποτιμουν τη νοημοσυνη του καθενος, και υστερα να κλαψομουνιαζεις και να το παιζεις επαναστατικος δημοκρατης.

Επομενος εισαι ενα ματσο ΑΧΡΗΣΤΑ BYTES.
Επομενως ΠΟΥΛΟ.

ενα πραμα ξερω οτι με το κλεισιμο ερτ ολες οι λαμογιες μιζες λαμογια βρωμιες μπαινουν κατω απο το χαλακι αβαβα και τιποτα δεν βγαινει στο φως8)
σε περιπτωση που εκαναν το νορμαλ δηλαδη να καθαρισουν τον φορεα απο τετοιες λινατσες και να συνεχιζει να λειτουργει ο σταθμος θα εβγαιναν στην φορα πολλα και δεν συνεφερε διαφορους…οποτε οι γνωστοι κρατικοδιατοι κοιλιοδουλοι μια χαρα την εβγαλαν παλι και λογικα θα χωθουν αλλου…οπως και παλια με τις κυβερνησεις εξπρες παπαδημα που παραγραφηκαν παλιες αμαρτιες miesens βατοπεδια ρουσοπουλοι κτλ…
εδω ο καρατζαφερης που γυρναει στο μαντρι πηρε δωρακι πανελλαδικη εμβελεια για το κωλοκαναλο του ,θα εχει πλακα αμα τον δουμε στην νεα ερτ:lol:

πλεμπα

αυτο δεν ειναι ειδηση απο το 2011?

damnation669 εγώ δεν θα σε βρίσω ούτε θα αρχίσω τα ουστ αλλά ρε παιδί μου είσαι σε αυτό το φόρουμ εδώ και πόσο καιρό και το 99% των ποστ σου είναι link από ειδήσεις που προσπαθούν να δικαιώσουν πολιτικές της καινούργιας κυβέρνησης. Τίποτα άλλο. Σκέτα link, τα σχόλια πουθενά εκτός αν σε τσιγκλισει κανείς. Εδώ άτομα που ανήκουν σε κομματικές παρατάξεις και το έχουν πει κάτι ανάλογο δεν βλέπω να κάνουν. Αρκετοί έχουν σταματήσει και να ποστάρουν σε αυτό το thread. Εσύ το βιολί σου.

Anyway η απόφαση του Σαμαρά πάει να τον δαγκώσει στον κώλο όπως δείχνουν τα πράγματα.

[B]Οι Ευρωπαίοι φοβούνται την ΕΡΤ και πιέζουν τον Σαμαρά - Διαρροές από Μαξίμου πως το μαύρο μπορεί να φύγει σε μία εβδομάδα[/B]
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=215281&catid=3

Αν βάλεις και την γκάφα με το domain name καταλαβαίνει κανείς πόση προχειρότητα και βλακεία υπάρχει. Κινήσεις στα τυφλά και μόνο.