Well said
Αυτον θα τον ψηφιζα ευχαριστως και με ολη μου την καρδια μαλιστα.
Και 'γω!!
Πειτε μου οτι καποιος εριξε lsd στην υδρευση, πειτε μου οτι ειναι φαινομενο ομαδικης παρακρουσης!!!Αν δεν ειναι κατι απο ολα αυτα τοτε ειναι 1000% σιγουρο οτι δεν υπαρχει κανενα μελλον για το Ελλαδισταν…
Μαγκας και αυτος και ο καραμανλακος.
Ωπ ξαναχτύπησε ο Ανδριανόπουλος. Γαυρολεύθερος!
(αντιγράφω μέρος σημερινού άρθρου του)
Στον Πειραιά, η απόφαση επιχειρηματιών της θάλασσας να αγκαλιάσουν την πόλη, το σύνολο της Ολυμπιακής οικογένειας να αναμιχθεί ενεργά στα δημοτικά και οι [B]μετριοπαθείς πολίτες [/B]να οδηγήσουν τον Δήμο με σύγχρονο μάνατζμεντ στην εξωστρέφεια (συνδυασμός δηλ [B]Μώραλη[/B]), απαγκιστρώνει την πόλη από επιλογές και λογικές κομμάτων και [B]προσφέρει ελπίδα για κάτι καινούργιο[/B].
Η άποψη που είχα πριν από χρόνια εκφράσει, να υπάρξει δηλ οργανωμένη και πολυσυλλεκτική [B]ανάμιξη επιχειρηματιών στα κοινά,[/B] φαίνεται επί τέλους να παίρνει στον Πειραιά σάρκα και οστά.
Δε λέω , το να μπαίνει ο αχυράνθρωπος Μώραλης μπροστά για δήμαρχος είναι μια καινοτομία. Παλιότερα φρόντιζε θα θέματα της Θύρας 7 οπότε θα ναι μάγκας
Η ψυχιατρική σηκώνει τα χέρια ψηλά…
http://www.gazzetta.gr/plus/article/608843/manolidoy-agapi-moy-pedy-skizei
Και για τον Θεοδωράκη είχε καλά λόγια να πεί ο Ανδριανόπουλος. Τον σέβομαι πολύ ως ιστορική μορφή του… γαυροελεύθερου χώρου αλλά ώρες-ώρες επιδεικνύει μία αφέλεια απίστευτη για άνθρωπο της ηλικίας του…
Γνωρίζω προσωπικά έναν ανηψιό του και μου έλεγε πως μέσα στο ίδιο το σόι τους δεν μπορούσαν να το πιστέψουν όταν είχε συνεργαστεί με τον… Σημίτη!
δεν θα υπάρχει ελεύθερη παραλία φέτος…
Τι πίνει ο Αντώνης;
Του στέλνουν από το χωριό στην Καλαμάτα…
Κατά τα άλλα αφού πανηγύρισε τα “σπάσιμο των δεσμών του προστατευτισμού” και το “'ανοιγμα της οικονομίας” έκανε μετά από τελεσίγραφο του Βενιζέλου μία βαθιά επίκυψη στους κατόχους αδειών πωλητή στις λαϊκές…
Ούτε τις λαϊκές δεν μπορεί να ελευθερώσει…
Αν δεν είχαμε ολιγαρχία , αν είχαμε μια δομημένη κοινωνία ο, Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Προβόπουλος θα έπρεπε να είναι σε μια αγροτική φυλακή να καθαρίζει τουαλέτες .Αντ’αυτού, επειδή είμαστε μια καθυστερημένη συντηρητική θρησκόληπτη κοινωνία, κουμάντο κάνουν οι απατεώνες με τις γραβάτες.
«Εκδηλώθηκε δραματικός συγκεντρωτισμός στον τραπεζικό κλάδο. Οι βιώσιμες τράπεζες ανακεφαλαιοποιήθηκαν πλήρως, ενώ 12 μη βιώσιμες τράπεζες, που αδυνατούσαν τα αντλήσουν τα απαραίτητα ιδιωτικά κεφάλαια, εκκαθαρίστηκαν.Όλα αυτά έγιναν εν μέσω μιας κρίσης, [B]χωρίς να ζημιωθεί ούτε ένας καταθέτης[/B]», τόνισε.
Η μόνη ελπίδα που έχω για να σταματήσει αυτή η παρακμή, είναι κάποια στιγμή το ένστικτο της αυτοσυντήρησης να υπερισχύσει της συλλογικής ενοχής και αποχαύνωσης.
[SPOILER][/SPOILER]
Αυθεντικός πασόκος ο Μπούκουρας, γνήσιο τέκνο του Ανδρέα ε
Ο Προβόπουλος έχει βαρύτατες ευθύνες και για την δημιουργία ολιγοπωλίου στις τράπεζες και για την ανακεφαλαιοποίηση τους σε βάρος των φορλογούμενων και του δημόσιου χρέους. Αλλά δεν είναι ο μόνος που φταίει, ειδικά για το ολιγοπώλιο έχουν τεράστιες ευθύνες και οι ξένοι κηδεμόνες της χώρας, τρόικα/Γερμανοί, που απαίτησαν να μείνουν 3-4 τράπεζες στην αγορά.