Σιγά μην είμαι και οργανωμένος μωρέ.Ε ναι όπως όλα δουλεύει.Όχι μοντ δεν είμαι ούτε την ψάχνω.Ούτε τον ξέρω…Γενικά έχει χαβαλέ αλλά που και που ανεβαίνουν και σοβαρά αρθράκια.Καλά δεν είναι και jungle report…
έλα τώρα, βλέπω την υπογραφούλα σου να παίζει συχνά εκεί.
μεταξύ κατεργαραίων η ειλικρίνεια. :):):):):):)
Τώρα στις κρίσιμες στιγμές δεν ποστάρει κανείς ρε παιδιά;;
Ο Βενιζελος το πηγε διπλωματικα το θεμα, ουτε θελουμε εκλογες ουτε συμβιβαζομαστε με την προταση της νδ. Σε φαση σφαχτειτε οι αλλοι δυο, εγω νιπτω τας χειρας μου (γελασα με το “το πασοκ δε φοβαται τις εκλογες και δεν πτοειται απο τις δημοσκοπησεις, ειναι εδω και καλυπτει το κενο μεταξυ δεξιας και κομμουνιστικης αριστερας”.
Ριχνουν το βαρος στον Κουβελη απ’οτι φαινεται, ωστε να παρει πανω του την ευθυνη στην περιπτωση εκλογων.
Φώτης Κουβέλης
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Πάμε για συγκυβέρνηση ΝΔ-Πασοκ ο Κουβέλης αποχωρεί με το επιτελείο του αλλά δίνει ψήφο ανοχής δηλαδή δεν αλλάζει τίποτα ολοταχώς για τα νέα σκληρά μέτρα που δεν έχουν κανένα νόημα.
Για πες λοιπόν μιά και σχετίζεσαι με τη συγκεκριμένη σελίδα: Η “γραμμή” για τις επιθέσεις στη Δράση και τον Καρίπογλου μετά το Βελβεντό επειδή είπαν τα αυτονόητα -και επαναλήφθηκαν και με άλλες αφορμές- από που είχαν παραγγελθεί; :-k
Ούτε γάτα, ούτε ζημιά χτες. Είναι θλιβερό πάντως το για πόσο μαλάκες μας έχουνε (κι έχουν και δίκιο στην τελική). Βγήκε ο Κουβέλης και είπε 2 κουβέντες και μετά από μια ώρα η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ βγήκε και άλλαξε κατά το δοκούν και σχεδόν ολοκληρωτικά (γενικά τη βρίσκει με τον ολοκληρωτισμό) νόημα στα λόγια του Κουβέλη σαν να μην τρέχει τπτ. Σαν να μην τον ένοιαζε που αυτοί που τον ακούγανε εκείνη τη στιγμή να λέει “Ο Κουβέλης είπε μαύρο”, ακούγανε και τον Κουβέλη πριν μια ώρα να λέει άσπρο. Πουτανάκι σε κάνανε Κουβέλη κι εσύ θα δώσεις ψώλο ανοχής, μπράβο μαλάκα. Θλίψη παντού. Μακάρι να ψοφήσετε όλοι παλιοπουσταράδες. Κι εσύ μαζί τους ΒΑΓΓΕΛΗ που βγήκες και μίλαγες λες κι έχουμε εκλογές αύριο.
[SPOILER]
[SIZE=“5”]ΤΣΑ![/SIZE][/SPOILER]
Οπαδικά είναι αυτά βρε mule.Και τώρα μπορείς να βρεις ανομοιογένεια.Όπως το είπες γραμμές ακολουθούνται η η γραμμή της παράνοιας στο κεφάλι του εκάστοτε μοντ.Ουδετερότητα και απλή ανάρτηση ειδήσεων πλέον δύσκολα βρίσκεις.Δεν αποκλείω και αυτό που υπονοείς…
πάντως damnation , αν συνεχίσεις να κάνεις ξερά c/p κειμένων από συγκεκριμένη ατζέντα, θα σε ξαναξαναμπανάρουμε κ αυτή τη φορά, μέχρι να έρθει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα πράγματα…
μισο λεπτακι να καταλαβω. εφυγε ο κουβελης απ την κυβερνηση. πλεον δεν εχουν την πλειοψηφια. συνεχιζουν να ειναι κυβερνηση και δε παμε σε εκλογες. Πως??
νδ και πασοκ μαζι εχουν 153 βουλευτες, και μαλλον μερικοι ανεξαρτητοι πανε με το μερος τους.
οι ανεξαρτητοι δεν ειχαν κατι κολλεγιες με τον τσιπρα?
Για το κομμα ανεξαρτητοι ελληνες μιλας μηπως? εγω εννοω ανεξαρτητους βουλευτες, οπως Λοβερδο, Ανδρουλακη κτλ.
ααα οκ τωρα καταλαβα! ευχαριστω. πολυ ωραια, τρομαξαμε για μια στιγμη αλλα πισω στο μοχθο της αναπτυξης
Πίστευες ότι θα κουνιόταν ο κυρ-Φώτης, αν δεν ήξερε ότι υπάρχει ασφαλής κυβερνητική συνέχεια; 8)
Είναι φοβερό όμως. Έχουμε μια κεντροδεξιά τρικομματική κυβέρνηση που αποτελείται από ένα κεντροδεξιό, ένα κεντροαριστερό κι ένα αριστερό κόμμα.
Και μετά σου λένε πως στην Ελλάδα δεν είμαστε καινοτόμοι
Η ΔΗΜΑΡ είναι το αριστερό;
Γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι το κεντροαριστερό;