Ένταξει οκ έχετε ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα όλοι με τα αρχικά ΧΑ και όταν τα βλέπετε σε πρόταση πρέπει να ακολουθείται από αφορισμό, βρισίδι, ειρωνία κλπ κλπ. Αλλά αν δεν ακολουθήσει αφορισμός αυτομάτως πονηρεύεστε…Μια γαμημένη ανάγνωση μιας πρότασης δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς να βαρέσετε κόκκινο? Τόσο τυφλωμένοι είστε δλδ? Είναι τουλάχιστον γελοίο αυτό που γίνετε εδώ μέσα, συζήτηση κάνουμε γαμώ. Και με τους κομπλεξικούς εδώ μέσα με το 7 στο name είναι πολύ δύσκολο να συγκρατήθεις την ώρα που γράφεις…
Άκυρη η παρατήρηση σου man, δεν είπα ποτέ κάτι υπέρ της χα, το αλλά μου πάει αλλού, αν διαβάσεις ήρεμα αυτά που λέω το καταλαβαίνεις, αν μένεις στα άδεια σχόλια των άλλων λυπάμαι.
Και δεν ήταν όλο flame γράκχε μου αλλά σοβαρότατη απάντηση στον 7 όπως πλέον του αρμόζει. Και το παράδειγμα με τις ομάδες, ολυμπιακό και παναθηναικό δλδ, είναι σοβαρότατο και δείχνει την κατάντια του επιπέδου αντίληψης της κοινωνίας και το πόσο λάθος έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα εκατομμύρια άνθρωποι που χαρακτηρίζονται ώς οπαδοί.
Και ναι η Χα δεν είναι και δεν ήταν το πρόβλημα που θα έπρεπε να ασχολείται όλη η κοινωνία, ήμαρτον για χιλιοστή φορά δλδ νοήμονες άνθρωποι με αντίληψη μικρού παιδιού ώρες ώρες. Τα εχω πεί και σε παλαιότερα πόστ ότι η ΧΑ είναι 100-1000 μαλάκες που δεν μπορούν να κρυφτούν και ανα πάσα στιγμή αντιμετωπίζονται όπως και έγινε εν τέλει ασχέτως του τρόπου, του χρόνου και της θυσίας που έγινε. Δολοφονίες είχαν κάνει κι άλλες πρόσφατα, στοιχεία υπήρχαν, μη μου πείς τώρα ότι αν δεν θυσιαζόταν το παληκάρι δεν θα γινόταν τπτ. Στο χέρι του αντωνάκη ή όποιου άλλου μας κυβερνάει ήταν να μην έχουμε άλλα θύματα. Όπως λογικά γνωρίζεις για τα τσακάλια εκεί πάνω η ανθρώπινη ζωή δεν σημαίνει τίποτα, μια δολοφονία είναι απλά μια κίνηση στην σκακιέρα και έξτρα εισόδημα για τα κανάλια.
Αυτό που με πειράζει είναι που δεν αντιδρά κανένας με σθένος στο σφάξιμο με το βαμβάκι εδώ και τόσα χρόνια αλλά αντιδράτε με απίστευτη ένταση στην πλήρως ελεγχόμενη ψευτοαπειλή που οι ίδιοι δημιούργησαν και εκμεταλλεύονται, πόσο πιο εμφανές δλδ πρέπει να γίνει για να πάρετε χαμπάρι? Ξαφνικά το κράτος έδειξε την δύναμη του και αποφάσισε να κάνει κίνηση αλά Mortal Kombat “Finish Him” …πλάκα μας κάνετε ρε τώρα…πολύ βρώμια στην ελλάδα…αυτό μου μένει εμένα σαν επίλογος από την όλη ιστορία…πάρα πολύ βρώμια…το ξέραμε αλλά το βλέπουμε πλέον πιο καθαρά…πολύ βρωμιά όμως…
Με δουλεύεις, ακριβώς από πάνω γράφεις ξεκάθαρα ότι δεν αφορίζεις τη Χρυσή Αυγή. Ε, αυτό τα λέει όλα. Πέρα απ’ το ότι αφήνεις να εννοηθεί ότι όσοι την καταδικάζουν 100% και απερίφραστα (την “αφορίζουν”) έχουν κάποιο “θέμα”, σημαίνει ότι μπορεί να μην ταυτίζεσαι με την ιδεολογία και την πρακτική της, αλλά σίγουρα η όλη στάση σου απέναντι στο ζήτημα του φασισμού είναι λίγο “έλα μωρέ τώρα”, δηλαδή προβληματική. Γι’ αυτό σε κράζουν όλοι κι όχι επειδή και καλά δεν αγωνίζονται για “τα πραγματικά προβλήματα” όπως λες και ξαναλές. Πάρτο χαμπάρι: αν υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που εδώ και χρόνια, και βασικά πολύ πριν από κρίσεις, μνημόνια και τρόικες, είναι στο δρόμο και παλεύουν ή προσπαθούν να παλέψουν ενάντια στις πολιτικές εξαθλίωσης, αυτά είναι χρήστες προερχόμενοι από το κομμουνιστικό κίνημα και τον εξωκοινοβουλευτικό και αναρχικό χώρο. Οπότε όταν τους κατηγορείς ότι “δεν αντιδρούν…” γίνεσαι προκλητικός και είσαι εκτός πραγματικότητας. Όσο για τη Χρυσή Αυγή, η ίδια η Ιστορία μας διδάσκει ότι όσοι στο παρελθόν προσπαθούσαν να υποβαθμίσουν τον κίνδυνο του φασισμού, με επιχειρήματα αρκετά παρόμοια με αυτά που λες για ελεγχόμενες ψευτοαπειλές, αποδείχτηκε ότι στην πράξη ήταν στην καλύτερη βαθιά νυχτωμένοι και στη χειρότερη ύποπτοι. Διάλεξε ποιό απ’ τα δύο προτιμάς. Και επειδή πάει πολύς καιρός που ανά περιόδους τρώγεσαι με τα ρούχα σου και καταλήγεις να βρίζεις χρήστες που έκαναν το “σφάλμα” να είναι αντιφασίστες, θα στο πω με μια λέξη και μετά πορεύσου όπως νομίζεις: σύνελθε.
Γμστα…θέλω τη δόση μου από triggers, μου έμεινε από μια περίοδο που άκουγα trance μέρα νύχτα…και χωρίς drugs
Το παλιό καλό με το δάσος και το δέντρο είναι η προσέγγιση μου, το να αφορίζω την χα όταν ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις πασοκ/νδ ήταν και είναι οι πλέον φασιστικά εγκληματικές οργανώσεις ναι το βρίσκω λίγο κουραστικό και εκτός πραγματικού νοήματος. Ναι οκ είναι ανεπίτρεπτο να υπάρχει τόσο εξώφθαλμα φασιστικό κόμμα στη βουλή, ναι μπλα μπλα, μπλα μπλα μπλα αλλά τόσα χρόνια ρε υπάρχει κάτι 100 φορές χειρότερο στη βουλή, η μοντέρνα μορφή του φασισμού αν θές, με γραβάτα και στυλό. Οπότε η στάση που μου αποδίδεις “έλα μωρέ τώρα” δεν έχει να κάνει με τον φασισμό γενικά αλλά με την χα ειδικά που για μένα είναι στάχτη στα μάτια, δεν έχει πραγματική υπόσταση και είδες ότι διαλύθηκε σε μία νύχτα. Το άλλο το τερατούργημα είναι το πρόβλημα, οι εκατοντάδες διαπλεκόμενοι πολιτικοί/εγκληματίες που έχουν θεσμοθετηθεί κιόλας και μας σερβίρουν την πραγματικότητα φιλτραρισμένη μέσα από τα δικά τους τα μάτια.
Όσο για όλους εκείνους που αναφέρεις ότι είναι στους δρόμους κλπ, τους “κατηγορώ” αν θές, οτι “δεν αντιδρούν σωστά” ή “προς την σωστή κατεύθυνση”, το ξαναείπα είναι σαν να τους έβαλε κάποιος ένα κόκκινο πανί να έχουν να ασχολούνται, είναι τόσο δυσνόητο αυτό?
Όσο για την ιστορία και αυτά που μας δίδαξε…νομίζεις ότι υπήρχε περίπτωση ποτέ να αφήσουν οι αρχιφασίστες μία παρακατιανή οργάνωση σαν την χα να ανέβει παραπάνω από εκεί που πήγε, πόσο μάλλον να κυβερνήσει? Νομίζεις ότι μας κυβερνούν ηλίθιοι? Είτε έλληνες είτε ξένοι, τόσο ηλίθιοι δεν είναι. Αυτές οι φοβίες είναι κατάλοιπα προηγούμενων γενεών, ίσως να είναι και στο dna μας δε ξέρω αλλά σίγουρα είναι τροχοπέδη στην εξέλιξη της σκέψης και της αντίληψης σας.
Be serious λοιπόν και άσε τα χαζοδιλλήματα του '40 περί βαθιά νυχτωμένων και ύποπτων στην άκρη και είναι too much να με κατηγορείς ότι βρίζω τους αντιφασίστες, είπα το πρόβλημα που έχω με τον υπερβάλλον και άστοχο ζήλο τους παραπάνω. Είναι λεπτό το θέμα και θέλει τάκτ όταν μιλάς πόσο μάλλον όταν γράφεις για ένα τέτοιο θέμα οπότε φταίω και εγώ γιατί δεν είμαι και ο καλύτερος στο να εκφράζομαι αλλά η τυφλή και φανατισμένη αντιμετώπιση εδώ μέσα σε ότι έχει να κάνει με την χα δεν αφήνει χώρο για λίγο ποιο εκ βαθέων συζήτηση ή για αμφισβήτηση ή για αναθεώρηση κλπ κλπ, είτε τους κράζεις είτε είσαι αυγό. Με τέτοια υπερβολικά παρωχημένη αντιμετώπιση και αντίληψη του όλου θέματος λοιπόν μην μου παίρνετε τόσο εύκολα φόρα και πετάτε χαρακτηρισμούς κλπ. Άντε και μας την είπε και ο chrisp τώρα για τα triggers ναούμ…
Ρε matia, σοβαρά τώρα, μιλάς εσύ για χαρακτηρισμούς; :lol:
Κατά τ’ άλλα αυτή η σιγουριά για το ότι εντάξει, η Χρυσή Αυγή μας τελείωσε, δείχνει ότι δεν έχεις κατανοήσει ούτε στο ελάχιστο τις ρίζες και το χαρακτήρα του φαινομένου του φασισμού. Το μόνο που έχω να σου πω στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι, τράβα διάβασε λίγη ιστορία. Διάβασε για το Χίτλερ που στη δεκαετία του '20 αλλά ακόμα και του '30, τα πρώτα χρόνια, γελούσαν και οι πέτρες με την πάρτη του, διάβασε για τους “δημοκράτες” Γερμανούς αστούς πολιτικούς που και καλά δε θα τον άφηναν ποτέ να πάρει την εξουσία (αυτόν και τους άλλους παρακρατικούς δολοφόνους των Freikorps τους ήθελαν μόνο για να πνίγουν στο αίμα τις λαϊκές εξεργέσεις). Διάβασε για τους Γερμανούς καθωσπρέπει βιομήχανους που δεν είχαν κανένα πρόβλημα να στηρίξουν με τα μπούνια τους κάποτε “γραφικούς” ναζί, και για τον Μουσολίνι που στα μέσα της δεκαετίας του '20 κανείς δεν έπαιρνε στα σοβαρά τα περί αναβίωσης της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και τις παρελάσεις των μελανοχιτώνων στους δρόμους με τις fascies, αλλά πολλοί συμφωνούσαν ότι ήταν ένας πολιτικός ηγέτης ικανός να βγάλει την Ιταλία από την κρίση και την αναρχία… Διάβασε για τους αστούς της Χιλής που αντιμετώπιζαν ως γελοίες τις κατηγορίες ότι σχεδίαζαν πραξικόπημα μαζί με τη CIA, όπως και για τους αφελείς δημοκράτες που αρνούνταν να πιστέψουν ότι ο Στρατηγός Πινοσέτ ήταν “στο κόλπο”. Διάβασε για τον Παπαδόπουλο που στη δεκαετία του '50 θεωρούνταν μια γραφική φιγούρα και τίποτα άλλο, για τον ΙΔΕΑ που υποτίθεται ότι ήταν μόνο μια “περιθωριακή” οργάνωση, διάβασε για κάτι άρθρα τύπου “γιατί δε θα γίνει δικτατορία” που δημοσιεύονταν ανήμερα της 21ης Απρίλη του '67, και άλλα πολλά…
Η ιστορία επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά. Μια ζωή ο φασισμός θριαμβεύει ενάντια σε όλα τα προγνωστικά. Και οι απανταχού αφελείς να εστιάζουν στους “διεφθαρμένους πολιτικούς”, σε μνημόνια, σε όποια άλλη δευτερεύουσα μαλακία μπορεί κανείς να φανταστεί.
Και αν μετά απ’ όλα αυτά εξακολουθείς να πιστεύεις ότι έχουμε απλώς κάποιες “φοβίες του παρελθόντος” και “παρωχημένες λογικές”, ε τι να σου πω.
Άμα ξαναγίνει καμιά στραβή στην Ελλάδα πάντως, μην κλαις. Θα είσαι άξιος της μοίρας σου κι εσύ και όποιος άλλος κλείνει μάτια και αυτιά μπροστά στην πραγματικότητα. Nothing personal.
Ωραία επιτέλους καταλήξαμε δλδ ότι το πραγματικό μας πρόβλημα ώς έλληνες αλλά και ώς ανθρώπινα φιλελεύθερα όντα ήταν αυτή η έξαρση/έκφανση του φασισμού στην χώρα μας και η πιθανότητα μιας αναβίωσης στο μέλλον η οποία προς στιγμήν απετράπη από τους δευτερεύουσης σημασίας διεφθαρμένους πολιτικούς. Οι οποίοι δευτερευούσης σημασίας διεφθαρμένοι πολιτικοί μας προστατεύουν από τον φασισμό τόσα χρόνια έχοντας καταστρατηγήσει κάθε νόμο και κάθε μορφή ηθικής ανοίγοντας στην ουσία τον δρόμο για φασιστικές νοοτροπίες, έχοντας παράλληλα κατακλέψει/μοιράσει τους κόπους/φόρους εκατομμυρίων ανθρώπων επί τουλάχιστον 30 χρόνια με αποτέλεσμα να συνεχίζουμε να ζούμε σε μια ανοργάνωτη υπανάπτυκτη από κάθε είδους υποδομές χώρα.
Μέχρι και τα ήθη μας σαν λαός καταστρατηγήθηκαν και παρόλαυτα εμείς πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι γιατί δεν μας κυβερνά ο χίτλερ αλλά μερικοί διεφθαρμένοι πολιτικοί. Ζήσε με τον φόβο της ιστορίας εσύ γνωστικέ άνθρωπε, εντωμεταξύ κάποιοι άλλοι γράφουν την δική τους ιστορία πάνω μας χρόνια τώρα και εμείς αντί να ασχολούμαστε με αυτούς κοιτάμε 50 χρόνια πίσω για να πάρουμε παράδειγμα.
Καταλαβαίνεις τώρα γιατί θεωρώ τραγικό να ασχολείσαι με την χρυσή αυγή όταν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ τόσα χρόνια δεν όρμηξες να λυντσάρεις τους υπαίτιους δευτερευούσης σημασίας διεφθαρμένους πολιτικούς στην κάθε ευκαιρία που δόθηκε? Και να δείς δεν θα το κάνεις και τώρα που θα φύγει η Χ.Α. από μπροστά σου.
Όπως νιώθεις σαν σε αναμμένα κάρβουνα, σε ετοιμότητα, σε μια πολεμική, σε μια στάση ετοιμοπόλεμη, κατακριτική, έτοιμος να επέμβεις ενάντια στην απειλή του φασισμού στην χώρα σου, 100 φορές περισσότερο θα έπρεπε να είσαι έτσι αλλά απέναντι στην κάθε δημόσια απάτη που ΕΒΛΕΠΕΣ να γίνεται και δεν έκανες τίποτα. Αλλά είπαμε τον φασισμό τον βλέπεις και τον αντιμετωπίζεις γιατί στον φέρανε μπροστά σου στην οθόνη για να σε ενοχλεί, το έγκλημα που γίνεται καθημερινά κρυφά ή ψευτοφανερά αλλά δεν σου προσβάλει την ιδεολογία σου στα @@ σου το γράφεις…εσύ γνωστικέ μου γέροντα θα συνέλθεις ποτέ?
Matia συμφωνω με εναν συλλογισμο απο αυτους που αναφερεις αλλα ωστοσο μην ξεχνας πως η νεα γενια δεν ειναι τοσο πολιτικοποιημενη. Απο την αλλη, ναι, η ευθυνη ειναι συλλογικη για ολους μας. Οι φασιστες παντα υπηρχαν.
Όχι Μule, χάρηκα πολύ μα πάρα πολύ που αυτά τα καθίκια οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη, αλλά με την καμία δεν πρόκειται να χειροκροτήσω τον Σαμαρά και τον κάθε Σαμαρά.
Το πολιτικό κατεστημενο (βλ. ΝΔ - ΠΑΣΟΚ), τα ΜΜΕ και οι εφοπλιστάδες, και όχι μόνο, φέρουν σημαντικότατο μερίδιο της ευθύνης της ανόδου της ακροδεξιας στην Ελλάδα.
Ο Σαμαράς ήταν που δήλωνε προεκλογικά ότι θα πετάξουν τα παιδιά των μεταναστών από τα νηπιαγωγεία. Ο Σαμαράς ήταν που διαγωνίζονταν την ΧΑ σε ρατσιστική-φασιστική ρητορική. Οι φαήλολαζαρίδηδες ήταν που χαρακτήριζαν ψυχωτικούς τους αριστερούς γιατί ανακάλυπταν δολοφονίες μεταναστών, ενώ απλά έπεφταν μερικές ψιλές. Η Ντόρα δήλωνε ότι οι ΧΑυγίτες της συμπεριφέρονταν με το σεις και με το σας. Οι Πολύδωρες ήταν που ζητούσαν συνεργασία με την ΧΑ. Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ήταν που ξέπλεναν την ΧΑ με lifestyle σαπούνια. Οι μαρινακιτράκηδες ήταν που τους χρηματοδοτούσαν για να παίξουν τα παιχνίδια τους. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ βούλωναν τα αυτιά τους στις καταγγελίες για διάβρωση της ΕΛΑΣ, και ειδικότερα των υποδιευθύνσεων καταστολής (ΜΑΤ-ΥΜΕΤ-ΔΙΑΣ) από την ΧΑ. Το γεγονός ότι καθαίρεσαν την ηγεσία της ΕΛΑΣ και της ΕΥΠ για να προσχωρήσουν στις συλλήψεις λέει πολλά. Καμια αντιφασιστική κάθαρση δεν θα προχωρήσει μόνο και μόνο επειδή θα στείλουν στον Κορυδαλλό 20-30 άτομα. Τι θα γίνει με τα εκτελεστικά τους όργανα; Τι έγινε ξεμπερδέψαμε σε μια μέρα με τον φασισμό; Ξανάγινε η χώρα μας nazi - free ζώνη;
Άκουσα στην ΝΕΤ ότι παρακολουθούσαν την ΧΑ και τις δραστηριότητές της εδώ και 8 μήνες. Ακούστηκαν σενάρια για την ύπαρξη στοιχείων για εξαφανίσεις / δολοφονίες 100 αλλοδαπών, για διαμελισμούς πτωμάτων, φρίκη σκέτη. Αν αληθεύουν όλα αυτά και τα γνωρίζανε, και έπρεπε ο θάνατος ενός “δικού μας παιδιού” να πυροδοτήσει τις σημερινές εξελίξεις, αν όντως ισχύουν όλα αυτά τότε οι Σαμαράς και Σια είναι ΕΞΙΣΟΥ υπεύθυνοι για τις πιθανολογούμενες δολοφονίες και την γενικότερη εγκλημαατικη δράση της ΧΑ.
Αν εσύ θες να χειροκροτήσεις τον όψιμο ναζιστοφάγο Σαμαρά μαγκιά σου, εγώ για τους παραπάνω λόγους και άλλους τόσους αρνούμαι να το κάνω.
edit - bonus :
Nα δώσω τα εύσημα μου σε αυτόν; Ε όχι, ας μου κοπεί η γλώσσα καλύτερα. Υπάρχει και κάτι που λέγεται αξιοπρέπεια.
Καλά μαλάκα, εσύ γελάς, αλλά εγώ φταίω. Κάθομαι και πιάνω κουβέντες με άτομα που θεωρούν ότι το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της χώρας είναι η διαφθορά. Καλά να πάθω.
Πώς το λεγε ο “Αρχηγός”;
“ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ!”
Καμία τύχη.
Και επιτέλους, ρε Isis. Χειροκρότα κι εσύ λίγο τον τίμιο αντιφασίστα Σαμαρά.
Τι σου ζητάνε ρε :!:
Μην τρελαθούμε κιόλας, δεν σου ζήτησα να χειροκροτήσεις τον Σαμαρά -πόσο μάλλον που δεν έχω ο ίδιος διάθεση να το κάνω γενικότερα- απλά το ποστ σου τοποθετούνταν επικριτικά απέναντι στην σωστή (και δεκαετίες καθυστερημένη…) κίνηση που ξεκίνησε χθες.
Όπως δεν έχουμε λόγο να χειροκροτάμε και τον σκουπιδιάρη που μαζεύει τα σκουπίδια από τον δρόμο μας. Τη δουλειά του κάνει, το απαιτούμενο.
Αλλά αν οι σκουπιδιαραίοι είχαν κάτι χρόνια να περάσουν από τη γειτονιά μας και είχε γίνει πρακτικά χωματερή, ας μην κράξουμε κιόλας τον πρώτο από αυτούς που θα εμφανιστεί! Δεν νομίζω πως μία λιγότερο προκατειλλημένη στάση μας στερεί την αξιοπρέπεια…
Κατά τα άλλα, όπως ίσως καταλαβαίνεις, με τον Φαήλο θα ήταν αρκετά δύσκολο να συνυπάρξω οπουδήποτε, αυτός μάλλον με θεωρεί κρυφοαδερφή -αν έχει τύχει να διαβάσεις ποτέ τις αναφορές του στους φιλελεύθερους όπου ποτέ δεν παραλείπει να κάνει και το απαραίτητο “χιούμορ αποδυτηρίων” για τον Βαλλιανάτο και τα γούστα του- εγώ τον θεωρώ εθνικιστή, αντισημίτη, ισλαμοφοβικό, λαϊκιστή καραγκιόζη που από τύχη δεν βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες της χθεσινής μέρας…
Μιλώντας για αυτό το “κάτι που λέγεται αξιοπρέπεια”, ισχύει και σε επίπεδο χωρών: Όταν θέλεις ως χώρα να λες πως γίνεσαι ανταγωνιστική, ελκυστική για επενδύσεις κλπ. δεν πας να περάσεις νόμους για να δυσκολεύεις εταιρείες να φύγουν από τη χώρα.
Ψάχνεις να δεις τι τις διώχνει (φόροι, κόστος από μονοπώλιο ΔΕΗ κλπ.)
Καταλαβαίνεις που είναι το κύριο πρόβλημα με τον Σαμαρά και την παρέα του;
Κύριοι, μπορεί όλοι να καταλαβαίνουμε γιατί όλη η ιστορία, αλλά θεωρώ πως μπορούμε, έστω για δυο μέρες, να αισιοδοξήσουμε λίγο - έτσι για αλλαγή. Αύριο βλέπουμε. Προς το παρόν ας χαρούμε λίγο σαν να βλέπουμε την αντίπαλη ομάδα να τρώει πεντάρα στο Ch.league κι ας χαρούμε λίγο την ένοχη βουβαμάρα τους.
Αυτοί που επαινείτε διακριτικά τη “νίκη της δημοκρατίας απέναντι στο φασισμό”, δια χειρός Δένδια και Σαμαρά πάντα, μπορείτε να χαρείτε περισσότερο γιατί κέρδισε η ομάδα σας.
Ειδικά το σημείο που ο Αρβανίτης λέει στον δημοσιογράφο του BBC “you must learn greek”. και φυσικά στο τέλος που πάει να πιαστεί στα χέρια με τον άλλον τον βλάκα.
Πάντως δεν τους βλέπω να ανασυντάσσονται, αν οι κατηγορίες που έχουν βγει προς τα έξω ευσταθούν όταν θα αρχίσουν να αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο της φυλακής βλέπω να πέφτουν πισωπλατες μαχαιριές η μια πίσω από την άλλη.
Κατέβα ρε γέρο από το θεωρείο του muppet show μια φορά που όλο ατάκες είσαι Προφανώς δεν αναφερόμουν μόνο στον γράκχο αλλά σε όλους εμάς που ούτε κάν τον σουβλατζή που μας δίνει να φάμε σαλμονέλα δεν έχουμε τα αρχίδια ή την διάθεση να καταγγείλουμε και το αφήνουμε να περάσει έτσι.
Είπα ότι το υπ αριθμόν ένα πρόβλημα της χώρας είναι η μοντέρνοι φασίστες/ πολιτικοί που δεν φοράνε μαύρα μπλουζάκια ούτε δέρνουν αλλά κάνουν ότι θέλουν χωρίς κανείς να αντιδρά εδώ και δεκαετίες, τα τελευταία δύο χρόνια προστέθηκε και η χα σαν τσόντα. Εσύ θεωρείς αυτήν την τσόντα πιο σημαντική, εγώ όχι. Και κόψε ρε την μαλακία με τους χρυσαυγίτικους υπαινιγμούς να απαξιώνεις τα λεγόμενα μου, τόσο πολύ δυσνόητο σου φαίνεται αυτό που λέω και μου απαντάς με τις παπαριές του αρχιαυγού? Δλδ σοβάρα πιστεύεις ότι το Νο1 πρόβλημα της χώρας είναι/ήταν η ΧΑ και οι ακροδεξιοί μπάτσοι? Σοβάρα τώρα αυτό πιστεύεις?