Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Είναι που έκλεισε η κομμουνιστική ερτ, αλλιώς οι κατά τ’ άλλα αδέκαστοι δικασταί θα έσπευδαν να αθωώσουν τον Σακκά φοβούμενοι την παντοδυναμία των αριστερών μμε.

[SPOILER][/SPOILER]

Σε αλλα νέα
[I]Η γυναίκα του Στουρνάρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται[/I].

Προφανώς δεν διαφωνούμε στο πως θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται οι χρυσαυγίτες που σαφώς και είναι τρομοκράτες. Μόνο που τότε το σύνθημα θα έπρεπε να είναι “κλείστε μέσα τους χρυσαυγίτες”, με το οποίο συντάσσομαι 100% και όχι “ελευθερώστε τον Σακκά”.
Για τα περί “πολιτικών κρατουμένων” ισχύουν όσα έγραψα στο προηγούμενο μου ποστ.

πολύ καλό το σήμα και το γραφικό

[SPOILER]
…για 1990[/SPOILER]

Για τον Σακκά τα είπα οι αποκάτω. Η οπλοκατοχή είναι πάντως άλλο πράγμα από τη συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Βέβαια, χωρίς να είμαι νομικός, με βάση τα όσα διαβάζω για τους “τρομονόμους” τα πράγματα είναι πια πολύ ρευστά και “φιλελεύθερα” όσον αφορά τους υπόπτους τρομοκρατίας.

Για το Μίχα ποτέ δεν είπα ότι υπερασπίστηκε τη συγκεκριμένη θέση του Σαμαρά ή ότι άλλαξε στάση για τα Σκόπια, απλά επισημαίνω την ειρωνεία του να έχει να υπερασπίζεται (για άλλα θέματα) έναν από τους βασικούς του ιδεολογικούς αντιπάλους στα '90s. Από την άλλη, ίσως να μην είναι και τόσο περίεργο, δεδομένου ότι ο Μίχας ζει τώρα τη χαρά του κομμουνισμού στη Νοτιοανατολική Ασία. :slight_smile:

Αυτό.

Κι εκείνο.

το σκεφτόμουν φίλε…το σκεφτόμουν.

http://www.zougla.gr/greece/article/entasi-ke-prosagoges-stin-akropoli

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1481436

Βίντεο για τους δύσπιστους.

[U]Περί Σακκά στα γρήγορα[/U]: αν άτομα σαν το Mule θέλουν να (δείχνουν ότι) συντάσσονται με την αστική νομιμότητα, τότε συλλογισμοί τύπου “τι σημασία έχει το όνομα της ένοπλης οργάνωσης”, “να τον αφήσουν έξω για να συνεχίσει το έργο του” κλπ. απλά ακυρώνονται από τα ίδια τα γεγονότα. Αν τόσο πολύ δε θέλουν να μιλήσουν πολιτικά (τζιζ, κακό!), τότε ας μείνουν στα γεγονότα: οπλισμός που δε χρησιμοποιήθηκε, ο ίδιος αρνείται ότι είναι στους Πυρήνες, οι Πυρήνες αρνούνται ότι είναι μέλος τους, η προφυλάκιση είναι (και τυπικά) παράνομη. Τέλος.

Αλλά προφανώς, ακόμα και o Mule δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από καμία “ουδετερότητα” και θέλει-δε θέλει έχει ήδη βγάλει το πόρισμα του: είναι στους Πυρήνες, είναι τρομοκράτης. Nice! :slight_smile:

Ουσιαστικά, δεν αναγνωρίζουν στο Σακκά το στοιχειώδες: με βρήκατε με οπλισμό, δικάστε με για αυτό.

Αλλά όχι, εφόσων δηλώνει και αναρχικός, οι Mule αυτού του τόπου έχουν βγάλει το πόρισμα τους. By the way, μιλάμε, ίσως, για τον ορισμό του πολιτικού κρατούμενου.

Αλλά τι εξηγώ τώρα, εδώ υπάρχουν συμψηφισμοί με περιπτώσεις τύπου Μαζιώτη ξέρω εγώ.

Αυτό μου θύμιζε κάτι αμερικάνικες ταινίες που διάφορες συμμορίες έκαναν επιθέσεις με τα μηχανάκια. Η μόνη διαφορά είναι πως οι τύποι στα μηχανάκια δεν στριφογύριζαν αλυσίδες αλλά γκλοπ.

Παιδια, μην τσουβαλιαζουμε, κι αυτοι εχουν μανες.

Ρε εδώ μιλάμε περίμενα να ακούσω ατάκα του στυλ “με θυμάσαι ρε πούστη” :lol:

mule sarese to videaki?

Ετσι, ολοι να βγουμε ασφαλίτες,χίτες και χρυσαυγήτες που δέρνουν κόσμο σε πορείες να ξεμπερδεύουμε

Ικανοποιείται ενα ψυχολογικό κενό ανασφάλειας βρε αδερφε

τι απ’όλα είσαι εσύ;

Απ δη Αιρονς

Έλα, παραδέξου το, πως ήθελες και συ διακαώς να γράψεις σε γκρηκλις.
Να, βλέπεις μιουλ, μετά την υπόδειξή σου απαντώ μόνο όταν βρίσκω χρόνο να περνάω τα ποστ μου από μεταφραστή.

Φλοηνταηζτ, γενικεύεις χωρίς λόγο ενώ παράλληλα ξέρεις πως δεν ικανοποιείται κανένα κενό.
Αν ικανοποιούνταν, θα μιλούσαμε πάνω σε άλλη βάση.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς απ’ τους πυρήνες του κατάρ.

Εμενα βρήκες να πω οτι γενικεύω και ειδικά σε τούτο το φόρουμ;:lol::lol:

Οκ:)

Συνεχίστε