Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

εσύ την έχεις δεί anonymous και έτσι? :stuck_out_tongue:

Καταλαβαίνω ότι σε μια συζήτηση , ανάβουν τα αίματα, και γίνονται καμιά φορά μπάχαλα. Εδώ τσακωνόμαστε στα μουσικά θέματα με μεγάλη ευκολία και θέρμη. O Crabs ας πούμε γουστάρει και λίγο να τον βρίζουμε :stuck_out_tongue: Και με τον Πάοκ τα ίδια έκανε. Ο damnation πάλι , είναι της σχολής ΞΗΓΑ. Δεν νοιώθω καθόλου άνετα με αυτό…

Συμφωνώ πάντως στο ότι [B]μπορούμε να αποφασίσουμε όλοι τι είδους συζητήσεις θέλουμε να κάνουμε[/B] και να κρατήσουμε ένα σχετικό επίπεδο. Για τον damnation όμως δε το συζητώ, είναι βαλτός. Και δεν ψήνομαι να τον αφήσουμε να σουλατσάρει στα πλαίσια της “ελευθερίας του λόγου” ή κρίνοντας ότι “δεν βρίζει” . είναι ξεκάθαρο νομίζω το τι κάνει.

Ας μιλήσουν και οι άλλοι που γράφουν και κυρίως ας γράψουν και αυτοί που δεν γράφουν(?) επειδή νοιώθουν ότι πιέζονται. Προσοχή όμως. Όταν γράφεις κάτι σε ένα φόρουμ, είναι χαζό να περιμένεις ότι θα συμφωνήσουν μαζί σου ή ότι δεν θα δεχθείς κριτική ε. Σε φόρουμ είμαστε, ιντερνετ καφενείο δλδ :slight_smile:

fake7,shadowking peace !

Ανατρίχιασα! :lol3:

τι Peace ρε. ασε εκει να μαλώσουν. πως θα περάσει η ωρα πάλι σήμερα που μας έχει βάλει στα σπίτια μας ο σαμαρας…

πάμε για damnation .
δεν ξέρω αν είναι σχολή ξηγας(αν και αυτό το οι τάδε,με αριθμό κιόλας, είστε συριζα, οι υπόλοιποι το ταδε , δεν βοηθάει.), αλλά αυτό που κάνει δεν είναι απλά κουραστικό είναι εξοργιστικό. ψάχνει την μια καλή είδηση που μπορει να υπάρχει για να την πει σε αριστερούς που “περιμένετε, θα ανέβετε και εσείς στην εξουσία σαν και εμάς!!”. η οποία είδηση ειναι οσο τραβηγμένη απο τα μαλλιά και πιο παραχαραγμένη γίνεται. δεν γίνεται να λέμε(λεει) οτι παγιώθηκε ο αριθμός τον νεων άνεργων μετά απο σχεδόν 3 χρόνια. λογικό ειναι γαμώ την τρέλα!! δεν γίνεται να πανηγυρίζουμε που έχουμε σταθερά νέους ανέργους και δεν αυξάνεται ο ρυθμός τους. δεν γίνεται να πιάνουμε ενα άρθρο απο εφημερίδες και πηγές που εχουν συμφέρον να βλεπουν τι καλά παει η ελλαδα ενω διπλά μας βλεπεις δυστυχία. δεν γίνεται να συζητάμε για τον αυταρχικό τρόπο που κάνει κινήσεις μια κυβέρνηση και να λέμε(λεει) οτι “ναι αλλά πέρυσι η ερτ πήρε 80 άτομα με 3.800 μισθό”(ανθρώπους που παρεμπιπτόντως έβαλε η κυβέρνηση για να μην κάνουν τίποτα).
ε δεν γίνεται ολα αυτά που λεει ο damnation να βγάλουν σε μια συζήτηση. πιο πιθανό ειναι να βγάλουν σε φασαρία, νεύρα και ειρωνεία. πως να το κάνουμε δηλαδή!!
και εγω ούτε θέλω να φύγει αλλά δεν γίνεται να μην το ζηταν μερικοι… αυτός θα λεει οτι εχω δυο χρόνια κάρτα ανεργίας και πάμε καλά, και οι υπόλοιποι θα τον βρίζουν. όμορφο? οχι. λογικό όμως είναι. στο χερι του είναι να δείξει οτι δεν κάνει προπαγάνδα. αλλά είναι τόσο εξόφθαλμα μερικά πράγματα που σε λίγο δεν θα έχουμε μάτια να δούμε το μαύρο σήμα της ερτ.

για crab και mule γιατι δεν ειπε κανείς να φύγουν που όλοι διαφωνούν μαζί τους? δεν ποσταρουν ολη μέρα “καλές” ειδήσεις για το πόσο ωραία πάμε.

μετά τις σχολές ξυνή και οι σχολές ξήγα :lol:

εγγυημένη επαγγελματική αποκατάσταση και δώρο ένα ζευγάρι μπότες με την εγγραφή :stuck_out_tongue:

Θεοί εκεί στον 902.

[B]Προσοχή! Προσοχή! Για να δείτε το πρόγραμμα των δημοσιογράφων της ΝΕΤ όταν η Digea φιμώνει τον 902
[/B]

Με δεδομένο ότι η Digea κόβει τη μετάδοση του 902 μόλις εμφανιστεί εικόνα απο τη ΝΕΤ και με βάση τις χρονομετρήσεις που κάναμε προκύπτει ότι ο τηλεθεατής έχει 22 - 25 δευτερόλεπτα χρόνο για να δει εικόνα από την εκπομπή των εργαζομένων στη ΝΕΤ. Στα 22 - 25 δευτερόλεπτα η Digea παγώνει την εικόνα και εμφανίζονται οι γνωστές μπάρες.
Μόλις αρχίσουμε να εκπέμπουμε δικό μας πρόγραμμα, η digea αφαιρεί τις μπάρες.

Σ’ αυτό το σημείο, λοιπόν, ο τηλεθεατής πρέπει να βρίσκεται σε εγρήγορση:

Μόλις ανοίγει το κύκλωμα για να φανεί η εκπομπή των εργαζομένων στη ΝΕΤ ο τηλεθεατής έχει 22-25 δευτερόλεπτα να ρίξει μια ματιά στα όσα συμβαίνουν στο ραδιομέγαρο, πριν η digea, δηλαδή οι μεγαλοκαναλάρχες ιδιοκτήτες της, ρίξουν πάλι μπάρες στην οθόνη.

Αυτή η εναλλαγή: πρόγραμμα 902 - μετάδοση απο ΝΕΤ - μπάρες digea - πρόγραμμα 902 - μετάδοση απο ΝΕΤ - μπάρες digea και τούμπαλιν συνεχίζεται στο διηνεκές.

Λεπτομέρεια: [B]Μόλις η digea ρίξει μπάρες στη μετάδοση του 902 εμείς ανταποδίδουμε αρχίζοντας τη μετάδοση ενός μουσικού θέματος από τον Καραγκιόζη.[/B] Μόλις κατεβάσουν τις μπάρες συνεχίζουμε με κανονικό πρόγραμμα.

Δηλαδή ο τηλεθεατής έχει δύο στοιχεία που του εξασφαλίζουν ότι θα δει έστω και με διακοπές τη μετάδοση των εργαζομένων της ΝΕΤ:

1. Παρακολουθεί πότε παίζει το μουσικό θέμα του Καραγκιόζη (μ’ αυτό μπαίνει σε εγρήγορση) και γνωρίζει ότι μετά από λίγο θα δει και τα 22- 25 δευτερόλεπτα απο τη μετάδοση των εργαζομένων στη ΝΕΤ.
  1. Κρατά πατημένο το χρονόμετρο ώστε από τα 20 δευτερόλεπτα να προετοιμάζεται ψυχολογικά έτσι που να μη τσαντίζεται επειδη σε λίγο θα δει μπάρες στην οθόνη.

Το κρίσιμο είναι να παραμείνει συντονισμένος στον 902 κι αντί να του σπάνε τα νεύρα, να διασκεδάζει σκεπτόμενος τους τύπους στην κονσόλα της digea που κοντεύουν να βγάλουν κάλους στα δάκτυλα καθώς κάθε λίγο πρέπει να πατάνε το κουμπάκι που ρίχνει τις μπάρες.

O damnation στα μουσικά έχει ποστάρει: 8 λέξεις και μια εικόνα στις 30 Απριλίου και άλλα 2 ποστ τον Γενάρη. Τα τελευταία του 100 ποστ είναι ως επί το πλείστον link dropping. Και επειδή τον ξέρουμε τόσα χρόνια, ξέρουμε και πως αναπαράγει την ατζέντα του Άδωνη Γεωργιάδη. Ο damnation δεν είναι το ίδιο με τους υπόλοιπους που αναφέρθηκαν. Αυτός μου δίνει την εντύπωση πως είναι βαλτός και δεν έχει πρόβλημα να υποστηρίξει ό,τι του πουν την επόμενη μέρα. Υπάρχουν κι άλλοι κομματοποιημένοι εδώ μέσα, αλλά κανένας δε μου φαίνεται τόσο γελοία φερέφωνο. Εμένα τουλάχιστον δεν με πείθει πως μπαίνει εδώ για να κάνει συζήτηση, επομένως και δεν τον λυπάμαι για ό,τι ακούει. Αν μας είχε πείσει πως γράφει την [U]άποψη του[/U] και ανιδιοτελώς, τότε είμαι βέβαιος πως θα είχε μια τελείως άλλη αντιμετώπιση.

[SPOILER]Αν ο Άδωνης θέλει διαφήμιση στα sites ας κάνει προσφορά να την πληρώσει και να μην στέλνει ανθρώπους του στα φόρα[/SPOILER]

Από εκεί και πέρα, μιας και αναφέρθηκε το όνομα μου: Οι υπόλοιποι εκφράζουν/εκφράζουμε την δικιά μας άποψη και εγώ προσωπικά προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο ανεκτικός γίνεται. Πολλές φορές ζηλεύω που οι άλλοι δέχονται να μου συμπεριφέρονται με τρόπο που εγώ δε θέλω να εφαρμόσω, but this is my choice. Για μένα ο Mule (παρά τις διαφωνίες μας σε αρκετά πράγματα που πιστεύει) είναι αξιέπαινος που έχει αυτή την ψυχραιμία και επιμένει να μιλάει δημόσια για πράγματα που καταλαβαίνει σε αρκετά βαθύτερο βαθμό από πολλούς που τον σχολιάζουν. Οι υπόλοιποι νομίζω, δεν είμαστε το ίδιο αξιέπαινοι :stuck_out_tongue:

edit: άργησα λίγο να πατήσω το ‘post reply’ αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνετε σε ποια συζήτηση πάει :stuck_out_tongue:

edit2: Και ας σταματήσει η απεργία των δημοσιογράφων. Αν θέλουν να συμπαρασταθούν στην ΕΡΤ ας δώσουν δημοσιότητα στο θέμα και ας μιλήσουν για αυτό ακόμη και δίχως τη γνώμη καναλαρχών. Τώρα για το τι γίνεται στην ΕΡΤ ξέρουν μόνο όσοι έχουν ίντερνετ (=10% Ελλήνων). Όλες οι πορείες και απεργίες προσπαθούν να μαζέψουν δημοσιότητα και μόνο οι δημοσιογράφοι φροντίζουν να φιμώσουν τα αιτήματα τους. Ποτέ δεν κατάλαβα τι κέρδος φέρνει αυτός ο τρόπος διαμαρτυρίας και τον υιοθετούν τόσο πιστά…

κάτω τα χέρια από το νταμνεησιονουλίνι. <3
ανήκει στο λαό του!

fake άντε γαμήσου ρε κωλόφλωρε μας έχεις πρήξει τ αρχίδια. σε παρακολουθώ καιρό και απορώ πού τον βρίσκεις τόσο χρόνο και κάθεσαι και τη λες σε άτομα που δεν ξέρεις όλη μέρα. τράβα βρες καμιά γκόμενα και άσε τα φορουμ όσο είναι καιρός

Εσύ με ξέρεις και με βρίζεις δηλαδή;

εγώ δεν κάθομαι σαν τον στόκο να βρίζω όλη μέρα στο ιντερνετ

Και εσύ έβρισες μια και καλή και ηρέμησες έτσι;

Ακόμη, κατάλαβα ότι δεν σε ενοχλεί ότι δεν τους ξέρω, σε ενοχλεί ότι κρίνω τις απόψεις τους. Που μάλλον σε καλύπτουν. Ειδικά τα λινκς του damnation.

μπα ο damnation είναι πολύ αριστερός για μενα

βλέπω και εσύ σοβαρά το βλέπεις το θέμα.

fake εισαι διαρκώς εριστικός. σε παρακαλώ μίλα καλύτερα στα παιδια.

ερώτηση.

Όταν έκανες τα delete τα “αντε γαμήσου” τα δες;

Γιατί και εσύ είσαι εριστικός και δεν το χω σε τίποτα να στην “λέω” και σε σένα όπως μου προσάψανε.

πες τη κ σε μενα, θα ζησω.

ενοχλεις πολυ κοσμο, αυτο μου λενε τα ρηπορτ κ οχι μονο τα ατομα με τα οποια διαφωνεις.

τα ειδα ναι, αλλα ξερω κ τι σημαινει trolling k flaming, οταν το βλεπω

σας ξαναξαναξαναπαρακαλω ολους να κρατατε ενα επιπεδο στην κουβεντα. ανταλλαξτε msn, skype κ βριστειτε με την ψυχη σας. ημαρτον με το e-bullying

Εχουμε καταντησει αηδια εδω μεσα.Προφανως χαθηκε η ψυχραιμια.Κι εγω την εχασα και οφειλω μια συγγνωμη στον crabsody.Ας κανουμε διαλογο με νηφαλιοτητα και επιχειρηματα,σε τυπους που πιστευετε οτι ειναι βαλτοι απλα αγνοηστε τους,ας συνεχισουν το linkdropping.Δε χρειαζεται να ανοιγουμε link απο ατομα που ξερουμε τις αποψεις τους και ξερουμε εκ των προτερων οτι με αυτο που θα διαβασουμε θα διαφωνησουμε πληρως.Εγω αυτο θα κανω.

Ελπίζω σε δίκαιη αντιμετώπιση από δω και στο εξής.