Εγώ νομίζω πως η μεθόδευση ήταν για να υπάρξει η εκτόξευση των τιμών των ακινήτων.
Το παιδί λεγόταν Κουσουρής, πολύ κοντά έπεσες. Τον είχαν κυριολεκτικά σαπίσει.
Εγώ νομίζω πως η μεθόδευση ήταν για να υπάρξει η εκτόξευση των τιμών των ακινήτων.
Το παιδί λεγόταν Κουσουρής, πολύ κοντά έπεσες. Τον είχαν κυριολεκτικά σαπίσει.
ωραία τα λες, αλλά αν και δεν είναι μόνο σημερινό φαινόμενο, δεν αναιρεί το οτι είναι αποτέλεσμα της γενικότερης ακραίας λογικής/συμπεριφοράς του τωρινού κράτους/κυβέρνησης. και σε καιρούς που έχεις την χρυσή αυγή στην βουλη και με αυτό το ποσοστό, το να έχεις εσύ μια ιδιότυπη συμπεριφορά, δίνει στον κόσμο το δικαίωμα να λεει οτι όντως εχεις ακραίες τάσεις. και έχει και δίκιο ο κόσμος που το λέει. και ξαναλέω οτι λαρισα είχαμε συλλήψεις με βοηθούς χρυσαυγιτες.
Ο Σημίτης μπορεί να μην είναι ακροδεξιός αλλά όταν βλέπεις δηλώσεις σαν την σημερινή του Μπαλτάκου[I] ?Αν ενωθούν ΝΔ, Χρυσή Αυγή και ΑΝΕΛ θα κυβερνάμε για 50 χρόνια. Αλλιώς θα κυβερνά η Αριστερά?[/I] τι παραπάνω χρειάζεσαι; Ο συγκεκριμένος δεν έχει διαγραφεί από την ΝΔ (ακόμα τουλάχιστον).
Σε ποιά περίοδο αναφέρεσαι;
Kοίτα, δεν χωράει αμφιβολία πως ο Σαμαράς έχει κοντά του και ανέχεται μερικά μπουμπούκια σαν τον Μπαλτάκο, τον Φαήλο, τον Βορίδη κλπ.
Αλλά δεν είναι αυτοί που καθορίζουν την πολιτική της κυβέρνησης στο σοβαρότερο ζήτημα της χώρας, την οικονομία. Ο συριζα επιμένει να ουρλιάζει κάθε μέρα “Μπαλτάκος!” γιατί έτσι συσπειρώνει τη βάση του, τραβάει και κανέναν πρώην πασόκο. Και έτσι αποφεύγει να μιλήσει για την οικονομία όπου δεν έχει και πολλά να πεί και οι διαφωνίες στο εσωτερικό του με Λαφαζάνηδες κλπ. να γουστάρουν δραχμές κλπ. είναι τέτοιες που να δικαιολογούν διάλυση.
Καλά, ο Μπαλτάκος μπορεί να φαντασιώνεται και παρτούζα με τον εαυτό του, τον Κασιδιάρη και την ¨Ολγα Κεφαλογιάννη! Δεν σημαίνει πως αυτό θα κάτσει κιόλας!
Και τους Καμμένους Έλληνες πως θα τους πάρει από την αγκαλιά του συριζα;
ναι αλλά φτωχός μπορώ να ζήσω. στη φυλακή μετά από σύλληψη χρυσαυγιτη(στην ουσία) με ψεύτικη μαρτυριά, άντε ζήσε
Στην περίοδο που ανέβηκαν οι τιμές των ακινήτων. Ή ακριβέστερα, που [I]φούσκωσαν[/I].
Aνοίγεις μεγάλο θέμα και τώρα δεν προλαβαίνω να σου απαντήσω. Με δυό λόγια θεωρώ πως στην Ελλάδα ούτε η φούσκα των ακινήτων υπήρξε τόσο μεγάλη όσο παρουσιάζεται, ούτε προήλθε τόσο από μία κεντρική μεθόδευση όσο ο βίαιη συμπίεση των τιμών που μεθοδεύεται τα τελευταία χρόνια. Πλέον δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα.
Θα επανέλθω στο θέμα.
Το ψηφοδέλτιο Σαμαρά είναι τέλειο. Έχει πρωην στελέχη του Λάος, έχει “απολιτικ” ατενίστας, δημοσιογράφους του μέγκα, αγροτοσυνδικαλιστές και άντρακλες… Ναι ρε ζαγοράκη. Ναι ρε ΠΑΟΚ
H Σπυρακη εκανε ρεπορταζ για τη ΝΔ, δεν θα ελεγα πως ηταν απολιτικ ακριβως μα τι περιμενεις…
Οσο για το αλλο το ορνεο τον Ζαγορακη, απο οτι θυμαμαι Πασοκ λιβανιζε καποτε.
ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ!
Ως απολιτίκ χαλαρό καθαρό ατενίστα και όχι μόνο μας πλασάριζαν τον Αμυρά, που δούλευε στην δημόσια τηλέοραση κάνοντας το “Μένουμε Ελλάδα”. Είμαι σίγουρος πως με την πολύτιμη συνδρομή προσωπικοτήτων όπως ο Κύρτσος και η Ράγιου (τσόκαρο ολκής) θα πάμε μπροστά. Τηλεδημοκρατία στα καλύτερα της
ΝΑΤΑΣΑ ΡΑΓΙΟΥ ΛΕΜΕ
Προτιμουσα την Κατσιμη απο αυτο το βουρλο. Χιλιες φορες. Χωρις τον Αρβανιτη ομως.
Την ένταξη του [B]Κριστόφ Βαζέχα [/B]στο ψηφοδέλτιο με το οποίο θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε ο[B] Άρης Σπηλιωτόπουλος[/B].
Τι στο διάολο όλοι οι αθλητές ακροδεξιοί είναι ; Τσιράκια…
why not? αφού πιάνει, θα τον βγάλουν οι τριφυλάρες.
Δικό σας ψηφοφόροι:
[B]Στην ευρωλίστα της ΝΔ και ο κ. Δημοσχάκης, ο γνωστός αρχηγός της ΕΛΑΣ με την ζαρντινιέρα.[/B]
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LgTREwHpsFA
Το ρεπορτάζ από τη μέρα της δίκης, στις 20 Ιανουαρίου 2013:
[I]Ο Αυγουστίνος Δημητρίου μετά την συναντησή του με τους αστυνομικούς Θεσσαλονίκης το 2006 ?ΔΕΝ τον χτύπησαν όπως ισχυρίζεται. Έπεσε και χτὐπησε?
Καθώς η εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη μόλις τσαλακώθηκε, αυτή είναι η ιστορία της ξεδιάντροπης αδικίας.Aθωώθηκαν έξι αστυνομικοί που ήταν κατηγορούμενοι για την υπόθεση της ζαρντινιέρας, τον ξυλοδαρμό δηλαδή του 29χρονου σήμερα Κύπριου Αυγουστίνου Δημητρίου.
Δύο κρίθηκαν ένοχοι και καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης 2,5 ετών, ο καθένας, με 3ετή αναστολή, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Οι δύο καταδικασθέντες, στους οποίους το δικαστήριο αναγνώρισε ελαφρυντικά, απολογούμενοι ομολόγησαν ότι χτύπησαν τον νεαρό Κύπριο, αλλά δικαιολόγησαν τη βία λέγοντας ότι προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν, επειδή αυτός αντιδρούσε.
Την πικρία του για την απόφαση εξέφρασε ο Αυγουστίνος Δημητρίου. ?Έξι χρόνια τώρα έχω διαλυθεί, έχω χάσει τη ζωή μου, δε θα ξαναέρθω ποτέ στην Ελλάδα?, δήλωσε.
Μπορεί να ήταν μπροστά στο επεισόδιο ο διοικητής της ασφάλειας, μπορεί στο βίντεο να είδαμε όλοι ότι, όχι, ΔΕΝ έφταιγαν μόνο δύο άτομα, κι όμως, μετά από άπειρες δικαστικές περιπέτειες, ο Δημητρίου σήμερα αδειάστηκε απ? την ελληνική δικαιοσύνη, μεγαλοπρεπώς. (Νωρίτερα σερνόταν για χρόνια σε δίκες ως κατηγορούμενος απ? τους αστυνομικούς, αυτός, που εξαιτίας τους έπαιρνε ψυχοφάρμακα και δεν έβγαινε από το σπίτι. Το θράσος τους δεν είχε όρια.)[/I]
[B]15/12/2006[/B]
Ποινικές ευθύνες σε οκτώ αστυνομικούς για τον ξυλοδαρμό του κύπριου φοιτητή Ποινικές ευθύνες σε οκτώ αστυνομικούς καταλογίζει ο εισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης, Ζαχαρίας Μουράτης, στο πόρισμά του μετά την προκαταρκτική εξέταση που διενήργησε για τον ξυλοδαρμό του 24χρονου κύπριου σπουδαστή Αυγουστίνου Δημητρίου, από αστυνομικούς με πολιτικά, το βράδυ των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Υ.Γ σύμφωνα με σχόλιο στο TVXS, η παραπομπή έγινε με το ΕΠ 86/14-12-2006 έγγραφό του στο Διευθύνοντα την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης[B]Η Επίσημη Αντίδραση[/B]
Το ίδιο βράδυ, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, ο Βύρων Πολύδωρας, δήλωσε ?Είδα επαγγελματισμό, μεθοδικότητα, σχέδιο και εφαρμογή του, ψυχραιμία και αυτοματισμό στη δράση που είχαν ως επακόλουθο την επιτυχία?.
Την ημέρα μετά την πορεία, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης, χαρακτήρισε τα επεισόδια της προηγούμενης μέρας ως ?περιορισμένης έκτασης τοπικού ενδιαφέροντος? και δήλωσε ότι ?Η αυτοσυγκράτηση και η ψυχραιμία της Αστυνομίας ήταν παροιμιώδης?.
Δύο μέρες μετά από την σύλληψη του Δημητρίου, βγήκε ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης που υποστήριζε ότι ο φοιτητής τραυματίστηκε γιατί ?έπεσε αρχικά σε σταθμευμένο μοτοποδήλατο και στη συνέχεια σε ζαρντινιέρα που υπήρχε στο σημείο, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί?.
Η Διεθνής Αμνηστία εξέδωσε δελτίο τύπου καταδικάζοντας τον ξυλοδαρμό και κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει συγκεκριμένα μέτρα για την αποτροπή άλλων παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.
[B]Η Νοσηλεία του Φοιτητή[/B]
Όταν έφτασαν στο νοσοκομείο, όπως δήλωσε ο Δημητρίου αργότερα σε τηλεοπτική συνέντευξη, ζήτησε να μάθει που βρίσκονταν. Ένας αστυνομικός του είπε ότι τον κράτησαν στο Παπανικολάου και άλλος στο Παπαγεωργίου.
Χωρίς να βλέπει, κατάφερε να στείλει μήνυμα στους συγγενείς του με κινητό που είχε κρυμμένο στα εσώρουχα, λέγοντας ότι βρίσκεται σε ένα από αυτά τα δύο νοσοκομεία. Ο πατέρας και οι αδελφές του ήρθαν από την Κύπρο στις 18 Νοεμβρίου, μετά από επανειλημμένα τηλεφωνήματα στα δύο αναφερόμενα νοσοκομεία.
Έκαναν έρευνα και βρήκαν τον Δημητρίου στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματά!
[B]ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ.! ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ!![/B]
[B]κοινωνικό μέρισμα!:[/B]
“Η μεγάλη ‘‘αδικία’’ είναι ότι δεν θα πάρουν το επίδομα από το κοινωνικό μέρισμα όλοι όσοι είχαν δηλώσει στην φορολογική τους δήλωση ότι ήταν φιλοξενούμενοι”
[B][SIZE=4] Ε ΝΑΙ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΟΥΤΕ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΜΕ 150 ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!! ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ?!![/SIZE][/B] [B]ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! [/B]
ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΧΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ? ΟΧΙ.
[B] Ε ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ?!!![/B]
Γελάει ο κόσμος με φιλελεύθερο χριστιανο(αντι)δημοκράτη σαμαρά…
να δουλέψουμε με τη βία (κυριολεκτια) κυριακή των βαΐων αλλά όποιος πάει να δουλέψει πριν τη 1 το μεσημέρι Μ.Παρασκευή, πάει αυτόφωρο…
Σε άλλα νέα, φίλη που είχε πάει σχολική εκδρομή σε ελληνικό μουσείο μου πε για σκηνικό όπου 16 χρονος επηρρεασμένος από το πάθος των αγαλμάτων, έβγαλε κατσαβίδι να το χώσει σε μαυρούλη συμμαθητή της…
Ολοι τατουάζ τον σαμαρά…
Ωδη στην ανεξιθρησκεια και την αγαπη απο εναν τραγο.
Ας του απαντησουμε κι εμεις με τα ιδια λογια αγαπης–>http://www.youtube.com/watch?v=cbilGpqNPwE
Editttttt
Ενώ η ψυχή του Αμβρόσιου μοσχοβολάει μύρο από την καλοσύνη και την χριστιανοσύνη που έχει μέσα του.