Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Ρε αληθευει οτι εφαγε μαπες ο μπουμπουκος στο Αττικο σημερα;;;

http://www.zougla.gr/greece/article/propilakisan-ton-adoni-georgiadi

Καταπληκτική αντίληψη για το τι είναι δημοκρατία έχει η “γενική συνέλευση των εργαζομένων” στο Αττικόν:
Θεωρεί πως έχει την δυνατότητα να κηρύσσει ανεπιθύμητο σε [B]δημόσιο[/B] νοσοκομείο τον υπουργό υγείας (όποιος και αν είναι, ας ήταν και ο πιό σιχαμένος Έλληνας, ο τράκης ας πούμε) δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης.

Άλλο που μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ (του τελευταίου φύλου συκής αστικής δημοκρατίας, δηλαδή), δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση υπάρχει μόνο στο μυαλό σου. Η [B]γενική συνέλευση των εργαζομένων[/B] έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να κηρύσσει ανεπιθύμητο οποιονδήποτε σέρνει μαζί του τις δυνάμεις καταστολής [B]στο χώρο εργασίας τους [/B](για να στήσει το επικοινωνιακό πανηγυράκι του ή όχι, αυτό είναι δευτερεύον).

Έχεις γίνει ένας κοινότυπος χειροκροτητής του μπουμπούκου και δε νομίζω πως σε τιμά αυτό σαν άνθρωπο. Φιλικά πάντα.

Ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό.
Πέραν των όποιον στραβών, κακών κι ανάποδων έχει η γενική συνέλευση εργαζομένων του Αττικού, παραμένει γεγονός ότι ένας συλλογικός φορέας προερχόμενος από το χώρο της υγείας εξέφρασε ένα συλλογικό αίτημα: η νομιμοποίηση του συγκεκριμένου ανθρώπου, στη συγκεκριμένη θέση, είναι “ανήθικη”. Βασικά, είναι παράλογη. Μία δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση όφειλει να χωράει παρόμοιες αντιδράσεις.
Ακόμη κι αν βάλουμε στην άκρη τις πολιτικές του πεποιθήσεις, είναι ένας ημι-αγράμματος πρώην “ιστορικός” νυν πωλητής/ πολιτικός. Δηλαδή, ε, όχι.

Η θέση μου ανήκει στις ιδεολογικές, συζητήσεις, το αναγνωρίζω, και είναι προσωπική.
Λυπάμαι που δεν ήμουν Αττικό σήμερα μόνο…

Οπως βλεπεις mule καποιοι αντιλαμβανονται τη δημοκρατια οπως γουσταρουν.

εσύ την δημοκρατία την αντιλαμβάνεσαι πως;

2 διμοιρίες και ένας πλασιέ να εξυγιάνουν (και) την υγεία;

Μη σκας, ο εξυπνάκιας δεν την αντιλαμβάνεται καθόλου.

Για να μιλατε για δημοκρατια, πρεπει να την εφαρμοζετε και στη κανονικη σας ζωη, βασικη προυποθεση

Οχι βεβαια, να την εξυγιανει οποιος επιλεξει ο fake7 :lol:
Αυτο ειναι δημοκρατια.

100ός φορουμικός γύρος για το τι είναι δημοκρατία και τι όχι, πάμε γερά :!:

Η Ελλαδα ειναι γεματη ηλιθιους ειπες, μη βαζεις και τον εαυτο σου μεσα. Ακυρωνεις την ουσια των ποστ σου.

Όχι πάλι μαθήματα δημοκρατίας ρε πούστη μου…

Δεν ειναι μαθημα, αληθεια ειναι. Χωρια που οι μεγαλυτεροι φασιστες που εχω γνωρισει τυχαινει να ειναι “αριστεροι”.

Κάτι μου λέει ότι κάποιους τους ξέρω κι εγώ. Κι αν έχω δίκιο, δεν εκπλήσσομαι καθόλου απ’ αυτό το ποστ. :slight_smile:

@Red Rum:
Aν από το ποστ μου κατάλαβες πως χειροκροτώ τον μπουμπούκο έχεις πρόβλημα αντίληψης απλών Ελληνικών πλέον!
Ή ψάχνεις απλά να με “ακυρώσεις” με τερτίπια του κώλου.
Που και να μην έγραφα “άσχετα από το ποιός είναι υπουργός υγείας ή όχι” κλπ… #-o
Αν έχουμε δημοκρατία δε “μόνο στο κεφάλι μου”, τότε δεν έχουμε και αριστερό κόμμμα αξιωματική αντιπολίτευση και δεν θα έπρεπε να τσεπώνει την επιδότηση, σωστά;
Γιατί από τις ίδιες εκλογές που προέκυψε η συγκυβέρνηση προέκυψε και η ενισχυμένη αριστερή αντιπολίτευση… :-k
Εκτός και αν η δημοκρατία τελείωσε επειδή έπεσε σε ιστορικά χαμηλά το ΚΚΕ! :lol:

Αλλά τι κάθομαι τώρα και συζητάω, δημοκρατία έχει μόνο η Βόρεια Κορέα, σωστά; #-o

Επίσης το ποιά είναι τα δικαιώματα ενός συλλόγου εργαζομένων δεν σου τα έχουν μάθει καλά: Tα δημόσια νοσοκομεία δεν ανήκουν στους συλλόγους των εργαζομένων τους, ανήκουν σε όλους εμας που πληρώνουμε φόρους για αυτά!

Έχεις σχέση με το Αττικό; Αν ναί για πες μας αν ο σύλλογος εκφράζει όλους τους εργαζόμενους ή μόνο αυτούς που “φωνάζουν πιό δυνατά” γιατί εγώ είμαι σχεδόν βέβαιος πως πρόκειται για μία κατάσταση σαν αυτή των συνελέυσεων που αποφασίζουν καταλήψεις σε πανεπιστήμια επειδή γίνονται σε συνθήκες που η αντίθετη άποψη δεν τολμά να εκφραστεί.

H αλήθεια είναι πως το “ένας ημι-αγράμματος πρώην “ιστορικός” νυν πωλητής/ πολιτικός” που έγραψες είναι ακριβώς το πως θα περιέγραφα και εγώ τον Γεωργιάδη.
Αλλά τίποτα από αυτά δεν δικαιολογεί τον ξυλοδαρμό του…

Και επειδή κάποιοι μου γράφετε και για τα ΜΑΤ στο νοσοκομείο:
Aς μην τον άγγιζε κανείς, να είχατε να λέγατε. Μετά από αυτά που έγιναν αποδεικνύεαι πως είχε λόγο να ζητήσει προστασία και πλέον σε κανέναν λογικό άνθρωπο δεν θα φαίνεται παράξενο αν πηγαίνει στα νοσοκομεία με τις διμοιρίες και με φουσκωτούς.

@Chrisp: Δεν έχεις άδικο πως έχει κουράσει η κουβέντα για το τι είναι δημοκρατία…
Αλλά όπως βλέπεις δεν μπορούμε με κάποιους να συμφωνήσουμε ούτε στα πολύ βασικά…

και μετά τσαντίζεσαι που κάποιοι σου βάζουν φασίζουσα ζακετούλα ε? :slight_smile: με τις διμοιρίες έξω από το νοσοκομείο ώρες πριν? σοβαρά ε? Και όλα αυτά για να μιλήσει μπροστά σε 10 ανθρώπους? Ανάθεμα και αν ξέρεις εσύ τι γίνεται στο χώρο της υγείας τα τελευταία χρόνια και τι αναβρασμός υπάρχει στα νοσοκομεία και άλλες δομές τις χώρας…

για πες τα βασικά λοιπόν, πχ προχτές γιατί δε μπορούσα να πάω από το σπίτι μου στο χώρο εργασίας μου περπατώντας σε δημόσιο δρόμο? (που πληρώνει ο Mule από τους φόρους του)

…και γι αυτόν ακριβώς το λόγο δεν έχει το δικαίωμα κανένας πουτάνας γιος, όπως κι αν λέγεται, από όπου κι αν προέρχεται να περνάει μια νομοθετική ρύθμιση που αφορά το κλείσιμό τους. Ειδικά δε, σε περιοχές που το επόμενο πιο κοντινό νοσοκομείο απέχει 100 χιλιόμετρα.

νταξ, όχι μόνο να αντιληφθεί…δεν ξέρει καν τα βασικά.
κλάιν.
next

Στην ελλάδα ζούμε και ξέρουμε ότι, ό,τι δηλώσεις είσαι.

Ας αυτοχαρακτηρίζονται “αριστεροί” και πάντα στη μπούκα θα’ναι.
Πάντα μόνοι τους σε αλυσίδες. Πάντα 4 χιλιόμετρα μακρία από τη Βουλή ή σε καμιά πλατεία πέρα από το Σύνταγμα. Δεν τους θεωρώ απειλή.

Η απειλή υπάρχει στα σχολεία. Στον χώρο εργασίας. Στις πλατείες.
Εκεί πρέπει να στραφούμε.