Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Μα πώς να συμφωνήσουμε στα βασικά περί δημοκρατίας, όταν σε διπλανό θρεντ εσύ δηλώνεις υπέρ μορφών αστικής ανυπακοής όπως η άρνηση καταβολής φόρων (που είναι μη-νόμιμη πράξη άρα και αντιδημοκρατική με όρους αστικής δημοκρατίας) και τώρα έρχεσαι να καυτηριάσεις την αντιδημοκρατικότητα της απόφασης ενός συλλόγου εργαζόμενων.

Η αντίφαση είναι προφανέστατη όπως βλέπεις, καθώς ο καθένας από σας (μας) φαίνεται να έχει διαφορετική αντίληψη για το τι είναι δημοκρατία καθώς και ποιες αντιδημοκρατικές πράξεις τελικά δικαιολογούνται και ποιες όχι.

Επομένως στο θέμα με τον Α. Γεωργιάδη, εγώ τάσσομαι υπέρ της απόφασης του συλλόγου περί “ανεπιθύμητου” και ακόμα περισσότερο δηλώνω ν’ αγιάσει το χέρι αυτού ή αυτών που του έριξαν τις φάπες. Αν από τα παραπάνω για κάποιους θεωρούμαι αντιδημοκράτης, ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ.

O Mule πρεπει να επικαλέστηκε αντιδράσεις από τις λεγόμενες “ομαδες πίεσης” για την διαμαρτυρία ενάντια στην φορολογία. Τέτοιες ομαδες συμφερόντων αποτελούν βασική πτυχη της σύγχρονης δημοκρατίας κτλ. Ειδικα η Αμερική ειναι χτισμένη πάνω σε τέτοιες τελείως.

Αν κατάλαβα καλα. Δεν παίρνω θεση (αν και δεν πιστευω οτι με τις φάπες σε εναν τελειωμενο του συστήματος καταφέρνεις κατι, ίσα ίσα πρεφα δεν εχεις πάρει -και δεν μιλάω για τους αγανακτισμένους που το εκαναν οσο για τους “σκεπτόμενους” που το επικροτούν!-)

Όταν αυτά τα κάνουν “γκάου συριζαίοι” είναι αντιδημοκρατικές ενέργειες, ενώ αν τα κάνει κανένας συνειδητοποιημένος φιλελεύθερος αστός είναι “αστική ανυπακοή” και ευωδιάζει το λίκνο της δημοκρατίας με άρωμα τσαγιού από τη Βοστώνη.

Εντωμεταξύ η δημοκρατία του Σαμαρά υιοθετεί όλο και περισσότερο την ατζέντα της χα. Μετά τον Ξένιο Δία περνάμε στη ‘συνέτιση’ των τρανς.

[I]«Καθήκον κάθε δημοκρατικού ανθρώπου η απερίφραστη καταδίκη και η ανάληψη δράσης για το ρατσιστικό πογκρόμ που υφίστανται τα τρανς άτομα στη Θεσσαλονίκη.»[/I]

Επίσης με το πολυνομοσχέδιο καταργήθηκε η θέση του σχολικού φύλακα και η χα έσπευσε να ανακοινώσει τη δημιουργία εθελοντικών ομάδων που θα προσέχουν τα ελληνόπουλα από τις κακοτοπιές. Αλλά αφού απολύθηκαν δημόσιοι υπάλληλοι κι έφυγε χαρούμενος ο Σόιμπλε πρέπει να είμαστε κι εμείς ευτυχισμένοι.

Από διακριτικότητα και ευγένεια αυτό δεν έπρεπε να το αναφέρεις.

Δημοκρατία θα αρχίζει να χτίζεται, όταν πέσουν κάτι παραπάνω από φάπες σε >1000 επιλεγμένα άτομα.

Μεσα! Προτεινω να ξεκινησουμε απο τον Mule και μετα ολα θα παρουν τη σειρα τους

Ας γίνει και από κάποιον η αρχή.

=D> αστειάτορα!
Ο Mule είναι απλά φορέας απόψεων (αντιδημοκρατικών; αντιλαϊκών; ίσως… αλλά απόψεων). Δεν ασκεί εξουσία και απλά πληρώνει - μέχρι να ξεκινήσει φορολογική ανυπακοή (ούτε το ΚΚΕ να ψήφιζε δηλαδή) - φόρους… για να κλείνουν νοσοκομεία και σχολεία από αυτούς που ψήφισε. :roll: #-o

Όσοι άσκησαν ή ασκούν εξουσία, μαζί με τους χρηματοδότες τους, έχουν πλήρη ευθύνη για όσα ζει η πλειοψηφία. Αυτοί, και όχι οι απλοί ψηφοφόροι τους τύπου Mule, πρέπει να λογοδοτήσουν.
Αλλά εσύ Giannis, όπως πάντα πετάς μια βλακεία, για να χαρεί κανένας κραμπσοντι, και νιώθεις πολύ μάγκας, ε; (προτείνω, επίσης, να βάζεις και τόνους)

Εδώ μπορώ να πω 2-3 πραγματάκια από πρώτο χέρι. Υπήρξα νοσηλευτής που ψάχνει για δουλειά χρόνια σε αυτόν τον τομέα αλλά και (για κακή μου τύχη) ασθενής για αρκετό καιρό και μάλιστα εν καιρώ διαμαρτυριών. Δεν ξέρω αν η Almighty έχει σχέση με τον Αττιικο αλλά μπορώ να σου πως σε όλα τα νοσοκομεία που ξέρω εγώ (Σερρών Θεσσαλονίκης) έχουν τεράστια προβλήματα προσωπικού, οι διαμαρτυρίες τους εδώ και πολλά χρόνια δεν είναι απλά παραξενιές αριστερών αλλά αληθινές πάνω σε υπαρκτά και τεράστια προβλήματα που παραμένουν άλυτα εδώ και πολλά χρόνια με άμεσο αντίκτυπο στους ασθενείς. Να βλέπεις 1 (μια) νοσοκόμα σε απογευματινό ωράριο να είναι υπεύθυνη σε 2-3 κλινικές.

Όταν λοιπόν ένας καραγκιοζάκος που από κακή μας τύχη βρέθηκε ξαφνικά με υπουργείο στα χέρια του και το πρώτο πράγμα που βγήκε να πει ήταν “θα κλείσω νοσοκομεία” και ξεκίνησε τις τσάρκες χωρίς κουβέντα για τα χρόνια προβλήματα σε αυτά και πάλι καλά που χρειάστηκε μόνο 2 διμοιρίες των ματ για να μιλήσει, κανονικά ούτε με όλο τον ελληνικό στρατό δεν έπρεπε να μπορέσει να μπει μέσα.

Προσυπογράφω και εγώ με τη μικρή θητεία μου στον ιατρικό τομέα. Ότι λέει ο παραπάνω, σε κάθε νοσοκομείο η ίδια παρατημένη κατάσταση. Και μετά σου λέει για υπέρογκες δαπάνες στα δημόσια νοσοκομεία. Που στο διάολο τις βλέπουν τις δαπάνες αυτές; Απο πλευρά προσωπικού; Απο πλευρά υλικών αναγκών; Στο Γεννηματά έχω περάσει μέρα που να έχω φέρει δικό μου πακετάκι με γάντια επειδή έχουν καθυστερήσει τις προμήθειες και όλα τα πακετάκια είχαν πάει στα χειρουργεία κτλ… Χωρίς γάντια μαλάκα! Και μετά βγαίνει ο κάθε ένας και το παίζει ιστορίας ότι ξέρει την κατάσταση μέσα στο νοσοκομεία κτλ. Δυστυχώς στην Ελλάδα η μεγαλύτερη βλακεία είναι του μιλάω χωρίς να ξέρω, απλά υποθέτοντας ξέρω γω επειδή μια μέρα πήγα στο νοσοκομείο και άργησαν να με εξυπηρετήσουν 2 ώρες. Πράγμα φυσικό όταν οι ασθενείς είναι 87348376 και το προσωπικό 4 άτομα. Εκτός αν θέλετε να σας περνάμε σαν αριθμούς ξέρω γω, ή σαν προϊόντα που σας βάζουμε βίδες σε κάποιο εργοστάσιο.

Ο μπουμπούκος θα μπεί μέσα στο νοσοκομείο, θα δεί την όλη φάση και θα πεί πρέπει να το κλείσουμε. Δημόσιος οργανισμός είναι ( τον εξισώνει με την εφορία, με τους κομματικούς υπαλλήλους του δήμου κτλ άσχετα αν είναι ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ), άλλα δεν θα τον κάνουμε καλύτερο θα τον κλείσουμε. Όλα αυτά τα χρήματα που υποτίθεται ότι πρέπει να πάνε στην υγεία για να προσλάβει περισσότερο προσωπικό, υλικά και να διορθώσει κάποια πράγματα πάνε στην τσεπούλα του φιλελεύθερου πρόεδρα ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. Και μετά απορούν όλοι γιατί να φάει ψιλές ο μπουμπούκος στο νοσοκομείο. Ας μην τα είχαν παρατημένα τόσα χρόνια, για το Θεό ρε πούστη, ανθρώπους εξυπηρετεί αυτό το γαμημένο σύστημα που λέγεται νοσοκομείο, δεν βαράμε μύγες. Μέσω τον συνελεύσεων και της αυτοοργάνωσης έχει καλυτερεύσει η κατάσταση πολύ περισσότερο απ’ότι εγινε σε τόσα χρόνια κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης.

Δουλεύω στο Αττικό.
Το τι διεκδικεί το (συγκεκριμένο) σωματείο και πώς, δεν είναι της παρούσης. Είναι θέμα του Αττικού και των εργαζομένων του. Δυστυχώς δεν ήμουν εκεί εκείνη την ημέρα, αλλά καταλαβαίνω πως συγκεντρώθηκε και κόσμος που δεν ανήκει στο σωματείο - θα προσπαθήσω να το διασταυρώσω. Το σωματείο βγάζει την ανακοίνωση - δεν κυνηγά το προσωπικό να παρίσταται σε παρόμοιες κινητοποιήσεις.
Να σημειωθεί ότι η επίσκεψη έγινε μία εποχή του χρόνου που οι κλινικές υπολειτουργούν και μέρος του προσωπικού λείπει (αυτό το αναφέρω για τις ευθύνες που ρίχνει το σωματείο στους διευθυνές των κλινικών. “vip” επισκέψεις οργανώνονται από την αγαπημένη διοίκηση)
Να σημειωθεί πως ό,τι λέει ο Dead είναι απολύτως σωστό - ολόκληρο το νοσοκομείο υπολειτουργεί, με ελάχιστο και όλο και πιο κακοπληρωμένο προσωπικό και βασικές ελλείψεις σε υλικά. Διακυβεύεται σοβαρά η παροχή ασφαλών υπηρεσιών. Και αυτά στο Αττικό, που είναι μεγάλο νοσοκομείο. Σε άλλα, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα και ευθέως επικίνδυνα. Και αυτό το αποτέλεσμα της συνεχούς αφαίμαξης του ΕΣΥ εκμεταλλεύονται τώρα (όχι ο γεωργιάδης προσωπικά, αυτή είναι μία ιδέα που διακινείται πολύ καιρό) προκειμένου να δικαιολογήσουν το κλείσιμο των “μικρών” νοσοκομείων πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Και, σύμφωνα με τούτο εδώ, ο κύριος Γεωργιάδης δεν υπέστη καμία βιαιοπραγία αλλά ομολογουμένως το σωματείο στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θεωρείται αντικειμενική πηγή…

Αυτό το τελευταίο, μου μύριζε κι εμένα, χωρίς να έχω καμία επαφή με το χώρο. Πως πρόκειται μια καλοστημένη προπαγάνδα και μούφα. Πουθενά δεν υπάρχει κάποιο αποδεικτικό. Κάνει μπαμ, όπως και το ίδιο φαίνεται από τις δηλώσεις κεδίκογλου, πουθενά στα βίντεο δεν ακούγεται το σύνθημα που επικαλείται. Μάλλον τους ξέφυγε. Ο υπουργός προπαγάνδας, ξέρει καλά από προπαγάνδα σα σοβιετοσπουδαγμένος (έχε χάρη που βρέθηκε ο άγιος παντελεήμων και τον σπούδασαν τον τεμπέλη και ανίκανο).

Άλλο ένα μεγάλο κλισέ.
Για αυτό είσαι όσο σίγουρος είσαι και για την επίθεση ή “επίθεση” στον μπουμπούκο προφανώς.

Για μένα, το να πιστεύεις τυφλά αυτούς που έτρεξαν να επωφεληθούν από το “γεγονός”, μιλώντας πάλι για 2 άκρα, για εμφυλιοπολεμικά συνθήματα κ άλλα γραφικά, δείχνει έλλειψη αντίληψης. Που δε νομίζω να μην την έχεις.
Όσο δεν είχε αντίληψη ή ιστορική γνώση ο Κεδίκογλου κάνοντας μοντάζ στις δηλώσεις του Διαμαντόπουλου για το mall ή μιλώντας για τα γουναράδικα σαν προϊόν εμφυλίου και όχι αντίστασης.
Απλά θέλεις να καταλήξεις στο συμπέρασμα σου και να δείξεις την “δήθεν” δημοκρατικότητα της αριστεράς, έχοντας αφετηρία αμφίβολου αξιοπιστίας πηγές και “γεγονότα”.

Καλώς κατέστησαν ανεπιθύμητο τον μπουμπούκο από το Αττικό.
Όταν πληρώνει το προσωπικό και οι ασθενείς τα αναλώσιμα, όταν οι καρκινοπαθείς μένουν χωρίς φάρμακα και παίρνουν από οικογένειες καρκινοπαθών που κατέληξαν (γεγονότα και τα δύο, οπότε δεν τίθεται ζήτημα λαϊκισμού), καλά κάνουν και δεν επιθυμούν επίσκεψη από αυτόν που η πρώτη του δήλωση ήταν “θα κλείσω νοσοκομεία”.
Ειδικά τη στιγμή που τους κουβαλάει 5-10 διμοιρίες και κρύβει τα ράντζα και τους ασθενείς για να φτιάξει το πολιτικό το προφίλ, σαν ένας υπουργός πρώτης γραμμής και εκτός γραφείων.

Δεν του ξέφυγε. Σκόπιμα το είπε.

@Chrisp & eNick:
Στα δικά σας τα κεφάλια είναι το ίδιο η άρνηση (οργανωμένη, με συγκεκριμένα αιτήματα και εφ’ όσον θα έχει κάποιο “κρίσιμο μέγεθος”, όπως την περιέγραψα στα ποστς μου που αναφέρεστε) καταβολής φόρων ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, με την κουτσαβάκικη απόφαση ενός συλλόγου εργαζομένων νοσοκομείου να διαχειριστεί ένα ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ σαν να είναι το τσιφλίκι του και να απαγορεύει την είσοδο στον κυβερνητικό αρμόδιο (όποιος μαλάκας και αν είναι);
Tι συγκρίνετε; Aπλά με τρολλάρετε; :-s

Στο μεταξύ γράφονται απίστευτα πράγματα!
O Mindcrime βλέπει κάτι το “φασίζον” στα όσα ποστάρω και ο St Anger μου προσάπτει “αντιδημοκρατικές” απόψεις (αναγνωρίζοντας μου τουτουλάχιστον το δικαίωμα να τις εκφράζω, καλοσύνη του! :roll:) τη στιγμή που ένας νταής του πληκτορολογίου γράφει πως πρέπει να αρχίσουν από εμένα να “πέφτουν μάπες”. #-o

Ρε δεν πάτε οι αριστεροί μπροστά σε κανένα καθρέφτη να δείτε τον χώρο σας και την άκρως φασίζουσα νοοτροπία που έχει καλλιεργήσει απέναντι στη διαφωνία πριν να με χαρακτηρίσετε εμένα “αντιδημοκρατικό” ή ό,τι άλλο;
Δεν καταλαβαίνετε πως ζείτε σε δικό σας σύμπαν που δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα και το νόημα των λέξεων έχει διαστραφεί εντελώς;
Η κατάσταση σας θυμίζει από “1984” μέχρι “Κυνόδοντα” πλέον.
Mindcrime έχω βαρεθεί να ακούω να με λένε φασίστα οι αριστεροί πάνω από 25 χρόνια.
Ξέρεις γιατί;
Στο σχολείο με έλεγαν φασίστα επειδή άκουγα metal. Γιατί τότε τη δεκαετία του '80 “το Κόμμα” (sic) απαγόρευε στο “ποίμνιo” του να ακούει metal γιατί ήταν λέει “δυτικόφερτο”. Και ήταν και "σίγουρα φασιστικό αφού στο γνωστό σχέδιο των Motorhead κρέμεται και ένας σταυρός της Μάλτας"
Στη συνέχεια κάποιος τους είπε πως με αυτά τα μυαλά δεν θα προσεγίσουν και πολλούς νέους και τη δεκαετία του '90 το γύρισαν το τροπάρι και έτσι μας προέκυψαν και μεταλάδες-ΚΚΕδες! :lol:
Θέλω να καταλήξω πως στα αρχίδια μου εμένα αν θα με πεί “φασίστα” ο Χ ή ο Ψ. Εγώ ξέρω τι πραγματικά είμαι καλύτερα από τον καθένα, “I will choose a path that’s clear, I will choose Free Will” λένε οι Rush.
Αλλά με ενοχλεί να με συκοφαντούν (όπως τον οποιονδήποτε φαντάζομαι…) και δεν έχω και καμία όρεξη να στοχοποιούμαιι και να γίνομαι ο ανεμόμυλος του κάθε πιτσιρικά Δον Κιχώτη.

Όταν οι ανακοινώσεις αυτού του συλλόγου φτάνουν να δημοσιεύονται στις εφημερίδες και να μαθαίνει όλη χώρα πως το σωματείο απαγορεύει στον αρμόδιο υπουργό να πάει στο νοσοκομείο, το ποιοί ελέγχουν το σωματείο, τι διεκδικεί και πως παύει να “είναι θέμα του Αττικού και των εργαζομένων του”, πλέον αφορά όλους τους πολίτες όπως καταλαβαίνεις…

Στην ουσία (και αυτό που γράφω δεν απευθύνεται μόνο σε εσένα αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά που έχουν σχέση με τον χώρο της υγείας):
Γνωρίζω -και από προσωπική εμπειρία λόγω συγγενών μου ασθενών- την τραγική κατάσταση των νοσοκομείων.
Παρ’ όλο που ιδεολογικά πιστεύω σε ένα μη κρατικό σύστημα υγείας όπου όμως θα διασφαλίζεται και η πρόσβαση των πιό αδύναμων οικονομικά (δεν είναι αυτή η κουβέντα μας εδώ), δεν πιστεύω πως ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης του ΕΣΥ αυτή τη στιγμή είναι το κλείσιμο νοσοκομείων. Για την ακρίβεια, όταν έκλεισε η ΕΡΤ, αν θυμάστε πόσταρα πως θεωρώ τραγικό να γίνεται όλη αυτή η βαβούρα που δεν έγινε για κανένα κλείσιμο νοσοκομείου. Προφανώς αν το κράτος είναι να εγγυάται ένα μίνιμουμ παροχών σε όλους μας, η υγεία είναι μία από αυτές!
Το θέμα είναι πως και στην πράξη δεν το κάνει (βλέπε τον Ελληνικό “θεσμό” της αποκλειστικής…) και το κάνει με σκανδαλώδες κόστος (ως γνωστό τα νοσοκομεία είναι μέσα στους “πρωταθλητές” της συνεισφοράς στο δημόσιο έλλειμμα, λογικό όταν λειτουργούσαν χωρίς να δημοσιεύουν ισολογισμούς!)
Επαναλαμβάνω πως σε αυτή τη φάση που βρίσκεται η χώρα, δεν είμαι υπέρ "κλεισιμάτων"αλλά υπέρ στιβαρής, ορθολογικής διαχείρισης.
Και αυτό δεν σημαίνει να πληρώνουν οι ασθενείς τις γάζες τους αλλά να μην τις πληρώνει το νοσοκομείο υπερκοστολογημένες.
Είμαι βέβαιος πως ο Γεωργιάδης είναι ακατάλληλος για να τα κάνει όλα αυτά και είναι λάθος του Σαμαρά που τον έχει εμπιστευτεί. Αν ήμουν στη θέση του Σαμαρα θα είχα φέρει εξωκοινοβουλευτικό τεχνοκράτη για την υγεία ειδικά. Αλλά αυτό δεν δικαιολογεί να “κηρύσσεται ανεπιθύμητος”, πόσο μάλλον να του γίνονται “ντου” στα νοσοκομεία (δεν μπαίνω καν στην θρασύδειλη λογική αν τελικά τις έφαγε ή όχι, οι προθέσεις μετράνε και ήταν ξεκάθαρες).
Αν ο Γεωργιάδης ήταν εκεί για να κάνει τη φιγούρα του με κάμερες (χάρη στην τηλεόραση εκλεγεται…) ας είχαν οι εργαζόμενοι εκπροσώπους τους έτοιμους να τον αντιμετωπίσουν με επιχειρήματα και να του χαλάσουν το σκηνικό.
Δεν το έκαναν γιατί προφανώς το σωματείο ελέγχεται από κομματικά υποχείρια που επιδιώκουν μόνο τη μανούρα και την ένταση, γιατί κάποιοι πολιτικοί χώροι έχουν επιλέξει αυτή τη στρατηγική.

8O
Συ είπας…

συγκινητικό οφ τοπικ σεντόνι (ειδικά τα δύσκολα μεταλικά σου χρόνια εκεί στα 80ς) αλλά πάλι η μπάλα στην εξέδρα? έτσι θες τον ολυμπιακό μας :-k

ρε Mule γιατί τόσα νεύρα τον τελευταίο χρόνο όμως, που να μην ήσουν και κυβέρνηση δηλαδή… [-X

Εγώ προσωπικά όχι, δε σε τρολάρω καθόλου και τα συγκρίνω απολύτως σοβαρά.

Στο δικό σου σκεπτικό η μία περίπτωση έχει μεγαλύτερη βάση από την άλλη και στο δικό μου σκεπτικό ίσως συμβαίνει το αντίθετο.

Το πρόβλημα είναι ότι εσύ δεν μπορείς με τίποτα να δεχτείς το αυτονόητο ότι δηλαδή κάποια άτομα θα έχουν διαφορετικό σκεπτικό και μπορεί να αμφισβητούν πολλά πράγματα που εσύ θεωρείς αξιώματα όπως -φερ’ ειπείν- το δικαίωμα της ιδιοκτησίας.

Βεβαίως, αυτό συμβαίνει και από την άλλη πλευρά δηλαδή πολλοί αριστεροί (η πλειοψηφία ίσως) αδυνατεί να δεχτεί ότι θα υπάρχουν άνθρωποι όπως εσύ οι οποίοι για παράδειγμα αμφισβητούν δικές τους αυτονόητες έννοιες όπως το “ο νόμος είναι το δίκιο του εργάτη”.

Το ζήτημα είναι ότι και οι δύο πλευρές τελικά καταλήγουν να βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο (αδυνατώντας η μία να δεχτεί την ύπαρξη της άλλης ώστε να αναμετρηθούν και να φανεί ποια θα επικρατήσει στην κοινωνία) με αποτέλεσμα τελικά να επιβιώνουν και να κυβερνάνε τα λαμόγια που εκμεταλλεύονται και τις δύο.

Κατά άλλα όσο διαφωνώ με τις προσωπικές εναντίον σου επιθέσεις, άλλο τόσο διαφωνώ με την απάντηση-τσουβάλιασμα “πάτε αριστεροί να κοιταχτείτε σε κάναν καθρέφτη γιατί είστε οι πιο φασίστες”. Και δεν το λέω γιατί νιώθω ότι θίγομαι (εξάλλου αριστερός δεν αυτοπροσδιορίζομαι σε καμία περίπτωση πλέον), αλλά γιατί κάνετε το πόντιουμ να μοιάζει με καβγά δημοτικού.

@mindcrime
Μάλλον ανησυχεί που η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα κομμουνιστικής δικτατορίας του ΣΥΡΙΖΑ.

…yes, I just wrote that.

[QUOTE=Mule;] Αν ήμουν στη θέση του Σαμαρα θα είχα φέρει εξωκοινοβουλευτικό τεχνοκράτη για την υγεία ειδικά.[/QUOTE]

Ριζοσπαστικά δημοκρατική πρόταση.