Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Αθλητική διάσταση προφανώς και υπάρχει βαζελάκια. Υπάλληλος του εξασφύριχτρου ο Μπαλτάκος :stuck_out_tongue:

Το δεδομένο είναι πως δεκάδες μικρά και μεγαλύτερα λαμόγια ξεπλένουν φράγκα μέσω των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Και φυσικά κάνουν ντήλια με το κράτος, κατεβαίνουν για δήμαρχοι, απειλούν/δέρνουν δημοσιογράφους, έχουν κονέ με τη Χ.Α. .

Το προβλημα ειναι ποιανου τα κονε ειναι πιο φασιστικα;; η οτι πρεπει ο κοσμος των δυο ομαδων να γυρισει την πλατη στους προεδρους τους και να μην στηριζουν εμπρακτως;

Το πρόβλημα είναι ότι μετά από όσα έχουν γίνει εμείς ακόμα μιλάμε για μπάλα. Είμαστε αδιόρθωτοι

Μιλάμε για τον ίδιο κόσμο που έστειλε στην βουλή τον ορφανό και τον ανατολάκη ; ;

Μιλακε για τους σκεπτομενους οπαδους/φιλαθλους, που πολυ ευκολα κανουν τα στραβα ματια και διατηρουν μια σταση “δε θα μου κοψει εμενα το γηπεδο ο χ,ψ”, σφυριζοντας αδιαφορα.

Κατα τα αλλα κραζουμε τους μπατσους αλλα δε κραζουμε τον προεδρο που τους στηριζει,του τα σκαμε κιολας.

Ρε συ να μου τα γράφουν αυτά τίποτα αφιονισμένοι ή πιτσιρικάδες ή κόσμος που δεν με ξέρει, αλλά να τα γράφεις και εσύ;
Noμίζω έχουμε εξαντλήσει εδώ και δύο χρόνια το θέμα αν μου έκαναν ή όχι και για τι μου έκαναν και τι όχι και πόσο χειρότερες θα μπορούσαν να είναι οι εναλλακτικές που υπήρχαν τον Ιούνιο του '12. Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα και σε κανέναν.
Αν θέλεις την άποψη μου για το αμιγώς πολιτικό μέρος της σε παραπέμπω σε ποστ μου πριν καμία 15ριά μέρες περί Μπαλτάκου σε αυτό το θρεντ:

Η αθλητική διάσταση της υπόθεσης προφανώς δεν είναι η σημαντικότερη, αλλά δεν είναι ούτε ανύπαρκτη ούτε αμελητέα. Kαι να το γιατί:

Ρε μιλάς ακόμα; 8O
Mας τα είχατε κάνει τσουρέκια από το φθινόπωρο μετά τη δολοφονία του Φύσσα για την και καλά φασιστοκρατούμενη κερκίδα στο Καραϊσκάκη και τώρα που εμφανίζεται ο “άχαστος” αγκαλιά με τον Κασιδιάρη πάλι για τον Ολυμπιακό γράφεις;
Πόσο κόμπλεξ σας έχει γεμίσει αυτή η ομάδα;

Οση αναισθησια εχει γεμισει εσενα που αναγεις το ζητημα αυτο σε “οσφπ vs. παο”, λες κι αν ειναι περισσοτερο φασιστες αυτοι, ολα οκ.

Φασίστας ή δεκανίκι του φασίστα είσαι ανάλογα τι ψήφισες κι όχι πού πας γήπεδο. Αλλά μερικοί, είτε γιατί δεν κοιμούνται τα βράδια είτε γιατί απλά είναι (όπως είπε κι ο από πάνω) αναίσθητοι, βιάζονται να ανάγουν το κρίμα στο δικό τους λαιμό σε οπαδικό ζήτημα, να φανούν “καθαροί” απέναντι στη “λέρα”.

Ναι μωρε.
Οταν στηριζουμε τη λερα προεδρα για να χει κοινωνικο ερισμα δε τρεχει τπτ.οταν στηριζουμε τη λερα προεδρα για να κανει ντιλες με το δημοσιο και τους φασιστες δε τρεχει τπτ. Γιατι να μας νοιαζει αυτο;;;εχω ψηφισει κατι μη φασιστικο,οποτε τωρα δε πειραζει οτι και να κανω. Η ψηφος μου αποτελει πανακεια. Κατα τα αλλα θα βγαλω εξω το πουλι των φασιστων που εχω στην ομαδα για να το μετρησω, κι αμα ειναι μικροτερο απο το πουλι των φασιστων των απεναντι ειμαι κουλ. Ειμαι ηρεμος μετα, δε χρειαζεται να χαλιεμαι καν!
Γιαυτο θα πηγαινω γηπεδο να στηριζω με τα λεφτα μου τον πρεζακια και τον χοντρο, γιατι δε με πειραζει που συντηρουν φασιστες. Εχω ψηφισει εγω.

δεν ειναι μονο ο Mule τελικα.

[B]
Γιακουμάτος:[/B]

«Εγώ δεν τον ήξερα τον κ. Μπαλτάκο. Και επειδή ήταν και βάζελος είχα μια αντιπάθεια?» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, και συνέχισε: «Του το είχα πει και του Σαμαρά: Τι μου τον έφερες εδώ το βάζελο?; Mε την καλή έννοια».

http://crimenet.gr/index.php/en/ελλάδα/21-αριστερά/24254-γιακουμάτος-για-μπαλτάκο-«είχα-πει-στον-σαμαρά,-τι-μου-τον-έφερες-τον-βάζελο-»-βιντεο

δεν παίζει. ήρωες καρτούν όλοι. είμαστε στο dc σύμπαν

Ε κάποιοι μπορεί να κάνουν και κανένα εξτραδάκι στο Δελφινάριο.

Οποιος παρακολουθησε την συνεντευξη Μπαλτα(σταρδα)κου στον Χατζηνικολαου ειναι δυσκολο να μην αντιληφθηκε πως ΝΔ/ΠΑΣΟΚ θεωρουν οτι ο μεσος Ελληνας εχει μονοψηφιο, ισως και μηδενικο iq. Η πλακα ειναι οτι μπορει να μην ειναι πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα…
Ο Βενιζελος αν ειχε εστω και μια σταλα ευθιξιας επρεπε ηδη απο χθες να εχει παρει αυτο το πραγμα που λεγεται ΠΑΣΟΚ και να εχει παραιτηθει, αλλα που… Καλα να παθουμε, εχουμε τη χωρα και τους πολιτικους που μας αξιζουν.

Δεκανίκι του φασίστα είναι όποιος το σκεφτόταν να αρθεί η ασυλία του ή όχι και έβγαινε στο βήμα της βουλής και έλεγε για πολιτικές μεθοδεύσεις. Συνεννοηθήκαμε;

Φαντάζομαι ρε κριμσον πως με συγκρίνεις με αυτόν τον κρετίνο μόνο ως προς την αθλητική αναφορά… #-o
Γιατί για το αν εγώ ήξερα για τον Μπαλτάκο και είχα άποψη δες πιό πάνω την απάντηση μου στον Mandrake με το ποστ που είχα κάνει εβδομάδες πριν.

Ενω ο μαρινακης πχ με τους ναζι τα χει ασχημα, στα μαχαιρια ειναι! Τους πολεμαει οπου τους πετυχει!!! Ξερεις τι μαχη δινει για να καθαρισει η 7 απο φασιστες; χαμος μιλαμε!!

Εδιτ: γελαω.

Αφού πολιτική μεθόδευση είναι, γιατί να πει κανείς το αντίθετο;

Δεν με νοιάζει αν γελάς ή αν κλαις, γράφεις σαν να αναφέρεσαι σε απόλυτες αλήθειες, λες και το Καραϊσκάκη και το ΣΕΦ έχουν γεμίσει χρυσαυγίτες και σκινάδες.
Στην 7 έτσι και αλλιώς έχει -όπως σε όλες τις θύρες οργανωμένων- μερικά τσογλάνια που αν φέτος το παίζουν ΧΑ, πριν 10 χρόνια μπορεί να το έπαιζαν αριστεροί. Μπάχαλοι καμμένοι είναι πάνω από όλα, έτοιμοι, να χρησιμοποιηθούν από όποιο λαμόγιο τους κάνει να νιώσουν πως έχουν αξία ξαφνικά.
Αλλά -ακόμα και μέσα στην 7 μειοψηφία είναι αυτοί, πόσο μάλλον στο σύνολο του κόσμου του Ολυμπιακού.

:lol: :lol: :lol:

Μπορει στο κοσμο του ολυμπιακου να ειναι μειοψηφια, αλλα στο πλευρο του χοντρου μαλλον ειναι αρκετοι:-)

Βεβαια δε πειραζει γιατι ειναι προεδρος στον γαυρο ο χοντρος και οχι στον βαζελο, οποτε δε μας βγαινει τοσο ευκολα το δημοκρατικο αισθημα ευαισθησιας.

Περνα καμια μερα απο την καπιταλ να δεις ποιοι ειναι οι σεκιουριταδες του διδακτορα πολιτισμου :wink:

εμ τι. προς το ύψος?!
δεν γίνεται σε ενα σοβαρό θέμα να τραβάμε κάτι προς το αν είναι πράσινος και κόκκινος.

πάντως βλέποντας διάφορες δηλώσεις για το θέμα, αν δεν θα κλάψεις, θα γελάσεις σίγουρα.
βέβαια όταν βλέπεις τον αριθμό αυτών που μιλάνε, νιώθεις μια θλίψη. οχι οτι δεν το ήξερες οτι η τρόμπα είναι τόσο μεγάλη, αλλά όπως και να το κάνεις…

*η πατρική υπερηφάνεια του αδωνι για το ξύλο του μικρού μπαλτακου, κοντράρει πολλούς για κορυφή πάντως.

Ο φασίστας δεν έχει δεκανίκια, υπάρχει για να κάνει το δεκανίκι ο ίδιος.
Όσο ο φασίστας έσφαζε μαύρους, κίτρινους, πουά με βουλές και λοιπές δύστυχες υπάρξεις, δεν πείραζε κανέναν λελέ, κρατιστή ή κρυφοκομμουνιστή μέσα στη ΝΔ. Λογικό, ο φασίστας είναι ο καλύτερος στον αποπροσανατολισμό και στη δημιουργία τεχνητού διχασμού. Ο φασίστας όμως κόβει και ψήφους. Πολλούς για την ακρίβεια. Οι μόνοι που απέμειναν να ψηφίζουν ΝΔ είναι τίποτα λαμόγια, οι κλασικοί λελέδες ονειροπόλοι και κανας κρυφοκομμουνιστής λάτρης της τρόικας.

Τα λαμόγια που υποστηρίζεις θέλουν να χώσουν φυλακή τους ποινικούς της χρυσής πορδής όχι γιατί αποτελούν εγκληματική υποκοσμική λουμπεναρία, αλλά γιατί από δεκανίκι κατέληξαν βαρίδι, γεγονός που προκαλεί ψηφοθηρική αιμοραγία. Η δολοφονία του Φύσσα ήταν η αφορμή όχι η αιτία. :wink: