Σώπα καλέ…γίνονται τέτοια πράγματα;
Aυτά πέστα στα προβατάκια που ελπίζουν ότι η κυβέρνηση θα εξυγειάνει την ΕΡΤ.
Σώπα καλέ…γίνονται τέτοια πράγματα;
Aυτά πέστα στα προβατάκια που ελπίζουν ότι η κυβέρνηση θα εξυγειάνει την ΕΡΤ.
Μπα, αυτοι γραφουν και το αυγο με βητα ρε.
θα απολήσει 3 καμεραμαν για να πάρει κάποιον υπεύθυνο μιας αοριστίας να δουλεύει μισάωρα απο τον χώρο της πραγματικής του δουλειάς .
λιγότερα άτομα όπως θελουν, ιδια ποσά, περισσότερος έλεγχος.
εξυγίανση…
Φοβερή απόδειξη των λεγομένων σου.
Το έχεις ΑΠΕΔΕΙΞΕΙ πλήρως αυτή τη στιγμή, τι να λέμε τώρα! :lol:
Σε κάθε περίπτωση, επειδή ο γενικός κανόνας λέει ότι η αύξηση του αορίστου δεν διατηρείται σε παρακείμενο/υπερσυντέλικο, το σίγουρο είναι πως δεν μπορείς να κρίνεις ένα κείμενο βασιζόμενος στο ότι γράφεται λάθος το “απολέσει”.
Ορίστε και άλλα links που κλίνουν προς τον δικό μου ισχυρισμό.
http://www.sarantakos.com/language/apolyoun.htm
http://www.scribd.com/doc/7281281//ΛΑΘΗ-ΣΤΗ-ΓΛΩΣΣΑ (σελίδα 5)
Ο Σαραντάκος πάντως είναι εγγύηση στα γλωσσολογικά…
Εξαρτάται απ’ το πώς γράφει το αβγό! :lol:
Στο οποίο μάλιστα δεν υπάρχει καν σωστή και λάθος γραφή (με “β” ή με “υ”) καθώς προέρχεται από σταδιακή παράφραση του αρχαίου “ωό”.
Mule,
Δε “συμμορφώθηκαν” με τις αποφάσεις της πλειοψηφίας οι μειοψηφικοί τσάτσοι του Αλαφούζου, καθότι όπως καταλαβαίνεις όπως δεν απήργησαν τότε έτσι δεν απήργησαν και τώρα. Βλέπεις ο Τρίμης δεν είναι ΠΑΜΕ να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ την απόφαση της πλεοιψηφίας, αφού θες να τ’ ακούσεις κι έτσι, και να πει “λοιπόν, όταν λέμε απεργία, εννοούμε ΑΠΕΡΓΙΑ, οπότε όποιος τσάτσος του Αλαφούζου θέλει να δουλέψει, τ’ αρχίδια μου θα πάρει”. Επειδή όμως ο Τρίμης ΔΕΝ είναι ΠΑΜΕ, δε μιλάμε για καμία συμμόρφωση, οπότε οι εν λόγω τσάτσοι του Αλαφούζου απλώς υποβλήθηκαν σε πειθαρχικό έλεγχο. Ούτε λεφτά έχασαν ούτε τίποτα, ρόμπες δεν μπορεί κανείς να πει ότι γίνανε λόγω της διαγραφής γιατί ούτως ή άλλως ήταν ως απεργοσπάστες, λοιπόν; Ούτε γάτα ούτε ζημιά, πιστεύω. So much for the “gulags” of ΕΣΗΕΑ. :-k
Απ’ ότι θυμάμαι όχι. Βλέπεις, Συριζαίοι. Πού να τολμήσουν. Κρίμα που δεν το κάνανε όμως, θα είχε πλάκα.
[B]Απόφαση ΣτΕ: Να επαναλειτουργήσει προσωρινά η ΕΡΤ[/B]
Το ΣτΕ ανέστειλε την κυβερνητική εντολή για τον τερματισμό λειτουργίας της ΕΡΤ, κάτι που σημαίνει ότι η δημόσια ραδιοτηλεόραση μπορεί να αρχίσει εκ νέου την εκπομπή μέχρις να υπάρξει η τελική απόφαση για την υπόθεση.
από ethnos.gr
ουφ, η σωστή και αντικειμενική ενημέρωση επανήλθε:!:
Προφανως και δεν μπορω να το κανω αυτο. Το ποστ μου ηταν επιτηδευμενα υπερβολικο για να μοιαζει με τα περισσοτερα ποστς ατομων που υποτιθεται οτι “συζητανε” εδω. Απλως βασιστηκα σε κατι το οποιο τελικα δεν ηταν ετσι οπως νομιζα :lol:, η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ιδεα οτι το “εχω απωλεσει” θα μπορουσε να γραφεται “εχω απολεσει”, αυτο ειναι ολο :). I tasted my own medicine, and it was bitter :lol:.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/06/m_18.html
Άνται κε γαμοίσσου…
ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ…
Επανάσταση ρε αιδοία…
Ρε δεν παίζει…τρολιά θα είναι :lol: :lol: :lol: :lol: #-o
…μάλλον…την ίδια ώρα που ο αγνός επαναστάτης, ιδεολόγος, οραματιστής, αγωνιστής και δενξερωγωτιάλλο βαφτίζει (ονοματοδοτεί) το γιο του Ορφέα-Ερνέστο…
Α ρε πούστη Βαλβέρδε…
Πού έχουμε μπλέξει ρε πούστη μου, από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη… Θα έρθει τώρα ο Τσίπρας να σώσει την Ελλάδα… ΠΟΙΟΣ ΕΡΝΕΣΤΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕ!
Έχεις την εντύπωση πως ο ιδιωτικός τομέας στη χώρα είναι αθώος; Μιλάμε για ένα τομέα που είναι σχεδόν αποκλειστικά βασισμένος στον τομέα των υπηρεσιών, ένα τραπεζικό σύστημα που χρηματοδοτούσε καφετέριες και εστιατόρια, που ήταν σε μεγάλο βαθμό σταθερά κρατικοδίαιτος και που σαν να μη φτάνουν τα παραπάνω, γλεντούσε με τα λεφτά των δημοσίων υπαλλήλων για να φτιάξει μια ψευτοαναπτυξιακή φούσκα (χρηματιστήριο, οικοδομή κ.α.). Δηλαδή ο τομέας του εμπορίου σε αυτή τη χώρα, είναι δυσανάλογα μεγάλος και πιθανότατα περισσότερο καταστροφικός για την εγχώρια οικονομία αν σκεφτείς τη δυσανάλογη κίνηση του χρήματος προς τα έξω, ώστε να καλυφτούν οι ανάγκες στη ζήτηση.
Αν κατάλαβες από το ποστ μου πως ο δημόσιος είναι αθώος, καλά να πάθεις.
ΕΕΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΕΕΕΡΔΕ
κάτσε να σκάσει η εφορία όπου να ναι , τον ντούσαν θα θυμηθούμε
[B]Σοκ από τις μυστικές δημοσκοπήσεις! Η Χρυσή Αυγή πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ!
[/B]
“Stop” στις εκλογές
Όλα τα κόμματα από την αρχή που ξέσπασε η κρίση με την ΕΡΤ παράγγειλαν μυστικές δημοσκοπήσεις για να μετρηθεί η κοινή γνώμη και η απήχηση που είχε η στάση που κράτησαν στο μείζον θέμα της ραδιοτηλεόρασης.
Τα ευρήματα των τηλεφωνικών ερευνών, είναι πλέον στα κομματικά επιτελεία, αναδεικνύοντας την Χρυσή Αυγή σε μείζον πρόβλημα, αφού σε πολλές από αυτές η Χρυσή Αυγή είναι σε απόσταση αναπονοής από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε άλλες είναι δεύτερο κόμμα, κάνοντας τις εκλογές απαγορευτικές, αφού σε μια τέτοια περίπτωση ο σχηματισμός κυβέρνησης θα είναι σχεδόν αδύνατος.
Ηint : Το συγκεκριμένο site ανήκει στον αξιότιμο κ. Μαρινάκη. :roll::roll::roll:
Κουμπάρος της Ντόρας, συνεργάτης του Κόκκαλη και του Λαυρεντιάδη και ηγέτης της ομαδάρας με τα κόκκινα. Πόσα δίνει άραγε ο ίδιος στη χ.α. ; Σιχαμένος απλά…
Αυτά βλέπουν τα αυγά και μιλάνε για κυριαρχία στις εκλογές κτλ. Σοβαρή ενημέρωση. Μυστικές δημοσκοπήσεις, θεωρίες συνωμοσίας και κουραφέξαλα