Ναι, σωστό κι αυτό, θα το ανέφερα απλά το αριστερό σκέτο της δημαρ μου έκατσε κάπως!
γιατί, η νδ έιναι κεντροδεξιά;
ε αφού δεν είναι κανένα από τα 3 (δημαρ αριστερό,πασοκ κεντροαριστερό και νδ κεντροδεξιά) πείτε ντε και τι είναι το καθένα να ξέρουμε και εμείς…
φασίστες και οπορτούνες (λέβελ 10) μαζί σε τρενάκι (ο κουβέλης στην μέση για να τον δίνει να τον παίρνει και να παίζει και μαλακία στον μπροστά. γενικά είναι παιδί για όλες τις δουλειές)
Kαλά να πάθει ο Κουβέλης, συνεχίστε να τον βρίζετε και πιό χυδαία.
Πόσο χαμηλά μπορεί κανείς να πέσει για να μην ξεφύγει από τη βαθιά κρατιστική νοοτροπία του, για να μην στενοχωρήσει καμία ιερή αγελάδα που πληρώνεται από το χρεοκοπημένο δημόσιο…
Τρεις μήνες τώρα, οι προερχόμενοι από τη δημαρ υπουργοί δίνουν τον υπερ πάντων αγώνα, πρώτα μην απολυθεί κανένας δημόσιος υπάλληλος, ούτε τελεσίδικα “επίορκος” (βλ. καταδικασμένος ως και για ποινικά), ούτε καν αυτός ο απίιθανος συνδικαλοπατέρας της ΕΡΤ που έχει καταδικαστεί γιατί δήλωνε ψευδώς πως το παιδί του πάσχει από λευχαιμία για να εισπράτει σχετικό επίδομα!
Συνέχισε κυρ-Φώτη! Μην αφήσεις κανένα λαμόγιο να χάσει την αργομισθία του. Θα υπάρχουν πάντα “τα λεφτά των άλλων” και τα δανεικά για να τους πληρώνουν!
Μπορεί και να ακούς κανένα μπινελίκι από τους συριζαίους αλλά -που ξέρεις;- μπορεί ένα μέρος της πελατείας του συριζα να προτιμήσει τελικά εσένα γιατί τους πάει καλύτερα το κλαψιάρικο, φοβισμένο ύφος σου -όπως χθες βράδυ που δεν είχες καν το σθένος να ψελίσεις τις λέξεις “αποσύρω την εμπιστοσύνη μου” και αγόρευες χωρίς να λες τίποτα- από το αλαζονικό του Τσίπρα!
Στους 153 βουλευτές που θα μείνουν σε περίπτωση παραμονής πασοκ στην κυβέρνηση, υπάρχουν γενικά αναταραχές κλπ; Παίζουν ονόματα που μπορεί να διαγραφούν μέσα στον επόμενο χρόνο σε περίπτωση που κατατεθεί κανα ψήφισμα για μέτρα κλπ;
Παντως ο ΣΥΡΙΖΑ οσο πιο κοντα παμε σε εκλογες τοσο λιγοτερο τις ζηταει.
Για την περίπτωσή σου crabsody, ίσως βοηθούσε το παρακάτω:
[SPOILER][/SPOILER]
Τώρα, ειλικρινά, σου προκαλεί ευθυμία να έχεις αυτό ως αναφορά;
Aλίμονο αν πρέπει να εμπιστευτούμε κάτι άλλο από την ορθολογικότητα και τον άνθρωπο! :roll:
Σαφώς και οι άνθρωποι είναι ορθολογικά όντα και ειδικά η οικονομική τους συμπεριφορά έτσι πρέπει να ερμηνεύεται.
Και οι αναφορές μου προτιμώ να έρχονται από εκεί που υπάρχει όσο γίνεται περίσσότερο “υπαρκτός” -όπως τον ονομάζεις- καπιταλισμός και όχι βαριά στρεβλωμένος.
Προσωπικά είμαι υπέρ του full reserve banking αν αυτό σε βοηθά με τους προβληματισμούς σου σχετικά με τον ρόλο του χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Τα futures σε commodities όπως το ρύζι που αναφέρεις βέβαια είναι λογικό να υπάρχουν προς διαπραγμάτευση σε μία ελεύθερη αγορά, αρκεί να είναι ξεκάθαρο σε αυτούς που τοποθετούνται σε αυτά τι ρίσκα αναλαμβάνουν και πως ενδεχόμενες ζημιές θα είναι όλες δικές τους!
Δεν τους ξέρω καλά αν και έχω την εντύπωση πως ο Βαγγέλας φρόντισε τον περασμένο Ιούνιο να έχει μία ΚΟ όσο πιό δική του και ελεγχόμενη γίνεται. Δεν αποκλείεται να βρεθεί κανείς που θα επιχειρήσει “ηρωική φιλολαϊκή έξοδο” προς τον συριζα αν του δοθεί η ευκαιρία αλλά ακουγεται πως ο Λοβέρδος είναι έτοιμος να στηρίξει την κυβέρνηση κλπ.
Φαντάζομαι πως για κάθε ανεξαρτητοποίηση θα υπάρχει ένας ήδη ανεξάρτητος που θα επανέρχεται -με κάποια ανταλλάγματα;- στην γραμμή της στήριξης της κυβέρνησης.
Βαρεθηκα να μην απανταω σε ειρωνειες. Αν εννοεις το συγκεκριμμενο επειδη το ειπε ο Πλευρης μια ατακα που τη βρισκω αστεια ειναι. Μην το κανουνε θεμα.
Βασικά το βίντεό σου είναι υποκουλτουριάρικο μέχρι αηδίας, το βιβλίο που ήθελε να αναφέρει ο ραφαηλίδης είναι η μαζική ψυχολογία του φασισμού και όχι του ναζισμού, ενώ απ’την άλλη το ανεγκέφαλο έμβρυο είπε κάτι που θα γελούσαν όλοι οι του καφενείου πορνόγεροι που ερεθίζονται με τέτοιες σκέψεις καθώς σε κάποια φάση της ζωής τους έχουν γαμηθεί με strap-on απ’τη μάνα τους.
Ταδε εφη ο κουλτουριαρης Λαζαρος :lol:
εγώ είμαι ψεύτοκουλτουριάρης, αλλά κατα βάθος απλά χαζός
Μίχας για ΕΡΤ και τη στάση της ΔΗΜΑΡ:
Πριν βιαστεί κανείς να απαντήσει στον “κακό” Μϊχα καμαρώστε εδώ:
[-X#-o[-X
Οι άνθρωποι διαθέτουν λογική αλλά δε δρουν πάντα ορθολογικά. Συν τοις άλλοις, χαρακτηρίζονται από αλληλοσυγκρουόμενες αξίες οι οποίες είναι ισότιμες και ασυμβίβαστες. Η διαδικασία επιλογής -για να μην πω η ίδια η ζωή- επηρεάζεται από ανορθολογικούς παράγοντες. Το να βασίζεις ένα οικονομικό μοντέλο (τα νεοκλασικά οικονομικά) στην ωφελιμιστική και ορθολογική φύση του Homo economicus -ο οποίος δεν υπάρχει και μάλιστα υποβαθμίζει την ατομικότητα σε μια μονοδιάστατη καρικατούρα για να επιβεβαιώνει τις ‘‘θεωρίες’’- αποτελεί δυστυχώς μια αυταπάτη που προάγεται από ιδεολόγους ή / και επιχειρηματικές δομές.
πιο πολυ εκλογικευτικα ειναι, αλλα αυτη ειναι συζητηση για αλλο θρεντ
δεν είναι κακός ο Μίχας. Παπάρας είναι …π.χ. γράφει :
Για να το πούμε πιο καθαρά: Το πελατειακό σύστημα που εφάρμοζαν οι συντηρητικές κυβερνήσεις χαρακτηριζόταν από ένα[B] αίσθημα ενοχής[/B]. Ακόμα και ο πιο παραδοσιακός Δεξιός πολιτικός θα προσπαθούσε κάπου να δικαιολογήσει τους διορισμούς του σε βάση (τάχα) αξιοκρατικών κριτηρίων.
δεξιοί με ενοχές :lol: :lol: :lol: :lol:
Παίρνει φάρμακα ο Μίχας ;