:lol::lol::lol::lol:
εμ… Σέρρες επανήλθε η ΝΕΤ
απο το μεσημέρι στην αναλογική εκδοχή της η νετ παίζει.στην ψηφιακή οχι. τουλάχιστον εδώ
- Οταν βριζεις συνεχως ετσι απλα τον αλλον και φασιστας να ειναι το μονο που καταφερνεις ειναι να του μοιαζεις.
- Δεν καταλαβαινω γιατι ενοχλουν τα λινκς. Και εγω εχω βαρεθει να βλεπω εδω links απο καποιους για το νεο αρθρο του Δελαστικ αλλα δεν με πειραζει. Πολλες φορες τα εχω διαβασει κιολας.
- Τωρα να ζητας τον αλλο να φυγει απο ενα φορουμ ειναι καπως…
ψηφιακή εδώ στα μέρη μας νομίζω δεν ήρθε ποτέ βασικά.
Λόγια αλληλεγγύης από ένα άνθρωπο που ο φασιμός ήρθε νωρίτερα από εσένα αγανακτησμένε έλληνα πολίτη, που δηλώνεις στ’ αρχίδια σου επειδή δεν έβλεπες ετ1 και που όλοι ήταν βολεμμένα μη παραγωγικά κοματόσκυλα με μισθούς στάης που ξυνόντουσαν.
Eχω να δω κατι τοσο αθλιο απο τις διαφημισεις του Σαμαρα που κοροϊδευαμε.
http://www.youtube.com/watch?v=D-xJ3rpgWA8
Ενας δικαιος αγωνας δε χρειαζεται τετοιες ευτελεις τακτικες.
Τι το έβαλες αυτό τώρα; Θα μας μαμήσει ο damnation.
Πιστεύω ότι καταλαβαίνετε οι περισσότεροι γιατί έχει αδειάσει το φορουμ, όταν κάποιος ποστάρει κάτι και αμέσως του την πέφτετε σαν τσιφλικάδες λες και το φορουμ είναι δικό σας και η άποψη σας η μοναδική αλήθεια, τι κουβέντα να κάνεις; Και πιστεύετε και στην δημοκρατία του λόγου πανάθεμα σας, ωραία δημοκρατία. Και όταν τα επιχειρήματα τελείωνουν οι ατάκες σας πια είναι πιο γραφικές από το ηλιβασίλεμα της Σαντορίνης…“φασίστα, σε πληρώνουν, ουστ, πουλο, χρυσα[B]β[/B]γίτη, ουγκ” λες και για να γράψεις σε ένα μουσικό φορουμ πρέπει πρώτα να δηλώσεις αριστερός ή 16χρονος ή πρέπει όλοι να συμφωνουν με την δική σας μοναδική αλήθεια. Σιγά να μην σας δώσουμε αναφορά και για τα πολιτικά μας πιστεύω…αυτά μόνο στη χούντα και στο φορουμ του ροκινγκ. Συγχαρητήρια, συνεχίστε.
H ερτ, κυρίως η τηλεοπτική εκδοχή της, ήταν για κλωτσιές. Για πάρα πολλές κλωτσιές. Μπήλιω Τσουκαλά, Σπύρος Παπαδόπουλος, Άννα Καραμανλή πιο παλιά, το βασίλειο του έντεχνου, του ολυμπιακού και μιας γενικότερης σιχαμάρας. Φεστιβάλ τραγουδιού για εμετούς με πληρωμένη απάντηση από την τότε ελευθεροτυπία τιτλοφορώντας το “ήταν όλες τους παρθένες” και γενικότερα μια αηδία, μια παρέλαση σύγχρονων λαμογιών που βολεύτηκαν πολύ εύκολα. Παναγόπουλος-Λιάτσος. Δηλαδή πόσο πιο χαμηλά.
Παρ’ όλα αυτά με τέτοιες κινήσεις από την πλευρά της κυβέρνησης, με τόση απαξίωση στο Σύνταγμα τη χώρας, νομίζω ότι πλέον επισήμως μιλάμε για τριτοκοσμική χώρα.
θλίβομαι που δεν έβαλες και την κλασική ατάκα μου που τον λέω μαλάκα.
συνεχίζουμε. κάντην τώρα και εσύ.
Ο fake7 τρομοκρατεί τον κόσμο του φόρουμ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι χρήστες ετοιμάζονται να το εγκαταλείψουν. Σκέφτονται μάλιστα μήπως πάνε και σε άλλη χώρα για να γλυτώσουν από το μένος του :lol::lol:
Υ.Γ: Αλήθεια αφού θέλεις να φύγουν συγκεκριμμένα άτομα από το φόρουμ γιατί εσύ δεν κάνεις ένα καλό στον εαυτό σου να πας σε μια χώρα που εφαρμόζει αυτά που πιστεύεις; Βόρειος Κορέα ίσως;
Εγώ θέλω πάντως τα σενάρια για εκλογές, σχηματισμούς και inside info. Έχουν πιο ενδιαφέρον, αλλά ok βρίζουμε κιόλας, no problem.
'Οταν κάνεις ένα καλό στην ανθρωπότητα και εξαφανιστείς εσύ τότε θα φύγω και εγώ από το φορουμ, φακε7
προς σκέψη και συζήτηση…
Από τον Mule έχει ζητήσει κανείς να φύγει ή να σταματήσει να ποστάρει ?? Δημοκρατία για σένα είναι να είσαι συγκαταβατικός ;
Ο damnataion είναι ασφαλίτης ή απλά τυχαίνει να είναι πρώην οπαδός πρώην μποντιμπίλντερ και νυν οπαδός σαμαρά?
Ο σαμαρας είναι φασιστάκος;
Θα ήθελα να διαβάσω τη γνωμη σου για τα παραπάνω.ελπίζω να απαντήσεις. ευχαριστώ.
Δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον Mule ούτε καν ξέρω τις απόψεις του ανθρώπου, απλά είδα όλα τα σχόλια μετά τα comments του damnation, ο οποίος δεν με νοιάζει τι είναι και τι ρόλο βαράει, αλλά σε ένα φορουμ μπορεί να γράφει ότι θέλει από την στιγμή που δεν βρίζει.
Ο Σαμαράς αν είναι φασιστάκος, δεν νομίζω, κάνει ότι του λένε και αυτός όπως ο ΓΑΠ, ήταν φασιστάκος ο ΓΑΠ;
Και στον shadowking69 είπε μόλις να φύγει ο fake7. Ποιον κάνει αυτό φασίστα;
τον έχουν όμως βρίσει πολλάκις, επειδή διαφωνούν μαζί του. κ έχει κάνει ρηπορτ κ τρέχουμε μετά να μαζέψουμε τα διάφορα ποστ.
ρε ζουγκλα, αναρωτιέμαι αν θέλετε ένα φόρουμ που να συμφωνείτε οι μισοί με τους άλλους μισους κ να λέτε “πόσο ωραία τα λέμε οι γαμάτοι”. e-επιθέσεις έχουν γίνει κ σε Mule Κ σε karvou κ σε crabsody κτλ. δεν ειναι μονο ο damnation το θέμα
από την άλλη damnation παρόλες τις άκυρες ύβρεις, τα παιδιά έχουν δίκιο για το Link-dropping. καλή θέληση να υπάρχει κ είμαι σίγουρος οτι στο ιντερνετ μπορείς να βρεις ποστ ότι την ΕΡΤ την έκλεισαν οι εξωγήινοι. καλό είναι να γίνεται κουβέντα
Μπορείτε να μας φιμώσετε, μπορείτε να μας φυλακίσετε, μπορείτε ακόμα και να μας σκοτώσετε αλλά τις ιδέες μας δεν πρόκειται ποτέ να τις νικήσετε.