Εχεις δικιο, υπο οποιο πρισμα κι αν εγινε η κινηση αυτη ειναι δεδομενα λανθασμενη και ειναι θλιβερο σε καθε περιπτωση να δολοφονουνται δυο ατομα.
Ειναι αδιαμφισβητητα ομως ΚΑΙ πολιτικο το θεμα και θα το δουμε συντομα.Ειναι τοσο τυφλο το χτυπημα παντως,που πραγματικα δε βρισκω το λογο να εγινε απο οποιαδηποτε τρομοκρατικη οργανωση.
δεν γινόμαστε dude. και στην πρωτη περιπτωση αμεσως βγηκαμε να πουμε διαφορα, και οχι κριμα και ριπ και παπαριες. παντα κριμα θα ειναι να πεθαινει ο αλλος.
Αυτό εννοούσα και εγώ με το κρίμα για όποιον βρεθεί στην μέση. Και δεν θα είναι οι μοναδικοί αφού τα ναζιστικά καθάρματα από αύριο κιόλας θα αρχίσουν να στρατολογούν και άλλους 22χρονους και 25χρονους ετοιμάζοντας τους για πόλεμο στους δρόμους. Η θεωρία των 2 άκρων θα γίνει και επίσημη από την κυβέρνηση (ως τώρα υπήρχαν και μερικοί που αντιδρούσαν σε αυτήν). Δεν ξέρω αν είναι προβοκάτσια ή όχι (αν και βρωμάει όσο δεν πάει) αλλά το σημερινό ήταν υγρό όνειρο του κάθε φασίστα.
ναι ρε. δεν λεω οτι ειπες κατι. απλα λεμε οτι σε τετοια γεγονοτα τα κλαματα και τα κριμα ειναι για πιο κοντινους ανθρωπους. για τους πιο μακρια πρεπει να ανοίξουμε αυτια , ματια και μυαλα(οχι τον αλλων:p)
ναι, γιατι οι 22χρονοι και 25χρονοι δεν εχουν μυαλο, θυματα ειναι. τεσπα, καμια λυπη για 2 νεκρους φασιστες και κανενα κριμα. η εξελιξη αυτη βεβαια μονο καλη δεν ειναι αλλα τουλαχιστον εκαναν το ονειρο τους πραγματικοτητα. πεθαναν για την “πατριδα”.
δεν ειναι λυση αυτη να σκοτωνονται ουτε απο την μια μερια ουτε απο την αλλη οποτε μην ακουω παπαριες καλα να παθουν κτλ…[B]Ειναι κριμα[/B] να σκοτωνονται νεοι ανθρωποι για ηλιθιες ιδεολογιες και ιστοριες…Ο φανατισμος και η βια δεν θα μας οδηγησουν πουθενα…Και συμφωνω με οσους ειπαν οτι ειναι στημμενη η φαση.
Βλεπω κανα Τσιπρα στο διπλανο κελι με τον Μιχαλολιακο…
ουτε λυση ειναι ουτε καλο. αλλα δεν καταλαβαινω που ειναι το κριμα στο να σκοτωνονται νεοι ανθρωποι που εχουν επιλεξει συνειδητα την βια σαν κυρια ιδεολογια. τι περιμεναν, οτι δεν θα την εβρισκαν ποτε μπροστα τους? ειτε ειναι προβοκατσια ειτε τρομοκρατικο χτυπημα.
Τι να σου πω,ο καθενας τα βλεπει διαφορετικα…δεν μου αρεσει να κανω διαχωρισμους σε ανθρωπους…Κανεις δεν μπορει να ξερει γιατι καποιος επιλεγει εναν δρομο οσο λαθος και αν ειναι αυτος…
Ξέρω πως κατά μέσο όρο πεθαίνουν κάθε μέρα 155.000 άνθρωποι. Άλλοι από γηρατειά (λίγοι), οι περισσότεροι από πείνα και ασθένειες (για τις οποίες υπάρχει γιατρειά) και σήμερα πέθαναν και 2 μέλη, μιας οργάνωσης που τα τελευταία 2 χρόνια μαζεύει βαρύ οπλισμό, ευθύνεται για μαχαιρώματα μεταναστών, ξέπλυμα χρήματος, δολοφονίες, κλπ.
Γιατί θα πρέπει ο Vangelis να είναι πιο ευαίσθητος στο θάνατο αυτών των 2 από ότι είναι για τους υπόλοιπους 154,998 (για τους οποίους και δεν χάνει τον ύπνο του επίσης)? Πόσο δε όταν ακόμη δεν ξέρουμε και τίποτα για την υπόθεση;
με την “λογικη” σου και τι εγινε,ετσι και αλλιως ολοι θα πεθανουμε μια μερα…Δηλαδη πρεπει σωνει και καλα να γραψουμε ολοι μπραβο η στα @@ μας οταν πεθαινουν νεοι ανθρωποι;Δηλαδη και τον Φυσσα που σκοτωσαν τι εγινε;Αλλος ενας στις χιλιαδες που πεθαινουν καθε μερα…και βασικα ρε καρβου εσυ γιατι μιλας εκ μερους του Βαγγελη;
Και που ‘μιλάω εκ μέρους’ του Βαγγέλη, τι έγινε; Δε μπορείς να υπερασπιστείς τις θέσεις σου δηλαδή αν είμαι εγώ αυτός που διαφωνεί; Για να ξέρω δηλαδή αν πρέπει να σου εξηγήσω το τι μπαρούφα έγραψες από πάνω και τι εξισώνεις.