Τί τους νοιάζει τους πολιτικούς για τους ελεύθερους επαγγελματίες; Αυτοί τους διόρισαν μήπως; Ακόμα και τώρα με την τρόικα προσπαθούν απλά να διασώσουν τον στρατό που διόρισαν και ο οποίος τους εκλέγει. Μήπως τους νοιάζει για τους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα (τους νυν και τους πρώην); Ακόμα και τώρα με την τρόικα προτιμούν να διατηρήσουν τα κλειστά επαγγέλματα. Και έχεις και τον άνεργο ή τον υπερβολικά φορολογούμενο πολίτη που είτε τους ψηφίζει ακόμα είτε στρέφεται σε Χ.Α (που και καλά θα καθαρίσει τον τόπο από τα μιάσματα πολιτικών) είτε σε ΣΥΡΙΖΑ (που θα φορολογήσει τον “πλούτο” :lol:) είτε στον πιθανό συνέταιρο του ΣΥΡΙΖΑ Καμμένο που θα ξεσκεπάσει την λέσχη Μπίντελμπεργκ και θα βρει πετρέλαιο και αυτούς που μας ψεκάζουν.
ξαναβγαλαν διακηρυξη λεει οι δολοφονοι των ΧΑυγιτων και μπερδεψαν μεχρι κ το ονομα τους
Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το γεγονός ότι έκαναν λάθος? το όνομά τους.
Ενώ στην πρώτη προκήρυξη εμφανίστηκαν ως ?Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες? στη δεύτερη υπογράφουν με τον τίτλο ?Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις?.
Αντιμετωπίζουν ενδεχομένως το ίδιο πρόβλημα με τους Monty Python που δεν θυμόντουσαν αν ανήκουν στο Ιουδαϊκό Λαϊκό Μέτωπο ή στο Λαϊκό Μέτωπο της Ιουδαίας.
γελανε και οι πετρες
Ναι ειμαι σιγουρος οτι αυτοι το εκαναν. Πως τους ειπαμε?
απο το ιδιο αρθρο
" Η οργάνωση ονομαζόταν Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις και στην πρώτη προκήρυξη αλλά το όνομα είχε μεταφερθεί λάθος από πολύ μεγάλο αριθμό μέσων ενημέρωσης."
Ε ναι, ντάξει, είπαμε. Δεν είναι και τόοοοσο άχρηστοι εκεί στην ΕΥΠ.
Θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις:
- Χοντρικα, απο τα 4 εκ. εργατικο δυναμικο της Ελλαδας, το 1 εκ. απασχολειται στο δημοσιο, αρα 1/4 εργαζομενους. Ποσοι απο αυτους πιστευεις πως εχουν προσληφθει μονο με κομματικα κριτηρια; Θεωρεις πως ειναι τοσο μεγαλο το ποσοστο ωστε να ισχυει: δημοσιος υπαλ = διορισμενος με πολιτικα μεσα;
- Ποσοι ειναι οι εργαζομενοι στον δημοσιο τομεα οι οποιοι αποθεωνουν την τωρινη κυβερνητικη πολιτικη; Κατα τη γνωμη μου ειναι η μειοψηφια.
Εφοσον αποτελουν τον κομματικο στρατο της κυβερνησης, για ποιον λογο τους δυσαρεστει και δεν τους κανει ολα τα χατηρια;
Στο σοι μου εχω 5. Μαντεψε.
[SPOILER] Επεσες μεσα, Και οι 5 στους 5 προσληφθηκαν στο δημοσιο λογω γλυψιματος στα δυο κομματα. Θα μπορουσα να το ειχα κανει κι εγω [B]ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ[/B] γυρω στο 1988-89 οταν εικοσαριζα, μα κουβαλουσα τα ιδια μυαλα που εχω και τωρα. Και δικο μου σπιτι θα ειχα, και αυτοκινητο (και πιστευω
κι εξοχικο). Αντιθετως εχοντας δωσει μια περιουσια σε νοικια (και αναγκαστηκα να πουλησω και το αυτοκινητο) εμεινα αστεγος ως ανεργος, αναγκασμενος να μενω απο δω και απο κει σε γνωστους και φιλους (the word αξιοπρεπεια comes in mind) μεχρι που εφυγα στο εξωτερικο με την πρωτη ευκαιρια,
[U]Η ειρωνια της υποθεσης [/U]ειναι οτι ολοι αυτοι οι μαλακες (και σχεδον ολο το σοι) με θεωρει ηλιθιο και τελειως μαλακα που δεν κοιταξα το συμφερον μου και δεν διοριστηκα στο δημοσιο αφου ηταν πανευκολο τότε. Και καλα μυαλα στο Ελλαδισταν…[/SPOILER]
Α και κατι που ξεχασα:
[SPOILER]Ετυχε να βρεθω για μερικες απανωτες μερες σε ενα υπουργειο λογω κωλυματος. Δεν χρειαζεται να αναφερω ποιο. Πιστεψε με ειναι ΟΛΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ εκει. Οχι ευποροι. Πλουσιοι, Δεν εχουν καταλαβει κριση αυτοι οι ανθρωποι, Υπαρχουν και κανα δυο εξαιρεσεις εκει που δεν ειναι πλουσιοι. Μιλαμε για ευπορες εξαιρεσεις ωστοσο. Ειπες κατι?[/SPOILER]
Μια που ήσουνα μέρες σ’ αυτό το (άγνωστο) υπουργείο λοιπόν, είπες να ζητήσεις και να πάρεις πόθεν έσχες απ’ όλους, ε;
Φαινεται αστειο ε? Κι εγω το ιδιο θα ελεγα. Μακαρι να ηταν αστειο φιλε μου.
Κλασσικο συνδρομο της περιοδου κρισης να τρωγομαστε ο ενας με τον αλλον και ως γνωστον ειναι απαραιτητο να κοιταμε τι κανουν οι αλλοι λαθος κι οχι τι λαθη καναμε/κανουμε οι ιδιοι.Οι δημοσιοι,ιδιωτικοι,ελευθεροι επεγγελματιες,μικροεπιχειρηματιες τρωγονται μεταξυ τους και χανουν την πραγματικη εικονα που ειναι οτι ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕ.Ο δημοσιος υπαλληλος διοριστηκε και επαιρνε επιδοματα της πουτσας,ο μικροεπιχειρηματιας εκανε πουστιες με το δημο και με λαδωματα εβγαζε τραπεζακια στα πεζοδρομια δηλωνε οτι το μαγαζι που ηταν 100 τμ ηταν 40τμ κτλπ και ο ελευθερος επαγγελματιας φοροδιεφευγε με καθε πιθανο τροπο.Καγιεν γραμμενες σε οφσορ κτλπ κτλπ κτλπ.Τωρα οσοι “μαλακες” οπως ο freakhood ηθελαν να εχουν καθαρη συνειδηση και εδειξαν ηθικη ανωτεροτητα τωρα θα πληρωσουν τις μαλακιες των υπολοιπων.Crabsody μπορει να κλαιγεσε(δικαια σε ενα μεγαλο βαθμο)για τους δημοσιους υπαλληλους αλλα μην παρουσιαζεις του ελευθερους επαγγελματιες σαν τους χτυπημενους απο τη μοιρα βιοπαλαιστες.Δεν ηταν λιγοι οι ελευθεροι επαγγελματιες που δηλωναν εισοδημα 15 χιλιαρικα το χρονο ενω εβγαζαν πανω απο 100.Το να κανουμε γενικευσεις ειτε για τους μικροεπιχειρηματιες,ειτε για τους δημοσιους η ιδιωτικους υπαλληλους ειτε για τους ελευθερους επαγγελματιες ειναι γελοιο.Η αληθεια ειναι οτι σε καθε τομεα μια καθολου ασημαντη μειοψηφια(γιατι μειοψηφια ειναι) εκμεταλλευτηκε με καθε δυνατο τροπο την πολιτικη σαπιλα και κερδισε χρηματα επιβαρυνοντας οχι απλα τους υπολοιπους συνανθρωπους της,αλλα ακομα και τα ιδια τα παιδια της.Γιατι πολλοι μπορει να διοριστικαν με τεραστιους μισθους και χωρις να δουλευουν η να φοροδιεφευγαν οσο μπορουσαν αλλα τα παιδια τους για 500 ευρω θα δουλευουν και δεν μπορουν πλεον να κανουν τιποτα για αυτο.
Το τραγικο της υποθεσης βεβαια ειναι οτι οσοι προτιμουν να θυσιασουν χρηματα ή ενα μερος της προσωπικης τους ανεσης για τον οποιοδηποτε ανθρωπιστικο,ιδεολογικο ή ηθικο λογο θεωρουνται “ΜΑΛΑΚΕΣ” και πρεπει να υπομενουν γελοια σχολια οπως “Κι εσυ τι κερδισες που πηγαινες με το σταυρο στο χερι?”.Κερδισα οτι μπορω να κοιμαμαι ησυχος το βραδυ ρε παλιομαλακα.
Μία ακόμη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες στο κέντρο της Αθήνας για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αθηνών, Άμεσης Δράσης και Αστυνομικών Επιχειρήσεων με τα ανάλογα μέσα και εξοπλισμό.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης οι αστυνομικοί προσήγαγαν 127 άτομα και συνέλαβαν έναν αλλοδαπό για κατοχή 983 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης και 1.900 πακέτων λαθραίων τσιγάρων.
Οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο των ερευνών, έλεγξαν δύο καταστήματα και συνέταξαν εννέα εκθέσεις αρχής σε βάρος ισάριθμων εκδιδόμενων γυναικών.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του φαινομένου της επαιτείας, προσήγαγαν από φανάρια, δρόμους και πλατείες του ευρύτερου κέντρου της Αθήνας, 24 άτομα που επαιτούσαν. Σε βάρος των ανωτέρω συντάχθηκαν Εκθέσεις Αρχής για επαιτεία.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
πηγή: www.parapolitika.gr
Θα περπατάμε άφοβα στο κέντρο.
Η ΕΛΑΣ το καθάρισε από 983 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ακατέργαστης κάνναβης, 1900 πακέτα λαθραία τσιγάρα, εννέα πουτάνες και 24 ζητιάνους.
Ο Δένδιας ξαναδικαιώνεται.
:lol: :lol: :lol:
10 μήνες στον δημιουργό του παστίτσιου λέει. Η χρυσή αυγή τώρα δικαιώνεται :!:
Συνελήφθη ξανά ο Κώστας Σακκάς πριν λιγο από την Αντιτρομοκρατική με την κατηγορία ότι βρέθηκαν αποτυπώματά του σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι που χρησιμοποιούσε η ΣΠΦ.
αν φάει παστίτσιο , σαπούνι σκοινί και κρέμασμα να ξεβρωμίσει ο τόπος. Ελλάδα. Η χώρα που γέννησε την δημοκρατία . Στο κέντρο ο άνθρωπος. Ουγκ.
πόσους μήνες του πήρε αυτή η …“ταυτοποίηση”??
Εγώ πλέον είμαι πεπεισμένος ότι δεν είναι καθόλου μειοψηφία αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι. Καλά, για το Δημόσιο δεν το συζητάω καν, επειδή έχω αρκετές συναναστροφές με αυτό μπορώ να σου πω ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου μειοψηφία. Για τους ελεύθερους έχεις επίσης δίκιο. Σε αυτή τη χώρα, όποιος μπορούσε να κλέψει, πιθανότατα το έκανε κιόλας. Το θέμα είναι ότι με τις μαλακίες του Στουρνάρα και του κάθε μαλακοΣτουρνάρα, ακόμα και οι τίμιοι θα κοιτάζουνε πλέον να κλέψουν.
Ξεκιναμε απο τα απλα καθημερινα πραγματα: σε μαγαζια που εχετε οικειοτητα με τον ιδιοκτητη συννενοηθειτε μαζι του να μη σας κοβει αποδειξη και να σας κοβει 23% απο την τιμη. Ωφελημενες και οι δυο πλευρες:p
Είναι πραγματικά αστείο, θλιβερό και εν τέλει ενάντιο στην ίδια την φύση της θρησκείας το πώς οι χριστιανοί (ή, σε άλλες περιπτώσεις, οι ισλαμιστές, οι εβραίοι κτλ) με τέτοιες πρακτικές ακυρώνουν όσα οι ίδιοι καυχώνται ότι πιστεύουν και ακολουθούν.
Προσβολή της πίστης λέει. Πραγματικά είναι εξοργιστικό να μετατρέπεται μια μεταφυσική εμπειρία όπως η πίστη σε μια ανώτερη δύναμη σε κάτι γήινο και κοσμικό το οποίο μπορεί να υπόκειται σε “έλλειψη σεβασμού” ή “προσβολή”.
Πρόκειται για εξευτελισμό της ίδιας της (μετά)φύσης της θρησκείας η εισαγωγή εννοιών όπως “νόμοι”, “δικαστήρια”, “καταδίκη”.
double post, delete
E μα άμα περιμένει το “οικονομικό επιτελείο” να ξοδέψω το 10% του μισθού μου σε δικηγόρους, υδραυλικούς και καφέδες για να μαζέψω τον απαιτούμενο αριθμό αποδείξεων, δεν τους φταίει κανένας άλλος…
Μιλάμε για διάνοιες, όχι αστεία.
Από αυτούς της αντιτρομοκρατικής, που τραβάνε το Σακκά κάθε τρείς μέρες, τίποτα δεν πήραν σε δημιουργικότητα και φαντασία.