αυτη ειναι με τον κεδικογλου?!! :lol3::lol3::lol3::lol3::lol2::lol2::lol2::lol2:
…
σαν την μαλακια δεν εχει…
Τι να πεις για τα σχόλια από κάτω. Ένα στα δυο της λέει και μπράβο. Τρομακτικό πραγματικά τι άνθρωποι κ μυαλά κυκλοφορούν γύρω μας. Μικρόψυχοι, σκατόψυχοι, μισαλλόδοξοι, τίγκα στο κόμπλεξ και την αναισθησία. Πάντα καταφέρνουν να με εκπλήξουν δυσάρεστα. Ο πάτος δεν έχει όριο
αρχίζει η νεα μερα την νεας κρατικής καθαρής τηλεόρασης.
- δεν μπορείς να κανεις ένσταση στην πρόσληψη κάποιου ακόμη και αν ξέρεις οτι αυτός που προσλαμβάνεται δεν εχει ρόλο/κριτήρια/προϋποθέσεις για την δουλειά του.
- δίμηνες ΛΕΥΚΕΣ(υπογράφεις χωρίς να ξέρεις για το τι θα δουλέψεις) συμβάσεις. δηλαδή σε κάνω οτι θέλω και ανάλογα την συμπεριφορά σου σε κρατάω…
βέβαια τι να λεμε. εδω κλείνει την πόρτα σε κάθε φτωχό μαθητή που θέλει να μάθει κάτι και να βγει στον κόσμο λέγοντας πήγαινε στο ιδιωτικό εμείς την κλείνουμε αυτή την επιλογή!
=D>
λουτρινος ο σαμαρας. δεν γίνεται να μην τον αγαπήσεις
Πες τα ρε φίλε
- Το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Καραγιάννης, καλεί ανοικτά τους πολίτες να χρησιμοποιήσουν βια με ανάρτησή του στο facebook
- “…Και μη ξεχνάτε…αυτό τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά, αναπτήρες, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία…”
- Ο κ. Καραγιάννης ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο
http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=78756
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει.
Πέταξε ένας συριζαίος την παπαριά του στο facebook και τσακ εμφανίστηκε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών να διατάξει προκαταρτική εξέταση. Γελάει ο κόσμος.
Και γελάει ο κόσμος γιατί κανένας εισαγγελέας δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία, για ομάδες και δραστηριότητές τους σαν τις παρακάτω :
και εικόνες σαν και αυτές :
[SPOILER]
[/SPOILER]Λέει πιάσαν και στην Χίο ένα φορτίο με όπλα και κάναν οι μπάτσοι λαμπόγυαλο τα εξάρχεια. Αλήθεια τα τζιμάνια απο πάνω που τα βρήκαν τα όπλα; :roll:
Τι σχέση έχει η ΧΑ με την παραπάνω ομάδα; Τι σχέση έχει η ΧΑ και ο αρχηγός της με την ΕΥΠ; Τι σχέση έχουν όλοι αυτοί με το εμπόριο όπλων; Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη (γκουχου γκουχου) γιατί δεν κάνει τίποτε; Ποιος στρατολογεί τους παραπάνω; Ποιός τους χρηματοδοτεί; Γιατί τα ιδωτικά ΜΜΕ δεν βγάζουν κιχ αν και έχει γεμίσει το διαδίκτυο φωτογραφίες/βίντεο; Ποιος ο σκοπός της δημιουργίας παραστρατιωτικών ομάδων σαν την παραπάνω; Γιατί το αστικό πολιτικό σύστημα (sic) τις ανέχεται; :roll:
Τι κάνει βασικά νιιάου νιάου στα κεραμύδια;
:-k εισαι ναρκομανής? τι σχέση εχει το ενα και το άλλο και απάντησες με αυτό?
Έχει σχέση την μονομερή παρουσίαση γεγονότων…Κοτσάρει μια πατατά κάποια στο φβ πρώτη είδηση κοτσάρουν άλλοι 10 άπο άλλο χώρο και ούτε κουβέντα…Η a la carte ευαισθησία με προβληματίζει…Π.χ αυτό το είδες πουθενά?
ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Μετανάστες επιτέθηκαν με οξύ σε Βρετανίδα μητέρα μπροστά στα μικρά παιδιά της «για να διασκεδάσουν»
go on μια παρένθεση έκανα…συνεχίζουμε …
Και πού κολλάει αυτό ρε φασιστάκο στις ειδήσεις για την Ελλάδα;
Μπήκε ο μισθός του Αυγούστου κι έπιασες δουλειά πάλι;
Ναι, τσιμπήστε και αναδημοσιεύστε κι εσείς από το σαιτ του επικοινωνιακού εκπροσώπου της ΧΑ. Υπέροχα! =D>
Θές να πείς κάτι με αυτό το λινκ; Για πές πώς μέσω ενός εγκλήματος δικαιώνεται η φασιστική και ρατσιστική συμπεριφορά προς τους μετανάστες; Απορώ ώρες ώρες γιατί σου δίνεται ο λόγος σε αυτό το φόρουμ. Μια κλωτσιά και πίσω στην πηγάδα χρειάζεσαι…
Tι απορείς? Είναι πολύ απλό. Οι μοντερέητορς, που έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι, τον αφήνουνε.
Πάντως εμένα αυτό καθόλου δεν μου αρέσει. Αν θες να παρακινείς τον κόσμο να βγει έξω με καδρόνια άσε τα βουλευτιλίκια κατα μέρους και απλά βγες στους δρόμους. Μου φαίνεται τέρμα γελοίο υποψήφιος βουλευτής κόμματος που διεκδικεί μάλιστα την εξουσία να κάτι τέτοια καραγκιοζιλίκια.
Προς τους μοντς: Δεν είναι το κατάλληλο thread αλλά ήθελα να το εκφράσω. Λοιπόν έχουμε ένα μουσικό φόρουμ με πολλά threads, μουσικά και μη. Μέσα στα terms λοιπόν αυτού του φόρουμ είναι ότι δεν πρέπει να προσβάλουμε άλλους χρήστες με οποιοδήποτε τρόπο. Αυτός ο όρος είναι λοιπόν άπειρα πλασματικός τελικά. Γιατί οι χρήστες δεν προσβάλονται απλά αν κάποιος βρίσει κάποιον άλλο χρήστη. Η μεγαλύτερη προσβολή απο όλες είναι η ρατσιστική ρητορία. Ο ρατσιστικός λόγος όχι μόνο μπορεί να γίνει χυδαίος αλλά και προσβάλει κάθε νοήμων άνθρωπο. Δεν έχει σχέση με τις πολιτικές συζητήσεις του φόρουμ και την ελευθερία του λόγο. Έχει να κάνει καθαρά με τη [B]ρατσιστικη προσβολή[/B]. Αν είχαμε έναν μετανάστη σε αυτό το φόρουμ πώς θα ένιωθε για όλο αυτό; Για το γεγονός ότι αφήνεται έναν άνθρωπο που τα μόνα του ποστ σχετίζονται με τη δημιουργία ρατσιστικής και πολιτικής προπαγάνδας; Γιατί πχ τα άλλα παιδιά που ποστάρουμε εδώ για πολιτικά συμμετέχουμε ενεργά σε όλο το φόρουμ. Ο damnation που είναι; Τι εκφράζει η παρουσία του και το ποστάρισμα καθαρά άρθρων πολιτικής προπαγάνδας εδώ μέσα; Αν εγώ ήμουν μαύρος μετανάστης και προσβαλόμουν απο όσα έχει πεί τόσο καιρό και σας τα έχωνα θα ήμουν κακός και θα έτρωγα μπλοκ;
Ωραίο το podium αλλά για μένα πρέπει να έχει κανόνες. Όπως και το φόρουμ. Ελευθερία του λόγου σε κάθε χρήστη… [B]ΝΑΙ[/B]
Ρατσιστικός λόγος όμως… [B]ΟΧΙ[/B]
Συγνώμη αν γίνομαι λίγο επιθετικός, αλλά έπρεπε να το πώ εδώ και καιρό αυτό. Τιμήστε τα terms and conditions αυτού του φόρουμ επιτέλους. Και προχωρίστε σε καμία ενέργεια τι φοβάστε μήπως σας πούμε φασίστες;
Εμένα με ΠΡΟΣΒΑΛΕ ο ρατσιστικός λόγος του damnation. Όχι λόγω πολιτικών μου πεποιθήσεων, γιατί πχ ο Mule και ο crabs που είναι πολλές φορές το αντικείμενο πολλών τσακωμών δεν έχουν πεί ποτέ τα παιδιά κάτι ρατσιστικό και κανένας user δεν έχει εναντιωθεί έτσι ούτε έχει προσβληθεί.Όπως και οι λοιποί users που βρίσκονται στην αντιπέρα όχθη (κομμουνιστές αναρχικοί κτλ) Επιτέλους πια με το ρατσιστικό δηλητήριο.
Εγώ πάλι αρχίζω να πιστεύω αυτό που ονομάζουμε ρατσιστικός λόγος στον damnation είναι σε πολλές περιπτώσεις απλή άγνοια. Τέτοια περιστατικά (όχι το συγκεκριμένο στην Βρετανία) πολλοί τα αναφέρουν για να επιτεθούν στους μετανάστες από “δικαιολογημένη οργή” και το έκαναν πολύ πριν η Χ.Α. μπει στην βουλή.
Το έβλεπα στις καθημερινές μου επαφές, ειδικά πριν κάτι μήνες που εδώ βόρεια Ελλάδα άρχισε να κυκλοφορεί ένας μύθος για Βούλγαρους που απαγάγουν παιδιά ή για αλλοδαπούς χειρούργους που κλέβουν όργανα και τα πουλάν στο εξωτερικό (by the way απίστευτο το πόσο εύκολα τα κατάπιναν όλα αυτά αμάσητα). Μερικοί έχουν άγνοια του τι είναι ρατσισμός. Τους φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό σε κάθε τους δραστηριότητα να αντιδρούν έτσι. Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στον damnation αυτή την στιγμή απλά με αφορμή αυτό είπα να πω μια γνώμη. Πάρα πολλοί δεν ξέρουν καν τι είναι το ρατσιστικό έγκλημα και κάθε φορά που ακούν για αυτό βγαίνουν βατράχια από το στόμα τους “ναι αλλά όταν μας βιάζουν τις κόρες…” και εκεί ακούς και τις βλακείες περί ρατσισμός κατα των Ελλήνων και δεν ξέρεις αν γελάσεις η να κλάψεις. Την άλλη μέρα θα βγουν για μπύρες με τους Αλβανούς εργάτες από την δουλειά τους και θα θάβουν τους τεμπέληδες Έλληνες που δεν θέλουν να αναλάβουν τις δύσκολες δουλειές (true story).
Τώρα κάνεις πλάκα ε?Εγώ είπα ότι μπορεί να έχουμε 2 κατάπτυστα εγκλήματα αλλά συνεχώς εσείς παρουσιάζεται μόνο το ένα από ιδεοληψία. Καμία σχέση με όσα λες…Δικαίωση σε ρατσιστικές συμπεριφορές?Που τα βλέπεις ρε μεγάλε…Και από εσάς να λέτε τέτοια δεν είναι από λάθος γιατί ξέρετε τις θέσεις μου περι νομιμότητας και δημοκρατίας…ακόμα και τις πολιτικές…Άρα σκόπιμα συκοφαντείται και αλλοιώνεται το νόημα των ποστ…Τώρα γιατί ο μοντ επιτρέπει την μονομερή προπαγάνδα και τον εμφυλιοπολεμικο λόγο ολοφάνερα υπερ μιας πλευράς (εγώ δεν θα τον επέτρεπα σε καμία) είναι θέμα προς συζήτηση…Είναι τραγικό πάντως έχετε το οκ να γράφετε ελεύθερα ότι αντιεξουστικο,αναρχικό και φασιστικο θέλετε και μόλις κάποιος έστω και σε αναλογία 1/55 δεν λεει τα ίδια βγάζετε το πιο απάνθρωπο πρόσωπο σας…Δεν αντέχετε καθόλου στον διάλογο και την κριτική…
Να κάτι τέτοιο εννοούσα
Το θέμα δεν είναι τόσο τα αίτια. Ναι καλό είναι να τα συζητάμε και με αυτά λύνουμε τα προβλήματα. Το θέμα στην προκειμένη περίπτωση είναι το αν είναι επιτρεπτός ο λόγος αυτός σε ένα φόρουμ που μπορεί να συμμετέχουν και μετανάστες και μαύροι κτλ κτλ